aristotelhs2060 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 οντως ισχυει.αυτο εννοουν μεγαλυτερη αυτονομια με την νεα αναβαθμιση?οτι απλα αργει να εμφανιστει το μυνημα μπαταριας αλλα μολις εμφανιστει μετα απο λιγο κλεινει? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ρε παιδια γιατι με το wifi δεν μπορω να βρω κανενα δικτυο ? Ουτε καν μπαινει στον κοπο να ψαξει μολις το παταω μου εμφανιζει αμεσως οτι δεν βρεθηκε κανενα δικτυο.Μετα απο 1000 προσπαθειες καταφερε να βρει το router μου αλλα δεν μπορεσε να συνδεθει.Ξερετε τι συμβαινει ??:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ρε παιδια γιατι με το wifi δεν μπορω να βρω κανενα δικτυο ? Ουτε καν μπαινει στον κοπο να ψαξει μολις το παταω μου εμφανιζει αμεσως οτι δεν βρεθηκε κανενα δικτυο.Μετα απο 1000 προσπαθειες καταφερε να βρει το router μου αλλα δεν μπορεσε να συνδεθει.Ξερετε τι συμβαινει ??:-( Σβήσε όλα τα Access Points από τις ρυθμίσεις Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Τα εσβησα και παλι το ιδιο.Δηλαδη ειναι σε θεση να εντοπισει μονο δυνατα ασυρματα δικτυα.Οπως το adhoc που δοκιμασα... Μηπως θελω firmware upgrade?(γιατι ειναι και στα αγγλικα το τηλ δεν εχει ελληνικα) Για να κανω firmw.upd θα κατεβασω το nokia software updater ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 @Stefa διαβασε εδω πως κανεις αναβαθμιση την συσκευη σου και πως θα περασεις ελληνικα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253369#post2253369 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιδια εχω κανει μια φορα update το κινητο μου σε noikia shop.Ηξερα απο πριν οτι ειναι παραεισαγωγη και οτι θα χασω τα ελληνικα αν το κανω μονος μου σπιτι και ετσι πηγα εκει. Μου χρεωσαν την αναβαθμιση επειδη λεει δεν το καλυπτει σαν software η εγγυηση αλλα μονο σαν hardware απο την στιγμη που ειναι παραεισαγωγη.Μου εκαναν την αναβαθμιση και εχω κανονικα ελληνικα.Αν θελω τωρα να το κανω αναβαθμιση απο το σπιτι θα πρεπει να κανω ολα τα κολπα με nemesis κτλ η απλα αναβαθμιση? Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Αλλαξε κανεις προσοψη γνησια δηλ. ολο του κουστουμι μπρος-πισωγια να μου πει ποσο βγαινει? Πηγα σε nokia shop σημερα και μου ειπαν 12 ευρω το μπροστινο + 15 το πισω +5 το πανω πληκτρολογιο + 10 τα καπακια πανω-κατω =42 χωρις τα εργατικα και το κατω πληκτρολογιο ,δηλ αμα βαλεις και αυτα βγαινουν πανω απο 70 ευρω!!!!!!!!!!!!!! Παντως οτι θελουν ζητανε λες και ειναι μπακαλικα,στην alpha copy που ειχα ρωτησει για το πανο πληκτρολογιο μου ειπαν οτι κανει 2 ευρω και αλλο τοσα το καθε κοματι πανω-κατω αλλα δεν τα δινουν χωρις να τα περασεις εκει δηλ. πρεπει να σου χρεωσουν και εργατικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παιδια εχω κανει μια φορα update το κινητο μου σε noikia shop.Ηξερα απο πριν οτι ειναι παραεισαγωγη και οτι θα χασω τα ελληνικα αν το κανω μονος μου σπιτι και ετσι πηγα εκει. Μου χρεωσαν την αναβαθμιση επειδη λεει δεν το καλυπτει σαν software η εγγυηση αλλα μονο σαν hardware απο την στιγμη που ειναι παραεισαγωγη.Μου εκαναν την αναβαθμιση και εχω κανονικα ελληνικα.Αν θελω τωρα να το κανω αναβαθμιση απο το σπιτι θα πρεπει να κανω ολα τα κολπα με nemesis κτλ η απλα αναβαθμιση? Συνδεσε το κινητο σου με το nemesis και δες εαν εχει το ελληνικο Product Code εαν το εχεις απλα κανεις αναβαθμιση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Αλλαξε κανεις προσοψη γνησια δηλ. ολο του κουστουμι μπρος-πισωγια να μου πει ποσο βγαινει? Πηγα σε nokia shop σημερα και μου ειπαν 12 ευρω το μπροστινο + 15 το πισω +5 το πανω πληκτρολογιο + 10 τα καπακια πανω-κατω =42 χωρις τα εργατικα και το κατω πληκτρολογιο ,δηλ αμα βαλεις και αυτα βγαινουν πανω απο 70 ευρω!!!!!!!!!!!!!! Παντως οτι θελουν ζητανε λες και ειναι μπακαλικα,στην alpha copy που ειχα ρωτησει για το πανο πληκτρολογιο μου ειπαν οτι κανει 2 ευρω και αλλο τοσα το καθε κοματι πανω-κατω αλλα δεν τα δινουν χωρις να τα περασεις εκει δηλ. πρεπει να σου χρεωσουν και εργατικα! Έχει συζητηθεί εκτενώς στις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Έχει συζητηθεί εκτενώς στις προηγούμενες σελίδες. "Εκτενως"? Στις προηγούμενες σελίδες εχει συζητηθει το θεμα τις αλλαγης της μαυρης ημητασιον πρωσοψης και μονο του μπροστινου κοματιου σε γνησιο !!!!! Εγω ρωτησα αν κανεις αλλαξε ολο το κοστουμι (μπρος-πισω-πανω-κατω-πληκρολογιο) σε γνησιο nokia και ποσω κοστιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Κατεβασα το Nokia PC Suite και κατω κατω μου γραφει οτι υπαρχει διαθεσιμο update απο το κινητο.Δηλαδη κανει upgrade την firmware? Kαι αυτο σχετικα με τους κωδικους του κινητου τι ειναι ?Δηλαδη δειχνει στο προγραμμα αναβαθμισης ποια γλωσσα να περασει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Για να κάνεις αναβάθμιση θα κατεβάσεις το nokia software updater. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Kαι αυτο σχετικα με τους κωδικους του κινητου τι ειναι ?Δηλαδη δειχνει στο προγραμμα αναβαθμισης ποια γλωσσα να περασει ? Οχι δεν δειχνει. Αναλογα με το product code της συσκευης σου , μεσω nokia updater αναβαθμιζεται η συσκευη σου . Αν ειανι Ελληνικη, περναει ακριβως τις ιδιες γλωσσες που εχεις και τωρα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κατεβασα το Nokia PC Suite και κατω κατω μου γραφει οτι υπαρχει διαθεσιμο update απο το κινητο.Δηλαδη κανει upgrade την firmware? Kαι αυτο σχετικα με τους κωδικους του κινητου τι ειναι ?Δηλαδη δειχνει στο προγραμμα αναβαθμισης ποια γλωσσα να περασει ? Μη ξεχάσεις το backup πριν την αναβάθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebeli Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλησπέρα παιδία, Το καινούριο λογισμικό αξιζεί?? Η οι διαφορες του απ' την προηγούμενη έκδοση είναι τοσες λίγες που ο κόπος για backup και upgrade δεν αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Καλησπέρα παιδία, Το καινούριο λογισμικό αξιζεί?? Η οι διαφορες του απ' την προηγούμενη έκδοση είναι τοσες λίγες που ο κόπος για backup και upgrade δεν αξίζει? Διάβασε να καταλάβεις τα προηγούμενα posts. Το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μεσω του Nokia suite λεει κατι για backup.Αυτο δηλαδη κανει backup τα παντα ?Μαζι με το λειτουργικο ? Edit Μηπως υπαρχει κανα προγραμματακι για να γραφω ελληνικα SMS ?Γιατι δεν αξιζει πιστευω να κανω αναβαθμιση γιαυτο το πραγμα μονο και ουτε εχω σκοπο να τρεχω αν παθει κατι η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πρόγραμμα δεν υπάρχει. Θα πρέπει να αλλάξεις το product code (βάζοντας το ελληνικό) και να κάνεις αναβάθμιση. Δεν χάνεις την εγγύηση, και η διαδικασία δεν είναι επικίνδυνη. Το back up μέσω του PC Suite κρατάει όλα τα αρχεία, ρυθμίσεις δικές σου. Το λειτουργικό φυσικά και δεν το κρατά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εγώ πάντως δεν εμπιστεύομαι το Pc Suite. Μια φορά που είχα κάνει back up στο Ν73 δεν μου τα πέρασε όλα κατά την επανφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Εγώ ποτέ δεν έχω κρατήσει back up πριν από φορμάτ ή αναβαθμίσεις. Το μόνο back up που κάνω είναι οι επαφές μου στην κάρτα μνήμης. Μηνύματα και λοιπά αρχεία τα έχω όλα στην κάρτα μνήμης. Μόνο εφαρμογές ξανακάνω εγκατάσταση, γιατί τις βάζω πάντα στην μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ρε παιδια η τελευαια firmware λυνει τα προβληματα σχετικα με το wifi ?Δυσκολευεται να πιασει δικτυα ή δεν ξερω αν ειναι ετσι επειδη ειναι κινητο ...τι να πω Ενα δικτυο της περιχοης μου εχει πολυ ισχυρο σημα (30-60 μεσα στο σπιτι)και οποτε θελει το πιανει και αν καταφερει να συνδεθει μετα απο πολυ σκαναρισμα λεει no gateway reply (Μηπως γενικα προβληματιζεται με τα WAP και θελει δικτυο απο router ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sabbat Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Re pedia se afto to topic grafoun i katoxi tou N95 KAI OXI TOU N95 8GB!!! eleos pia!! iparxi topic gia tous katoxous tou Nokia N95 8GB!!! Berdevete kosmos!!:angry: Παράθεση BLACK SABBATH:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κατοχος Ν95 απλου ειμαι Για να κανω update την firmware σε πρωτη φαση αλλαζω το code του κινητου με το ελληνικο code (γιατι εχω αγγλικα)με το nemesis service suite 1.0.38 και στη συνεχεια αφου αλλαξω το code τρεχω το nokia software updater ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κατοχος Ν95 απλου ειμαι Για να κανω update την firmware σε πρωτη φαση αλλαζω το code του κινητου με το ελληνικο code (γιατι εχω αγγλικα)με το nemesis service suite 1.0.38 και στη συνεχεια αφου αλλαξω το code τρεχω το nokia software updater ? Ναι,κατεβασε την τελευταια εκδοση και των 2. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Αφου αλλαξω το code, το Νοκια Software updater κατα την διαρκεια της αναβαθμισης ,κατεβαζει την νεα Ελληνικη firmware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts