Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες, πως μπορω να στειλω ολες τις επαφες μου απο το 6600 στο Ν95 που πηρα???

1. Απο το 6600 ανοιγεις της επαφες και επιλογες\ επιλογη ολων\ επιλογες\ αντιγραφη\ στην καρτα μνημης. Παιρνεις ολο το φακελο Contacts στο Ε:\ Others με τον βαζεις στον αντιστοιχο φακελο του Ν95 μετα ανοιγεις της επαφες και επιλεγεις Αντιγραφη\ Απο την καρτα μνημης.

2. Η με το Contact Transfer υπαρχη εκδοση και για τα 2 κινητα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω περίπου μία εβδομάδα συμβίωσης με το λειτουργικό της Symbian σε ένα Ν95 8GB, θα ήθελα να λειτουργήσω κάποιο πρόγραμμα blacklist από ότι είδα όμως υπάρχουν αρκετά προγράμματα. Από τα παρακάτω πιο θα μου προτείνατε να κάνω εγκατάσταση:

MCleaner v1.4.1

Handy Blacklist v3.01

Best Blacklist v2.01

Το MCleaner το δοκιμασα εγω και ειναι πολυ καλο για να κοβει κλησεις. Το προβλημα ειναι πως δεν μπορεις να κανεις blacklist και για τα sms... Τουλαχιστον σε μενα δεν πιανει.

Τα αλλα 2 που αναφερεις κανουν δουλεια και για κλησεις και sms?

Για τα sms εαν θελεις δοκιμασε το SMS Spam Manager

Το MCleaner το δοκιμασα εγω και ειναι πολυ καλο για να κοβει κλησεις. Το προβλημα ειναι πως δεν μπορεις να κανεις blacklist και για τα sms... Τουλαχιστον σε μενα δεν πιανει.

Τα αλλα 2 που αναφερεις κανουν δουλεια και για κλησεις και sms?

μια χαρα κοβει και τα sms!σε καθε ονομα διπλα στην μαυρη λιστα σε ρωταει αν θες να κοψει τις κλησεις ,τα μηνυματα η και τα δυο.απειρα μηνυματα μου εχει κοψει ηδη

QuickOffice Premier 5.0.32 στην τιμή του 1$ μόνο για σήμερα. Εγώ το αγόρασα μέσω paypal 0.65 ευρώ !!!

Τρέχτε........ http://www.quickoffice.com

QuickOffice Premier 5.0.32 στην τιμή του 1$ μόνο για σήμερα. Εγώ το αγόρασα μέσω paypal 0.65 ευρώ !!!

Τρέχτε........ http://www.quickoffice.com

Για το βραδυ ηταν μονο η προσφορα? Τωρα εχει 70$!!

edit: Ηταν μονο για τις 22 Ιουλιου και εσυ το ανακαλυψες εντελως οριακα..

Τι σκάτε ρε παιδιά, θα το βγάλουν εντελώς δωρεάν κάποια στιγμή τα χακερόνια. Εγώ πάντως δεν έδινα ούτε 1€. :lol: :lol: :lol:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι σκάτε ρε παιδιά, θα το βγάλουν εντελώς δωρεάν κάποια στιγμή τα χακερόνια. Εγώ πάντως δεν έδινα ούτε 1€. :lol: :lol: :lol:

To Premium έχει κυκλοφορήσει πάνω από ένα χρόνο και ακόμα δεν το έχουν σπάσει. Ένα ***** που είχα βρει ναι μεν το ενεργοποιούσε αλλά όταν πήγαινες να κάνεις εξεργασία ενός εγγράφου....τότε κολλούσε το σύμπαν....

Με hack μπορείς να το αποκτήσεις μόνο εάν hackareis το λειτουργικό σύστημα του Nokia. Ποιος ο λόγος όταν μπορούσες να το αποκτήσεις με 0.65 ευρώ ???

ο λογος ειναι εκτος απο το offcial registration που παιρνεις μεσω του hack για ολα τα προγραμματα της quickoffice μπορεις να κανεις τοσα αλλα πραγματα εκτος του οτι η εγκατασταση των εφαρμογων γινεται σαν τα παλια s60v2 που δεν ξεραμε τι θα πει πιστοποιητικο.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Συμφωνω καλυτερα να παρεις κατι και να δωσεις τα λευτα που κοστιζει. Εδω μιλαμε για πραγματα που κοστιζουν λιγοτερο απο 1 ευρω. Τα αλλα προγραματα που ειναι για αλλα λειτουργικα και κοστιζουν 50-150 ευρω, τι να πουνε και αυτη που τα αγοραζουνε. Δωσε καλυτερα τα 0.65 ευρω να εισαι 100% σιγουρος οτι εχεις αυτο που θελεις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αντι να παρεις 6 τσιχλες, παρε αυτο ;)

P.S Σεβαστειτε τα ατομα που φτιαχνουν αυτα τα πραγματα, που καθονται μερα-νυχτα μπροστα στον υπολογιστη.

Φιλικα.

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

P.S Σεβαστειτε τα ατομα που φτιαχνουν αυτα τα πραγματα, που καθονται μερα-νυχτα μπροστα στον υπολογιστη.

Φιλικα.

Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά θα πρέπει και οι κοστολογήσεις των προγραμμάτων να είναι αντικειμενικές. Υπολόγισε ότι για ένα πρόγραμμα που κάνει περί τα 15€ αν το αγόραζαν μερικές μόνο χιλιάδες (π.χ. 7.000) ανά τον κόσμο θα απέφερε έσοδα περίπου της τάξεως των 100.000€ ενώ πολλά προγράμματα πατάνε πάνω σε κοινές βάσεις (functions,procedures). Προσωπικά θεωρώ ότι τα περισσότερα προγράμματα (όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή) είναι υπερκοστολογημένα γιατί λέμε δε βαριέσαι, τι ψυχή έχει 1€ εδώ, τι 3€ παραπέρα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Για 0.65 λεπτα ουτε λογος να προτιμησω την αντιγραφη!

Αλλα 70$ δεν δινω με καμια δυναμη.

Κριμα δεν προλαβαμε, ελπιζω να το ξανα βαλλουν καποια στιγμη και σε αλλα προγραμματα.

ΤΟ ποσό ειναι παρα πολύ μικρό και μακάρι να βρισκαμε εφαρμογές σε τέτοιο χαμηλό κόστος, γιατί άλλο να το πληρώνεις χρυσάφι και άλλο συμβολικά..

ναι για μια μερα.για να κλαινε αυτοι που δε προλαβαν και να θελουν και εκεινοι.για λογους promotion το εκαναν.και δε διαφωνω να αγορασω καποια εφαρμογη που αξιζει αλλα οχι στην Ελλαδα με τις παραλογικες τιμες.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Υπάρχει καποια εφαρμογη για black list σε αριθμούς με απόκρυψη και σε sms σε συγκεκριμενες επαφες ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ σε Ν82?

για κλησεις δες το handy blacklist.ριξε μια ματια στα προηγουμενα ποστς και θα βρεις εκει απαντηση

To Handy Blacklist δεν μπλοκάρει sms. Χρησιμοποίησε το Private Call and Sms Guard.

για αυτο ειπα "για κλησεις το handy blacklist"

νομιζω υπαρχει το sms spam για να μπλοκαρει τα sms

To Private Call and Sms Guard κανει τα παντα. Δοκίμασε το και θα εντυπωσιαστεις

Πριν απο μερικες ημερες ειχα δει στο xxxxxxxxxxx μια εφαρμογη που εκλεινε την συσκευη μετα απο το χρονο που εχουμε ορισει. Μηπως θυμαται κανεις το ονομα :)

Πριν απο μερικες ημερες ειχα δει στο xxxxxxxxxxx μια εφαρμογη που εκλεινε την συσκευη μετα απο το χρονο που εχουμε ορισει. Μηπως θυμαται κανεις το ονομα :)

Αν εννοείς αυτή που θέλει το Python λέγεται Winxp Restart 2.1.0.:D

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4