Moralas Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Μέχρι στιγμής δοκίμασα 4 και κανένα δε δουλεύει... Windows live messenger, im+ , agile messenger (που έχει και diagnostics, μου βγάζει ότι δε συνδέεται καθόλου, ενώ όταν επιλέγω σαν σημείο πρόσβασης web vodafone δε συνδέεται μεν αλλά το diagnostic tool μου δείχνει ότι όλα είναι οκ) και το fring που δε ξεκίναγε καν.. Λέτε να κόβουν τα msn για να πληρώνεις μηνύματα...? edit: Με λίγο επιπλέον ψάξιμο βρήκα το shmessenger το οποίο έχει επιλογή connection type στην οποία για να δουλέψει το σημείο πρόσβασης vodafone life πρέπει να επιλέψει κανείς το http wap. Δουλέυει λοιπόν και είναι μια χαρά messenger, έχει και file transfer. Απλά πριν το εγκαταστήσετε πρέπει να κάνετε register στη σελίδα του. Μια ερώτηση που έκανα και στο thread του Ν95-2: Υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή να συνδέσω το κινητό με το router όταν στο router είναι απενεργοποιημένα τα upnp και dhcp? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 πιο προγραμα προτινετε για απωφυγη ανεπηθυμητων sms για το Ν95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 πιο προγραμα προτινετε για απωφυγη ανεπηθυμητων sms για το Ν95 Εγώ έχω το callman. Λίγο περίπλοκο, αλλά πλήρες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Εγώ έχω το callman. Λίγο περίπλοκο, αλλά πλήρες. αυτο εχω αλλα οταν βαζω εναν αριθμω στιν λιστα ενω δεν φενετε το μυνημα ,ο ηχος λιψεις ακουγετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsek Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Γεια σε ολους ειναι το πρωτο post μου εαν και χρονια μελος δεν ξερω αν καποιος το εχει ξανα δωσει μου φαινεται οτι ειναι η λυση για το προβλημα με της φωτογραφιες και τα υπολοιπα που υπαρχουν χυμα μεσα στην εκθεση γενικα στα ΝΟΚΙΑ Νova.Epoc.Systems.MediaSafe.v2.0.8.S60v3.SymbianOS 9.1.*****ed-BiNPDA Media Safe - Keeps photo/audio/video/note files secure and private on your mobile phone. Protect your important media files! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 PC Application: Nokia Communication Center Key features: * Create and send messages easily * Receive, view, forward, and reply to messages as they arrive * Compose multimedia messages effortlessly with easy access to the images on both PC and device * Manage messages, and sort and group them to quickly find what you are looking for * Display all your messages in a timeline * Manage all the contacts stored on your device * Add new contacts with ease * Create contact cards complete with thumbnail images Before you download Nokia Communication Center, make sure that you have Nokia PC Suite version 6.86.9.0 or later installed. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 αυτο εχω αλλα οταν βαζω εναν αριθμω στιν λιστα ενω δεν φενετε το μυνημα ,ο ηχος λιψεις ακουγετε! SMS Spam Manager :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 SMS Spam Manager :) Συμφωνώ και επαυξάνω, αξιόπιστο, αθόρυβο, αποτελεσματικό . . . να υπήρχε κάτι και για τα MMS. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Killer Mobile BlackBaller γραφει πως ειναι και για τα MMS αλλα δεν το εχω δοκιμασει γιατι μου αρεσε το SMS Spam Manager.. Eαν το δοκιμασεις πες μας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Για οσες συσκευες δεν το εχουν ενσωματωμενο : Last Update of Nokia Location Tagger http://betalabs.nokia.com/blog/2008/05/07/last-update-of-nokia-location-tagger/ http://www.nokia.com/betalabs/locationtagger Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ενώ μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα με το emtube ξαφνικά (ίσως και μετά από αντικατάσταση της έκδοσης 1.0.4 με την 1.0.10) ενώ κάνω κανονικά την αναζήτηση και μου φέρνει τις μικροφωτογραφίες όταν πάω να δω τα βίντεο μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "emtube was redirected to html page instead of FLV movie! Check your proxy settings". Οπότε κάνω download και πάω στα "Saved videos" αλλά και εκεί μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "Unknown/unsupported file format!". Τι φταίει; Λοιπόν ξαναέβαλα την προηγούμενη έκδοση 1.0.4 αντί της 1.0.11 και μου εμφανίζει πάλι το μήνυμα "Unknown/unsupported file format!".:mad::mad::mad: Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 παιδιά έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα όπως και άλλοι γνωστοί μου τόσο με το emtube όσο και με το mobitubia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Λοιπόν ξαναέβαλα την προηγούμενη έκδοση 1.0.4 αντί της 1.0.11 και μου εμφανίζει πάλι το μήνυμα "Unknown/unsupported file format!".:mad::mad::mad: Μήπως η 1.0.11 αφήνει κάποιο υπόλειμμα το οποίο μπλοκάρει την 1.0.4. Ασ' το στην άκρη και την επόμενη φορά που θα κάνεις hard reset, δοκίμασε ξανά την παλιά έκδοση. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Yπαρχουν και αλλοι που εχουν την v.1.0.4 του emtube και λειτουργει κανονικα? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Εγώ πάντως την 1.0.10 έχω και μου βγάζει τα γνωστά μηνύματα σφάλματος. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 SMS Spam Manager :) το δοκιμασα πολυ καλο! αλλα βρικα και το WebGate.Easy.Reject.που κανει τιν δουλια και για τα μυνηματα αλλα και για τις κλησεις. προτηνετε ανεπηφηλακτα παρα πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Εγω εχω το SMS Spam Manager για τα μηνυματα και το Handy Blacklist για της κλησεις.. Tο Easy Reject για καποιο λογο δεν μου ειχε αρεσει, εαν θυμαμε καλα επειδη δεν ειχε την επιλογη να δεχεται μονο κλησεις απο τα τηλεφωνα που εχουμε αποθηκευμενα στης επαφες. Διορθωσε με εαν κανω λαθος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παιδιά, δεν ξέρω για απόρριψη/φιλτράρισμα SMS, αλλά για διαχείριση κλήσεων για μένα δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή από το Mobisophy PhonePilot. Παραμετροποιήσιμο μέχρι αηδίας, έχει ό,τι θες, από ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή, απόρριψη με αποστολή SMS και τόσα άλλα. ;) Το μόνο που θα ήθελα να βγάλουν κάποια στιγμή είναι μπλοκάρισμα SMS, όχι να τα δέχεσαι και να τα διαγράφει αυτόματα, αλλά να μην τα λαμβάνεις καθόλου, ώστε ο άλλος να μην παίρνει καν αναφορά. Αυτό όμως είναι καθαρά θέμα δικτύου και δε νομίζω να θελήσουν να μας δώσουν κάτι τέτοιο οι εταιρίες κινητής. ;) Edit: Για όσους θέλουν αυτό που λέει ο gianpithio πιο πάνω (δηλαδή να δέχεσαι κλήσεις βασισμένες σε whitelist, δηλαδή μόνο τα τηλέφωνα από μια λίστα που θα του δώσεις, είτε είναι ο τηλεφωνικός κατάλογος είτε οποιαδήποτε άλλη λίστα φτιάξεις μόνος σου), το PhonePilot εννοείται το κάνει πανεύκολα. :) Υπάρχει στα μαγαζάκια, δείτε το και θα με θυμηθείτε. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 ναι εχεις δικιο δεν το υποστηριζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Το PhonePilot η αλλιως Interactive Voice Call Master ειναι εξαιρετικο προγραμμα με πολλες επιλογες. Το Handy Blacklist για την χρηση που το χρειαζομαι εγω + εχει ελληνικα + το οτι τρεχει χωρις να ειναι ανοικτο το εικονιδιο και δεν δημιουργει υποψιες σε τριτους. Με εκαναν να προτιμω περισσοτερο το Handy Blacklist απο το IVCM :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Ευχαριστούμε πολύ liogr για τη πολύ καλή δουλεία.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παρακαλώ, δέν κάνει τίποτα. Η γνώση είναι για να την μοιραζόμαστε ;) και ειδικά αν βοήθησα, τότε νιώθω οτι προσφέρω κι εγώ κάτι εδώ Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Άψογη δουλειά φίλε liogr. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogr Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Γνωριζει κανεις ποια ειναι τα αρχεια στο Ζ που εχουν την γλωσσα του τηλεφωνου? :) Αν και λίγο αργά, δέν ξέρω αν τα έχεις βρεί. Τα αρχεία είναι .rΧΧ (όπου ΧΧ είναι 2 αριθμοί) για τα Ελληνικά νομίζω είναι τα .r54 Θα το τσεκάρω για σίγουρα αύριο και θα σου πώ με pm άν δέν ισχύει αυτό. Παράθεση Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Να σε καλα και για την απαντηση αλλα και για τον οδηγο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts