Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορει καποιος να ανεβασει τον x-plore κάπου.....

κάποια λίνκς που βρήκα δεν δουλεύουν...

για Ε65....

ευχαριστώ :)

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@Lewis

Ακριβώς στη προηγούμενη σελίδα υπάρχει link...:rolleyes:

Freeware S60 3rd Edition Resource Cleaner!

http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/images/systools/cleaner02.jpg

Λήψη

Περισσότερα...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Freeware S60 3rd Edition Resource Cleaner!

Το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Υπάρχει καμία εφαρμογή που να καθαρίζει την μνήμη RAM?

Δεν εχω συσκευη για να το τσεκαρω αλλα δες για το JbakTaskMan εαν δεν κανω λαθος εχει αυτη την επιλογη :O Δες και την εφαρμογη MemoryUp μπορει να σε ενδιαφερει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;

Το δοκιμασα εγω.πολυ καλο.απλα για να καθαρισει και τη μνημη κινητου πρεπει να ενεργοποιησεις το hack για προσβαση στα αρχεια συστηματος.εγω επελεξα να κρατησει μονο αγγλικα και ελληνικα και καθαρισε αρκετα.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Καλησπερα,

Εχω ενα Nokia E51 και εβαλα πάνω το Mail for exchange και συγχρονιζει το μαιλ μου.

Αυτο που με παιδευει ειναι το εξης...

Συγχρονιζει μονο τον φακελο Inbox Και οχι τους υποφακελους στο inbox.

Δηλαδη,εγω στο outlook εχω κανει κανονες και λεω οτι αν ερχεται ενα μαιλ απο

τον ταδε να μπαινει σε εκεινο τον φακελο κ.ο.κ

Το αποτελεσμα του συγχρονισμου ειναι να μην περνω τα μαιλ που πανε κατευθειαν στον φακελο απο του κανονες...

Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?

edit:Αυτο που σκεφτηκα ειναι να αφησω του κανονες στον client και οχι στον server.Αλλα ειναι δυνατον να μην συγχρονιζει υποφακελους?

Το MFE δε συγχρονίζει subfolders. Δοκίμασε το System Seven ¨η το RoadSync

Δεν εχω συσκευη για να το τσεκαρω αλλα δες για το JbakTaskMan εαν δεν κανω λαθος εχει αυτη την επιλογη :O Δες και την εφαρμογη MemoryUp μπορει να σε ενδιαφερει..

Τί έπαθε η συσκευή σου? :confused:

Με το MemoryUp δεν είδα κάποια διαφορά. Ανοίγω το PySystem και συνήθως γύρω στα 28 ΜΒ είναι η ελεύθερη μνήμη.. ενώ το έχω πετύχει αρκετές φορές φορές 35-36 ΜΒ ακόμα και 38!

To JbakTaskMan εχει όντως επιλογη Memory Clean

Το JbakTaskMan το είχα δοκιμάσει από πριν.. αλλά πάλι δεν είδα διαφορά! Κλείνω εφαρμογές που τρέχουν πχ έκθεση κλπ και αφήνω μόνο την μουσική να τρέχει.. αλλά και πάλι πολύ λίγο μνήμη ελευθερώνει.

Επίσης όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα οτι τρέχει κάποια εφαρμογή και δεν συνδέεται (ενώ έχω κλείσει τα πάντα ακόμα και από το JbakTaskMan) και συνήθως κάνω επανεκκίνηση. Πώς μπορώ να δω ποια εφαρμογή το μπλοκάρει?

Όποιος θα μπορούσε να μου στείλει ή υποδείξει το πλήρες "smart settigs" θα του ήμουν υπόχρεος....Ψάχνω το κλειδί σαν τρελός και δεν βρίσκω τίποτα.....:(
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

καλημερα παιδια, για να βοηθησω μια φιλη εχετε να προτεινετε κανενα προγραμματακι που να κρατησει backup τις επαφες αλλα κ τα μηνυματα?

Ο καλύτερος τρόπος είναι να το κάνει μέσω Nokia Pc Suite. Αλλιώς μέσα απο την ίδια την συσκευή, μνήμη- επιλογές- αντίγραφο μνήμης τηλεφώνου.

Υπαρχει κανενας τροπος να μεταφερω τα bookmarks μου απο τον firefox στον υπολογστη μου σε καποιον απο τους browsers στο κινητο??(ειτε τιν μαμα ειτε τον opera ειτε τον teashark)

Ο καλύτερος τρόπος είναι να το κάνει μέσω Nokia Pc Suite. Αλλιώς μέσα απο την ίδια την συσκευή, μνήμη- επιλογές- αντίγραφο μνήμης τηλεφώνου.

κραταει κ τα μηνυματα το pc suite??? ο λογος που ψαχνω αλλο προγραμμα απο αυτο του τηλεφωνου (το αντιγραφο ασφαλειας) ειναι επειδη στη νοκια μας ειπαν οτι δεν ειναι κ τοσο αξιοπιστο, εχει τυχει δηλ να μην επαναφερονται τα δεδομενα.

Ναι φυσικά και τα κρατάει.

Κοίτα να δεις... σε όλους τους τρόπους ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα. Προσωπική άποψη να κρατάς και με τους δύο τρόπους back up ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπέρα!το coreplayer οταν ακούω μουσική,κανει ορισμένες φορες κολληματα στα καμμοτια(κατι σαν οταν κολλαει το cd)μήπως γνωρίζει κανείς πως διορθώνετε?

Tρεχεις μονο τον coreplayer η και αλλες εφαρμογες?

καλησπέρα!το coreplayer οταν ακούω μουσική,κανει ορισμένες φορες κολληματα στα καμμοτια(κατι σαν οταν κολλαει το cd)μήπως γνωρίζει κανείς πως διορθώνετε?

Αν ταυτοχρονα ακους μουσικη ,ανοιγεις σελιδες,τρεχεις εφαρμογες κλτ κτλ λογικο ειναι να τραβαει σκαλωματα.Και σε μενα οταν ακουω μουσικη στο backround και κανω αλλες δουλειες σκαλωνει.Λογικο είναι

Υπογραφή....

Πολυ περιεργο.. Στο κανει σε ολα τα κομματια?

το κανει για 2 δευτερόλεπτα και συνεχίζει..δεν είναι απαραίτητο να το κάνει σε όλα τα κομματια

..και στις ταινίες το κάνει..Μήπως τρέχει τίποτα με το buffer?Επισης είναι δυνατό τα πλήκτρα του handsfree να συνεργάζονται με το coreplayer?

Εχει τυχει να σου δημιουργει προβλημα σε ενα κομματι και την επομενη φορα που θα το ακουσεις να το παιξει κανονικα? Οταν σου το κανει βαλε ξανα το ιδιο κομματι να παιξει (περισσοτερες απο μια φορες εαν χρειαστει) για να καταλαβουμε εαν εχει προβλημα η εφαρμογη η οχι..

Συγχωρεστε με αν εχει ηδη αναφερθει καπου αυτο που θελω, στις προηγουμενες ...444 σελιδες του τοπικ.

Θελω ενα contacts manager, που να κανει export τις επαφες σε δημοφιλης τυπους αρχειων(xls,txt κλπ). Να δουλευει με τις υπαρχουσες επαφες του τηλεφωνου, κι οχι να θελει εκ νεου καταχωρησεις κλπ.

Ποιο προγραμμα υπαρχει γι αυτη τη δουλεια?

Υπάρχει το contacts transfer το οποίο είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό χρησιμοποιώ χρόνια τώρα για μεταφορά της βάσης δεδομένων των επαφών. Όμως, δεν τα σώζει σε κάποιον γνωστό τύπο αρχίου, όπως το contacts manager, αλλά σε data.z.

Aπ οτι καταλαβα θελεις να ανοιγεις τις επαφες σου μεσα στο pc. Εαν ειναι ετσι μπορεις να μπεις μεσα στο εικονιδιο επαφες\ επιλογες\ μαρκαρισμα ολων\ αντιγραφη στην καρτα μνημης μετα θα τις βρεις στο φακελο E:\ Others\ Contacts\ μια μια ξεχωριστα σε μορφη .vcf και θα ανοιγουν με το Notepad.