nbas Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Δηλαδή ανεβαίνεις στην Πάρνηθα π.χ Είναι δυνατόν να σου δείχνει το gps ότι βρίσκεσαι 800 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας? Επίσης θα ήθελα να πω ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία εμένα μου διαρκεί 4 ημέρες απο 2 που κρατούσε πρώτα. Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να κάνουμε ηχογράφηση αλλά με ποιότητα ήχου αυτήν που έχει όταν τραβάς βίντεο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionianstate Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Υπάρχει τρόπος να ακούσει κανείς ράδιο στο κινητό??? edit: με συχγωρείτε δεν το έθεσα σωστά! Ράδιο χωρίς ακουστικά ήθελα να ρωτήσω ή αν μπορείς με ακουστικά bluetooth Με το στερεοφωνικό ακουστικό Nokia Bluetooth BH-903 μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο (νομίζω όμως οτι έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και δεν κάνει χρήση του ραδιοφωνου του Ν95)αλλά και mp3 απο το κινητό σου με κόστος περίπου 190 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Δηλαδή ανεβαίνεις στην Πάρνηθα π.χ Είναι δυνατόν να σου δείχνει το gps ότι βρίσκεσαι 800 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας? Επίσης θα ήθελα να πω ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία εμένα μου διαρκεί 4 ημέρες απο 2 που κρατούσε πρώτα. Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να κάνουμε ηχογράφηση αλλά με ποιότητα ήχου αυτήν που έχει όταν τραβάς βίντεο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα πας στο εικονίδιο δεδομένα GPS, θα επιλέξεις την επιλογή Θέση και εκεί θα βρεις πληροφορίες όπως γεωγραφικό μήκος πλάτος, υψόμετρο κτλ. Ίσως να έχει αποκλίσεις στις τιμές αλλά σου δείχνει αυτά που ζητάς. Για το άλλο δεν ξέρω σε τι ποιότητα ηχογραφεί με την ενσωματωμένη επιλογή που έχει το Ν95, γιατί δεν έχω ασχοληθεί με αυτό. Μπορείς να δοκιμάσεις όμως το Ultimate Voice Recorder v4.01 να δεις σε τι ποιότητα ηχογραφεί. Γενικά μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στο xxxxxxxxx και να δεις ποιό πρόγραμμα σε καλύπτει για ηχογράφηση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Δηλαδή ανεβαίνεις στην Πάρνηθα π.χ Είναι δυνατόν να σου δείχνει το gps ότι βρίσκεσαι 800 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας? Επίσης θα ήθελα να πω ότι με την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία εμένα μου διαρκεί 4 ημέρες απο 2 που κρατούσε πρώτα. Ακόμη θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να κάνουμε ηχογράφηση αλλά με ποιότητα ήχου αυτήν που έχει όταν τραβάς βίντεο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από 2 πήγε σε 4?? Εμένα με το ζόρι μου βγάζει 2 και χωρίς πολύ σκάλισμα... Ποια εκδοση έχεις ? Ξέρεται πότε θα βγει αναβάθμηση για την V.12.0.013 γιατί από το code μου μου λέει οτι είναι η τελευταία έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Προφανώς έχεις VL συσκευή... Η τελευταία για τις no brand συσκευές είναι η V 21.0.016 (14-02-08). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Προφανώς έχεις VL συσκευή... Η τελευταία για τις no brand συσκευές είναι η V 21.0.016 (14-02-08). ΄ Όντως... μπορώ να κάνω κάτι για να το αναβαθμίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 ΄ Όντως... μπορώ να κάνω κάτι για να το αναβαθμίσω? Μπορείς να αλλάξεις το product code, να βάλεις το Ελληνικό και να περάσεις την τελυταία έκδοση λογισμικού, αλλά αν δεν κάνω λάθος χάνεις την εγγυήση απο την vodafone (δεν είμαι 100% σίγουρος γι' αυτό). Την διαδικασία αλλαγής του product code θα την βρεις εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Χανετε η εγγυηση.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpap81 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 χμ..παιδια τα φωτα σας..εκανα αναβαθμιση λογισμικου και προσπαθω να περασω στο τηλ μου τις παλιες ρυθμισεις,βιντεο,μηνυματα,καταλογο κτλ με το pc suite ! ειχα κανει πιο πριν δημιουργία αντιγραφου ασφάλειας.και τωρα που τα περναω μεσα.....εχει κολλησει στο 56 % ειναι η δευτερη φορα που το επιχειρω.πριν το διεκοψα και εκανε επανεκκινηση και δεν κρατησε τιποτα τι να κανω εχει κολλησει στο 56 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 χμ..παιδια τα φωτα σας..εκανα αναβαθμιση λογισμικου και προσπαθω να περασω στο τηλ μου τις παλιες ρυθμισεις,βιντεο,μηνυματα,καταλογο κτλ με το pc suite ! ειχα κανει πιο πριν δημιουργία αντιγραφου ασφάλειας.και τωρα που τα περναω μεσα.....εχει κολλησει στο 56 % ειναι η δευτερη φορα που το επιχειρω.πριν το διεκοψα και εκανε επανεκκινηση και δεν κρατησε τιποτα τι να κανω εχει κολλησει στο 56 % Μαλλον δεν θα μπορεσεις να κανεις κατι.. Δοκιμασε να παρεις οτι σου χρειαζεται με τα παρακατω προγραμματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=207360 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2102129#post2102129 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Από 2 πήγε σε 4?? Εμένα με το ζόρι μου βγάζει 2 και χωρίς πολύ σκάλισμα... Ποια εκδοση έχεις ? Ξέρεται πότε θα βγει αναβάθμηση για την V.12.0.013 γιατί από το code μου μου λέει οτι είναι η τελευταία έκδοση Δεν παίζει από 2 μέρες να διπλασιάστηκε ο χρόνος... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekod92 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Εδώ και μισό χρόνο exw το Ν95 και εχω παρατηρήσει ότι πολύ εύκολα χάνει το σήμα και γενικά ποιο δύσκολα εμφανίζει το 3G σε σχέση με το sharp 703 και Κ800 που είχα πριν stis ίδιες ακριβώς περιοχές. Γίνεται και σε εσάς αυτό; και αν ναι γιαti; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Αριστοτέλη, τι λέει το Navigon? Αξίζει να ασχοληθούμε? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nbas Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Δεν παίζει από 2 μέρες να διπλασιάστηκε ο χρόνος... Ειναι γεγονός ότι δεν κάνω και πολλή χρήση στο κινητό . Όμως σας διαβεβαιώ ότι κρατά 4 ημ.η μπαταρία με την έκδση 16. Ευχαριστώ για το gps. Δείχνει το υψόμετρο αλλά και την απόκλιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με ενημέρώσει αν γίνεται αναβάθμιση απο αγγλικό firmware σε ελληνικό; Αν ναι πως; Παρακαλώ απαντήσεις μόνο με pm... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με ενημέρώσει αν γίνεται αναβάθμιση απο αγγλικό firmware σε ελληνικό; Αν ναι πως; Παρακαλώ απαντήσεις μόνο με pm... Μήνυμα #8 από S60 Platform FAQ.:rolleyes: Product code: 0534854. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 το μόνο μείον είναι ότι το gps τρώει την μπαταρία like a m... fcker. Απίστευτα και απαράδεκτα γρήγορα. Κατά τα άλλα με νορμάλ χρήση αντέχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 λογικό είναι, δέκτη gps έχει... Και το ΜΙΟ το navigator που έχω πάλι την σκοτώνει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 PAIDIA KALHMERA...εχω ενα "κουλο" προβλημα στο Ν95. πριν ενα μηνα μπλοκαρε η καμερα, το πηγα για service εκει που το αγορασα κ μου το επισκευασαν κανονικα... σημερα ομως βγαζοντας την καρτα μνημης κ βαζοντας την μετα απο λιγο πισω στο κινητο, μου "εξαφανισε" την δυνατοτητα για themes... δεν υπαρχει πουθενα επιλογη για θεματα! ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 PAIDIA KALHMERA...εχω ενα "κουλο" προβλημα στο Ν95. πριν ενα μηνα μπλοκαρε η καμερα, το πηγα για service εκει που το αγορασα κ μου το επισκευασαν κανονικα... σημερα ομως βγαζοντας την καρτα μνημης κ βαζοντας την μετα απο λιγο πισω στο κινητο, μου "εξαφανισε" την δυνατοτητα για themes... δεν υπαρχει πουθενα επιλογη για θεματα! ξερει κανεις τιποτα? Το εικονίδιο "Θέματα" έχei βγει από το μενού του Ν95 από την v20 και λείπει και στην v21. Μπορείς να το βρεις μέσα από τις Ρυθμίσεις>Γενικές>Προσ. Ρυθμίσ.>Θέματα. Άλλος τρόπος είναι να το βάλεις σαν επιλογή ή στην ενεργή αναμονή ή στις επιλογές των 2 soft keys. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Το εικονίδιο "Θέματα" έχei βγει από το μενού του Ν95 από την v20 και λείπει και στην v21. Μπορείς να το βρεις μέσα από τις Ρυθμίσεις>Γενικές>Προσ. Ρυθμίσ.>Θέματα. Άλλος τρόπος είναι να το βάλεις σαν επιλογή ή στην ενεργή αναμονή ή στις επιλογές των 2 soft keys. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ρε παιδιά έχω μια απορία. Πως στο καλό κάνουμε refresh των μουσικών αρχείων από το music player? Έχω τα αρχεία στο Ε:\Music και όταν πάω να κάνω refresh μετά από μισή ώρα είναι ακόμα στο "Added: 0". Τι στο καλό να κάνω???? Έχω την τελευταία έκδοση firmware. (21.0.κάτι.16) Δοκίμασα reboot, τίποτα Παίζει μόνο τα αρχεία που είναι στο C:\Data\Sounds\Digital (από το music player πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Ρε παιδιά έχω μια απορία. Πως στο καλό κάνουμε refresh των μουσικών αρχείων από το music player? Έχω τα αρχεία στο Ε:\Music και όταν πάω να κάνω refresh μετά από μισή ώρα είναι ακόμα στο "Added: 0". Τι στο καλό να κάνω???? Έχω την τελευταία έκδοση firmware. (21.0.κάτι.16) Δοκίμασα reboot, τίποτα Πας μουσική και μετά πατάς Επιλογές>Ανανέωση? Πόσα τραγούδια έχεις μέσα? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ακριβώς αυτό. μόνο 22. Τώρα τα έχω στο Memory card\Sounds\Digital\ mp3 είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ακριβώς αυτό. μόνο 22. Τώρα τα έχω στο Memory card\Sounds\Digital\ mp3 είναι Εγώ έχω μέσα στο E:/Music περίπου 200 τραγούδια και μου τα κάνει ανανέωση αμέσως. Τώρα που άλλαξες θέση λειτουργεί? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts