ion83 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 @ion83 νομιζω οτι το προβλημα ξεκιναει απο την συσκευη σου. Απο οτι εχω καταλαβει τα συγκεκριμενα προγραμματα δεν λειτουργουν σωστα σε ολες τις συσκευες. Δες το παρακατω link και θα καταλαβεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2702030#post2702030 Νομίζω πως και η cute_eyes το Ν79 έχει.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 καποιο προγραμμα για lack list σε n82 υπαρχει?free k singed αν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Νομίζω πως και η cute_eyes το Ν79 έχει.... μα και φυσικα εχω N79 μην σας μπερδευει το ενδοξο SE...και το προγραμμα δουλευει ρολοι.απλα ψαξε απο τα γνωστα ''μαγαζακια'' για τη σωστη εκδοση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 καποιο προγραμμα για lack list σε n82 υπαρχει?free k singed αν γινεται http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2319098#post2319098 :) ###################################################################### Nokia Energy Profiler v1.2 Update per Nokia Energy Profiler, che arriva alla versione 1.2 ed è stato reso compatibile anche con il 5800 XpressMusic… Changelog: Touch UI support. Capture of WLAN received signal strength and 3G cellular network T1 and T2 timers. New graphing features. New CSV output features. Nokia Energy Profiler è un potente programma compatibile con tutti i sitemi operativi Symbian S60 V3 e V5 che ci permette di monitorare costantemente il consumo energetico dei nostri smartphone… http://www.symbianplanet.net/wp-content/uploads/2009/03/energy_profiler_12.jpg S60 platform support The Nokia Energy Profiler supports Nokia devices based on: S60 5th Edition. S60 3rd Edition, Feature Pack 2. S60 3rd Edition, Feature Pack 1. Download Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Καλησπερα. Εγραψα προχτες σε αλλο θεμα αυτο: Καλημερα. εχω ενα 6070. Το θεμα ειναι οτι το εχω γεματο μηνυματα τα οποια θελω να ανασυρω και να τα εξαγω σε ενα οτιδηποτε αρχειο. Μονη συσκευη που εχω ειναι υπερυθρων αλλα αφου δεν εχει αποστολη με υπερυθρες στα μηνυματα δε βγαζω ακρη. Τι εχετε να μου προτεινετε γιατι θελω να το κανω οπωσδηποτε... Με τα ελληνικα μηπως εχω θεμα; μου ειπαν λοιπον να δοκιμασω αυτο: ddr2 για να μην παιδεύεσαι, κάνε το εξής, κατέβασε την έκδοση του lifeblog 2.5.224, θα τη βρεις με λίγο ψάξιμο, πρόσεξε! μην μπεις στη νόκια να την κατεβάσεις. κατέβασε μόνο αυτή τη συγκεκριμένη που σου λέω, θα πάρει ώρα να εξηγήσω το γιατί. εγκατέστησέ τη και κάνε copy new items from phone, θα σου περάσει μέσα στο my documents στο pc σου σε υποφακέλους όλα τα μηνύματα εικόνες βίντεο ήχους, γενικά τα πάντα από υλικό και μάλιστα χωρισμένα όλα σε ημερομηνίες και τα μηνύματα σε txt. οποιαδήποτε στιγμή μετά ακόμα και να σου σβηστεί κάποιο μήνυμα, κάνεις copy items TO phone και όλα επανέρχονται κανονικά. απλά να έχεις το νού σου μην πάθει τίποτα το pc σου να παίρνεις backup του φακέλου lifeblogdata κάθε τόσο και θα είσαι κυριλέ. δοκίμασέ το και πες μου. σαν προαπαιτουμενο βεβαια του προγραμματος ηταν το Nokia pc suite και εβαλα την εκδοση 7.1. Το θεμα ειναι οτι ενω το κινητο συνδεοταν με το βασικο λογισμικο που εχω για τις υπερυθρες, μεσα απο το nokia pc suite δεν το αναγνωριζε οπως και αλλο Nokia που δοκιμασα και ενω και τα δυο ελεγαν οτι υποστηριζονται απο την 7.1... δε βρισκω καπου να ρυθμισω κατι(μοντελο κτλ), μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι το θελω πολυ να το κανω αυτο; ευχαριστω Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Δεν μου λειτουργεί με καμιά κυβέρνηση (Ν79).... Αν θέλεις δώσε κάποιες οδηγίες.....Να και το αρχειάκι .gif που έκανα την δοκιμή....Δεν γίνεται με τίποτα wallpaper....:blink: δοκιμασε να μετονομασεις το αρχειακι που θες σε Sprite.gif και να το τοποθετησεις στο C:/Data/AnimSprite. Εμενα ετσι μου δουλεψε! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Υπαρχει μηπως καποια εφαρμογη σαν το Mathematica στον υπολογιστη? ειναι προγραμμα το οποιο σου επιτρεπει να κανεις τα παντα σε σχεση με μαθηματικα. εχω το MobileMaths αλλα δεν μου αρκει. θα ηθελα κατι με περισσοτερες δυνατοτητες αν υπαρχει. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Εγω εχω το solution..παρα πολυ καλο αλλα εξαρταται ποσα πολλα θες να κανεις.. Δοκιμασε το ειναι αρκετα εξελιγμενο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Στα μαγαζακια ετσι θα το βρω? solution? Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Ναι στο πολυκαταστημα!:) Δοκιμασε το και πες μας αν σε καλυπτει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Φιλε μου το κατεβασα. λιγο στα γρηγορα που το ειδα ειναι πολυ καλο. σε συνδιασμο με το mobilemaths ειναι μια χαρα. σ ευχαριστω πολυ. μηπως ξερεις αν εχει το solution την δυνατοτητα να βαζεις εναν αριθμο κ να σου λεει αν ειναι πρωτος? Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Φιλε μου το κατεβασα. λιγο στα γρηγορα που το ειδα ειναι πολυ καλο. σε συνδιασμο με το mobilemaths ειναι μια χαρα. σ ευχαριστω πολυ. μηπως ξερεις αν εχει το solution την δυνατοτητα να βαζεις εναν αριθμο κ να σου λεει αν ειναι πρωτος? Να'σαι καλα:) Οχι δεν εχει αυτη τη λειτουργια και γενικοτερα δεν ειναι κατι ευκολο να γινει στο κινητο γιατι απο καποιο νουμερο και μετα δεν θα αρκουσε η επεξεργαστικη ισχυη..(αν δε κανω λαθος ο μεγαλυτερος πρωτος αυτη τη στιγμη εχει περι τα 13 εκατ. ψηφια...:wacko: και ειναι μολις ο ~40 στη σειρα..!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 ευχαριστω. να σαι καλα. εχει πολλα αλλα ομως. δεν εγινε και τιποτα γιαυτο. Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Εγω εχω το solution..παρα πολυ καλο αλλα εξαρταται ποσα πολλα θες να κανεις.. Δοκιμασε το ειναι αρκετα εξελιγμενο! φοβερο το solution! :) μακαρι να το ηξερα και πριν 1 μηνα που ειχα εξεταστικη... :rolleyes: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Καλησπερα. Εγραψα προχτες σε αλλο θεμα αυτο: μου ειπαν λοιπον να δοκιμασω αυτο: σαν προαπαιτουμενο βεβαια του προγραμματος ηταν το Nokia pc suite και εβαλα την εκδοση 7.1. Το θεμα ειναι οτι ενω το κινητο συνδεοταν με το βασικο λογισμικο που εχω για τις υπερυθρες, μεσα απο το nokia pc suite δεν το αναγνωριζε οπως και αλλο Nokia που δοκιμασα και ενω και τα δυο ελεγαν οτι υποστηριζονται απο την 7.1... δε βρισκω καπου να ρυθμισω κατι(μοντελο κτλ), μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι το θελω πολυ να το κανω αυτο; ευχαριστω επαναφερω αυτο δε μπορει καποιος ρε παιδια να με βοηθησει λιγο να πει μια σκεψη του; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 [OPDA]GhostS60 V1.0 Backup Your registration, config files before formating sometimes there are such moments, when it is necessary to do hard reset. But to restore all of again occupies a lot of time. Here is small application that can help you, Its small but very useful. Only Works For Registration And Config Files PS.This is my first python software. I hope everybody will enjoy it . http://imageshack.gr/files/h2fjq5ohga69srxiiowc.png It Depends On: Default apps: Adobe Reader: ***/Private/20001bb9/20001bb9.ini (configuration file); Quicksheet: ***/Private/200002c2/quicksheet.ini (configuration file); Zip manager: ***/Private/2000023d/zipmanager.ini (configuration file); VideoEditor: ***/Private/10208a29/ManualVideoEditor.ini (configuration file); ImageEditor: ***/Private/101ffa91/ImageEditor.ini (set. file); ***/Private/101ffa91/PluginStorage.ini (configuration of plugins); Radio: ***/Data/radiostations.db (set. file of the stations); ***/private/101ff976/visualradio.ini (configuration file); browser: ***/Private/101F8530/Coocies.dat (kookies); ***/Private/100012a5/DBS_101FD685_BrowserSavges.db (File of the saving pages); ***/Private/100012a5/DBS_101FD685_BrowserBookmarks.db (book-marks, before copying kill a process *FavouritesSrv.exe*, maybe the phone will hang up); Calendar: ***/Private/10003a5b/Calendar (set. file ); Notes: ***/Private/100012a5/DBS_101F8878_Notepad.dat (file of the notes); ---------- Apps from Lonely Cat Games: For registration in all of applications answers: с:/Private/100012a5/DBS_100065ff_Contacts.cdb ( before copying kill a process *CNTSrv.exe*) LCG Jukebox: !:/private/a0000bcc/MusicPlayer/config.txt (configuration file); ProfiMail: !:/System/Data/ProfiMail/config.txt (configuration file); !:/System/Data/ProfiMail/accounts.bin (This file is responsible for the setup of your account - your mail servers); !:/System/Data/ProfiMail/mail/ (folder with the m*es*** headers of m*es from the accounts) !:/system/data/profimail/m*es.bin (responsible for incoming*** outgoing m*es); X-plore: !:/private/a0000bcd/Explorer/config.txt (configuration file); !:/private/a0000bcd/Explorer/QuickDirs.bin (file is responsible for the labels); !:/private/a0000bcd/Explorer/Assoc.bin (file is responsible for the association); Slick: !:/System/data/Slick/accounts.bin (account`s configuration); SmartMovie v4.x !:/private/a000b868/SmartMovie/config.txt !:/Private/a000b868/xl_config.kls (configuration file); ---------- Apps from Epocware: It is intended for the licensed possessors of these applications Handy Calculator: ***/private/2000cec6/HandyCalculator.ini (file of registration); Handy Calendar: ***/private/20004ec1/HandyCalendar.ini (file of registration*** of configuration); Handy Clock: ***/private/200013A4/HandyClock.ini (file of registration); ***/Epocware/HandyClock/Settings.ini (configuration file); HandyConverter: ***/private/20007fab/HandyConverter.ini (file of registration); HandyProfiles: ***/private/2000A4B2/HandyProfilesServer.ini (configuration file*** file switching profile); ***/private/2000A4B1/HandyProfiles.ini (file of registration); HandyShell: ***/private/20013B7B/HandyShell.ini (file of registration*** configuration *apps*** contacts*); ***/private/20013B78/HandyShellServer.ini (configuration file); HandyTaskman: ***/private/20004EBB/HandyTaskman.ini (file of registration*** configuration); Handy Weather: ***/private/2000139F/HandyWeather.ini (file of registration); ***/private/2000139D/DownloadServer.ini (file of registration IMEI on a server); ***/Epocware/HandyWeather/Settings.ini (configuration file of cities); ---------- Apps from SmartphoneWare: BestBlacklist: !:/data/BBlacklist/BestBlacklist.db (file of registration); !:/data/BBlacklist/BestBlackList.ini (configuration file); BestTimer: !:/private/20012550/Timer_reg.reg (file of registration); !:/private/20012550/Timers (file of timers); BestProfiles: !:/Private/200095E7/BestProfiles.reg (file of registration); !:/Data/SmartphoneWare/BestProfiles/settings.dat (Schedule profile switching); FSCaller: !:/private/2000FE63/FSCaller.reg (file of registration); !:/private/2000FE63/FSCaller.dat (configuration file); Best private conversation: !:/Smartphoneware/BPC/Rules.dat (configuration file); ---------- System : ActiveFile: !/:system/data/ActiveFile/Settings/general.ini (configuration file); N82smart: ***/Data/N82smart/n82smart.ini (configuration file); Smart Settings: ***/private/2000e18c/SmartSettingsSettings.ini (file of registration*** configuration); SlideHelper: ***/private/ebe74ca5/SlideHelper.ini (configuration file); FreeCallSprite ***/private/e3527aab/FreeCallSprite.ini ***/Data/FreeCallSprite/FreeCallSprite.dic ***/Data/FreeCallSprite/FreeCallSprite.cfg (configuration file ); Vibrate call: !:/private/200143DA/regfile.txt (file of registration); !:/private/200143DA/VibrateCall.ini (configuration file); Killme: !:/ private/EAFE014C/ (folder with a list of programs: protected , removable, unusual, reserved ); JbakTaskMan: !:/System/data/JbakTaskMan.ini (all config. of app); TaskSpy: ***/private/2000713a/taskspy.ini (configuration file); Тracker: !:/Private/200095EB/Tracker_reg.reg (file of registration); !:/Private/200095EB/note.txt (notes); !:/Private/200095EB/options.dat (configuration file); !:/Private/200095EB/recent.dat (hot keys); PowerBoot: с:/Private/20008A14/PowerBoot.cfg (list of the programs for an autostart); Switch off: ***/Private/2001b52e/SOServerSettings.ini (configuration file); Kaspersky Mobile Security v7.x ***/private/200112C4/Settings.kls (configuration file); ***/private/200112С4/b.dat (bases of ***s); Kaspersky Mobile Security v8.x ***/private/2001CFC6/settings.kls (configuration file); ***/private/2001CFC6/b.dat (bases of ***s); http://www.speedyshare.com/767960701.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω κατι. κατεβασα καποιες εφαρμογες για το Ν82 αλλα οταν παω να τις κανω εγκατασταση μου λεει πως δεν βρεθηκε η εφαρμογη python θελετε να συνεχισετε? αν συνεχισω κανονικα την εγκατασταση οι εφαρμογες δεν ανοιγουν καν. τι ειναι αυτο? Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω κατι. κατεβασα καποιες εφαρμογες για το Ν82 αλλα οταν παω να τις κανω εγκατασταση μου λεει πως δεν βρεθηκε η εφαρμογη python θελετε να συνεχισετε? αν συνεχισω κανονικα την εγκατασταση οι εφαρμογες δεν ανοιγουν καν. τι ειναι αυτο? Python ειναι γλωσσα προγραμματισμου. Οι εφαρμογες που ειναι γραμμενες σε αυτη, απαιτουν να εχεις εγκατεστημενη και την python για να τρεξουν. Καποιες σελιδες πισω υπαρχει..αλλα και απο εδω http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/python/python_for_s60.htm :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω κατι. κατεβασα καποιες εφαρμογες για το Ν82 αλλα οταν παω να τις κανω εγκατασταση μου λεει πως δεν βρεθηκε η εφαρμογη python θελετε να συνεχισετε? αν συνεχισω κανονικα την εγκατασταση οι εφαρμογες δεν ανοιγουν καν. τι ειναι αυτο? python ειναι γλωσσα προγραμματισμου.Για να ανοιξεις προγραμματα που βασιζονται σε αυτην θα πρεπει πρωτα να την κανεις εγκατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 το εκανα τωρα αλλα παλι το ιδιο μου λεει κ δεν μου ανοιγει παλι τις εφαρμογες Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 το εκανα τωρα αλλα παλι το ιδιο μου λεει κ δεν μου ανοιγει παλι τις εφαρμογες Γραψε αν θες τι εκδοσεις προσπαθεις να βαλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Οι εφαρμογες καλυτερα να ειναι στην ιδια μνημη με το python. Ποιες εφαρμογες δεν ανοιγουν? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Python 1.9.1 3rdEd λεγεται. ειχε μεσα δυο αρχεια sis. Python_1.9.1_3rdEd και PythonScriptShell_1.9.1_3rdEd. εκανα εγκατασταση και τα δυο. οταν παω να κανω εγκατασταση τις εφαρμογες μου εμφανιζει παλι το μηνυμα οτι δεν βρεθηκε το python for S60. αν κ απο την διαχειρηση αρχειων μεσα στον φακελο του python βλεπω οτι περαστηκαν καποια αρχεια απο τις εφαρμογες. μηπως χρειαζεται καποιον "ειδικο" τροπο εγκαταστασης εφαρμογων? δλδ εγω απλα το συνδεω με pc suite και κανω διπλο κλικ τις εφαρμογες προσπαθησα να βαλω καποιες εφαρμογες (ngun, nsword). γενικα εφαρμογες που βασιζονται στο acceleration Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δεν πειραζει που στο λεει καντες εγκατασταση κανονικα. Ποιες εφαρμογες προσπαθεις να κανεις εγκατσταση? Επισης εγκατεστησε και το MegaPyModulePack Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 εγραψα παραπανω καποιες απο τις εφαρμογες. Δεν πειραζει που στο λεει καντες εγκατασταση κανονικα. Ποιες εφαρμογες προσπαθεις να κανεις εγκατσταση? Επισης εγκατεστησε και το MegaPyModulePack προσπαθω να εγκαταστησω αυτο που λες αλλα μου λεει σφαλμα ενημερωσης. το ειχα μαζι με το πακετο με τα παιχνιδια που κατεβασα απο το μαγαζακι Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts