Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τιποτα ρε παιδια.

Κατι παιζει με το Firmaware.

Sto v.11 δουλευει κανονικα που το δοκιμασα.

Σε v.20 που εχω τιποτα.

Τα εβγαλα τα ξαναεβαλα,εκανα format το κινητο,την καρτα μνημης και τελικα δεν φταινε αυτα.

Δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει και εψαξα και σε ξενα Forum αλλα δεν βρηκα καποια εξηγηση :worry:

Πώς παίζει κάτι με το firmware τι στιγμή που σου λέω ότι το έχω δουλέψει με όλα τα firmware στο Ν95 και παίζει πάντα τέλεια.

Δηλαδή το πρόβλημα πού είναι?Στην εγκατάσταση?Ή μετά δεν τρέχει το πρόγραμμα?

re guys pws ginetai na anigei to flaash sto video kai pws kleinei to kokino fotaki pou anoigei? kai yparxei kana programataki na kelidwnei to kinito me password otan kelidwsei to pliktrologio i kati tetio.. i na kleidwnei ta sms...

thanks

Το κόκκινο φωτάκι δεν κλείνει.

Βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως το Advance Device Locks για να κλειδώνεις όποιο πρόγραμμα θες.Είτε το contacts, είτε τα sms, είτε την έκθεση κλπ...

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πώς παίζει κάτι με το firmware τι στιγμή που σου λέω ότι το έχω δουλέψει με όλα τα firmware στο Ν95 και παίζει πάντα τέλεια.

Δηλαδή το πρόβλημα πού είναι?Στην εγκατάσταση?Ή μετά δεν τρέχει το πρόγραμμα?

Δεν ξερω και εγω πως να το εξηγησω.Και επειδη δουλευω σε καταστημα κινητης και εχω την δυνατοτητα να το δικιμασω για αυτο σου λεω.

Εχω το Ν95 με Firmware 20.0...

Ολα ΟΚ με την εγκατασταση.

Τα mail και τα Contacts τα συγχρονιζει.

Μολις παω να συνδεθω στο MSN μου λεει συνεχεια οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη δοκιμαστε αργοτερα..

Οποτε λεω κατι παιζει με το κινητο μου.

Διοκιμαζω σε ενα Ν95 με v.11.0 το κανω εγκατασταση ξανα και βλεπω οτι συνδεεται απευθειας.

Το παιρνω και το κανω Upadate και περναω την v.20.0 .

Κανω εγκατασταση το Winodws Live και ξαφνικα βλεπω οτι πλεον ουτε και σε αυτο συνδεεται στο MSN.Βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Windows Is Not Availble Right Now Please Try Later.

Εσυ εκανες καποιο ιδιαιτερη ρυθμιση και παιζει κανονικα?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Δεν ξερω και εγω πως να το εξηγησω.Και επειδη δουλευω σε καταστημα κινητης και εχω την δυνατοτητα να το δικιμασω για αυτο σου λεω.

Μολις παω να συνδεθω στο MSN μου λεει συνεχεια οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη δοκιμαστε αργοτερα..

Διοκιμαζω σε ενα Ν95 με v.11.0 το κανω εγκατασταση ξανα και βλεπω οτι συνδεεται απευθειας.

Κανω εγκατασταση το Winodws Live και ξαφνικα βλεπω οτι πλεον ουτε και σε αυτο συνδεεται στο MSN.Βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Κοίτα με email και τέτοια δεν έχω ασχοληθεί.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί λες για Windows Live.

Αφού αυτό το πρόγραμμα που έχω και που λογικά βάζεις και εσύ δεν είναι το LIVE.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κοίτα με email και τέτοια δεν έχω ασχοληθεί.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί λες για Windows Live.

Αφού αυτό το πρόγραμμα που έχω και που λογικά βάζεις και εσύ δεν είναι το LIVE.

Οταν κανεις εγκατασταση το προγραμμα ειναι το Windows Live.

Εχει το Windows Live Messenger,Windows Live Mail.

Και μαλιστα η εκδοση του MSN ειναι η καινουρια v1.8.1...

Εσυ για ποιο MSN μιλας?

Έχει παρατηρηθεί πως με την έκδοση 20.xx του Ν95 δεν συνδέεται ο messenger, ο λόγος άγνωστος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

το ειχα πει και το ξαναλεω turbomsn rulez!απλο και χωρις τετοια προβληματα.αν πραγματι εχει προβληματα με την 20 απλα αναφερετε το στο καταλληλο site.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Έχει παρατηρηθεί πως με την έκδοση 20.xx του Ν95 δεν συνδέεται ο messenger, ο λόγος άγνωστος.

Λοιπον καθησα και το εψαξα.

Οταν βγαζω την καρτα SIM και ανοιγω το κινητο σε Εκτος Συνδεσης λειτουργια δουλευει κανονικα το MSN.

Μολις ξανα βαλω την καρτα SIM και το ανοιξω παλι δεν μπορει να συνδεθει.

Μαλλον το κινητο αναγνωριζει την καρτα SIM οτι ειναι Ελλαδα οποτε και δεν συνδεεται γιατι δεν υποστηριζεται το MSN ακομα για την Ελλαδα.

Ξέρει κανείς αν τα πλήκτρα της μουσικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε emulators έτσι ώστε να παίζεις και να κρατάς το κινητό οριζόντια;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

re pedia exw mia aporia. se merika videos tou youtube gia nokia n95 exw dei oti exoune perasei mesa windows. 1 afto kai 2ron exoune kanei to kinito afis me tin pena. pos to exoune kanei afto o.O ?

re pedia exw mia aporia. se merika videos tou youtube gia nokia n95 exw dei oti exoune perasei mesa windows. 1 afto kai 2ron exoune kanei to kinito afis me tin pena. pos to exoune kanei afto o.O ?

δεν ειναι γνησια nokia ειναι απομιμησεις

-κινεζικα-:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα βρηκα το προβλημα γιατι δεν συνδεεται το MSN...

Η Vodafone μας δουλέυει ψιλο γαζι.

Βαζω την SIM της Vodafone και το MSN δεν συνδεεται με τιποτα.

Βαζω καρτα SIM της Cosmote και το MSN μπανει κανονικα.

Παιρνω τηλ στην Vodafone και τους το εξηγω το προβλημα..

Μια κοπελα μου λεει ισως η καρτες SIM να μπλοκαρουν καποιες λειτουργιες...

Με συνδεει με τεχνικο τμημα και εκει δεν ηξεραν τιποτα.Απλα μου λεει ειναι ετσι προγραμματισμενες οι SIM τους.

Τι να πω :mad:

μπορει γιατι εγω με cosmote παντα και με το 20firmware σας λεω οτι ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μπορει γιατι εγω με cosmote παντα και με το 20firmware σας λεω οτι ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα

Ακριβως και εγω τωρα με Cosmote Sim και δουλευει κανονικα.

pia einai ta gnwsta meri..?

kanenas den kserei gia to flash..?

xxxxxxxxxxxxx

και

xxxxxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κανένα νέο για την πλατφόρμα ncage?

Διαβασε το αναλογο θεμα .:)

Κανενα νεοτερο ακομα ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τελικα βρηκα το προβλημα γιατι δεν συνδεεται το MSN...

Η Vodafone μας δουλέυει ψιλο γαζι.

Βαζω την SIM της Vodafone και το MSN δεν συνδεεται με τιποτα.

Βαζω καρτα SIM της Cosmote και το MSN μπανει κανονικα.

Παιρνω τηλ στην Vodafone και τους το εξηγω το προβλημα..

Μια κοπελα μου λεει ισως η καρτες SIM να μπλοκαρουν καποιες λειτουργιες...

Με συνδεει με τεχνικο τμημα και εκει δεν ηξεραν τιποτα.Απλα μου λεει ειναι ετσι προγραμματισμενες οι SIM τους.

Τι να πω :mad:

Μα καλα τοσο ΜΟΓΛΗΔΕΣ ειναι, δηλαδη στο firmware 11 δεν μπλοκαρε η SIM τις συγεκριμενες λειτουργιες και στο 20 τις μπλοκαρει? Λογικα θα λυνεται και μεσω software, ας ελπισουμε σε καποιο patch, τι να πω , good job vodafone (δεν)

καλησπέρα!παιδιά έκανα αναβάθμιση στο η95 όλα ωραία όλα καλά έχω κάνει σύνδεση μέσο wifi με το pc δούλευε κανονικά ξαφνικά σήμερα όταν κάνω αναζήτηση με το wlan βρίσκω το pc πατάω start web browsing και ξαφνικά ενώ λέει conecting σβήνει η οθόνη σιγά σιγά k κάνει restart!!!τι μπορεί να φταίει?μήπως να κάνω ξανά update η να το πουλήσω να ξανά πάρο pda μιας k δε φαίνεται η nokia να βγάζει τίποτα τις προκοπης please help πριν το σπάσω

Το πρόβλημα με το msn υπάρχει πάντως και με το fring. Δεν ειναι μονο με τον client του msn.

Παντως εγω δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με cosmote και σε καμια αναβαθμιση...

to teleutaio firmware gia to nokia n95 poio einai to dikomou leei 12.0.013

an ala3o firmware tha xathi to elliniko menu??an nai pio firmware exei bgi poy na einai ftiagmeno gia tin glosa mas??

ti prepi na kano gia na min xathi i elliniki glosa apo mesa??

sxetiko video http://youtube.com/watch?v=ziSYVy7hoV4