Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα με το emtube ξαφνικά (ίσως και μετά από αντικατάσταση της έκδοσης 1.0.4 με την 1.0.10) ενώ κάνω κανονικά την αναζήτηση και μου φέρνει τις μικροφωτογραφίες όταν πάω να δω τα βίντεο μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "emtube was redirected to html page instead of FLV movie! Check your proxy settings". Οπότε κάνω download και πάω στα "Saved videos" αλλά και εκεί μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "Unknown/unsupported file format!". Τι φταίει;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν ρωτησες αρχικα εψαξα και εγω αλλα σταματησα οταν ειδα οτι στο E:/others/opera αλλα ο φακελος ηταν αδειος...

κατι αλλο, υπαρχεια καμια εφαρμογη που να μπορουμε να μετρησουμε την ταχυτητα 3g/HSDPA στο κινητο?

Από τη διαχείρηση συνδέσεων μπορείς να δείς την στιγμιαία ταχύτητα.

Τελικά, η επιλογή για αντιγραφή της μνήμης του κινητού στην κάρτα δεν λειτολυργησε και τόσο καλά, όταν προσπάθησα να επαναφέρω το αντίγραφο μετά από φορμάτ.

Πολλές εφαρμογές είχαν χαθεί, ενώ άλλες μου ζητούσαν ξανά κωδικό.

Βέβαια γλιτώνεις τα περισσότερα, αλλά και πάλι σε περιμένει δουλειά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ενώ μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα με το emtube ξαφνικά (ίσως και μετά από αντικατάσταση της έκδοσης 1.0.4 με την 1.0.10) ενώ κάνω κανονικά την αναζήτηση και μου φέρνει τις μικροφωτογραφίες όταν πάω να δω τα βίντεο μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "emtube was redirected to html page instead of FLV movie! Check your proxy settings". Οπότε κάνω download και πάω στα "Saved videos" αλλά και εκεί μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "Unknown/unsupported file format!". Τι φταίει;

Γνωστό το πρόβλημα, κι εμένα τα ίδια έκανε

Δυστυχώς από τη στιγμή που έχουμε καιρό να δούμε καινούρια έκδοση του emTube, δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Mobitubia (μέχρι να βγει καινούριο emTube, αν βγει:X)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Επειδη θα σκασω...αν καποιος εχει ξέρει καποιο link για task manager που μπορει να σταματησει hidden tasks και να δουλευει σε N82, θα με βοηθουσε παρα πολυ. Εχω δοκιμασει ηδη FExplorer και handy Taskman αλλα τιποτα. Πως αλλιως να το σταματήσω το ρημάδι το vcommandmanager??????? Δεν θέλω φωνητικες εντολές!!! Τοσο κακο ειναι?
The Sailor Man! ;-P

Γνωστό το πρόβλημα, κι εμένα τα ίδια έκανε

Δυστυχώς από τη στιγμή που έχουμε καιρό να δούμε καινούρια έκδοση του emTube, δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Mobitubia (μέχρι να βγει καινούριο emTube, αν βγει:X)

Δηλαδή αν βάλω προγενέστερη έκδοση της 1.0.10 θα λυθεί το πρόβλημα;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Δηλαδή αν βάλω προγενέστερη έκδοση της 1.0.10 θα λυθεί το πρόβλημα;

Δε το έχω δοκιμάσει οπότε δε μπορώ να σου πω :O

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Δε το έχω δοκιμάσει οπότε δε μπορώ να σου πω :O

σε μενα δε δουλευει δυστυχως, βγαζει αλλο σφαλμα :(

Κι εμένα το ίδιο σφάλμα μου βγάζει το emTube.

Τι να κάνουμε, θα περιμένουμε την επόμενη έκδοση. :(

Πάντως η επιλογή "Open local file" δουλεύει κανονικά, με αρχεία που έχω αποθηκευμένα στο κινητό, αλλά τα έχω κατεβασμένα από το PC.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κι εμένα το ίδιο σφάλμα μου βγάζει το emTube.

Τι να κάνουμε, θα περιμένουμε την επόμενη έκδοση. :(

Πάντως η επιλογή "Open local file" δουλεύει κανονικά, με αρχεία που έχω αποθηκευμένα στο κινητό, αλλά τα έχω κατεβασμένα από το PC.

Ξέρει κανείς τι φταίει όμως και δημιουργήθηκε έτσι ξαφνικά το πρόβλημα; Μήπως δεν είναι το πρόβλημα στην εφαρμογή emtube αλλά στην ίδια την youtube;

Δεν ξέρω, το θέμα είναι ότι με τον ενσωματωμένο browser του τηλεφώνου που είναι συμβατό με FlashLite 3 μπαίνω κανονικά στο YouTube και τα βλέπω κανονικά.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

μολις εγκατεστησα το nokia energy profiler και μου λεει οτι οι μετρησεις γινονται μονο σε 60 3rd edition. εχω το ν73. επισεις θελω ενα καλο προγραμμα που να μπορω να ρυθμισω τισ εφαρμογες που ανοιγουν κατα την εκινηση του τηλεφωνου! ευχαριστω!

μολις εγκατεστησα το nokia energy profiler και μου λεει οτι οι μετρησεις γινονται μονο σε 60 3rd edition. εχω το ν73.

The application is available as a SIS package for for Nokia S60 3rd Edition devices, but measurement works only in 3rd Edition, Feature Pack 1 (or newer).

Το N73 είναι μόνο S60 3rd Edition, και όχι Feature Pack 1.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

The application is available as a SIS package for for Nokia S60 3rd Edition devices, but measurement works only in 3rd Edition, Feature Pack 1 (or newer).

Και τι κάνει αυτό το πρόγραμμα?

Και τι κάνει αυτό το πρόγραμμα?

Forum Nokia - Nokia Energy Profiler

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Thx, δεν φαίνεται και πολύ χρήσιμο για προσωπική χρήση.

To κολπο για να μην λειτουργει ο ηχος της καμερας απο την εφαρμογη ROMPatcher το δοκιμασε κανεις σε Ν82? Λειτουργει?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Thx, δεν φαίνεται και πολύ χρήσιμο για προσωπική χρήση.

Εμενα με βολευει γιατι λεει περιπου ποσος χρονος ζωης μενει στη μπαταρια σου, αναλογα παντα με τις εφαρμογες που εχεις ανοιγμενες

Το ROMPatcher τι κάνει?

Διάβασε xxxxxxxxxxx, θα καταλάβεις.

ευχαριστω πολυ! δε το ηξερα...

Kαλησπέρα σας, έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία της vodafone με τα 3μιση ευρώ που δίνει δωρεάν πρόσβαση στο vodafone life και 30mb δωρεάν internet και έχω εγκαταστήσει τα IM+ Messenger v6.14 και windows live messenger και κανένα από τα δύο δε μπορεί να συνδεθεί. Να σημειώσω ότι γενικότερα internet έχω, εφόσον από τον browser του κινητού μπαίνει κανονικά μέσω του σημείου πρόσβασης vodafone life postpaid. Τι φταίει? Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να συνδέεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Ίσως δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε τέτοια υπηρεσία λόγω του σημείου πρόσβασης. Να το περιορίζει η ίδια η εταιρία αυτό.

Δοκίμασε και το fring. Είναι παρόμοιο με το IM+.

Α μάλιστα, οπότε πρέπει να ρωτήσω τη vodafone. Έλεος, μόνο για αυτό το ενεργοποίησα το πρόγραμμα, αν δεν αφήνουν το msn το κλείνω πάλι. Θα δοκιμάσω και αυτό που μου είπες, ευχαριστώ.

Kαλησπέρα σας, έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία της vodafone με τα 3μιση ευρώ που δίνει δωρεάν πρόσβαση στο vodafone life και 30mb δωρεάν internet και έχω εγκαταστήσει τα IM+ Messenger v6.14 και windows live messenger και κανένα από τα δύο δε μπορεί να συνδεθεί. Να σημειώσω ότι γενικότερα internet έχω, εφόσον από τον browser του κινητού μπαίνει κανονικά μέσω του σημείου πρόσβασης vodafone life postpaid. Τι φταίει? Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να συνδέεται με το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Το ίδιο συμβαίνει και με το wind plus(gwap) με τον live messenger.

Είναι θέμα της σύνδεσης.Αν όμως βρείς ένα wifi hot spot και μπείς από εκεί δεν θα έχει πρόβλημα.

Υπάρχουν πάντως πολλές εφαρμογές για msn και πιστεύω κάποιες θα λειτουργούν με το πρόγραμμα της vodafone