Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η μπαταρια ειναι πιο καλη απο οτι με το ν73!
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε 8 και 9 δορυφόροι δεν είναι απλώς καλά. Είναι super!!! :):):)

Από εκεί και πέρα έχω την αίσθηση πως κάτι δεν ρυθμίζεις καλά στην ποιότητα της φωτογραφίας. Χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορούν να θεωρηθούν κακές, προσωπικά νομίζω ότι χάνουν σε ποιότητα από αυτό που θα περιμένα . Και μιλάω συγκρίνοντας κάμερες 3mp αλλά και τις αντίστοιχες των n95 , g800. Είμαι βέβαιος πως πρέπει να πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις και δεν φταίει η κάμερα του κινητού ;)

Στάθης

Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι πολύ καλό δεδομένο! Υπάρχει άλλος που έχει εμπειρία από τα δύο κινητά για να κάνει σύγκριση με τις ίδιες λειτουργίες;

:up:Χρονια πολλα σε ολους.Ελπιζω η καινουργια χρονια να με-μας βρει αγκαλια με το 82.:up:

AMHN και για τα δυο!!!:D

Από το στόμα σας και στου Θεού τ' αυτί, αν και δε νομίζω να έρθει μέχρι στην Πρωτοχρονιά από Alpha Copy. :O

Εννοείται ότι σαν παραεισαγωγή υπάρχει εδώ και μέρες διαθέσιμο σε ορισμένα καταστήματα (βλέπε Kinitomania κλπ) ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Φίλε 8 και 9 δορυφόροι δεν είναι απλώς καλά. Είναι super!!! :):):)

Από εκεί και πέρα έχω την αίσθηση πως κάτι δεν ρυθμίζεις καλά στην ποιότητα της φωτογραφίας. Χωρίς σε καμία περίπτωση να μπορούν να θεωρηθούν κακές, προσωπικά νομίζω ότι χάνουν σε ποιότητα από αυτό που θα περιμένα . Και μιλάω συγκρίνοντας κάμερες 3mp αλλά και τις αντίστοιχες των n95 , g800. Είμαι βέβαιος πως πρέπει να πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις και δεν φταίει η κάμερα του κινητού ;)

Θα συμφωνησω μαζι σου. Στις μακρινες φωτο φαινεται κατι να μην πηγαινει καλα. Οχι οτι δεν ειναι καλες απλα δεν ειναι εντυπωσιακες σαν καπιες αλλες που εχουμε δει σε ξενα forum.

Υποθετω οτι εφοσον υπαρχει στα φυλλαδια της..μπορεις να κανεις την συνδεση και οταν ερθει το κινητο να πας να το παραλαβεις.

Και κατι αλλο..για το πλαισιο εχει ακουσει κανεις τιποτα..?μου φαινεται περιεργο να μην το εχει καθολου στο site του.

ayto ekana ego pira to wind flexy 55 kai PROpareigeila to n82

otan to feroune tha to tsimpiso

Greek Android & iOS users (FB group)

Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι πολύ καλό δεδομένο! Υπάρχει άλλος που έχει εμπειρία από τα δύο κινητά για να κάνει σύγκριση με τις ίδιες λειτουργίες;

Και εγω αυτο θελω να μαθω :O ...

ωραιος..αρα,αφου εχει τιμολογηση,συντομα αναμενεται..

Το Ν82 εχει τιμολογηθει (η τιμη του εχει αναφερθει και κυκλοφορησει )

εδω και καιρο ..:rolleyes:

Το οτι εχει τιμολογηθει ,δεν παει να πει οτι κυκλοφορησε στα καταστηματα κιολας ...

Ας διαβαζουμε λιγο τα προηγουμενα ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

@nervous, καλές γιορτές, χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς. :)

Από αποθέματα υπομονής (για την άφιξη του Ν82 εννοώ) πώς πάμε???

Την παλεύουμε??? :lol:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

@nervous, καλές γιορτές, χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς. :)

Από αποθέματα υπομονής (για την άφιξη του Ν82 εννοώ) πώς πάμε???

Την παλεύουμε??? :lol:

Χρονια Πολλα Πανο ,με υγεια ! :)

Τα αποθεματα κοντευουν να εξαντληθουν .

Μου στοιχισε λιγο που δεν το ειχα αυτες τις μερες.:(

Τον φαγαμε τον γαιδαρο μεχρι εδω που φτασαμε ..

Να δουμε απο αυριο ,μηπως καταφερουμε και σωσουμε

την παρτιδα :p

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν θέλω να αγχώσω κόσμο ούτε εγω να αγχωθώ αλλά στο expansys θα το έχουν διθέσιμο από τον καινούργιο χρόνο.Το Ε51 το είχαν πιο νωρίς το πουλούσαν φθηνότερα από τους αλλούς και αυτό επίσης δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα

Και εγω αυτο θελω να μαθω :O ...
Εγω τα ειχα το ν73 ηταν λιγο καλυτερο δηλαδη μεγαλυτερη διαρκεια...βεβαια αν βαλεις οτι εχω αρκετη ωρα το gps ειναι περιπου ιδια
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Δεν θέλω να αγχώσω κόσμο ούτε εγω να αγχωθώ αλλά στο expansys θα το έχουν διθέσιμο από τον καινούργιο χρόνο.Το Ε51 το είχαν πιο νωρίς το πουλούσαν φθηνότερα από τους αλλούς και αυτό επίσης δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμα

Εδώ που φτάσαμε, ας έρθει όποτε θέλει (που λέει ο λόγος δηλαδή :p).

Από τη στιγμή που δεν το είχαμε για τα Χριστούγεννα, αν είναι να μην έρθει ούτε μέχρι την Πρωτοχρονιά, τι να πω... Καλό Πάσχα!!! :X

...τι να πω... Καλό Πάσχα!!! :X

LOL

Εδώ που τα λέμε κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας την είχαμε την σκέψη... ότι δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο απο την Νοκια.!:wacko:

:ninja:

LOL

Εδώ που τα λέμε κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας την είχαμε την σκέψη... ότι δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο απο την Νοκια.!:wacko:

Γενικά η ΝΟΚΙΑ δεν "στήνει", ενώ δεν είναι λίγες φορές που κάποια μοντέλα βγαίνουν σχεδόν πριν ανακοινωθούν....Αυτές που συνήθως έσπαγαν "καρύδια" είναι η samsung και η πάλαι ποτέ siemens....;)

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το Ν82 έχει ανακοινωθεί μόλις πριν ενάμιση περίπου μήνα... και όχι πριν ενάμιση χρόνο, όπως νιώθουν οι περισσότεροι maniac εδώ μέσα!!!:p

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Γενικά η ΝΟΚΙΑ δεν "στήνει", ενώ δεν είναι λίγες φορές που κάποια μοντέλα βγαίνουν σχεδόν πριν ανακοινωθούν....Αυτές που συνήθως έσπαγαν "καρύδια" είναι η samsung και η πάλαι ποτέ siemens....;)

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το Ν82 έχει ανακοινωθεί μόλις πριν ενάμιση περίπου μήνα... και όχι πριν ενάμιση χρόνο, όπως νιώθουν οι περισσότεροι maniac εδώ μέσα!!!:p

Σωστος ο παιχτης αλλα μην ξεχναμε οτι αλλου πωλειται κανονικα και οτι για να προωθησουν και μονο καποιο αλλο καθυστερουν την διανομη του.Αφου ομως ξερουν τι χαμος γινεται,ας βγουνε να πουνε τουλαχιστον ποτε θα κυκλοφορησει

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Σωστος ο παιχτης αλλα μην ξεχναμε οτι αλλου πωλειται κανονικα και οτι για να προωθησουν και μονο καποιο αλλο καθυστερουν την διανομη του.Αφου ομως ξερουν τι χαμος γινεται,ας βγουνε να πουνε τουλαχιστον ποτε θα κυκλοφορησει

Σιγα μην ασχοληθει ολοκληρη ΝΟΚΙΑ με αυτους που περιμενουν ενα τηλεφωνο λες και περιμενουν κανενα θαυμα. Οποτε βγει, θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι, σιγα μην ασχοληθει παραπανω. Ουτε το πρωτο θα ειναι ουτε το τελευταιο.

Σιγα μην ασχοληθει ολοκληρη ΝΟΚΙΑ με αυτους που περιμενουν ενα τηλεφωνο λες και περιμενουν κανενα θαυμα. Οποτε βγει, θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι, σιγα μην ασχοληθει παραπανω. Ουτε το πρωτο θα ειναι ουτε το τελευταιο.

Δεν έχεις άδικο, συμφωνήσω μαζί σου, αλλά σκέψου τι θα γινόταν αν ΔΕΝ υπήρχε στην αγορά το Ν95-8GB. ;)

Γι' αυτό ομολογώ ότι και ο φίλος impreza_sti έχει δίκιο στα λεγόμενά του:

Γι' αυτό ομολογώ ότι και ο φίλος impreza_sti έχει δίκιο στα λεγόμενά του:

+1

Δεν θα ήταν όμως υπέροχο αν το είχαμε και εδω απο την αρχή? (Και ας μην αρχίσουν κάποιοι για τις παραεισαγωγές!)

:ninja:

Δεν θα ήταν όμως υπέροχο αν το είχαμε και εδω απο την αρχή? (Και ας μην αρχίσουν κάποιοι για τις παραεισαγωγές!)

Σαφώς, αλλά τι να κάνουμε, Nokia είναι αυτή!!! :)

Όσο για τις παραεισαγωγές, ο καθένας (...υποθέτω) που μπαίνει στη διαδικασία να παραγγείλει ένα τηλέφωνο από κάποιο site ηλεκτρονικών πωλήσεων του εξωτερικού ή το προμηθευτεί από κάποιο εγχώριο κατάστημα ως παραεισαγωγή, ξέρει με τι έχει να κάνει και τι κινδύνους πιθανώς να αντιμετωπίσει. Γι' αυτό και είναι αποκλειστικά δική του η επιλογή και σαφώς και η ευθύνη. ;)

AKOYΩ τοσο καιρο για παραεισαγωγες κλπ ελεος στο 2008 μπαινουμε τα μονοπωλια εχουν πεθανει απο καιρο,τι θα πει παραεισαγωγη εχεις δικαιωμα να το αγορασεις απο οποια χωρα θελεις και που αναγραφεται στην εγγυηση της ΝΟΚΙΑ,[ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ] και η νοκια ειναι υποχρεωμενη να σου παρεχει αυτην την εγγυηση παλι σε οποια χωρα περιγραφει ....τι ειναι αυτα και η ALFA ετσι και η αλφα αλλιως ...δεν λεω δικαιωμα του καθενος να κανει την επιλογη του γιατι θελει ελληνικο μανουαλ ,πληκτρολογιο κλπ αλλα οχι μονο ενας δρομος ...Ετσι ανοιγεται την ορεξη στον οποιον κυριο.....;)και της ημερομηνιες να καθοριζει και τις τιμες και την εγγυηση να την παρεχει οπως θελει και με τους δικους του ορους λες και μας κανει χαρη...:oops::offtopic:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...