iznodur Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 παιδια κάποιος μετρητής μυνημάτων υπάρχει??????? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 sms counter νομιζω λεγεται στο δοτσις εχει ενα sms count Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μόλις πήρε το μάτι μου ένα πρόγραμμα στο sssssss που λέει ότι είναι και SMS counter. Ψάξτε για το "PCB Mobile SMS control". Δεν το έχω δοκιμάσει, να είμαστε εξηγημένοι. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Freimonitor Παράθεση <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Εχω διαβασει αρκετα, γιαυτο βρηκα και το WebGate SMS Spam Manager... Και αυτο που λες για τα μυνηματα, οτι δεν κοβονται δλδ, το γνωριζω. Αυτο που θελω εγω ειναι να μην κανει μπιπ το μηνυμα και να μην δειχνει το "εχετε μηνυμα". Αυτο γινετε η' τσαμπα προσπαθω?? :( το εχω κ εγω το προγραμμα αυτο,αφου το εγκατεστησες θα δουλεψει και να ξερεις οτι κανει την δουλεια που θελεις!Μια γνωμη για το γιατι δεν σου δουλευει ειναι ισως το οτι εχεις κανενα αλλο προγραμμα που μπλποκαρει ηδη καποια μηνυματα?Δεν μπορουν δυο προγραμματα να κανουν την ιδια δουλεια....και πριν πεις οτι δεν εχεις ελεγξε και αυτυα που τρεχουν >"κρυμμενα" μηπως ξεχνας καποιο που νομιζεις οτι ειναι κλειστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Ειχα το mCleaner... Το εσβισα απο το κινητο, ξαναεγκατεστησα το sms spam και παλι τα ιδια... Τα νευρα μου, δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει. Στο κινιτο μονο το mCleaner ειχα βαλει.. δεν υπαρχει κατι αλλο. Αν καποιος εχει το ν95 και εχει καταφερει να βαλει το sms spam ας μου πει ποια εκδοση απο ολες εβαλε.. αν και νομιζω πως τις εχω δοκιμασει ολες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω καμια java εφαρμογη ή παιχνιδι; λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση βγαζει το εξης μνμ: η εγκατασταση ειναι αδυνατη καποιος;;; δεν παει αλλο.μου εχει σπασει τα νευρα.ουτε μια java εφαρμογη-παιχνιδι δεν εγκαθιστα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 καποιος;;; δεν παει αλλο.μου εχει σπασει τα νευρα.ουτε μια java εφαρμογη-παιχνιδι δεν εγκαθιστα.:mad: Όταν θες να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή java αυτό που κάνεις είναι να περάσεις στο κινητό σου το αρχείο με κατάληξη jar και μετά πας και το κάνεις εγκατάσταση από κάποιο file manager π.χ. X-plore ή από την Διαχ. Αρχείων που έχουν τα κινητά της nokia. Αν πας να το κάνεις εγκατάσταση με το X-plore θα πρέπει να πατήσεις Menu > File > Open by system. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 γνωριζω πως κανω την εγκατασταση. το προβλημα ειναι οτι ξεκιναει την εγκατασταση και λιγο πριν γεμισει η μπαρα εγκαταστασης βγαζει ατυο το μνμ: η εγκατασταση ειναι αδυνατη τι μπορει να φταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 γνωριζω πως κανω την εγκατασταση. το προβλημα ειναι οτι ξεκιναει την εγκατασταση και λιγο πριν γεμισει η μπαρα εγκαταστασης βγαζει ατυο το μνμ: η εγκατασταση ειναι αδυνατη τι μπορει να φταει; Πες μια εφαρμογή ή παιχνίδι java στο οποίο βγάζει το μήνυμα αυτό ώστε να το δοκίμασω και εγώ στο δικό μου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 ειναι οι εφαρμογες το προβλημα. το κινητο κατι επαθε. τις εχω δοκιμασει και σε αλλα κινητα και λειτουργουν.δες το βιντεο να δεις τι γινεται http://www.sendspace.com/file/mjzuka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Αναμενεται ! :happy: Coming soon: Major Update for Resco Photo Viewer http://www.symbian-freak.com/news/008/07/resco_photo_viewer_update.htm Beta version εδω : http://www.resco-net.com/symbian/downloads/RescoViewer_S603_451.sis Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 γνωριζω πως κανω την εγκατασταση. το προβλημα ειναι οτι ξεκιναει την εγκατασταση και λιγο πριν γεμισει η μπαρα εγκαταστασης βγαζει ατυο το μνμ: η εγκατασταση ειναι αδυνατη τι μπορει να φταει; κατι εχεις σβησει απο το κινητο καποιο αρχειο απο το συστημα κατα λαθος η καπως ετσι μονο με format νωμιζω θα λυθει το προβλημα δυστηχως --->>>> την εχω πατησει και γω πολες φορες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 αν ξερει κανενας ,οταν συνδεομαι μεσω url διευθηνση για να βλεπω την ip camera δυστηχως δεν μπορω να δω παρα μου εφανιζει κατι σαν την ταινια του σινεμα ,μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω. υπαρχει καποια εφαρμογη ειδικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 κατι εχεις σβησει απο το κινητο καποιο αρχειο απο το συστημα κατα λαθος η καπως ετσι μονο με format νωμιζω θα λυθει το προβλημα δυστηχως --->>>> την εχω πατησει και γω πολες φορες πριν λιγο καιρο το εκανα hard format!παλι τα ιδια... παντως εγω δεν πειραξα τιποτα απο τα αρχεια μεσα.εχω την εντυπωση ομως οτι δεν σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεις καποιο αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 πριν λιγο καιρο το εκανα hard format!παλι τα ιδια... παντως εγω δεν πειραξα τιποτα απο τα αρχεια μεσα.εχω την εντυπωση ομως οτι δεν σου δινεται η δυνατοτητα να σβησεις καποιο αρχειο. το εσβησες χωρις να θες με καποια εφαρμογη που μπερδευτηκε η καπως ετσι η ουσια ειναι οτι θες φορματ καντο να μη σου χαλασει και την καρτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 καλησπερα ξερει κανεις καπια αξιολογη εφαρμογη για μσν αλλα εκτος απο αυτες mig33 - shmessanger - ebaddy της εχω δοκιμασει καπια αλλη;;;ααααα βασικο να δουλευει με wind plus βεβεως βεβεως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κλειδώνει το κινητό με κωδικό σε κατάσταση αναμονής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Για τσεκαρε advanced device locks. Παιδια απο προγραμμα για να μπλοκαρω sms μπορειται να μου πειτε τις διαφορες στα οσα κυκλοφορουν?Για sms spam manager λεω να παω.Υπαρχει καποιο που να μετραει περισσοτερο?Το mumsms βγαινει ακομα? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κλειδώνει το κινητό με κωδικό σε κατάσταση αναμονής; Αυτό που θέλεις γίνεται και χωρίς πρόγραμμα. Εάν πατήσεις το κουμπί κλεισίματος έχει μία επιλογή που λέει κλείδωμα τηλεφώνου το ενεργοποιείς και κλειδώνει το τηλέφωνο στην αναμονή.. Μπορείς να το βάλεις να κλειδώνει και αυτόματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Προφανως θα θελει χειρογραφο κωδικο και οχι αριθμητικο. Τελικα εγω παιδια εβαλα Private Call ans Sms Guard.Κωδικο πως θετει,και γιατι οταν παω να ρυθμισω sms blacklist μου λεει "sorry you cannot change the sms blacklist"? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 καλησπερα ξερει κανεις καπια αξιολογη εφαρμογη για μσν αλλα εκτος απο αυτες mig33 - shmessanger - ebaddy της εχω δοκιμασει καπια αλλη;;;ααααα βασικο να δουλευει με wind plus βεβεως βεβεως :) Δεν ξέρω αν δουλεύει με wind plus αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις το windows live messenger v1.1.90? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 To Windows Live Messenger (v1.1.9000) είναι πλέον διαθέσιμο και για τη χώρα μας μέσω της εφαρμογής "Download". Το παρατήρησα πριν καμιά βδομάδα, καθώς ανανέωνα τη λίστα download..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Εχει δοκιμασει κανεις την εφαρμογη foxytag ??:rolleyes: Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazuzu Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καλησπέρα παιδιά πως μπορώ να εγκαταστήσω το flash lite 3 στο N95 ? Προσπαθώ με το pc suite και δεν ολοκληρώνει μου βγάζει μήνυμα Αδυναμία εγκατάστασης ενσωματωμένο αρχείο Το ξέρο ότι υπάρχει στην τελευταία αναβαθμίσει αλά δεν τολμώ να την κάνο μια φορά προσπάθησα και μπλόκαρα το κινητό και το έστειλαν Αθήνα και γύρισε μετά από ενάμισι μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts