tayri Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδια το εχει δοκιμασει κανεις το παραπανω??? Video: NiiMe, using a Nokia N95 accelerometer to act as a mouse ισχυει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 paidia na rwtiso kati kai gw,blepo thn nea ekdosi tou emtube 1.10,yparxoun 2 ena me pips kai allo ena pou den anaferi pipis,ti einai afto to pipi;kai pio telika prepi na kanoume egkatastasi; Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Χρησιμοποιεί κανείς το Τοtal Recall έκδοση 2 για ηχογράφηση συνομιλιών ? Αν ναι, έχει παρατηρήσει τεράστια κατανάλωση στην μπαταρία ? Είναι το μόνο που αντιμετωπίζει με επιτυχία τα μπιπ αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δουλεύει πολύ στο υπόβαθρο και έτσι ρουφάει μπαταρία. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια γιατί είναι κάπως περίεργη η όλη συμπεριφορά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη . Θα ήταν λογικό να τρώει μπαταρία αλλά εδώ από 2-3+ μέρες (ανάλογα τη χρήση) σ' ένα Ν95-8Γ πάω σε 1+ μέρα έχοντας ανοικτό το πρόγραμμα... Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 paidia na rwtiso kati kai gw,blepo thn nea ekdosi tou emtube 1.10,yparxoun 2 ena me pips kai allo ena pou den anaferi pipis,ti einai afto to pipi;kai pio telika prepi na kanoume egkatastasi; το πιθανοτερο ειναι οτι δεν το χρειαζεσαι, οπως κι εγω αλλα το βαζω βεβαια :p http://developer.symbian.com/wiki/display/oe/P.I.P.S.+Home Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ρε παιδιά… (σας ρώτησα και πιο πριν) ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για Answering machine στο Ν95! Θεωρώ ότι είναι από τις πιο βασικές εφαρμογές ενός Symbian κινητού .Απορώ που κανένας σας, δεν μου απάντησε, μήπως είναι κοινό μυστικό ότι καμιά εφαρμογή (Answering machine) δεν δουλεύει σωστά στο Ν95 και για αυτό κάνεις δεν έχει για να μου προτείνει;;;;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Χρησιμοποιεί κανείς το Τοtal Recall έκδοση 2 για ηχογράφηση συνομιλιών ? Αν ναι, έχει παρατηρήσει τεράστια κατανάλωση στην μπαταρία ? Είναι το μόνο που αντιμετωπίζει με επιτυχία τα μπιπ αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δουλεύει πολύ στο υπόβαθρο και έτσι ρουφάει μπαταρία. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια γιατί είναι κάπως περίεργη η όλη συμπεριφορά και δεν μπορώ να βγάλω άκρη . Θα ήταν λογικό να τρώει μπαταρία αλλά εδώ από 2-3+ μέρες (ανάλογα τη χρήση) σ' ένα Ν95-8Γ πάω σε 1+ μέρα έχοντας ανοικτό το πρόγραμμα... Το εβαλα χθες στο ν82 αλλα το εστειλα κατευθειαν γιατι δυστυχως τα μπιπ δεν σταματανε.Παντως με προηγουμενη εκδοση που δουλευα στο ν73 δεν ειδα καμια σημαντικη διαφορα στο θεμα καταναλωσης μπαταριας.Με την ευκαιρια μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με sign εφαρμογων να του στειλω με pm το imei μου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Το εβαλα χθες στο ν82 αλλα το εστειλα κατευθειαν γιατι δυστυχως τα μπιπ δεν σταματανε.Παντως με προηγουμενη εκδοση που δουλευα στο ν73 δεν ειδα καμια σημαντικη διαφορα στο θεμα καταναλωσης μπαταριας.Με την ευκαιρια μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με sign εφαρμογων να του στειλω με pm το imei μου; Στείλε μου το imei σου να σου κάνω ένα φάκελο για τις εφαρμογές σου...:):);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Με την ευκαιρια μπορει καποιος να βοηθησει σχετικα με sign εφαρμογων να του στειλω με pm το imei μου; Στείλε...:whistle: Edit: Με πρόλαβες menios_t. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Λαθος πληροφορια των εφαρμογων .Χρησιμοποιησε την τελευταια unsinged εκδοση της εφαρμογης PhoNetInfo , αν δεν σε πειθει η νοκια με τα λεγομενα της.. Επειδή έψαξα εις βάθος το θέμα "CPU" το τελευταίο διάστημα,σας βεβαιώ πως καμία εφαρμογή δεν είναι ικανή απο μόνη της να εμφανίσει (ή να συνεχίσει να εμφανίζει στο προσεχές μέλλον) αξιόπιστα πληροφορίες σχετικά με τους επεξεργαστές των κινητών. Κι αυτό επειδή πολύ απλά ,δεν υπάρχουν ενημερωμένα μοdules. Παρόλα αυτά όμως, πολλές εφαρμογές χρησημοποιούν dictionaries(λίστες πιο απλά) με όλα τα κινητά και τον τύπο της cpu που φορούν.Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο να δημιουργήσεις μια τέτοια λίστα, και να ορίσεις στην εφαρμογή σου πως όταν π.χ.δει RM-320 να σου δίνει τα εξής: 'RM-320': ['N95-2 8GB','TI OMAP 2420','ARM-11',330000] Μια τέτοια ανάλογη προσπάθεια έχει επιχειρηθείΕΔΩ Διαλέξτε ένα απο αυτά τα "scripts".py , ανοίξτε τα με έναν κειμενογράφο και θα καταλάβετε τι εννοώ Παρακολουθήστε σε πόσες ανανεώσεις αναγκάστηκε να προχωρήσει για να κρατήσει ενημερωμένη την λίστα του. Any way, κάποια στιγμή όταν βρώ χρόνο θα διορθώσω το PySystemUtilities απ' όλες τις ατέλειες που μου έχουν επισημανθεί και σίγουρα δεν θα συμπεριλάβω option για cpu details. Πληροφορίες για hardware του κινητού μας απέχουν "ένα κλικ μακρυά" ΕΔΩ Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Any way, κάποια στιγμή όταν βρώ χρόνο θα διορθώσω το PySystemUtilities απ' όλες τις ατέλειες που μου έχουν επισημανθεί και σίγουρα δεν θα συμπεριλάβω option για cpu details. Πληροφορίες για hardware του κινητού μας απέχουν "ένα κλικ μακρυά" ΕΔΩ Εγώ φίλε Porfyras το PySystemUtilities το τίμησα δεόντως και κοσμεί εδώ και 3 μέρες την ενεργή αναμονή του ολοκαίνουργιου Ν82 μου. :D Υπάρχει κάποιο φρέσκο link με το λεξικό και τις υπόλοιπες εφαρμογές που είχες μαστορέψει??? :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Όχι ,Πάνο .Ισχύουν τα γνωστά links. Αλήθεια ....σου είπα μεγιά ? Καλορίζικο. Κάποια στιγμή θα πεταχτώ να το πάρω κι εγώ ;) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Όχι ,Πάνο .Ισχύουν τα γνωστά links. Αλήθεια ....σου είπα μεγιά ? Καλορίζικο. Κάποια στιγμή θα πεταχτώ να το πάρω κι εγώ ;) Δε μου είπες!!! ... :tease: Άντε και στα δικά σου :p:p:p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 το NiiMe κάνει και στο N82?:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξεκινησα να βαλω το NiiMe στο ν82.Μαζι με τα αρχεια που κατεβασα απο το γνωστο <<μαγαζι>> εχει ενα text.Σε αυτο λεει στο τελος ανοιγουμε το python απο το κινητο για να συνδεθουμε με τον υπολογιστη.Που ειναι ομως το εικονιδιο του python για να το ανοιξω;:what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ξεκινησα να βαλω το NiiMe στο ν82.Μαζι με τα αρχεια που κατεβασα απο το γνωστο <<μαγαζι>> εχει ενα text.Σε αυτο λεει στο τελος ανοιγουμε το python απο το κινητο για να συνδεθουμε με τον υπολογιστη.Που ειναι ομως το εικονιδιο του python για να το ανοιξω;:what: εκανες εγκατασταση και το script shell που λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 εκανες εγκατασταση και το script shell που λεει; Και ελεγα τι ξεχασα!:fool:Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Όχι ,Πάνο .Ισχύουν τα γνωστά links. Αλήθεια ....σου είπα μεγιά ? Καλορίζικο. Κάποια στιγμή θα πεταχτώ να το πάρω κι εγώ ;) Μιας και αναφέρατε το system utilities, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είχα το pysystemutilities.2.0.2 και νόμιζα οτι είναι το πιο πρόσφατο και ενημερωμένο. Όμως το pysystemutilities.2.0.1 φαίνεται πως έχει παραπάνω πράγματα απο το 2. Πχ οι πλροφορίες συστήματος δεν υπάρχουν καθόλου στο 2 ενώ και οι υπόλοιπες εφαρμογές έχουνελαφρώς αλλαγμένο όνομα. Μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου στο τι απο τα 2 ισχύει; Η 2.0.1 είναι η νεότερη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 το καταφερε κανεις?εμενα σε 64bit vista οταν ανoiγω το niime.py στον υπολογιστη ανοιγει ενα παραθυρο και κλεινει αμεσως εκτος οτι οταν παω να συνθεθω στον υπολογιατη μεσω του python στο κινητο μου λεει δε βρεθηκε communication port ενω βλεπει κανονικα τον υπολογιστη. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 το καταφερε κανεις?εμενα σε 64bit vista οταν ανoiγω το niime.py στον υπολογιστη ανοιγει ενα παραθυρο και κλεινει αμεσως εκτος οτι οταν παω να συνθεθω στον υπολογιατη μεσω του python στο κινητο μου λεει δε βρεθηκε communication port ενω βλεπει κανονικα τον υπολογιστη. Και εγω μια απο τα ιδια σε 32 bit vista.Περασε ομως η ωρα και πρεπει να παω για υπνο.Αυριο παλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 το καταφερε κανεις?εμενα σε 64bit vista οταν ανoiγω το niime.py στον υπολογιστη ανοιγει ενα παραθυρο και κλεινει αμεσως εκτος οτι οταν παω να συνθεθω στον υπολογιατη μεσω του python στο κινητο μου λεει δε βρεθηκε communication port ενω βλεπει κανονικα τον υπολογιστη. το δουλεψα :D θα τα κανω ολα uninstall για να δω ποια ειναι τα σωστα βηματα γιατι τωρα τα εκανα αχταρμα... :) ετοιμο, δοκιμαστε τα βηματα :) nervous, κανε merge τα posts :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Εγώ φίλε Porfyras το PySystemUtilities το τίμησα δεόντως και κοσμεί εδώ και 3 μέρες την ενεργή αναμονή του ολοκαίνουργιου Ν82 μου. :D Υπάρχει κάποιο φρέσκο link με το λεξικό και τις υπόλοιπες εφαρμογές που είχες μαστορέψει??? :) Όχι ,Πάνο .Ισχύουν τα γνωστά links. Μόλις εγκατέστησα το Mobilex (Mobilex Final). Είμαι εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα της εφαρμογής και την πληρότητα των βάσεων δεδομένων. Πολύ καλή δουλειά. :respect: (Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί όμως κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε το error "Το μέρος Python for S60 απουσιάζει"... :confused: Είχα ήδη εγκατεστημένο το PySystemUtilities που είχε στο πακέτο το πιο πρόσφατο Python 1.4.1. Μέχρι εκεί όμως, εκτός από το warning κανένα άλλο πρόβλημα). Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Μόλις εγκατέστησα το Mobilex (Mobilex Final). Είμαι εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα της εφαρμογής και την πληρότητα των βάσεων δεδομένων. Πολύ καλή δουλειά. :respect: (Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί όμως κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου έβγαλε το error "Το μέρος Python for S60 απουσιάζει"... :confused: Είχα ήδη εγκατεστημένο το PySystemUtilities που είχε στο πακέτο το πιο πρόσφατο Python 1.4.1. Μέχρι εκεί όμως, εκτός από το warning κανένα άλλο πρόβλημα). Παιδιά μήπως ξέρει κανείς,αν υπάρχει κάποιο Ελληνο-Γαλλικό λεξικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 http://www.penreader.com/s60-3rd-edition-software/SlovoEd.html κατεβασε απο εδω και για κλειδι ψαξε στο xxxxxxxxxxxxx ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς,αν υπάρχει κάποιο Ελληνο-Γαλλικό λεξικό?? Για το λεξικό που μιλάμε (Mobilex) δεν υπάρχει κάποια βάση δεδομένων για Ελληνικά-Γαλλικά. Θα βρεις όμως στο xxxxxxx και στο xxxxxxxxxxxxxx εκδόσεις του SlovoEd που έχουν Ελληνο-Γαλλικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς,αν υπάρχει κάποιο Ελληνο-Γαλλικό λεξικό?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2017904#post2017904 Το δευτερο link ειναι μονο για αγγλικα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2018882#post2018882 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts