orck Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 απιστευτη δουλεια μεχρι να δω την οθονη και τα τυπωμενα σχεδια πισω ηθελα να σου γραψω οτι απλα αγορασες ενα χαλασμενο τηλεφωνο δεν εχω δει ποτε τα εσωτερικα του κανονικου τηλεφωνου αλλα μεχρι εκεινο το σημειο μου φαινοταν πολυ καλη κατασκευη για να ειναι μαιμου απο ποια περισοχη εγινε η αγορα της "ευκαιριας"; ισως αυτο γινει μαθημα οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΕΜΕΝΑ, μια ημερα θα κλεψουν κατι δικο μας και καποιος θα χαρει πραγματικα για την ευκαιρια που θα βρει, οπως εσυ με το "τηλεφωνο" σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsj1016 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Η αγορά έγινε στο κέντρο του Πειραιά. Το τηλέφωνο δεν το αγόρασα εγώ αλλά ένας συνάδελφος μου. Και καλό να ήταν δεν θα το αγόραζα όσο και να μου το έδινε. Για λόγους αρχής δεν αγοράζω ποτέ τίποτα που να είναι κλεμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 Πάω να κάνω σύνδεση μέσο wlan ασύρματη σύνδεση και μου βγάζει δεν διατίθεται σύνδεση ξέρετε τι κάνω. Στα οικιακά μέσα πάω στον οδηγό ρύθμισης και μου εμφανίζει η ενεργοποίηση κοινής χρήσης απέτυχε. edit: Το βρήκα έκανα επαναφορά και δούλεψε πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 καλησπερα παιδια!μια ερωτηση!εσπασε το καλυμα τις μπαταριας!ξερετε που μπορω να βρω εκτος νοκια shop? Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Και γιατί να μην πας σε nokia shop? Δεν νομίζω να το βρεις πουθενά αλλού. Στα nokia shop έχει 1.5 με 2€. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Μπορείς και από εδώ, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην προτιμήσεις Nokia Shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 παιδια nokia shop 5ευρω και επισης το εχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα και ακομα...... Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 παιδια nokia shop 5ευρω και επισης το εχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα και ακομα...... Στα κεντρικά μόνο το καπάκι της μπαταρίας έχει 1.5 ευρώ κ το υπόλοιπο πίσω κάλυμμα έχει 2.5€. Από εκεί τα είχα αγοράσει όταν τα χρειάστηκα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Στα κεντρικά μόνο το καπάκι της μπαταρίας έχει 1.5 ευρώ κ το υπόλοιπο πίσω κάλυμμα έχει 2.5€. Από εκεί τα είχα αγοράσει όταν τα χρειάστηκα. θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες για τα κεντρικα? και επισης καποιος θα μπορουσε α μου πει γιατι ειναι τοσο κλεφτες στο νοκια shop της περιοχης μου???? Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες για τα κεντρικα? και επισης καποιος θα μπορουσε α μου πει γιατι ειναι τοσο κλεφτες στο νοκια shop της περιοχης μου???? Γενικά στα nokia shop υπάρχουν διαφορές στα διάφορα εξαρτήματα. Είναι τραγικό όμως να ζητάνε 5 ευρώ για ένα καπάκι μπαταρίας. Τα κεντρικά είναι στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 187. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες για τα κεντρικα? NCS AΘΗΝΑΣ Λεωφ. Βουλιαγμένης 187 & Άρτης 166 74 Γλυφάδα, Αθήνα Τηλ.: +30 210 891 8700 NCS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 54 570 01 Πυλαία Θεσ/νίκη Τηλ.: +30 2310 486 190/192 http://www.alphacopy.gr/ViewShopStaticPage.aspx?valueid=1781 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!μακαρι καπου να μπορουσα να τους καταγγειλω για την κλεψια τους!Και εδω στο forum θα ηθελα να τους κραξω και να πω ποιο νοκια shop ειναι, αλλα θα ειναι "εκτος θεματος" Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!μακαρι καπου να μπορουσα να τους καταγγειλω για την κλεψια τους!Και εδω στο forum θα ηθελα να τους κραξω και να πω ποιο νοκια shop ειναι, αλλα θα ειναι "εκτος θεματος" Να΄σαι καλα ! Εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928 Σεμνα ομως ..:p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Τα 3 τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα, δηλαδή του N95 8GB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atromitos Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Γεια σε όλους!! Έχω ενα Nokia N95 και για να πω την αλήθεια ποτε δεν πολυασχοληθηκα με το ιντερνετ του... Τεσπα, μήπως γίνεται να μπαινω Internet απο το κινητο μου μέσω του wireless router που έχω (εχω συνδεση ΟΝ)????? Και πώς γίνεται αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 ολα καλα!πηγα στα κεντρικα της νοκια στην βουλιαγμενης και πηρα το καλυμμα της μπαταριας με μολις 1.39 € και παλι ευχαριστω:D Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Έχω ακόμα την 30.0.015 εγκατεστημένη στο Ν95 μου. Αξίζει να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, ή όχι; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Είμαι ακόμα στο Ν95 με την έκδοση 21. Σκέφτομαι να κάνω format και με την ευκαιρία να βάλω την 31. Μετά χρειάζεται να ξαναχακάρω το κινητό μου?Όσες εφαρμογές έχουν γίνει ήδη sign για το κινητό μου, δε θα παίζουν και όταν τις ξανακάνω install? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Θα τα περάσεις όλα από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Είμαι ακόμα στο Ν95 με την έκδοση 21. Σκέφτομαι να κάνω format και με την ευκαιρία να βάλω την 31. Μετά χρειάζεται να ξαναχακάρω το κινητό μου?Όσες εφαρμογές έχουν γίνει ήδη sign για το κινητό μου, δε θα παίζουν και όταν τις ξανακάνω install? Ναι, θα μπορούν να εγκατασταθούν. Όσο για το hack, θα πρέπει να το χακάρεις ξανά, αλλά με νέο τρόπο (3ος από το αντίστοιχο θέμα) αυτή τη φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι, θα μπορούν να εγκατασταθούν. Όσο για το hack, θα πρέπει να το χακάρεις ξανά, αλλά με νέο τρόπο (3ος από το αντίστοιχο θέμα) αυτή τη φορά. Με ενδιαφέρει κυρίως για τις παλιές εφαρμογές που έχουν ήδη γίνει sign και τις οποίες τις έχω κρατήσει. Αυτές περνιούνται χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα, έτσι? Οπότε είμαι κομπλέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ναι περνιούνται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Αξίζει όμως η τελευταία έκδοση την ταλαιπωρία της επανεγκατάστασης των πάντων αν έχει ήδη την 30.0.015; Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Αξίζει όμως η τελευταία έκδοση την ταλαιπωρία της επανεγκατάστασης των πάντων αν έχει ήδη την 30.0.015; Δεν έχω την 30.Την 21 έχω τώρα.Και βασικά σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση, γιατί έχει ξεκινήσει κάτι κουλά το κινητό, όπως ότι δε συνδέεται στο WAP εδώ και 2 μέρες. Έσβησα και ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις, αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα..Και επειδή έχω και καιρό να κάνω κανένα φορμάτ, λέω ευκαιρία είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eli70 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95 ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΩ EBAY ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΔΗΛ. ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS ΚΛΠ ΚΛΠ. ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE 31.0.017 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts