vakis71 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλησπερα.μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το landscape pro v1.2 ? εψαξα στα γνωστα "μαγαζια" αλλα δεν ειδα τιποτα(αληθεια το xxxxxxxxxx γιατι δεν ανοιγει?). ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Βρες το Quick office ***** από το Astalavista. κάντο sign και εγκατέστησε το. Ποιό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Mp3 Editor Πολύ χρήσιμη freeware εφαρμογή επεξεργασίας mp3 κατευθείαν απο το κινητό. http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/mp301.jpg http://www.symbian-freak.com/images/news/08/02/mp302.jpg _____DOWNLOAD______ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Mp3 Editor Πολύ χρήσιμη freeware εφαρμογή επεξεργασίας mp3 κατευθείαν απο το κινητό. Και πολυ πρακτικη και λειτουργικη επισης.Να συμπληρωσω οτι βασιζεται πανω στην python. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παιδιά ανέβασα ένα τραγούδι από τα πολλά που έχω το πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να το ελέγξει αν εμφανίζονται τα Ελληνικά τουλάχιστον να ξέρουμε προς τα που μπορεί να είναι το πρόβλημα (είναι και ένα ωραίο διαχρονικό ζειμπέκικο). Δεν εμφανιζονται Ελληνικα στην μουσικη,ενω στον xplore οπως και σε πολλα αλλα βγαινουν Ελληνικα.Και εγω το ιδιο προβλημα εχω και τα περναω με μετονομασια μεσα απο τον nokia music manager στο ν82. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παιδιά ανέβασα ένα τραγούδι από τα πολλά που έχω το πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος να το ελέγξει αν εμφανίζονται τα Ελληνικά τουλάχιστον να ξέρουμε προς τα που μπορεί να είναι το πρόβλημα (είναι και ένα ωραίο διαχρονικό ζειμπέκικο). Πριν το περάσεις στο κινητό σου, απο τον υπολογιστή πάτα επιλογές, πήγαινε στο δεξί tab και άλλαξε τις ετικέτες καλλιτέχνης, τίτλος άλμπουμ, αριθμός κομματιού και τίτλος. Και χρησιμοποίησε αγγλικούς χαρακτήρες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Είναι θέμα κωδικοποίησης. Εγώ, για να μην αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπληρώνω όλα τα επίπεδα των κομματιών με αγγλικούς χαρακτήρες. Έτσι τα κατηγοριοποιείς και τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα μέσα παο το μενού της μουσικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Πριν το περάσεις στο κινητό σου, απο τον υπολογιστή πάτα επιλογές, πήγαινε στο δεξί tab και άλλαξε τις ετικέτες καλλιτέχνης, τίτλος άλμπουμ, αριθμός κομματιού και τίτλος. Και χρησιμοποίησε αγγλικούς χαρακτήρες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Είναι θέμα κωδικοποίησης. Εγώ, για να μην αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπληρώνω όλα τα επίπεδα των κομματιών με αγγλικούς χαρακτήρες. Έτσι τα κατηγοριοποιείς και τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολα μέσα παο το μενού της μουσικής. Συμφωνω οτι δεν ειναι προβλημα συσκευης αλλα κωδικοποιησης.Απλα για το γ@@@@ο θελω να βλεπω τα ελληνικα τραγουδια στα Ελληνικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Συμφωνω οτι δεν ειναι προβλημα συσκευης αλλα κωδικοποιησης.Απλα για το γ@@@@ο θελω να βλεπω τα ελληνικα τραγουδια στα Ελληνικα. Και γω τα ελληνικά κομμάτια δε γουστάρω να τα βλέπω γραμμένα με βλακώδης greeklish αλλά ακόμα πιο σπαστικό είναι να τα περνάς σε μια συσκευή και εκεί που πας να τα ακούσεις να βλέπεις κινέζικα και να μην ξέρεις ποιό είναι ποιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παιδιά, μήπως είναι θέμα κωδικοποίησης της uinicode στα Vista????? Εγώ έχω ακόμα WinXP (χρησιμοποιώ εφαρμογές μουσικής παραγωγής στο PC μου και δεν είναι ακόμα πολύ σταθερό το περιβάλλον των Vista για να μεταφερθώ ακόμα, γι' αυτό και έχω ακόμα WinXP :O) και τις προάλλες κατέβασα κάποια tracks από κάποιο site (:X). Τα tracks είχαν tags με ελληνικούς χαρακτήρες. Στο PC μου δεν είχα πρόβλημα απεικόνισης των γραμματοσειρών, αλλά μόλις τα πέρασα στο Ν82 τα έβγαζε αλαμπουρνέζικα. Μόλις ξαναέγραψα τα tags από το winamp με ελληνικούς χαρακτήρες (με τα WinXP δηλαδή), ως δια μαγείας το Ν82 τα έβλεπε κανονικότατα όλα. Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι εδώ??? ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι εδώ??? ;) Με Vista και Winamp δεν έχω πρόβλημα, τα βλέπει κανονικά..:wacko: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αυτό λέμε. Όταν τα ξαναπέρασες με ελληνικούς πάλι χαρακτήρες, το Ν82 μπορούσε να διαβάσει την κωδικοποίηση αυτή και τα αναγνώριζε. Και στα δικά μου Windows XP, σχεδόν ποτέ δεν έχω προβλήματα με τα ελληνικ΄αονόματα τραγουδιών. Έχω αλλού όμως. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παιδιά, μήπως είναι θέμα κωδικοποίησης της uinicode στα Vista????? Εγώ έχω ακόμα WinXP (χρησιμοποιώ εφαρμογές μουσικής παραγωγής στο PC μου και δεν είναι ακόμα πολύ σταθερό το περιβάλλον των Vista για να μεταφερθώ ακόμα, γι' αυτό και έχω ακόμα WinXP :O) και τις προάλλες κατέβασα κάποια tracks από κάποιο site (:X). Τα tracks είχαν tags με ελληνικούς χαρακτήρες. Στο PC μου δεν είχα πρόβλημα απεικόνισης των γραμματοσειρών, αλλά μόλις τα πέρασα στο Ν82 τα έβγαζε αλαμπουρνέζικα. Μόλις ξαναέγραψα τα tags από το winamp με ελληνικούς χαρακτήρες (με τα WinXP δηλαδή), ως δια μαγείας το Ν82 τα έβλεπε κανονικότατα όλα. Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι εδώ??? ;) Το πρόβλημα είναι με τη κωδικοσειρά. Δεν έχει σημασία το OS. Και εγώ έχω XP Pro και έχω το ίδιο πρόβλημα με το E60. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παιδιά, μήπως είναι θέμα κωδικοποίησης της uinicode στα Vista????? Εγώ έχω ακόμα WinXP (χρησιμοποιώ εφαρμογές μουσικής παραγωγής στο PC μου και δεν είναι ακόμα πολύ σταθερό το περιβάλλον των Vista για να μεταφερθώ ακόμα, γι' αυτό και έχω ακόμα WinXP :O) και τις προάλλες κατέβασα κάποια tracks από κάποιο site (:X). Τα tracks είχαν tags με ελληνικούς χαρακτήρες. Στο PC μου δεν είχα πρόβλημα απεικόνισης των γραμματοσειρών, αλλά μόλις τα πέρασα στο Ν82 τα έβγαζε αλαμπουρνέζικα. Μόλις ξαναέγραψα τα tags από το winamp με ελληνικούς χαρακτήρες (με τα WinXP δηλαδή), ως δια μαγείας το Ν82 τα έβλεπε κανονικότατα όλα. Μήπως λοιπόν το πρόβλημα είναι εδώ??? ;) Αν θυμαμαι καλα,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος,οταν μεχρι πριν ενα χρονο δουλευα xp και περνουσα τραγουδια στο ν73 αρκετα τα εβλεπε κατευθειαν Ελληνικα,αλλα οχι ολα.Οτι λες για το winamp το κανω με τον multimedia player του nseries pc suite.Μολις τωρα δοκιμασα τι γινεται αφου περασω ενα τραγουδι οπως ειπα πριν με Ελληνικα στο κινητο.Αν το κανω αντιγραφη στον υπολογιστη,το διαγραψω απο το κινητο και μετα το ξαναπερασω στο κινητο εμφανιζονται δυο φακελοι.Ενας με Ελληνικα και ενας με Κινεζικα.Ουφ!:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Eιχα διαβασει παλιoτερα πως λυνεται το προβλημα με το greeklish αλλα δεν ειχα το link, τελικα μετα απο πολυ ωρα το βρηκα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2054473#post2054473 Διαβαστε απο το 5100 μεχρι το 5105 ποστ. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα απο οτι διαβαζω λειτουργει. Περιμενω νεα... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Δεν ξέρω τι παίζει τελικά, μάλλον είναι θέμα κωδικοσειράς όπως λέτε. Εγώ πάντως με WinXP περνάω κανονικότατα τα tracks που θέλω και τα βλέπει κανονικά και ο Music Player, αλλά και ο LCG Jukebox. Τουλάχιστον όσα ριπάρω εγώ στο δικό μου PC από τα CD μου. ;) Παρεμπιπτόντως, gianpithio εσένα σου είπα μεγειά την προαγωγή??? :tease: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Υπάρχει κανα πρόγραμμα με ελληνικό εορτολόγιο να βάλουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Υπάρχει κανα πρόγραμμα με ελληνικό εορτολόγιο να βάλουμε; eortologio sto xxxxxxxxxxx psaxe Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παρεμπιπτόντως, gianpithio εσένα σου είπα μεγειά την προαγωγή??? :tease: Mου το ειπες τωρα :ρ :) Υπάρχει κανα πρόγραμμα με ελληνικό εορτολόγιο να βάλουμε; http://www.myphone.gr/software/file-337.html Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Υπάρχει κανα πρόγραμμα με ελληνικό εορτολόγιο να βάλουμε; eortologio sto xxxxxxxxx psaxe Εφόσον έχουμε το δικό μας, γιατί να ψάχνουμε αλλού...;:rolleyes: http://www.myphone.gr/software/file-337.html Με πρόλαβες συνάδελφε.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν έχω πάρει πιο γρήγορες απαντήσεις! Και μια και σας βρήκα εύκαιρους: Έχω ένα πρόβλημα με το QuickOffice v4.0.19.2 στο κινητό (Ε51). Αφού τα κάνω unsigned τα δύο αρχεία που έχει, τα περνάω μια χαρά στο κινητό και μετά πάω στο QuickOffice στο οποίο μου βγάζει 4 επιλογές: Phone Memory, Memory Card, Recent Documents, Quickmanager, όποιο από αυτά και να πατήσω δεν ανοίγει, ενώ όταν πάω στο options κάπου λέει Enter unlock code, βάζω και στα τέσσερα: 12345 και μου γράφει Features succesfully unlocked, αλλά όταν πάω να ανοίξω κάποιο από αυτά, πάλι δεν ανταποκρίνεται, δεν ανοίγει τίποτα. Καμιά ιδέα; Τουλάχιστον αν ξέρει κάποιος, ας μου πει πως να το κάνω όπως ήταν αρχικά, γιατί τώρα δεν μπορώ καν να ανοίξω τα αρχεία μου, δεν μπορώ καν τα δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Mου το ειπες τωρα :ρ :) http://www.myphone.gr/software/file-337.html Εφόσον έχουμε το δικό μας, γιατί να ψάχνουμε αλλού...;:rolleyes: http://www.myphone.gr/software/file-337.html Με πρόλαβες συνάδελφε.:lol: Ενας ενας παιδια ,μην βιαζεστε ! :tease: Για εορτολογιο,δειτε και αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176365 Εγω χρησιμοποιω αυτον τον τροπο,συγχρονισμο με outlook: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=114320 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Mp3 Editor Πολύ χρήσιμη freeware εφαρμογή επεξεργασίας mp3 κατευθείαν απο το κινητό. To εγκατέστησα αλλά δεν μου ανοίγει (Ν73)...:( Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Η εφαρμογη βασιζεται πανω στην python, εχεις το python στο κινητο σου? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 To εγκατέστησα αλλά δεν μου ανοίγει (Ν73)...:( Έχεις εγκαταστήσει τη Python; Πάλι με πρόλαβες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ασχετο λιγο με το topic, congrats για την προαγωγη τσακαλοι αλλα ηρεμα! Δεν βιαζομαστε :D:D Και για να μην σβηστει το post, κανενα dos game μπορουμε να τρεξουμε μεσω καποιας εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts