nervous Δημ. April 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Παιδιά καλημέρα. Το αγόρασα προχθές το κινητό και θέλω να ρωτήσω κάτι.Μπορεί να λειτουργήσει και σαν GPS? Καλημερα καλοριζικο !. :D Τι εννοεις να μπορει να λειτουργησει και σαν gps ? Δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα του ? :confused: Δες τα θεματα για nokia maps,Sygic,Garmin Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Καλημερα σας και καλη εβδομαδα. Εχεις γραψει να κατεβασουμε αυτο << http://rs169.rapidshare.com/files/104498570/nbuextract.rar >> απο το γνωστό μαγαζάκι, αλλα μου λεει να γράψω κάτι γράμματα, αλλά παίρνει μονο τέσερα και να βάλω και την <<γάτα>>. Φαίνεται δεν καταλαβαίνω κάτι. Εαν μπορείς γραψε μου σε παρακαλω. Καλημέρα. Αν και άσχετο με το θέμα...:rolleyes: Στο rapid share θα πρέπει να βάλεις τα τέσσερα γράμματα που έχουν μια γάτα επάνω τους. Nervous πήγα εκεί που μου γράφεις και κατέβασα αυτα τα αρχεία αλλά το nemesis δεν πρεπει να μου δουλεύει και γιατι μου βγάζει ενα error και μετα δεν κανει τπτ. Τι να κανω? τι μπορει να φταίει? Παιδιά πρέπει κάτι να παίζει με την τελευταία έκδοση του Nemesis ή με συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του PC Suite... δεν ξέρω.:worry: Έχω και εγώ πρόβλημα... Ό,τι και να κάνει στο κάτω αριστερό μέρος που λέει τι ενέργεια πάει να εκτελέσει λέει [/font]Error! Μετά από λίγο χωρίς βέβαια να εκτελέσει την και την ανάλογη ενέργεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Καλημερα καλοριζικο !. :D Τι εννοεις να μπορει να λειτουργησει και σαν gps ? Δεν ξερεις τα χαρακτηριστικα του ? :confused: Δες τα θεματα για nokia maps,Sygic,Garmin Άκυρη η ερώτηση φίλε μου.Ήδη κατέβασα το map uploader..;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Άκυρη η ερώτηση φίλε μου.Ήδη κατέβασα το map uploader..;) Μαλλον εννοείς το map loader... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Μαλλον εννοείς το map loader...Έχεις δίκιο.Ακόμα δεν έχω ξυπνήσει.:wacko:Ευχαριστώ για τα καλορίζικα..Ωραίο τηλέφωνο Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Καλησπερα παιδια.εχω το εξης προβλημα.εβαλα το pc suite σε vista κ οταν παω να κανω συγχρονισμο μου γραφει κατι για το microsoft outlook.ξερει κανεις κατι?υπαρχει μηπως αλλη εκδοση για το vista?σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Καλησπερα παιδια.εχω το εξης προβλημα.εβαλα το pc suite σε vista κ οταν παω να κανω συγχρονισμο μου γραφει κατι για το microsoft outlook.ξερει κανεις κατι?υπαρχει μηπως αλλη εκδοση για το vista?σας ευχαριστω Καλησπερα. Μα ο συγχρονισμος επαφων,σημειωσεων,ημερολογιου & to-do κλπ, γινεται με το outlook κατα βαση,τι αλλη εκδοση να υπαρχει ?? You can synchronise a compatible Nokia device with the following PC PIM applications: Microsoft Outlook 2000, 2002, and 2003 Microsoft Windows Vista Contacts Microsoft Outlook Express / Windows Address Book Lotus Notes 5.x, 6.x, and 7.0 Lotus Organizer 5.x and 6.x Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 πεδια μηπωσ ξερει κανενας πως γινετε να μπενουμε στο internet απο το νοκια ν95 8gb μεσω τις συνδεσησ του pc? Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 πεδια μηπωσ ξερει κανενας πως γινετε να μπενουμε στο internet απο το νοκια ν95 8gb μεσω τις συνδεσησ του pc? Αν εννοείς ασύρματα, εννοείται ότι γίνεται με WiFi. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 pos ginete na min exo asirmato modem kai na sindetho ite me to kalodio ite me bluetooth ite me to wifi poy exei to laptop? Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 παιδιά καλησπέρα.sos...sos έκανα αναβάθμιση του λογισμικου και ενώ ειμαι στη φάση 3 από 3(ενημέρωση λογισμικού σε εξέλιξη περιμένετε) εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά, το pc suite βγήκε εκτός σύνδεσης και δεν επανασυνδέετε με τίποτα. η οθόνη του κινητού δείχνει αχνά το λογότυπο της nokia..και είναι νεκρό. τι να κάνω????? sos sos Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 παιδιά καλησπέρα.sos...sos έκανα αναβάθμιση του λογισμικου και ενώ ειμαι στη φάση 3 από 3(ενημέρωση λογισμικού σε εξέλιξη περιμένετε) εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά, το pc suite βγήκε εκτός σύνδεσης και δεν επανασυνδέετε με τίποτα. η οθόνη του κινητού δείχνει αχνά το λογότυπο της nokia..και είναι νεκρό. τι να κάνω????? sos sos Επίσκεψη σε club Nokia... Πρόσεχε μη σου πουν τις βλακείες που μου είπαν εμενα, ότι πρέπει να πληρώσω. Ειναι υποχρεωμένοι να το κάνουν δωρεάν. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Επίσκεψη σε club Nokia... Πρόσεχε μη σου πουν τις βλακείες που μου είπαν εμενα, ότι πρέπει να πληρώσω. Ειναι υποχρεωμένοι να το κάνουν δωρεάν.Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το έσωσα ευτυχώς:). Έκανα επανεγκατάσταση του updater και ξεκίνησε μόνο του την αποκατάσταση τηλεφώνου από εκεί που είχε μείνει,αφου μου ζήτησε πρώτα να βγάλω τη μπαταρία και να την ξαναβάλω. Αυτό από ότι κατάλαβα συμβαίνει εξ'αιτίας των vista. Tώρα είναι μια χαρά;) Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδια καλησπερα... εκανα συγχρονισμο επαφων απο το παλιο μου τηλεφωνο στο outlook... τωρα μπορω αυτες τις επαφες να τις περασω μεσω καλωδιου στο Ν 95 μου ? ευχαριστω Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδια καλησπερα... εκανα συγχρονισμο επαφων απο το παλιο μου τηλεφωνο στο outlook... τωρα μπορω αυτες τις επαφες να τις περασω μεσω καλωδιου στο Ν 95 μου ? ευχαριστω Συνδέεσαι με το pc suite και επιλέγεις συγχρονισμό από Outlook προς κινητό. Να έχεις υπόψην σου μην καλύψεις τίποτα ήδη περασμένες στο κινητό επαφές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapouts Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Συνδέεσαι με το pc suite και επιλέγεις συγχρονισμό από Outlook προς κινητό. . συγχρονισμό από Outlook προς κινητό πως κανω? εψαξα αλλα βρηκα απο n95 σε outlook... δεν εχει επαφες μεσα το ν 95...σημερα το πηρα...:lol: By the way εκανα αναβα8μιση απο ν12 σε ν21 σε volafone live κινητο σε νοκια σοπ...! Καλοι αν8ρωποι...LOL ! Παράθεση iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδιά Μόλις το πήρα το N95 και προσπαθώ να εγκαταστήσω μερικά themes που κατέβασα από το xxxxxxxxxxx και για κάποιο λόγο μου σταματάει την εγκατάσταση και μου γράφει ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει ή κατι παρόμοιο. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει, κι αν μπορώ να κάνω κάτι για να τα εγκαταστήσω? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253298#post2253298 :) Ευχαριστώ πάρα πολύ..Και κακός δεν έκανα ένα search πρώτα αλλά δεν ήξερα τι να γράψω στην αναζήτηση :lol: :P Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyweirdos Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 μια πληροφορία : το n95-3 RM 160 ΔΕΝ παιρνει ελληνικά ! είναι το σχετικά τελευταίο μοντέλο n95 από Αμερική... αν αγοράσετε το τηλέφωνο από Αμερική ρωτήστε μια κάποιον τεχνικό απο alpha copy αν μπαίνουν ελληνικά... αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 τα ακουστικα με βυσμα 3,5mm λειτουργουν ολα στο Ν95? καποια καλα stereo ακουστικα που να κανουν και για κλησεις, τι προτεινετε? οχι πολυ ακριβα.. τα HS-47 σκεφτομαι που ειναι και φτηνα,αλλα αν εβρισκα καποια καλυτερα,που να δουλευουν οντως,δεν εχω προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2008 Λοιπόν μετά απο αρκετές φορτίσεις, η μπαταρία μπορώ να πω ότι έχει στρώσει. Βγάζει άνετα 2 full μέρες (χωρίς κλείσιμο καθόλου η συσκευή) και μάλιστα με χρήση GPS για κανένα 30λεπτο και λίγο ίντερνετ. Από τηλέφωνα και sms γίνεται λίγη χρήση. Πώς σας φαίνεται?Αν ήταν μούφα, δε θα έπρεπε να τελείωνε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι λένε κάποια παιδιά? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 Λοιπόν μετά απο αρκετές φορτίσεις, η μπαταρία μπορώ να πω ότι έχει στρώσει. Βγάζει άνετα 2 full μέρες (χωρίς κλείσιμο καθόλου η συσκευή) και μάλιστα με χρήση GPS για κανένα 30λεπτο και λίγο ίντερνετ. Από τηλέφωνα και sms γίνεται λίγη χρήση. Πώς σας φαίνεται?Αν ήταν μούφα, δε θα έπρεπε να τελείωνε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι λένε κάποια παιδιά? ειναι αυθεντικη νοκια????κλινει το καπακι???δν ξερω μου ακουγοντε καλα αυτα που λες,αλλα με επιφιλαξεις;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 παντως μην παρετε 1800ρα που πουλανε στο ebay βγαζει 1 μερα με το ζορι μολις πεσει η πρωτη γραμμη η επομενη ειδοποιηση ειναι φορτιστε μπαταρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldberg_da_man Δημ. April 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ Ν95 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GPS ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ 10€ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΟΥ.το δικτυο που χρησιμοποιω ειναι wind ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts