keras Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Tι να σου πω..προσωπικα με βολευει καλυτερα το foreca. Γουστα ειναι αυτα. για πες...πως μπαινει στην αρχικη οθονη?το ειχα κατεβασει αλλα δεν ειχα βρει τροπο!δωσε και ενα λινκ πλιζ EDIT βρηκα την ρυθμιση αλλα δεν βλεπω στην αρχικη οθονη τιποτα!πρεπει να περιμενω να κανει ενα update μονο του? ΞΑΝΑ EDIT ΟΚ το εβαλε στην αρχικη οθονη μετα απο ενα refresh που εκανα.αλλα το handyweather στο screensaver τα δειχνει πολυ καλυτερα μεγαλα εικονιδια και την επομενη μερα επισης.εδω στα δειχνει σε μια γραμμη τα μισα.τσαμπα το αγορασα γμτ Έχετε δει αν κάποιο απο τα δύο προγράμματα μπορεί να παίρνει δεδομένα απο το meteo.gr; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 MCleaner.v1.4.1.S60v3.SymbianOS9.1 το εχει δοκιμασει κανεις; λεει οτι μπλοκαρει και τα sms Δεν εχω δοκιμασει το MCleaner χρησιμοποιω το SMS Spam Manager και με εχει βολεψει παρα πολυ. Εαν θελεις δοκιμασε το :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να προσθέσω νέες εικόνες σε επαφές μέσω της εφαρμογής FSCaller.Μου βγάζει μήνυμα "μνήμη πλήρης" Ούτε και να αφαιρέσω μπορώ. Έκανα απεγκατάσταση και μετά την εγκατέστησα ξανά, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα? Επίσης οι φάκελοι της εφαρμογής που στο καλό βρίσκονται?Εκεί που αποθηκεύονται οι εικόνες που χρησιμοποιεί η εφαρμογή κλπ κλπ...? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 παιδιά, χρειάζομαι λίγη βοήθεια.. Δεν μπορώ να βρω την εφαρμογή FontRouter LT βρίσκω μια έκδοση χωρίς γραφικό περιβάλλον και δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί... Υπάρχει, γενικά, μια λύση που να αλλάζει γραμματοσειρές και να μπορεί το κινητό να δουλέψει σε μαζική αποθήκευση?? Eχω το 6110. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το FontRouter LT , ειχα αλλαξει την γραμματοσειρα τοτε που ειχε βρεθει το κολπακι για να το δοκιμασω.. Aυτο που σκεφτομαι ειναι πως εαν βαλεις της γραμματοσειρες μεσα στο C:\resource και τρεξεις απο το ROMPatcher το Patche που διαβαζει απο το C λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα και θα μπορεις να κανεις αυτο που θελεις. Για της γραμματοσειρες υπαρχει το αναλογο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181602 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή OpLogoChanger 002 στην μνήμη 8GB του Ν95. Την έχω κάνει signed αλλα κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Δεν δόθηκε η απιτούμενη πρόσβαση στην εφαρμογή" Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Πρέπει να την υπογράψεις με τη μέθοδο SelfSign! Αλλά και να την εγκαταστήσεις δεν θα δουλεύει διότι έχει λήξει λόγω του ότι είναι ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Γιατί δεν μπορώ να βρω πουθενά το World Mate ή κάτι παρόμοιο; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Παιδια διαβασα οτι με τον JBak Taskman, τελειωνει πιο γρηγοτα η μπαταρια επειδη τρεχει στο παρασκηνιο..αληθευει? ειχα τον handy taskman αλλα ο πρωτος ειναι πιο γρηγορος και εχει καλυτερο μενου κλπ..αν ομως ισχυει αυτο που ειπα, θα τον βγαλω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Να ρωτήσω 1.μήπως ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις κάνει κανείς στο symsmb 2.00 για να βλέπει το δισκό που έχει κάνει share στο κινητό :)? 2.κάποιο προγραμματάκι που ανοίγει και αφήνει ανοιχτό το φλάς του κινητού (ν95) ώστε να χρησιμοποιηθεί για φακός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Να ρωτήσω 1.μήπως ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις κάνει κανείς στο symsmb 2.00 για να βλέπει το δισκό που έχει κάνει share στο κινητό :)? 2.κάποιο προγραμματάκι που ανοίγει και αφήνει ανοιχτό το φλάς του κινητού (ν95) ώστε να χρησιμοποιηθεί για φακός? 1)υπαρχει αυτος ο οδηγος αλλα για την 3,50 εκδοση xxxxxxxxxxxx 2)Οχι δ υπαρχει κατι τετοιο...τουλαχιστον ακομα..αυτες που υπαρχουν δ κρατανε σταθερα ανοιχτο το φλας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή OpLogoChanger 002 στην μνήμη 8GB του Ν95. Την έχω κάνει signed αλλα κατά την εγκατάσταση μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Δεν δόθηκε η απιτούμενη πρόσβαση στην εφαρμογή" Καμιά ιδέα κανείς?την εχω βαλει και δουλευει κανονικα,την κανεις selfsign εγκατασταση και οταν θελεις να αλλαξεις logo απλα βαζεις την ημερομηνια 1 χρονο πριν. το δικο μου το εβαλα με αυτο το τροπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ευχαριστώ πολύ johnsour! :) καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 την εχω βαλει και δουλευει κανονικα,την κανεις selfsign εγκατασταση και οταν θελεις να αλλαξεις logo απλα βαζεις την ημερομηνια 1 χρονο πριν. το δικο μου το εβαλα με αυτο το τροπο. Δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να τρέξεις την εφαρμογή γυρίζεις την ημερομηνία ένα χρόνο πίσω… Καλό, δεν το είχα σκεφτεί!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να τρέξεις την εφαρμογή γυρίζεις την ημερομηνία ένα χρόνο πίσω… Καλό, δεν το είχα σκεφτεί!:p κλασσικό αλλά σπαστικό... σε μερικές εφαρμογές χρειάζεται μόνο για την εγκατάσταση αυτό και μετά παίζει με τη σωστή ημερομηνία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Όχι, δεν κατάλαβες...:) Δεν λέμε για τα πιστοποιητικά, σε περίπτωση που έχει λήξει. Πρόκειται για εφαρμογή που λήγει και δεν τρέχει μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Οπότε γυρίζεις την ημερομηνία πίσω για όση ώρα τη χρησιμοποιείς και μετά την γυρνάς και πάλι στη σωστή. Αυτό συμβαίνει διότι είναι υπό ανάπτυξη ακόμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 σωστός οκ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ποιος μπορει να μου κανει sign το mobitubia γεια e51?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Όχι, δεν κατάλαβες...:) Δεν λέμε για τα πιστοποιητικά, σε περίπτωση που έχει λήξει. Πρόκειται για εφαρμογή που λήγει και δεν τρέχει μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Οπότε γυρίζεις την ημερομηνία πίσω για όση ώρα τη χρησιμοποιείς και μετά την γυρνάς και πάλι στη σωστή. Αυτό συμβαίνει διότι είναι υπό ανάπτυξη ακόμη. Εμένα μου τυχαίνει αυτό σε μερικά θέματα που κατεβάζω. Τα περνάω γυρνώντας την ημερομηνία πίσω και μετά την ξαναγυρνάω στην κανονική. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 ποιος μπορει να μου κανει sign το mobitubia γεια e51?Ευχαριστω. Το mobitubia δεν θελει sign.. http://www.mobitubia.com/dp/?q=node/2 Αλλαξες της ρυθμισεις οπως σου ειχα πει εδω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2364009#post2364009 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Εμένα μου τυχαίνει αυτό σε μερικά θέματα που κατεβάζω. Τα περνάω γυρνώντας την ημερομηνία πίσω και μετά την ξαναγυρνάω στην κανονική. Ναι, αυτό γίνεται μια φορά μόνο, όταν κάνεις την εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά που ενεργοποιείς το θέμα ή τρέχεις μια εφαρμογή. Αυτό που λένε πιο πάνω τα παιδιά αφορά άλλο πράγμα. Δεν έχει να κάνεις με το πιστοποιητικό αλλά με την ίδια την εφαρμογή που έχει ορισμένη περίοδο χρήσης, μετά την οποία λήγει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 καλημερα παιδια..θα ηθελα να μου πειτε τι περιπου κανουν οι εφαρμογες ftp_bt κ smart sis και τι μπορω να βαλω ενναλακτικα του smartmovie,γιατι απ αυτο δεν εχω ηχο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 καλημερα παιδια..θα ηθελα να μου πειτε [...] τι μπορω να βαλω ενναλακτικα του smartmovie,γιατι απ αυτο δεν εχω ηχο..:) Βάλε το DivX Player. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 καλημερα παιδια..θα ηθελα να μου πειτε τι περιπου κανουν οι εφαρμογες ftp_bt κ smart sis και τι μπορω να βαλω ενναλακτικα του smartmovie,γιατι απ αυτο δεν εχω ηχο..:) ftp_bt: Bluejacking smartmovie -> CorePlayer ή DivX Player smart sis: μπορείς να πακετάρεις ή να ξεπακετάρεις αρχεία από ένα sis αρχείο και να κάνεις Selfsign. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 καλημερα παιδια..θα ηθελα να μου πειτε τι περιπου κανουν οι εφαρμογες ftp_bt Να μπεις μεσω bt και να δεις τα αρχεια ,πειραξεις της ρυθμισεις σε αλλα κινητα εφοσoν εχεις γινει αξιοπηστη συσκευη. κ smart sis Mπορεις να ανοιξεις και να κλεισεις αρχεια .sis μεσα στο κινητο σου κατι οπως το UnSIS για το pc. και τι μπορω να βαλω ενναλακτικα του smartmovie,γιατι απ αυτο δεν εχω ηχο..:) coreplayer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts