mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Γι' αυτό τον λόγο είναι απαραίτητα τα hard format ανα διαστήματα. Καθαρίζει πλήρως η συσκευή απο αρχειάκια που έχουν μείνει μετά απο συνεχείς εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Γι' αυτό τον λόγο είναι απαραίτητα τα hard format ανα διαστήματα. Καθαρίζει πλήρως η συσκευή απο αρχειάκια που έχουν μείνει μετά απο συνεχείς εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις. Ναι, δεν διαφωνώ, αν το κάνω όμως αυτό άντε να εγκαταστήσω πάλι τις εφαρμογές... έχει μια διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Αν το κάνεις τις 2-3 πρώτες φορές μετά παίρνεις το κολλάει και η διαδικασία θα σου φαίνεται παιχνιδάκι. Όποτε πάντως, κάνω φορμάτ, ξανασκέφτομαι ποιές εφαρμογές μου είναι απαραίτητες και πάντοτε, καταλήγω με μία πολύ διαφορετική συλλογή προγραμμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ξενέρωσα με τα "windows". Τα δείχνει μικροσκοπικά.. δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Τσάμπα έκανα εγκατάσταση τόσες εφαρμογές.. Με βλέπω για hard format πάλι.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Παιδια για fp2 εχει βγει αξιοπιστος call-recorder? ultimate voice recorder Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 το ultimate voice recorder λειτουργει κανονικα σε 6210 navigator? το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μηπως καποιος τροπος να βρουμε που αποθηκευονται οι χαρτες οταν ψαχνουμε με το google maps? Βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον προγραμμα οπου επιλεγοντας μια περιοχη μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες στο pc σε οτι zoom θες... Εχω φαει ολο το κινητο και δεν μπορω να βρω που αποθηκευονται..Χρησιμοποιησα και το Sisware μηπως παρω καμια πληροφορια απο εκει αλλα τιποτα... Αν βρουμε το directory ισως μπορεσουμε να περασουμε τους χαρτες και να τους χρησιμοποιουμε offline και για πλοηγηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Γεια σας... Ψάχνω να βρω μια εφαρμογή για το κινητό μου, το NOKIA E65, η οποία να κάνει ανάλυση στα sms. Δηλαδή να μου λέει επιπλέον πληροφορίες από αυτές που δείχνει το κινητό, όπως sms center από το οποίο προήρθε το sms, κτλ. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάποια. Έψαξα, αλλά μάταια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 κανενα καλο προγραμμα να μετατρεπει κ να κοβει βιντεο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για να μετατρεπει απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει. Για να το κοψεις μπορεις μεσα απο τις επιλογες που υπαρχουν στην συσκευη σου δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Για να μετατρεπει απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει. Για να το κοψεις μπορεις μεσα απο τις επιλογες που υπαρχουν στην συσκευη σου δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα! απο που??δεν εχω δει καπου τετοια επιλογη..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εαν εχεις το 5800 που βλεπω στο avatar σου μπες μεσα στην εκθεση πηγαινε επανω στο video που θελεις να κοψεις χωρις να μπεις μεσα Επιλογες\ Επεξεργασια\ Αποκοπη. Η συγκεκριμενη επιλογη υπηρχε και στο Ν82 μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Εαν εχεις το 5800 που βλεπω στο avatar σου μπες μεσα στην εκθεση πηγαινε επανω στο video που θελεις να κοψεις χωρις να μπεις μεσα Επιλογες\ Επεξεργασια\ Αποκοπη. Η συγκεκριμενη επιλογη υπηρχε και στο Ν82 μου. αυτο εχω σε ευχαριστω παρα πολυ!βρηκα προγραμμα που μετατρεπει ξερεις σε τι μορφη πρεπει να το μετατρεψω για να το παιξει το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μετετρεψε τα σε .mp4 Οταν ειπα οτι δεν υπαρχει ειθελα να πω οτι δεν υπαρχει προγραμμα που να κανει την μετατροπη μεσα στην συσκευη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος). Για το pc υπαρχουν. Τι θελεις να κανεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_ofi Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μετετρεψε τα σε .mp4 Οταν ειπα οτι δεν υπαρχει ειθελα να πω οτι δεν υπαρχει προγραμμα που να κανει την μετατροπη μεσα στην συσκευη (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος). Για το pc υπαρχουν. Τι θελεις να κανεις? εχω καποια βιντεο κλιπ κ θελω να τα μετατρεψω σε μορφη να τα διαβαζει το τηλ κ μετα να τα κοψω κ να τα βαλω σαν ηχο κλησης!!σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ψάχνω ένα προγραμματάκι τύπου black list, που να μην ακούγεται το πρώτο χτύπημα της κλήσης σ' αυτόν που καλεί...Υπάρχει κάτι τέτοιο;:worry: Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 κανενα καλο προγραμμα να μετατρεπει κ να κοβει βιντεο??? Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι τέτοιο διότι πολύ απλά, η επεξεργαστική δύναμη που έχουν τα κινητά μας είναι πολύ μικρή για μια διεργασία όπως η μετατροπή βίντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Και δεν έχει κ νόημα εφόσον όλοι έχουμε Η/Υ και μάλιστα 2πύρηνους και 4πύρηνους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 PhoNetInfo 2.1.0 -------------------------------------------------------------------------------- 2.1.0 changes from 2.0.0 (March 1, 2009) -------------------------------------------------------------------------------- Fixes, changes and additions: Profile tab: --> Fixed bug in profile tab (user-defined profile names are displayed now as "user-defined X" whereas X represents the according profile number) WLAN / BT tab: --> Implemented WLAN signal strength (in dBm) --> Implemented WLAN transmit power (in mW) --> Implemented WLAN uplink data (in bytes) --> Implemented WLAN downlink data (in bytes) HAL tab: --> Added the following new phone models to the CPU ABI type, CPU speed and CPU architecture programming routines to correctly distinguish between ARM11, ARM9 and ARM4 CPUs (including the new 5th edition devices): ====> Nokia 5630 XpressMusic (0x2000DA61) ====> Nokia E55 (0x20014DCF) ====> Nokia 6720 classic (0x20014DCD) ====> Nokia 6710 Navigator (0x20014DD1) ====> Nokia N86 8MP (0x20014DD2) ====> Nokia E75 (0x2000249D) ====> Nokia E75 US+LTA variant (0x200025C2) ====> Nokia 5800 XpressMusic (0x2000DA56) Misc enhancements and fixes: --> Enhanced support for S60 5th edition touch screen devices (two-taps event) --> Removed 'Options'/'Reboot device' menu item for the new S60 5th edition devices as the according function is not available anymore resp. blocked in the firmware --> Moved item content copy function to the menu: 'Options'/'Copy to clipboard' --> Fixed scrollbar flickering problem --> Memory improvements http://www.patrickfrei.ch/phonetinfo/downloads_unsigned.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Δουλεύει μια χαρά, και μου δείχνει κανονικά τη συχνότητα χρονισμού της CPU του Ν82 μου (332MHz). :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ομοίως και στο Ν78, αναγνωρίζει κανονικά την CPU (369MHz). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 μου βγάζει στο Network signal strength -79dBm, αυτό πρακτικά τι σημαίνει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Είχα κάνει εγκατάσταση τα windows... και ενώ έχω σβήσει τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει, αλλά και τους φακέλους μέσα στον data.. όταν μπαίνω στην έκθεση μου εμφανίζει κάτι εικόνες. Πώς μπορώ να βρω σε ποια θέση βρίσκονται αυτές οι εικόνες? Έψαξα στην διαχείριση αρχείων αλλά και με την εφαρμογή resco viewer το οποίο εμφανίζει με αστεράκι τους φακέλους που περιέχουν εικόνες.. αλλά δεν τις βρίσκω. Μόνο στην έκθεση εμφανίζονται και αν πατήσω προβολή στοιχείων δεν μου λέει την θέση. Θέλω να τα σβήσω, αλλά όχι μέσα από την έκθεση.. για να δω αν ο φάκελος περιέχει και άλλα άχρηστα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 μου βγάζει στο Network signal strength -79dBm, αυτό πρακτικά τι σημαίνει; όσο πλησιάζεις στο 0 το σήμα καλυτερεύει, επομένως εσύ δεν έχεις καλό σήμα αν μιλάμε για ασύρματο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Γειά σας. Υπάρχει περίπτωση να μου χρειαστεί η εφαρμογή virtual key για ένα nokia e66? Αν όχι τι κάνει αυτή η εφαρμογή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts