Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απιστευτη δουλεια

μεχρι να δω την οθονη και τα τυπωμενα σχεδια πισω ηθελα να σου γραψω οτι απλα αγορασες ενα χαλασμενο τηλεφωνο

δεν εχω δει ποτε τα εσωτερικα του κανονικου τηλεφωνου αλλα μεχρι εκεινο το σημειο μου φαινοταν πολυ καλη κατασκευη για να ειναι μαιμου

απο ποια περισοχη εγινε η αγορα της "ευκαιριας";

ισως αυτο γινει μαθημα οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΛΕΜΕΝΑ, μια ημερα θα κλεψουν κατι δικο μας και καποιος θα χαρει πραγματικα για την ευκαιρια που θα βρει, οπως εσυ με το "τηλεφωνο" σου

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αγορά έγινε στο κέντρο του Πειραιά. Το τηλέφωνο δεν το αγόρασα εγώ αλλά ένας συνάδελφος μου. Και καλό να ήταν δεν θα το αγόραζα όσο και να μου το έδινε. Για λόγους αρχής δεν αγοράζω ποτέ τίποτα που να είναι κλεμμένο.

Πάω να κάνω σύνδεση μέσο wlan ασύρματη σύνδεση και μου βγάζει δεν διατίθεται σύνδεση ξέρετε τι κάνω.

Στα οικιακά μέσα πάω στον οδηγό ρύθμισης και μου εμφανίζει η ενεργοποίηση κοινής χρήσης απέτυχε.

edit:

Το βρήκα έκανα επαναφορά και δούλεψε πάλι

καλησπερα παιδια!μια ερωτηση!εσπασε το καλυμα τις μπαταριας!ξερετε που μπορω να βρω εκτος νοκια shop?
min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Και γιατί να μην πας σε nokia shop? Δεν νομίζω να το βρεις πουθενά αλλού. Στα nokia shop έχει 1.5 με 2€.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Μπορείς και από εδώ, αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην προτιμήσεις Nokia Shop.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια nokia shop 5ευρω

και επισης το εχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα και ακομα......

παιδια nokia shop 5ευρω

και επισης το εχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα και ακομα......

Στα κεντρικά μόνο το καπάκι της μπαταρίας έχει 1.5 ευρώ κ το υπόλοιπο πίσω κάλυμμα έχει 2.5€. Από εκεί τα είχα αγοράσει όταν τα χρειάστηκα.

Στα κεντρικά μόνο το καπάκι της μπαταρίας έχει 1.5 ευρώ κ το υπόλοιπο πίσω κάλυμμα έχει 2.5€. Από εκεί τα είχα αγοράσει όταν τα χρειάστηκα.

θα μπορουσες να μου δωσεις πληροφοριες για τα κεντρικα?

και επισης καποιος θα μπορουσε α μου πει γιατι ειναι τοσο κλεφτες στο νοκια shop της περιοχης μου????

και επισης καποιος θα μπορουσε α μου πει γιατι ειναι τοσο κλεφτες στο νοκια shop της περιοχης μου????

Γενικά στα nokia shop υπάρχουν διαφορές στα διάφορα εξαρτήματα. Είναι τραγικό όμως να ζητάνε 5 ευρώ για ένα καπάκι μπαταρίας. Τα κεντρικά είναι στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 187.

NCS AΘΗΝΑΣ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 187

& Άρτης

166 74 Γλυφάδα, Αθήνα

Τηλ.: +30 210 891 8700

NCS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 54

570 01 Πυλαία Θεσ/νίκη

Τηλ.: +30 2310 486 190/192

http://www.alphacopy.gr/ViewShopStaticPage.aspx?valueid=1781

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!μακαρι καπου να μπορουσα να τους καταγγειλω για την κλεψια τους!Και εδω στο forum θα ηθελα να τους κραξω και να πω ποιο νοκια shop ειναι, αλλα θα ειναι "εκτος θεματος"

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!μακαρι καπου να μπορουσα να τους καταγγειλω για την κλεψια τους!Και εδω στο forum θα ηθελα να τους κραξω και να πω ποιο νοκια shop ειναι, αλλα θα ειναι "εκτος θεματος"

Να΄σαι καλα !

Εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84928

Σεμνα ομως ..:p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τα 3 τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα, δηλαδή του N95 8GB.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Γεια σε όλους!! Έχω ενα Nokia N95 και για να πω την αλήθεια ποτε δεν πολυασχοληθηκα με το ιντερνετ του... Τεσπα, μήπως γίνεται να μπαινω Internet απο το κινητο μου μέσω του wireless router που έχω (εχω συνδεση ΟΝ)????? Και πώς γίνεται αυτο???

ολα καλα!πηγα στα κεντρικα της νοκια στην βουλιαγμενης και πηρα το καλυμμα της μπαταριας με μολις 1.39 €

και παλι ευχαριστω:D

Έχω ακόμα την 30.0.015 εγκατεστημένη στο Ν95 μου.

Αξίζει να κάνω αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση, ή όχι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

N95 hacked edition

5800 XM

Είμαι ακόμα στο Ν95 με την έκδοση 21.

Σκέφτομαι να κάνω format και με την ευκαιρία να βάλω την 31.

Μετά χρειάζεται να ξαναχακάρω το κινητό μου?Όσες εφαρμογές έχουν γίνει ήδη sign για το κινητό μου, δε θα παίζουν και όταν τις ξανακάνω install?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είμαι ακόμα στο Ν95 με την έκδοση 21.

Σκέφτομαι να κάνω format και με την ευκαιρία να βάλω την 31.

Μετά χρειάζεται να ξαναχακάρω το κινητό μου?Όσες εφαρμογές έχουν γίνει ήδη sign για το κινητό μου, δε θα παίζουν και όταν τις ξανακάνω install?

Ναι, θα μπορούν να εγκατασταθούν.

Όσο για το hack, θα πρέπει να το χακάρεις ξανά, αλλά με νέο τρόπο (3ος από το αντίστοιχο θέμα) αυτή τη φορά.

Ναι, θα μπορούν να εγκατασταθούν.

Όσο για το hack, θα πρέπει να το χακάρεις ξανά, αλλά με νέο τρόπο (3ος από το αντίστοιχο θέμα) αυτή τη φορά.

Με ενδιαφέρει κυρίως για τις παλιές εφαρμογές που έχουν ήδη γίνει sign και τις οποίες τις έχω κρατήσει.

Αυτές περνιούνται χωρίς να χρειαστεί να κάνω τίποτα, έτσι?

Οπότε είμαι κομπλέ.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι περνιούνται.

Αξίζει όμως η τελευταία έκδοση την ταλαιπωρία της επανεγκατάστασης των πάντων αν έχει ήδη την 30.0.015;

Δεν έχω την 30.Την 21 έχω τώρα.Και βασικά σκέφτομαι να κάνω την αναβάθμιση, γιατί έχει ξεκινήσει κάτι κουλά το κινητό, όπως ότι δε συνδέεται στο WAP εδώ και 2 μέρες.

Έσβησα και ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις, αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα..Και επειδή έχω και καιρό να κάνω κανένα φορμάτ, λέω ευκαιρία είναι.

Amazon Fire stick 4k max

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν95 ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΩ EBAY ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΔΗΛ. ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS ΚΛΠ ΚΛΠ.

ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FIRMWARE 31.0.017 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;