Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν βγαινει σωστα,

παλι ειναι "καπως"....:blink:

Δοκίμασε 240x241 ή δοκίμασε να κάνεις crop την εικόνα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε 240x241 ή δοκίμασε να κάνεις crop την εικόνα.

αναλογως με την μια διασταση που δινω στην μια πλευρα,ειναι λογικο να αλλαζει και η αλλα ωστε να μην παραμορφωνει.

εαν του δωσω π.χ 2,4 την μια πλευρα,θα μου βγαλει 1,85 την αλλη που σημαινει οτι παλι δεν μας κανει.

καλημερα παιδες...

πολυ καλη η δουλεια σας και συνεχιστε να μας βοηθατε εμας τους ασχετους.

Λοιπον ας πω το προβλημα μου....

εχω ενα n95 και πηρα μια καρτα μνημης 4gb micro sdhc της kingston πριν καμια 20αρια μερες. στην αρχη ολα καλα, αλλα πριν 10 μερες αρχησε να μου κολλαει και μην αναγνωριζει οτι ειχα μεσα και μετα απο λιγο να μου σβηνει τα παντα. εψαξα στο google αλλα δεν καταλαβα πολλα κατι λενε φταιει με το λογισμικο και οτι δεν αντεχει τα gb.....(εσεις θα ξερετε καλυτερα). το προβλημα μου τωρα ειναι οτι εκτος οτι δεν μπορω να την αλλαξω στο καταστημα, πηγα διακοπες και μια μερα πριν κατσω να περασω στο pc οτι ειχα τραβηξει μου τα διεγραψε απο μονο του. θελω να μου πειτε αν ξερετε ενα τροπο να κανω το n95 να δεχετε την καρτα και ενα προγραμα καλο recovery προγραμα να βρω τα αρχεια που μου εσβησε διοτι αυτα που εχω δεν υποστυριζουν το mp4 αρχειο video το κινητου.

Εχουν ακουστεί διάφορα για τις συγκεκριμένες κάρτες της Kingston, σε πολλά τηλέφωνα...Το τηλέφωνο παίζει κανονικά και μεγαλύτερες κάρτες. Ασφαλέστερες είναι οι Sandisk.

Δοκίμασες να δείς τα αρχεία μέσα απο card reader και όχι μέσα απο το τηλέφωνο να δείς αν όντως έχουν σβηστεί? Αν όχι, πάρε πρώτα ένα card reader, είναι σχεδόν τσάμπα πια...

Εχω δοκιμάσει αυτό

http://www.officerecovery.com/freeundelete/

και έπαιξε μια χαρά...

εχω δοκιμασει ολουσ τουσ τροπους για να δω τα αρχεια της καρτα και δεν τα ειδα μονο με ενα recovery βρηκα 2 φωτογραφιες και τιποτα παραπανω.. τωρα με την καρτα τι μπορω να κανω?

εχω δοκιμασει ολουσ τουσ τροπους για να δω τα αρχεια της καρτα και δεν τα ειδα μονο με ενα recovery βρηκα 2 φωτογραφιες και τιποτα παραπανω.. τωρα με την καρτα τι μπορω να κανω?

Δοκιμασε με το Recuva

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γειά σας παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ν95 στην Αμερική; ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ναι, μπορείς.

Η συσκευή είναι quad band (850/900/1800/1900/WCDMA 2100), οπότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός βέβαια από την έλλειψη 3G.

Μπορείς να δοκιμάσεις και το O&O UnErase 2.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

thnx παιδες...

το ψαχνω και επανερχομαι με τα αποτελεσματα....

η memory θα συμβαδισει ποτε με το κινητο σωστα η παει για πεταμα και θα πρεπει να παρω αλλη?

Πάρε καμιά scandisk να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Βέβαια δεν εννοώ πως οι kingston είναι υποδεέστερες, αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα σε σχέση με τα κινητά...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Καλά λέει ο Itchrist, πάρε sandisk και όλα θα είναι μια χαρά. Εγώ έχω 2 sandisk για το Ν95 μου και δουλεύουν τέλεια.

Γειά σας παίδες κι από μένα,

Έγινα κι εγώ κάτοχος του Ν95 αλλά έχω κάποιες πολύ χαζές ερωτήσεις που δεν μπορώ να βργάλω άκρη.

1) Όταν επιλέγουμε μια φωτό για ταπετσαρία, μετά πώς την ξεεπιλέγουμε ώστε να δείχνει κανονικά την εικόνα του θέματος? Όταν επιλέγω το θέμα εκ νέου συνεχίζει η φωτό να είναι στην ταπετσαρία...

Επίσης πώς μπορούμε να κάνουμε μία φωτό που επιλέγουμε για φόντο να πιάνει όλη την οθόνη του κιν. χωρίς τα κοψίματα πάνω και κάτω (στο ρολόι και στις κατω συντομεύσεις)?

2) Εγκατέστησα μέσω wi-fi την εφαρμογή N-Gage. Μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση εξαφανίστηκε το πορτοκαλί εικονίδιο του discover N-Gage από το μενού και δημιουργήθηκε μέσα στις εφαρμογές η πλήρης version (μπλέ εικονίδιο, ως εδώ καλά). Πήγα στην διαχείρηση εφαρμογών και απεγκατέστησα τα demo fifa 2007 και Asphault3 που είχε από πρίν. Όταν έκλεισα το κιν. και το ξανάνοιξα μέσα στον φάκελο εφαρμογών βγήκε ο παλιός φάκελος του discover N-Gage και όταν τον ανοίγεις σου λέει να κατεβάσεις την πλήρη έκδοση ή να δοκιμάσεις τα 2 demo. Φυσικά δεν μπορείς να τα τρέξεις γιατί τα είχα σβήσει.

ΠΩΣ μπορώ να σβήσω αυτόν τον φάκελο? στις επιλογές δεν υπάρχει η αφαίρεση. Άνοιξα και την διαχ. εφαρμογών και έσβησα από εκεί το discover N-Gage και N-Gage installer αλλά τίποτα! Καμιά ιδέα???

3) Έχω βάλει το Garmin 4.10.80 επιτυχώς αλλά ένα πράγμα μου τα χαλάει. Μέσα στην Έκθεση εκεί που βλέπεις τις εικόνες και τα βίντεο υπάρχουν χύμα και τα εικονίδια του Garmin(!).

Ξέρετε πώς μπορώ να τα εξαφανίσω από κεί χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στο Garmin?

4) Όταν κάνω κάτι εγκατάσταση μετά μπορώ να σβήνω τα αρχεία ή τους φακέλους εγκατάστασης απ'την κάρτα μνήμης ή τα χρειάζεται το κίν. και αυτά για να δουλέψει? π.χ. τον φάκελο Garmin ή τα αρχεία απ'τα θέματα.

5) Στην ενεργή αναμονή πως μπορώ να "βγάλω" ή και να αλλάξω τις συντομεύσεις πέραν τον 6 (+ των 2 κάτω) που αναφέρονται στην αναζήτηση, στις καταχ. του ημερολ και του wlan? Υπάρχει τρόπος απόκρυψης τους?

Μην μου προτείνεται να απενεργοποιήσω την ενεργή αναμονή γιατί δεν με βολέυει...

Το firmware είναι 21.0.016 και ο κωδικός της συσκευής είναι 0548940. Το δεύτερο το αναφέρω γιατί είχα διαβάσει πιο πίσω ότι στην Ελλάδα είναι κάπως αλλιώς ο κωδικός... :(

Υ.Γ: Συγνώμη για το τεράστιο post και τις πανηλίθιες ερωτήσεις αλλά εχω ψάξει αρκετά χωρίς αποτέλεσμα... :(:(:(

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

1) Όταν επιλέγουμε μια φωτό για ταπετσαρία, μετά πώς την ξεεπιλέγουμε ώστε να δείχνει κανονικά την εικόνα του θέματος? Όταν επιλέγω το θέμα εκ νέου συνεχίζει η φωτό να είναι στην ταπετσαρία...

Πας στο Μενού > Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Θέματα > Ταπετσαρία και τσεκάρεις το Προεπιλογή.

3) Έχω βάλει το Garmin 4.10.80 επιτυχώς αλλά ένα πράγμα μου τα χαλάει. Μέσα στην Έκθεση εκεί που βλέπεις τις εικόνες και τα βίντεο υπάρχουν χύμα και τα εικονίδια του Garmin(!).

Ξέρετε πώς μπορώ να τα εξαφανίσω από κεί χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στο Garmin?

Θα πας μέσω ενός File Explorer πχ. X-plore, θα βρεις το φάκελο που τις περιέχει και θα τον θέσεις ως System στις ιδιότητές του.

4) Όταν κάνω κάτι εγκατάσταση μετά μπορώ να σβήνω τα αρχεία ή τους φακέλους εγκατάστασης απ'την κάρτα μνήμης ή τα χρειάζεται το κίν. και αυτά για να δουλέψει? π.χ. τον φάκελο Garmin ή τα αρχεία απ'τα θέματα.

Τα αρχεία sis μπορείς να τα σβήνεις μετά την εγκατάσταση.

Το firmware είναι 21.0.016 και ο κωδικός της συσκευής είναι 0548940. Το δεύτερο το αναφέρω γιατί είχα διαβάσει πιο πίσω ότι στην Ελλάδα είναι κάπως αλλιώς ο κωδικός... :(

Πες μου αν έχει ελληνικά το πληκτρολόγιο.

Αν έχει, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.:)

Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήσαι με τόσο βλακώδες ερωτήσης.

Δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν έχει Ελληνικά...

Κοίταξε αν θέλεις το δεύτερο σκέλος της πρώτης ερώτησης μου και την πέμπτη γιατί έκανα edit.

Για την δεύτερη ερώτ. μάλλον δεν γνωρίζεις κάτι.

Αυτό το X-plore είναι εφαρμογή που την κάνω κανονικά εγκατάσταση ή μήπως υπάρχει ήδη στο κιν?

Και πάλι sorry για την ασχετοσύνη αλλά δεν ξέρω τίποτα από Nokia πόσο μάλλον από symbian...

Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήσαι με τόσο βλακώδες ερωτήσης.

Δυστυχώς το πληκτρολόγιο δεν έχει Ελληνικά...

Σε αυτή τη περίπτωση το κινητό σου είναι παρά-εισαγωγή. Με λίγα λόγια, σε μελλοντική αναβάθμιση που τυχών κάνεις, θα χάσεις τα ελληνικά.

Δες εδώ τι θα πρέπει να κάνεις ώστε να το αποτρέψεις αυτό.

Αυτό το X-plore είναι εφαρμογή που την κάνω κανονικά εγκατάσταση ή μήπως υπάρχει ήδη στο κιν?

Ναι θα πρέπει να την εγκαταστήσεις.

Εδώ θα δεις από πού μπορείς να τη κατεβάσεις.

5) Στην ενεργή αναμονή πως μπορώ να "βγάλω" ή και να αλλάξω τις συντομεύσεις πέραν τον 6 (+ των 2 κάτω) που αναφέρονται στην αναζήτηση, στις καταχ. του ημερολ και του wlan? Υπάρχει τρόπος απόκρυψης τους?

Μην μου προτείνεται να απενεργοποιήσω την ενεργή αναμονή γιατί δεν με βολέυει...

Δεν μπορείς να τα πειράξεις αυτά, δυστυχώς.:)

Περίεργο γιατί το κιν. το πήρα από Vodafone μέσω επιδότησης.

Τέλος πάντων θα τα ψάξω και θα επανέλθω.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...

Υ.Γ: Για τις άλλες ερωτ. δεν γίνονται αυτά που ρωτάω ή δεν έχεις ακούσει κάτι?

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...

Στην ενεργή αναμονή μπορείς ή να τα εμφανίζεις όλα ή τίποτα. Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείς να βάλεις όποιες εφαρμογές θες εσύ στην ενεργή αναμονή και στα 2 soft keys.

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ...

Αν είναι Vodafone live, τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Επίσης πώς μπορούμε να κάνουμε μία φωτό που επιλέγουμε για φόντο να πιάνει όλη την οθόνη του κιν. χωρίς τα κοψίματα πάνω και κάτω (στο ρολόι και στις κατω συντομεύσεις)?

Ούτε αυτό γίνεται.

Για το N-Gage δεν γνωρίζω.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και στο αντίστοιχο θέμα: Next Gen N-Gage games.

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω ελληνικά στο n95. Μέσω του nss άλλαξα το product code σε 0534854, αλλά το Nokia software updater δεν βρίσκει το τηλέφωνο. Έχω επιλέξει το Mode pc suite.

Δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση στο pc εαν δεν γινει τιποτα καλυτερα δοκιμασε απο αλλο PC...

Αυτα τα κολληματα τα ειχα και εγω παλιοτερα και το προβλημα το ελυσα κανοντας format στο PC !

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση στο pc εαν δεν γινει τιποτα καλυτερα δοκιμασε απο αλλο PC...

Αυτα τα κολληματα τα ειχα και εγω παλιοτερα και το προβλημα το ελυσα κανοντας format στο PC !

Δεν ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα αλλά γενικά, αν θέλει κάποιος αντί για format μπορεί να φτιάξει ένα εικονικό pc με το vmware ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Έκανα έναν μικρό καθαρισμό απο εφαρμογές nokia, αναγνώρισε το τηλέφωνο, αλλά λέει δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Έχω όμως 11.2.009!! Έλεος. Τι φταίει;

Μήπως το κινητό σου είναι Vodafone Live...;

Αν ναι, γι αυτό δεν σε αφήνει να αναβαθμίσεις.

Αν είναι Vodafone live, τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Δεν είναι Vodafone live. Όταν το πρωτοπήρα ήταν και είχε κανονικά το σήμα του Vodafone live πάνω στην πρόσοψη. Μετά έτρωγε κάτι κολλήματα και το πήγα στην ΝΟΚΙΑ για επισκευή αφού ήταν εντός εγγύησης. Μου είπαν πολύ απλά ότι ήθελε αναβάθμιση το λογισμικό και όταν το παρέλαβα είχε 21.0.016 unbranted!!!

To κιν. έχει ελληνικά κανονικά...

Επίσης να αναφέρω ότι η αγορά έγινε πριν κάνα χρόνο περίπου, απλά τώρα το πήρα στα χέρια μου εγώ...