Itchrist86 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Κατέβασε την τελευταία έκδοση της Python. http://downloads.sourceforge.net/pys60/PythonForS60_1_4_3_3rdEd.SIS?modtime=1209367797&big_mirror=0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 στην καρτα εχω την ptthon οπως και τις εφαρμογες.Η έκδοση της python ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Για δοκίμασε να τη βάλεις στη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 βγηκε καμια εφαρμογη σαν την turn off που να κλεινει το κινητο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η μια συγκεκριμενη ωρα που εσυ θα ορισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 βγηκε καμια εφαρμογη σαν την turn off που να κλεινει το κινητο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η μια συγκεκριμενη ωρα που εσυ θα ορισεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385084#post2385084 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 το παρελειψα καταλαθος!την εβαλα αλλα μου τη βγαζει σε ξενη γλωσσα..πατησα ενα ενα κουμπι ξεχωριστα αλλα δε κανει κατι :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Kαι εγω τωρα δοκιμασα την εφαρμογη.. :O Για να λειτουργησει στο πρεπει να κανεις εγκατασταση και το megaPyModulePack αλλα δεν εχει την επιλογη που ψαχνεις. Εγω χρησιμοποιω το PySystemUtilities που εχει την επιλογη επανεκκινηση με χρονο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2384986#post2384986 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_a_b_i_n_o_s Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα νοκια Ν95 και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δε με βόλεψε κανένας rss reader (ούτε του ενσωματωμένου ούτε των opera) αν υπάρχει κάποιες άλλες αξιόλογες επιλογές; Δεν θέλω on-line (βλέπε google reader) αλλά εφαρμογή... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλημέρα,έχω μια απορεία-ερώτηση....υπάρχει κανένα πρόγραμμα για "κολλημένα pixel" στην οθόνη ,να τα ξεκολλάει ,όπως έχω στο psp μου το pixel fixer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Kαι εγω τωρα δοκιμασα την εφαρμογη.. :O Για να λειτουργησει στο πρεπει να κανεις εγκατασταση και το megaPyModulePack αλλα δεν εχει την επιλογη που ψαχνεις. Εγω χρησιμοποιω το PySystemUtilities που εχει την επιλογη επανεκκινηση με χρονο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2384986#post2384986 το PySystemUtilities το χω εδω και καιρο,απο τοτε που το ανεβασε το παιδι απ το φορουμ για την ακριβεια..!ηθελα για να κλεινει!για επανεκκίνησης εχω 2 προγραμματα :) δλδ χλομω να δουλεψει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Ultimate Voice Recorder v4.01 S60v3 SymbianOS9.1 θα την βρεις στα γνωστα shops;) μολις το ειδα! ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Eαν θελεις δοκιμασε και το totalrecall :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Eαν θελεις δοκιμασε και το totalrecall :) θα το κοιταξω! Βασικα παλια ειχα ενα προγραμμα με ενα μικροφωνο για λογοτυπο. Ηταν πολυ οραιο και δεν μπορω να το βρω. Νομιζω ηταν της psiloc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 θα το κοιταξω! Βασικα παλια ειχα ενα προγραμμα με ενα μικροφωνο για λογοτυπο. Ηταν πολυ οραιο και δεν μπορω να το βρω. Νομιζω ηταν της psiloc.. Extended Recorder by Psiloc;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Extended Recorder by Psiloc;) πραγματικα αυτο ειναι! κορυφαιο ειναι! Itchrist86 και gianpithio ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα νοκια Ν95 και θα ήθελα να ρωτήσω επειδή δε με βόλεψε κανένας rss reader (ούτε του ενσωματωμένου ούτε των opera) αν υπάρχει κάποιες άλλες αξιόλογες επιλογές; Δεν θέλω on-line (βλέπε google reader) αλλά εφαρμογή... Ευχαριστώ προκαταβολικά... δοκιμασε της resco, resco news νομιζω λεγεται. κοιταξε το, αλλα δε θυμαμαι αν εχει καλη σχεση με τα Ελληνικα σαν κωδικοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_a_b_i_n_o_s Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Και συνεχίζοντας, κατέβασα από ένα γνωστό site διάφορα symbian αρχεία και αφού ήμουν έτοιμος να τα εγκαταστήσω σε όλα (ΟΛΑ) μου έβγαλε ότι "Η εφαρμογή ΤΑΔΕ ΔΕΙΝΑ δεν υποστηρίζεται" Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εφαρμογη τελικα που να καταγραφει διαρκεια κλησεων και μετρητεις μυνηματων εχει βρεθει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εφαρμογη τελικα που να καταγραφει διαρκεια κλησεων και μετρητεις μυνηματων εχει βρεθει? Μα διάρκεια κλήσεων παρέχει κα το ίδιο το κινητό. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Κλήση και βάλε στο Εμφάνιση διάρκειας κλήσης (Ναι) και στο Σύνοψη μετά τη κλήση (Ενεργοποιημένη). Και συνεχίζοντας, κατέβασα από ένα γνωστό site διάφορα symbian αρχεία και αφού ήμουν έτοιμος να τα εγκαταστήσω σε όλα (ΟΛΑ) μου έβγαλε ότι "Η εφαρμογή ΤΑΔΕ ΔΕΙΝΑ δεν υποστηρίζεται" Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Να κατεβάζεις εφαρμογές μόνο από την ενότητα Symbian OS-9.1/9.2 Apps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_a_b_i_n_o_s Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για μετατροπή των αρχείων αυτών σε 9.1/9.2 apps? (οι εφαρμογές που κατέβασα ήταν από 9.1 τόπικ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Εαν η εφαρμογη που κατεβασες ειναι Symbian OS-9.1/9.2 κανει μονο για αυτα τα τηλεφωνα δεν μπορεις να την μετατρεψεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για εγκαταση για να δειχνει της θερμοκρασια και πυξιδα στο τηλεφωνο εχω το nokia n95 8g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 για τον καιρο εγω εχω το MWeather..τωρα για πυξιδα μονο με προγραμμα gps.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Πυξιδα δεν μπορει να γινει γυροσκοπικα,τωρα που πεζει και accelerometer?Βασικα επειδη εχω χασει επισοδεια,σε ποιες συσκευες υποστηριζεται?Παλια θυμαμαι πως ηταν αποκλειστικοτητα ν95,τωρα τελευτεα ειδα πως το υποστηριζει και το ν93ι που εχω και εγω. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Accelerometer έχουν τα 5500 Sport, 6210 Navigator , N93(i), N95-1, N95-2, N82, N96, E66. Ίσως να ξέχασα και κάποιο...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts