Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To xxxxxxxxxxx εχει βγαλει εδω και παρα πολλες ημερες ανακοινωση οτι θα υπηρχαν προβληματα αυτες της ημερες.

Yes it's true. Official opening on 1st of August!

2 Days to go!

xxxxxxxxxxxxxx

Καλά η ανακοίνωση του Πολωνικού τους φόρουμ τι μας ενδιαφέρει?

Δε σημαίνει ότι επειδή ανοίγουν και πολωνικό site, θα σταματήσει και το .com.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά η ανακοίνωση του Πολωνικού τους φόρουμ τι μας ενδιαφέρει?

Δε σημαίνει ότι επειδή ανοίγουν και πολωνικό site, θα σταματήσει και το .com.

Mπερδευτηκα..

Έχει ανοίξει απο το μεσημέρι. Δοκιμάστε. :)

Μπορεις να κατεβασεις κανονικα? Εγω οχι ακομη!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Tελικα ολοι αυτο το προβλημα εχουμε! Υπομονη.. :)

Μόλις κατέβασα το UCWEB6 (sis μορφή).

Όταν το ανοίγω δεν μπορεί να συνδεθεί.

Ξέρει κανείς τι γίνεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

παιδιά πως μπορώ να πάρω το serial για το x-plore γιατί το κατέβασα από εδώ και όταν το ανοίγω μου ζητάει να βάλω κλειδί ενεργοποίησης!!!!!!!!!!!!!!!!

please help!!!!

Παιδιά, θα ήθελα μια εφαρμογή που να "ανάβει" την οθόνη του Nokia 6120 μου όταν έχω αναπάντητες κλήσεις ή μηνύματα και να την κρατάει έτσι μέχρι να τα ελέγξω (κι ας μου "κοστίσει" στην μπαταρία). Γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ πολύ. :)

παιδιά πως μπορώ να πάρω το serial για το x-plore γιατί το κατέβασα από εδώ και όταν το ανοίγω μου ζητάει να βάλω κλειδί ενεργοποίησης!!!!!!!!!!!!!!!!

please help!!!!

Kατεβασε τον απο τα γνωστα μαγαζακια λογικα θα ειναι μαζι με την γεννητρια..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253361#post2253361

Όταν πάω να κάνω εγγραφή στο symbiansigned!

Your email has address has been rejected as we do not accept registrations from publicly available email domains (e.g. gmail, yahoo, hotmail etc).

:mad::mad::mad::mad:

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Όταν πάω να κάνω εγγραφή στο symbiansigned!

Your email has address has been rejected as we do not accept registrations from publicly available email domains (e.g. gmail, yahoo, hotmail etc).

:mad::mad::mad::mad:

Έχει αλλάξει ο τρόπος για να υπογράφουμε εφαρμογές. Διάβασε την πρώτη σελλίδα από το θέμα Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed και θα καταλάβεις με ποιούς τρλόπους υπογράφοθμε πλέον τις εφαρμογές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Βρε παιδια καμια καλη εφαρμογη για μσν υπαρχει;;;να δουλευει με wap!!!! Ektos ta migg33 k ebaddy k talconayt καλα τοσο δυσκολο ειναι να φιαξουν μια καλη εφαρμογη γ το μσν;;ολες που ανεφερα ειναι μαπα :(

για ακομη μια φορα δωστε μου τα φωτα σας....

υπαρχει καμια εφαρμογη, η οποια μπορει να αλλαζει αυτοματα τα προφιλ που εχω,αναλογα με την ωρα;

π.χ. θελω και πρεπει 14:00-17:00 να το εχω το κινητο στο αθορυβο, για τους χ-ψ λογους ομως το ξεχναω.εδω ζηταω απο την εφαρμ0γη να το κανει μονη της.να τις οριζω ωρες και προφιλ και να κανει αυτοματα τις εναλλαγες.

υπαρχει κατι τετοιο ή παρομοιο;

ευχαριστω

για ακομη μια φορα δωστε μου τα φωτα σας....

υπαρχει καμια εφαρμογη, η οποια μπορει να αλλαζει αυτοματα τα προφιλ που εχω,αναλογα με την ωρα;

π.χ. θελω και πρεπει 14:00-17:00 να το εχω το κινητο στο αθορυβο, για τους χ-ψ λογους ομως το ξεχναω.εδω ζηταω απο την εφαρμ0γη να το κανει μονη της.να τις οριζω ωρες και προφιλ και να κανει αυτοματα τις εναλλαγες.

υπαρχει κατι τετοιο ή παρομοιο;

ευχαριστω

εδω http://www.symbian-freeware.com/download-profile-scheduler.html ειναι free :)

σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση:)

τιποτα... επειδη δεν το εχω δοκιμασει εγω οταν το δοκιμασης πες μας αν δουλευει σωστα :)

απο μια γρηγορη δοκιμη που το εκανα,κανει ακριβως αυτο που ζητουσα παραπανω.βαζεις δλδ προγραμμα στο οποιο θετεις το προφιλ που θελεις,την ωρα και την μερα ενεργοποιησης.

και παλι σε ευχαριστω.

Υπάρχει και το Best Profiles που χρησιμοποιώ εγώ και είναι άριστο. Δοκίμασε το.. :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

υπάρχει κάποιο autoprofiler που να κλείνει αυτόματα όποτε του πω και το bluetooth?

δεν το εχω δοκιμασει αλλα νομιζω γι'αυτο που θελεις κανει το SymbianGuru BT Guard που θα βρεις στο xxxxxxxxxxx και στο xxxxxxx :)

Βρε παιδια καμια καλη εφαρμογη για μσν υπαρχει;;;να δουλευει με wap!!!! Ektos ta migg33 k ebaddy k talconayt καλα τοσο δυσκολο ειναι να φιαξουν μια καλη εφαρμογη γ το μσν;;ολες που ανεφερα ειναι μαπα :(

Το fring το δοκίμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Προσπαθώ να εγκαταστήσω 2 εφαρμογές unsigned (Αutoprofiles & BT guard της SymbianGuru).

Τις κάνω sign μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά όταν τις εγκαθιστώ στο Ν82 μου, μου βγάζει το μήνυμα "Constrained by the certificate" γκρρρρρ:mad:

τι μπορεί τα φταίει;

τα keys τα πήρα πριν 2 μήνες από τα παιδιά στο τοπικ του λινκ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω 2 εφαρμογές unsigned (Αutoprofiles & BT guard της SymbianGuru).

Τις κάνω sign μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά όταν τις εγκαθιστώ στο Ν82 μου, μου βγάζει το μήνυμα "Constrained by the certificate" γκρρρρρ:mad:

τι μπορεί τα φταίει;

τα keys τα πήρα πριν 2 μήνες από τα παιδιά στο τοπικ του λινκ.

οι εφαρμογες ειναι απο τον illusion ?νομιζω οτι οι εφαρμογες του δουλευουν μονο σε hackαρισμενα κινητα :)

τα ονόματα τους είναι:

Symbian.Guru.AutoProfiles.v2.00.S60v3.Unsigned.BiNPDA-farhazadeeb.zip

Symbian.Guru.BT.Guard.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned-BiNPDA.rar

EDIT: ακόμα και στο free μου το βγάζει http://www.symbian-freeware.com/download-profile-scheduler.html

EDIT2 μπορεί κάποιος να μου κάνει το free sign έστω και να μου το στείλει στο mail μου; Να δω αν φταίνε τα πιστοποιητικά μου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

θελω να εγκαταστησω την εξης εφαρμογη: Lonely.Cat.Games.Jukebox.v2.17.S60v3.SymbianOS9.1.Incl. την οποια βρηκα στο xxxxxxxxx. πριν το σημειο που ζηταει την θεση αποθηκευσης μου βγαζει αυτο το μνμ: σφαλμα ενημερωσης. υπαρχει καποος τροπος να την εγκαταστησω?