Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Noμιζω οτι την συγκεκριμενη ρυθμιση μπορεις να την κανεις μεσω του jbak task manager

έβαλα το jbak task manager... πολύ καλό προγραμματάκι...

αλλά δεν κατάφερα να βρω τη ρύθμιση που λες....

και τωρα κάθε φορά που ανοίγω το κινητό ανοίγουν μαζί και οι δύο εφαρμογές...

και το jbak task manager και το handy shell.... :rocket: :dizzy: :what:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εχει καιρο που το εβαλα στο Ν82 μου αλλα δεν θυμαμαι πως λειτουργει κ.τ.λ.π. για αυτο απο την αρχη δεν ειμουν 100% σιγουρος εαν υπηρχε η επιλογη στο συγκεκριμενο προγραμμα.

Το Ν82 μου ειναι για επισκευη και δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμβατος ο jbak task manager με το 5800 μου για να το δοκιμασω - ψαξω.

Ετσι οπως τα λες φαινεται φυσιολογικο αυτο που συμβαινει! Δηλαδη πρωτα θα πρεπει να ανοιξει κατα την εκκινηση της συσκευης σου ο jbak και μετα το ιδιο το προγραμμα να εκκινησει την εφαρμογη handy shell.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ψάχνω κάποιο καλό πρόγραμμα αντιστοίχισης εφαρμογών στα πλήκτρα, εκτός του magic key....Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη....:)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Ψάχνω κάποιο καλό πρόγραμμα αντιστοίχισης εφαρμογών στα πλήκτρα, εκτός του magic key....Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη....:)

Εχω την εντυπωση πως μονο το magic key και το virtual key υπαρχουν..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Σορρυ για την παρεμβαση.. Μηπως υπαρχει καμια νεοτερη εκδοση του LightControl..?? Εχω την 1.30(0) .

Και κατι ακομα παρακαλω. Ενα site (οχι κινεζικο.. ενα αλλο..) που "ανεβαζες" εκει την εφαρμογη με το ΙΜΕΙ σου και στην εκανε sign (και σου ερχοταν σε email να την κατεβαζεις υπογεγραμενη), υπαρχει ακομα? Θυμαστε/Ξερετε ποιο ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σορρυ για την παρεμβαση.. Μηπως υπαρχει καμια νεοτερη εκδοση του LightControl..?? Εχω την 1.30(0) .

Και κατι ακομα παρακαλω. Ενα site (οχι κινεζικο.. ενα αλλο..) που "ανεβαζες" εκει την εφαρμογη με το ΙΜΕΙ σου και στην εκανε sign (και σου ερχοταν σε email να την κατεβαζεις υπογεγραμενη), υπαρχει ακομα? Θυμαστε/Ξερετε ποιο ειναι?

Υπαρχει το Lights On v1.04.74 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned

Οσο για το 2ο που ρωτας, ριξε μια ματια στο σχετικο θεμα

γι αυτο εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2685054#post2685054

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το Lights On ειναι αλλο απ'οτι καταλαβαινω, ε? Θα το δοκιμασω.

(Παντως στο Light Control βγηκε μεχρι και version 1.33)

Thanx και για το link για sign.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο οτι βλεπω δεν θελεις να ασχοληθεις με το magic key αλλα δες την παρακατω λιστα μπορει να σε βοηθησει:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2580083#post2580083

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καλημέρα παιδιά...Μία ερώτηση σχτεικά με θέμα κινητού.Εχω το nokia 6220classic, και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ένα θέμα όπως αυτό του sonyericsson της αδερφής μου,με το οποίο έχω πάθει πλάκα.Όταν λοιπόν πήρε η αδερφή μου το κινητό της είχε το εργοστασιακό θέμα με λουλούδια κλπ.Μετά από μερικές μέρες,έδειχνε το φόντο πεσμένα φύλλα κλπ...Τα χριστούγεννα είχε χιονια,14 φλεβάρη καρδιές και τώρα έχει πάλι λουλούδια,πράγμα που σημαίνει ότι συνεργάζεται με το ημερολόγιο του κινητού!Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα δικά μας?

Καλημέρα παιδιά...Μία ερώτηση σχτεικά με θέμα κινητού.Εχω το nokia 6220classic, και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ένα θέμα όπως αυτό του sonyericsson της αδερφής μου,με το οποίο έχω πάθει πλάκα.Όταν λοιπόν πήρε η αδερφή μου το κινητό της είχε το εργοστασιακό θέμα με λουλούδια κλπ.Μετά από μερικές μέρες,έδειχνε το φόντο πεσμένα φύλλα κλπ...Τα χριστούγεννα είχε χιονια,14 φλεβάρη καρδιές και τώρα έχει πάλι λουλούδια,πράγμα που σημαίνει ότι συνεργάζεται με το ημερολόγιο του κινητού!Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα δικά μας?
Κατ' αρχήν κανένα Symbian δεν παίζει ως θέμα ή ως wallpaper κινούμενη εικόνα, τουλάχιστον όχι ακόμα....Αυτό συμβαίνει μόνο στα Nokia S40, στα κινητά δηλ. με κλειστό λειτουργικό.....:(

Εχω την εντυπωση πως μονο το magic key και το virtual key υπαρχουν..;)

με το magic key γίνεται να μπουν σαν συντομεύσεις διάφορες εφαρμογές..??

π.χ. στην αναμονή να πατάω το 2 και να ανοίγει ο opera...???

γιατί το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη... (έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν γίνεται...)

γιατί το έχω ψάξει αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη... (έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν γίνεται...)

Με τις συγκεκριμενες εφαρμογες δε νομιζω να γινεται...

Προσωπικα εχω τον Jbak taskmanager που οι συντομευσεις του με εχουν βολεψει απιστευτα..Δεν ξερω αν τον εχεις δοκιμασει αλλα στον προτεινω!

Ακομα, υπαρχει και ενα προγραμμα για να βαλεις εξτρα συντομευσεις αλλα δεν θυμαμαι πως λεγοταν..(θυμαμαι παντως οτι το ειχε αναφερει ο panosz παλαιοτερα...)

Τελος στο symbianfreak ειχα δει πως να βαλεις επιπλεον εφαρμογες να ανοιγουν με την φωνη...(πατωντας δλδ το δεξι soft key λες το ονομα της εφαρμογης-οπως στην φωνητικη κληση-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Ακομα, υπαρχει και ενα προγραμμα για να βαλεις εξτρα συντομευσεις αλλα δεν θυμαμαι πως λεγοταν..(θυμαμαι παντως οτι το ειχε αναφερει ο panosz παλαιοτερα...)

προκειται για το smart settings της mobifun soft. ;)

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

προκειται για το smart settings της mobifun soft. ;)

Με αυτό όμως δεν βάζεις συντομεύσεις στα πλήκτρα....

Με αυτό όμως δεν βάζεις συντομεύσεις στα πλήκτρα....

εγω νομιζω οτι μπορεις να ορισεις για καθε αριθμητικο πληκτρο και 1 εφαρμογη και στη συνεχεια πιεζοντας το αριστερο ή δεξι πληκτρο επιλογης και το αντιστοιχο αριθμητικο πληκτρο για την εφαρμογη που θελεις, να τρεχεις την συγκεκριμενη εφαρμογη.

κατι παρομοιο νομιζω ζηταει και η _xara_.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

εγω νομιζω οτι μπορεις να ορισεις για καθε αριθμητικο πληκτρο και 1 εφαρμογη και στη συνεχεια πιεζοντας το αριστερο ή δεξι πληκτρο επιλογης και το αντιστοιχο αριθμητικο πληκτρο για την εφαρμογη που θελεις, να τρεχεις την συγκεκριμενη εφαρμογη.

κατι παρομοιο νομιζω ζηταει και η _xara_.

Σωστά, αλλά αυτό δεν είναι συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο, αλλά συντομεύσεις μέσα στην εφαρμογή!;)

Σωστά, αλλά αυτό δεν είναι συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο, αλλά συντομεύσεις μέσα στην εφαρμογή!;)

δικιο εχεις... :O

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

Σωστα ολα αυτα αλλα το smart settings και ο jbak πιστευω οτι ειναι ο ευκολοτερος και γρηγοροτερος τροπος να βαλεις συντομευσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Υπαρχει καμια εφαρμογη να μπορω να βλεπω την οθονη του κινητου-μεσω bluetooth-στην οθονη του υπολογιστη, και να χειριζομαι το κινητο απο τον υπολογιστη?

Εμείς που έχουμε κινητά με το μολυβάκι χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια το Nstarter. Πολύ αποτελεσματικό και χρήσιμο