Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βίδες βρίσκεις (σχετικά εύκολα)

αυτό που κατάλαβα είναι ότι δε μπορεί να τις ξεβιδώσει απο τη συσκευή. σωστά;

εγώ τις σπάω όταν δν ξεβιδώνουν, είναι μια πρόχειρη λύση xD

Ανετα!

Παιρνει και 8αρα (μπορει και 16, δεν παιρνω ορκο)

τι το περασες το Ν95? Θηριο ειναι

να ρωτησω και εγω παιδες ... του εβαλα 4GB καρτα αλλα HC ..τι σηκωνει ομως η οχι φιλοι μου ?

διοτι πολλες φορες που λεει κατεστραμμενη κλπ και αφου του κανω επανεκκινηση τοτε δουλευει παλι

μηπως δεν πρεπει να βαλω micro SD-HC αλλα σκετη micro-SD :worry:

να ρωτησω και εγω παιδες ... του εβαλα 4GB καρτα αλλα HC ..τι σηκωνει ομως η οχι φιλοι μου ?

διοτι πολλες φορες που λεει κατεστραμμενη κλπ και αφου του κανω επανεκκινηση τοτε δουλευει παλι

μηπως δεν πρεπει να βαλω micro SD-HC αλλα σκετη micro-SD :worry:

Σηκώνει άνετα μέχρι οχτώ. Στο δικό μου πάντα είχα sandisk 8GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχεις δοκιμάσει να κρατήσεις τα δεδομένα από την κάρτα και να της κάνεις ένα format? Αν όχι δοκίμασε να κάνεις και να παρακολουθήσεις να δεις αν θα συνεχίσει να στο κάνει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ευχαριστω φιλε ομως δεν μου ειπες αν παιζει ρολο του οτι ειναι HC (high capacity) αυτη που εχω βαλει

αντι απλη ?

ευχαριστω φιλε ομως δεν μου ειπες αν παιζει ρολο του οτι ειναι HC (high capacity) αυτη που εχω βαλει

αντι απλη ?

Όσες κάρτες microSD είναι πάνω από 4GB τότε ονομάζονται microSD High Capacity. Αυτές που είναι κάτω από 4GB είναι απλές microSD. Και η δικιά μου ήταν HC.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• 2 months later...

Καλησπέρα

έχω το ν95 και μόλις χτες αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα με την οθονη............μόλις τη σύρω πάνω ή κατω μαυρίζει (φαινεται λίγο φως στις ακρες) και μόλις την επαναφερω φωτιζεται κανονικά..........σαν να μην παταει κατι καλα και να μην παιρνει σωστη τάση..........έχει αντιμετωπίσει κανεις κατι παρόμοιο και μπορει να βοηθησει????

ευχαριστώ:(

Φταιει η καλωδιο ταινια, παρε μια απο ebay και αλαξε την μονος σου, ειναι ευκολο.

Ψαξε με τις λεξεις flex cable nokia n95

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

κατι τετοιο φανταζομαι αλλά που θα βρω οδηγιες για να δω και να αλλαξω την καλωδιοταινια???

ρε παιδιά θα τρελαθώ........το φορτισα χωρις τη σιμ γιατι την ειχα σε αλλο και μολις την εβαλα προσπαθησα να το ενεργοποιησω και δεν ανταποκρινεται καθολου........τι γινεται ρε γαμ... εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα αλλα τιποτα.........μου χουν γυρισει τα μυαλα

κατεβασα και phoenix αλλα τιποτα γιατι δεν μπορω να το συνδεσω με usb.......δεν αναγνωριζει καμια συσκευη και μου βγαζει ενα σφαλμα.........επαναλαμβανω το κιν δεν ανοιγει καθολου

Edited by zardel1
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπερα σας! Δεν εχω κανενα προβλημα με τη συσκευη μου, δεν ειναι αυτος ο λογος που γραφω εδω.

Θελω απλα να πω, πως τι κι αν αγορασα και δουλευω σε iphone 4 και σε htc hd2, την ευκολια και την αξιοπιστια με την οποια εκτελω καθημερινες δουλειες στο Ν95 μου, δε την συγκρινω!

Εχει πεσει απο τον 1ο οροφο, επεσε και σε νερα, το πατησε εν τελη και αυτοκινητο και στα 4 αυτα χρονια, μονο μια καλωδιοταινια οθονης μου "ζητησε"... :D ας αντεξει το οποιοδηποτε σημερινο του σαλονιου smartphone τετοια χρηση...

written on Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

και αυτο το "κλακ" που κανει οταν ανοιγεις το slide να μιλησεις, ε;

τελειο!

ειναι απο τα αγαπημενα μου κινητα. ειναι απλα τελειο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

και αυτο το "κλακ" που κανει οταν ανοιγεις το slide να μιλησεις, ε;

τελειο!

ειναι απο τα αγαπημενα μου κινητα. ειναι απλα τελειο.

Καμερα αξεπεραστη! 4 χρονων κινητο, και τραβαει καλυτερες φωτο απο τα εγγονια του.. Ειμαι NOKIA fan, και τωρα στις νεες συσκευες πιυ βλεπω, μαλλον θα γυρισω στα εδαφη της.. Το i4 θα φυγει, το hd2 το ιδιο, το Ν95 παραμενει παντα σταθερο σε λειτουργια! :D

written on Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ξεχασατε το κλασικο σελοτειπ για το καπακι της μπαταριας :p ειναι οντος απο τα best κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εμενα η μπαταρια μου δεν κουνιεται αλλα το καπακι ειναι σαφες οτι φευγει ευκολα! :p

written on Tapatalk

www.macspot.gr

καλησπέρα σε όλους..

έχω ένα Ν95 εδώ και χρόνια, μάλιστα πέρσυ με έπιασε μια κρίση συμπάθειας και του άλλαξα τα πλαστικά όλα.

φέτος το καλοκαίρι αγόρασα και 2 νέες μπαταρίες,μια από ένα nokia center, και μια από τον κινέζο του ebay :)

τελικά αποφάσισα να το αποχωριστώ και το έδωσα σε έναν φίλο...

μου παραπονιέται πως μια φορτισμένη μπαταρία, δεν κρατάει πάνω από 10 ώρες.. !!

υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. οι φορτιστές που χρησιμοποιεί δεν είναι αυτοί που πρέπει, ή από κάπου έχει διαρροή το τηλέφωνο.

εκτός και αν μου διαφεύγει τίποτε άλλο... το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση και οι μπαταρίες καινούριες.

οι φορτιστές που χρησιμοποιεί είναι από Ν70 και Ε65 νομίζω....

έχει κανείς καμμιά ιδέα ;

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

υγρασια στη πλακετα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

υγρασια στη πλακετα...

απίθανο το βλέπω... το είχα στην άκρη (μακρυά από υγρά) για τουλάχιστον 6 μήνες...

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

καλησπέρα σε όλους..

έχω ένα Ν95 εδώ και χρόνια, μάλιστα πέρσυ με έπιασε μια κρίση συμπάθειας και του άλλαξα τα πλαστικά όλα.

φέτος το καλοκαίρι αγόρασα και 2 νέες μπαταρίες,μια από ένα nokia center, και μια από τον κινέζο του ebay :)

τελικά αποφάσισα να το αποχωριστώ και το έδωσα σε έναν φίλο...

μου παραπονιέται πως μια φορτισμένη μπαταρία, δεν κρατάει πάνω από 10 ώρες.. !!

υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. οι φορτιστές που χρησιμοποιεί δεν είναι αυτοί που πρέπει, ή από κάπου έχει διαρροή το τηλέφωνο.

εκτός και αν μου διαφεύγει τίποτε άλλο... το τηλέφωνο είναι σε άριστη κατάσταση και οι μπαταρίες καινούριες.

οι φορτιστές που χρησιμοποιεί είναι από Ν70 και Ε65 νομίζω....

έχει κανείς καμμιά ιδέα ;

μήπως κάποιο πρόβλημα στ software με πειράγματα κλπ? την είχα πατήσει κ με ένα φορμάτ έφτιαξε

Καλησπέρα..!

Έχω ένα Nokia n95 (την κανονική έκδοση, το ασημί, όχι το μαύρο)

και ψάχνω motherboard γιατί κάηκε! :mad:

Αν πουλάτε ή ξέρετε πού μπορώ να βρω πείτε μου...

Ευχαριστώ πολύ...:worry:

Παιδια που να ψαξω για θηκη(βαση στηριξης) αυτοκινητου για το τηλεφωνο?Δε με ενδιαφερει να ειναι πολυ ακριβη αλλα αξιοπιστη.Επισης θελω να ρωτησω αν οι χαρτες ενημερωνονατι κανονικα οπως στα καινουργια symbian τηλεφωνα.Ευχαριστω!
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια που να ψαξω για θηκη(βαση στηριξης) αυτοκινητου για το τηλεφωνο?Δε με ενδιαφερει να ειναι πολυ ακριβη αλλα αξιοπιστη.Επισης θελω να ρωτησω αν οι χαρτες ενημερωνονατι κανονικα οπως στα καινουργια symbian τηλεφωνα.Ευχαριστω!

ε, οχι πια δεν ενημερωνονται.

ειναι στην εκδοση 3.01

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια μου φερανε ενα νοκια ν95 το οποιο ειναι vf , γινεται να το επαναφερω και να το κανω απλο νοκια ?? και πως εψαξα στο σιτε για οδηγιες αλλα δεν βρηκα κατι οποια βοηθεια δεκτη !

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται