Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok file mou alla mesw bluetooth den ginetai?

δεν το γνωρίζω φίλε...αλλά σε όλα τα site που έχω ψαχτεί μέχρι τώρα μόνο αυτό τον τρόπο έχω εντοπίσει...φαντάζομαι αν ψαχτείς περισσότερο ίσως βρείς κάτι. Αν ναι, μοιράσου το και μαζί μας ;)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν το γνωρίζω φίλε...αλλά σε όλα τα site που έχω ψαχτεί μέχρι τώρα μόνο αυτό τον τρόπο έχω εντοπίσει...φαντάζομαι αν ψαχτείς περισσότερο ίσως βρείς κάτι. Αν ναι, μοιράσου το και μαζί μας ;)

Πιο παλιά έψαχνα κάτι αντίστοιχο και είχα διαβάσει για ένα πρόγραμμα ονόματι M-Router, αλλά δεν κατάφερα να το βρω free:p τελικά και τα παράτησα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλημερα παιδια,εχει ακουσει κανεις τιποτα για το destinator σε n95?κατι πηρε το αυτι μου

Δεν έχει ακουστεί κάτι μέχρι στιγμής…

Ίσως στο μέλλον δούμε τίποτα.:rolleyes: Ευελπιστώ δηλαδή.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Παρότι το post που παραθέτεις είναι παλιό (05-01-2006), δεν υπάρχει κάτι.

Αν υπήρχε σίγουρα θα το έβλεπες και εδώ.

Τι να πω...:O

itchrist απο σεπτεμβριο σιγουρα στο λεω 100%100.αντε να αξιοποιησουμε το κινητο μας :)

Μακάρι!!!:)

itchrist απο σεπτεμβριο σιγουρα στο λεω 100%100.αντε να αξιοποιησουμε το κινητο μας :)

Σεπτέμβριο του 2008??

Ζήσε Μάι να φας τριφύλλι!!:lol::lol:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ε ναι ενταξει μορε τωρα κακα τα ψεμματα αλλα το route 66 με βγαζει η 50 μετρα πιο περα η 20 μετρα πιο κει κτλπ.στο destinator παταω ποσα νοσοκομεια εχει κοντα μου ας πουμε και μου βγαζει 20,και στο route 66 2.:):):)

παιδια το rotate me το εχει βαλει κανεις?Για να παρω πιστοποιητικο αφου κανω sign την εφαρμογη σε ποιον απευθηνομαι?Οσοι την εχουν βαλει λειτουργει οκ?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το rotate me το εχει βαλει κανεις?Για να παρω πιστοποιητικο αφου κανω sign την εφαρμογη σε ποιον απευθηνομαι?Οσοι την εχουν βαλει λειτουργει οκ?

Εγώ την έχω βάλει και δουλεύει κανονικά.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Για το πώς υπογράφουμε τις εφαρμογές ακολούθησε τον οδηγό του leftezi μέχρι το βήμα 9 και μετά ανέβασε το αρχείο xzy.csr (βήμα 12, χέρι 3) στο rapidshare η αλλού, και κάποιος από εμάς που πρόλαβε να εγγραφεί στο SymbianSigned θα σου στείλει το πιστοποιητικό για να υπογράφεις τις εφαρμογές σου.

Ή εφόσον θεωρείς πως δεν τα καταφέρνεις, στείλε μου το imei της συσκευής σου μέσω pm για να κάνω εγώ τη διαδικασία. Το imei το εμφανίζεις γράφοντας στην οθόνη αναμονής *#06#.

Τι λύση έχετε βρει στο ακόλουθο?

Όταν έχω χρησιμοποιήσει τη memory card και ενώ κλείσω τα σχετικά προγράμματα και μετά συνδέω το data-cable σε data-transfer mode...μου λέει ότι δε μπορεί να δουλέψει σε data transfer mode επειδή είναι σε χρήση η memory card. Αλλά εγώ έχω κλείσει όλα τα προγράμματα. Τη βγάζω και τη ξαναβάζω...και πάλι το ίδιο. Όταν όμως κάνω reboot στο τηλέφωνο...δουλεύει μια χαρά. Αυτή όμως δεν είναι λύση.

Τι λύση έχετε βρει εσείς?

Φίλε βρέθηκε λύση από τον φίλο panagis_89, ρίξε μια ματιά εδώ!:D

Τι λύση έχετε βρει στο ακόλουθο?

Όταν έχω χρησιμοποιήσει τη memory card και ενώ κλείσω τα σχετικά προγράμματα και μετά συνδέω το data-cable σε data-transfer mode...μου λέει ότι δε μπορεί να δουλέψει σε data transfer mode επειδή είναι σε χρήση η memory card. Αλλά εγώ έχω κλείσει όλα τα προγράμματα. Τη βγάζω και τη ξαναβάζω...και πάλι το ίδιο. Όταν όμως κάνω reboot στο τηλέφωνο...δουλεύει μια χαρά. Αυτή όμως δεν είναι λύση.

Τι λύση έχετε βρει εσείς?

Δοκιμασε να βαλεις καποιον τασκ μανατζερ και να κλεισεις τις εφαρμογες απο εκει. Αν δεν λειτουργησει και αυτο ισως να φταει καποια εφαρμογη που εγκατεστησες προσφατα (εμενα μου ειχε δημιουργησει το προβλημα μια που ειχα βαλει για να κλειδωνω αλλες εφαρμογες). Αν και αυτο δεν σε βοηθησει, φορματ. Αν και πιθανολογω οτι ειναι το δευτερο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δοκιμασε να βαλεις καποιον τασκ μανατζερ και να κλεισεις τις εφαρμογες απο εκει. Αν δεν λειτουργησει και αυτο ισως να φταει καποια εφαρμογη που εγκατεστησες προσφατα (εμενα μου ειχε δημιουργησει το προβλημα μια που ειχα βαλει για να κλειδωνω αλλες εφαρμογες). Αν και αυτο δεν σε βοηθησει, φορματ. Αν και πιθανολογω οτι ειναι το δευτερο.

Έχω task manager και πάντα κλείνω τις εφαρμογές από εκεί...μόνο το stand by παίζει...που είναι λογικό. Τις μόνες εφαρμογές που έχω είναι το Route66 και κάτι skins.

Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τι ειναι παλι αυτο? νεα αναβαθμιση? εκτος απο το Youtube support εχει τιποτα αλλο?

Και ενα προβλημα που θελει λυση...

Εκανα αναβαθμιση με το maploader τον χαρτη... αποτελεσμα, ανοιγω την εφαρμογη και ενω στην αρχη και μονο την πρωτη φορα αμεσως μετα την αναβαθμιση βγαζει τον χαρτη ψαχνωντας, μετα και οσες φορες και αν τον ανοιξω ΔΕΝ βγαζει χαρτη...\τι εγινε, τι εκανα λαθος?

Την διαδικασια την εκανα δυο φορες, και με τους δυο τροπους, την πρωτη κατευθειαν μεω USB, και την δευτερη με card reader.

Έβαλα το NOKIA Software Updater και δε το έχει βγάλει ακόμα. Αλλά το λέει και το άρθρο.

Για το αυτοκίνητο ξέρει κανείς αν έχει βγει θήκη που έχει βεντούζα και βάζουμε πάνω το κινητό για την πλοήγηση. Οτιδήποτε κάνει πως πρέπει να το ζητήσω.

Τι ειναι παλι αυτο? νεα αναβαθμιση? εκτος απο το Youtube support εχει τιποτα αλλο?

Εκανα αναβαθμιση με το maploader τον χαρτη... αποτελεσμα, ανοιγω την εφαρμογη και ενω στην αρχη και μονο την πρωτη φορα αμεσως μετα την αναβαθμιση βγαζει τον χαρτη ψαχνωντας, μετα και οσες φορες και αν τον ανοιξω ΔΕΝ βγαζει χαρτη...\τι εγινε, τι εκανα λαθος?

Την διαδικασια την εκανα δυο φορες, και με τους δυο τροπους, την πρωτη κατευθειαν μεω USB, και την δευτερη με card reader.

nai kai egw simera to bala den mu ti bgazei. kseroume ti alo 8a periexei? den bori na bgalane 1 fremware gia 1 prama mono ;/

καλημερα παιδια,εχει ακουσει κανεις τιποτα για το destinator σε n95?κατι πηρε το αυτι μου

Ποιον destinator ρε παιδια?Εχω τον garmin και ειναι φοβερο!

Αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε destinator σε τι μπορει να ειναι καλυτερος αφου ο garmin ειναι παρα πολυ καλος!

θα θελα να βγει παντως και το destinator για symbian.ειναι παντως ανοησια απο την destinator να μη βγαζει για symbian ενω ανταγωνιστικες της εταιριες εβγαλαν.παντως οφειλετε να παραδεχτειτε οτι φετος εγινε μαζικη παραγωγη προγραμματων navigation εκτος απο τα route66 και tomtom τωρα και sygic και garmin.η αρχη για την εκδοση του destinator για symbian?μπορει..
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Έβαλα το NOKIA Software Updater και δε το έχει βγάλει ακόμα. Αλλά το λέει και το άρθρο.

nai kai egw simera to bala den mu ti bgazei. kseroume ti alo 8a periexei? den bori na bgalane 1 fremware gia 1 prama mono ;/

Οπως αναφερεται και στο αρθρο προκειται για minor αναβαθμιση

η οποια δεν εχει κυκλοφορησει ακομα .

το τι προσθετει ,επισης αναφερεται ...

Τι

Δεν αναφερεις αν εσβησες αρχικα τους χαρτες μεσω του map loader

το εκανες αυτο?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish