masada71 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Πριν απο κανα 2 ωρες ημουνα Τσιμισκη σε υποκαταστημα της cosmote.Λογο επιδοτησης ειπα να το παρω απο εκει,αν καταφερω να περιμενω και εκανα μια κρατηση.Εδω και αρκετο καιρο γνωριζω εναν υπαλληλο εκει τον οποιο ειχα καιρο να δω.Πριν προλαβω να πω τιποτα,μιας και με ξερει,μου λεει πιο θες το ν95 8g;Μολις του ειπα ν82 χλωμιασε λιγο.Αν δεν υπαρχει κατι τελειως απροοπτο αυτες τις μερες τοτε μετα τις 10 Ιανουαριου μου ειπε.Τα νευρα μου! εδω στην alpha copy δεν ξερουν καλα καλα ποτε θα ερθει Ελλαδα,θα ξερουν στην cosmote??:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 εδω στην alpha copy δεν ξερουν καλα καλα ποτε θα ερθει Ελλαδα,θα ξερουν στην cosmote??:confused: Το αν ξερουν η οχι στην alpha copy δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν ξερουν στην cosmote.Απλα το ανεφερα γιατι μου ειπε,αφηνοντας μια πολυ μικρη πιθανοτητα,οτι αφου δεν εχουν κανενα νεο μεχρι τωρα,τοτε μεχρι τις 10 Ιανουαριου εχουν κλεισει απο καινουργια μοντελα.Τουλαχιστον θα εχω το πρωτο που θα τους ερθει. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Από την στιγμή που τρέχει το route 66, το τσίμπησα.:lol::lol::lol: Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Ως μελλοντικός αγοραστής του Ν82 μερικές ερωτήσεις που ίσως έχουν ξαναγίνει, αλλά δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το topic για να τις δω απαντημένες: 1. Οι κάρτες που παίρνει, μέχρι ποια χωρητικότητα φτάνουν και μέχρι ποια χωρητικότητα υποστηρίζει; Το ερώτημα σχετίζεται με το επόμενο. 2. Το TomTom τρέχει σε αυτό το κινητό αναγνωρίζοντας το εσωτερικό GPS; Θεωρητικά, αν τρέχει το TomTom, χρειαζόμαστε κάρτα τουλάχιστον 4 GB. Θα την αναγνωρίσει όμως; 3. Αν έχω καταλάβει καλά, το σύστημα με τις εφαρμογές είναι παρόμοιο με του Ν95 με signed κτλ; 4. Κάτι τελείως τρελλό, που ως σκέψη έχει βάση. Μπορώ να έχω το Ν82 συνδεδεμένο με το Ν70 και το εσωτερικό GPS του Ν82 να εκτελεί τη δουλειά του BT GPS που έχω τώρα για το Ν70; Ηλίθια απορία μεν, αλλά μου ήρθε ως σκέψη πριν λίγο. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις. Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 1. Οι κάρτες που παίρνει, μέχρι ποια χωρητικότητα φτάνουν και μέχρι ποια χωρητικότητα υποστηρίζει; Το ερώτημα σχετίζεται με το επόμενο. MEHRI STIGMIS 6GB EINAI DOKIMASMENO KAI VGAINOUNE KAI MEGALYTERES 2. Το TomTom τρέχει σε αυτό το κινητό αναγνωρίζοντας το εσωτερικό GPS; Θεωρητικά, αν τρέχει το TomTom, χρειαζόμαστε κάρτα τουλάχιστον 4 GB. Θα την αναγνωρίσει όμως; TOM TOM DEN DOULEVEI ME ENSOMATOMENA GPS SYMBIAN KINITA PROS TO PARON 3. Αν έχω καταλάβει καλά, το σύστημα με τις εφαρμογές είναι παρόμοιο με του Ν95 με signed κτλ; AKRIVOS 4. Κάτι τελείως τρελλό, που ως σκέψη έχει βάση. Μπορώ να έχω το Ν82 συνδεδεμένο με το Ν70 και το εσωτερικό GPS του Ν82 να εκτελεί τη δουλειά του BT GPS που έχω τώρα για το Ν70; Ηλίθια απορία μεν, αλλά μου ήρθε ως σκέψη πριν λίγο. DEN NOMIZO NA GINETAI KATI TETEIO apantisa dipla apo tis erotiseis me kefalaia,elpizo na se fotisame ligo piga wind simera poy ekana ti kratisi prin mia evdomada to N82 kai logika apo 23/12 tha to ehoune,oti kai na ginei to proto kommati tha to paro...tha sas enimeroso me to ti kai pos :shifty: Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 kane ayto poy ekana ego,eho to iphone kai molis ferei i wind to proto N82 me tin epidotisi moy tha paro kai to N82!!!hehehehhehe :p OFF TOPIC....... min sygkrineis to ena me to allo,to iphone mporei na min einai ena kinito me ta PANTA mesa alla einai HRONIA mprosta apo oti kinito ehei vgei mehri simera san TEHNOLOGIA!!!! Ελα ρε φιλε john74, και το 500αρακι τοτε ειναι δεκαετιες μπροστα και ας του λοιπουν πολλα... εξ' αλλου αφου δεν τα εχει ε, δεν θα ειναι και απαραιτητα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 piga wind simera poy ekana ti kratisi prin mia evdomada to N82 kai logika apo 23/12 tha to ehoune,oti kai na ginei to proto kommati tha to paro...tha sas enimeroso me to ti kai pos :shifty: Όταν το πάρεις τσέκαρε και το product code ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 παιδια να σας πώ κάτι που σκέφτηκα... Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς το Ν82 με τόσα καλούδια πάνω του θα το βγάλουν στην ίδια τιμή με το Ν81 που δεν έχει τόσα... Και λέω... Η πλειοψηφία των αγοραστών στην Ελλάδα δεν έιναι ακόμα τόσο ενημερωμένοι για την τεχνολογία των κινητών, οπότε αγοράζουν με βάση την εμφάνιση και αυτό που ξέρουν όλοι πλέον.. Μεγάλη μνήμη = φοβερό κινητό!!!! Οπότε οι εταιρίες μια χαρά κάνουν και βάζουν την ίδια τιμή στις δύο συσκευές (το Ν81 θα έπρεπε να είναι πιο φτηνό), αφού αυτός που προτιμάει εμφάνιση ΚΑΙ slide που πουλάει πολύ τελαυταία θα πάρει το Ν81, ενώ αυτός που θέλει να την ψάξει περισσότερο θα πάρει το Ν82. **Βέβαια οι τιμές πιστεύω θα διαμορφωθούν και ύστερα απο μία περίοδο πωλήσεων** Έχω μια διαστροφή με το συγκεκριμένο θέμα. Όποτε βλέπω κάποιον φοιτητή με Νxx πηγαίνω, του παίρνω το κινητό και κοιτάω τι προγράμματα έχει μέσα. Φέτος, πρέπει να έχω ελέγξει τουλάχιστον 50 κινητά, με πιο συνηθισμένο το Ν73 (κι εγώ έχω μείνει ακόμα στο ταπεινό Ν70). Από αυτούς, 2-3 χρησιμοποιούσαν προγράμματα σε ικανοποιητικό βαθμό και όλοι οι υπόλοιποι, το πολύ πολύ να είχαν αστεία βίντεο ή ήχους, άντε και 2-3 παιχνίδια. Τους πειράζω καμιά φορά που δεν εκμεταλλεύονται τα κινητά τους, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι υπάρχει άγνοια σχετικά με τις δυνατότητες αυτών των συσκευών. Αγόρασα Ν73 για την εμφάνιση, γιατί είναι της μόδας, γιατί είναι τρομερή συσκευή, γιατί θα πουλάω μούρη κτλ κτλ, αλλά προγράμματα δεν έχω βάλει. Τι να τα κάνω άλλωστε; Εγώ να μιλάω θέλω μόνο !!! @john74 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τις φανταζόμουν μεν, αλλά ήθελα επιβεβαίωση. Κρίμα για το TomTom πάντως, αν και για μέσα στην πόλη θεωρώ το Route66 ΚΟΡΥΦΑΙΟ, έστω και αν είναι σε greeklish. Καμία σχέση με το δανεικό Destinator που δοκιμάζω εντός πόλης 2 εβδομάδες τώρα. Ούτε καν το iGo2006 που δοκίμασα δεν το φτάνει σε ευκολία και ορθότητα πλοήγησης. Μένει μία δοκιμή ακόμη, με κάρτα 8 GB που είναι το πιο σωστό μέγεθος για αγορά αυτή τη στιγμή. Αν επιβεβαιώσει κάποιος ότι τρέχει και αυτή η κάρτα, τότε, φύγαμε για αγορά. Τελικά, έχω δεν έχω δουλειά αύριο, είμαι δεν είμαι άυπνος 2 μέρες, το topic το διάβασα όλο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους χρήστες που συνεισφέρουν με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Ευχαριστώ. Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Έχω την εντύπωση ότι το Ν82 είναι πλήρως συμβατό με κάρτες microSDHC, όπως και το Ν95. Η μέγιστη χωρητικότητα των καρτών αυτών είναι προς στιγμήν τα 8GB. Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας, θα τις τρέχει κανονικότατα. Όποιος από τους φίλους έχει τη συσκευή και έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μια τέτοια κάρτα ας μας ενημερώσει. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 o matrix ehei mia teteia karta alla se 6gb kai doulevei mia hara ara giati na min doulepsei to 8gb...i apantisi poy edosa den itane sti tyhi ;) Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=984 Εδώ βρήκα λεπτομέρειες που αφορούν τον επεξεργαστή του Ν82 και πολλες ακόμα όπως και για όλα τα Series 60,ενδιαφέρον link. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Revue photos du Nokia N82 http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=49919 Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 ξέρει κανενάς απο κάπου έγκυρα πότε θα το εχουμε στα χέρια μας?σήμερα ρώτησα σε κατάστημα wind και μου είπαν οτι ενώ το 81 εχει μπει στη λίστα παραγγελιών οπότε θα είναι και σχετικά άμεσα διαθέσιμο το 82 ακόμα όχι.να περιμένω ή να κτυπήσω ένα απλό 95? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=984 Εδώ βρήκα λεπτομέρειες που αφορούν τον επεξεργαστή του Ν82 και πολλες ακόμα όπως και για όλα τα Series 60,ενδιαφέρον link. Σε σχέση με 6290, 6110 κτλ έχει ποιο αργό επεξεργαστή. Όμως τόσο η rom όσο και η ram είναι κατά πολύ μεγαλύτερες, γι'αυτό και η μεγάλη ταχύτητα στις εφαρμογές ;) Δεν ξέρω αν μπορεί να χειριστεί εφαρμογές Voip, αν και λογικά θα μπορεί άνετα. Να προσθέσω ότι από άποψη rom/ram είναι στα επίπεδα του htc tytan ii, το οποίο σαν wm6 κάνει τρομερά μεγαλύτερη χρήση της ram σε σχέση με μια symbian συσκευή. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά τα στοιχεία! Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Τεχνικά στοιχεία υπάρχουν και εδώ: http://www.forum.nokia.com/devices/N82 Το Ν82 έχει διπλό επεξεργαστή και λογικά θα είναι καλύτερο σε multitasking. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 ξέρει κανενάς απο κάπου έγκυρα πότε θα το εχουμε στα χέρια μας?σήμερα ρώτησα σε κατάστημα wind και μου είπαν οτι ενώ το 81 εχει μπει στη λίστα παραγγελιών οπότε θα είναι και σχετικά άμεσα διαθέσιμο το 82 ακόμα όχι.να περιμένω ή να κτυπήσω ένα απλό 95? Δεν είναι ακόμα επίσημα γνωστή η ακριβής ημερομηνία διάθεσης του Ν82 στην ελληνική αγορά, είτε από τα Nokia shops, είτε από τις μεγάλες αλυσίδες κινητής. Πάντως κατ' εμέ δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των δύο, το Ν82 είναι βελτιωμένο σε σημαντικούς τομείς σε σχέση με το Ν95, γι' αυτό κι αν θέλεις τη γνώμη μου, θα σε συμβούλευα να το περιμένεις τελικά το Ν82. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanouilps Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Το ειδα σε vodafone που το εχει φερει μονο αυτη στην ελλαδα και το πουλαει κανονικα.πολυ μικρη η οθονη του αχριστη για πλοηγηση.πως θα το βλεπεις στο δρομο?δεν μου αρεσε και εμφανισιακα αλλα πιο μικρο απο οτι φανταζομουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest GioGeorgiou Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Το ειδα σε vodafone που το εχει φερει μονο αυτη στην ελλαδα και το πουλαει κανονικα.πολυ μικρη η οθονη του αχριστη για πλοηγηση.πως θα το βλεπεις στο δρομο?δεν μου αρεσε και εμφανισιακα αλλα πιο μικρο απο οτι φανταζομουν.. Φίλε, όταν λες το είδες σε vodafone, τι ακριβώς εννοείς??? Πριν μια βδομάδα πέρασα από κατάσημα vodafone και ο υπάλληλος δεν έιχε τίποτα υπόψην, αφού το έψαξε και στο σύστημα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanouilps Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Το ειδα .. μου ανοιξε το κουτι του,ειδα το κινητο,μου ειπε τιμη κανονικα και οτι ειναι ο μονος που το φερνει . μετα πηγα σε εναν γερμανο και πηρα το n95 8gb. οποιος δεν μπορει να περιμενει να ερθει απο ολους ας μου πει εναν τροπο να επικοινωνησω μαζι του πριβε να του πω που το βρηκα.μην λετε οτι λεω και μουφες .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest GioGeorgiou Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Ρε φίλε, δεν είπα ότι λες μούφες... προς Θεού. Απλά παραξενεύτηκα. Η τιμή που σου είπε είναι η τελική τιμή η οποία θα το φέρουν και στα υπόλοιπα καταστήματα Vodafone? Μπορείς να μας την πεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanouilps Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 567 TIMH..Η wind το δινει 581 απο'τι ειδα στον καταλογο της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Δεν είναι ακόμα επίσημα γνωστή η ακριβής ημερομηνία διάθεσης του Ν82 στην ελληνική αγορά, είτε από τα Nokia shops, είτε από τις μεγάλες αλυσίδες κινητής. Πάντως κατ' εμέ δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των δύο, το Ν82 είναι βελτιωμένο σε σημαντικούς τομείς σε σχέση με το Ν95, γι' αυτό κι αν θέλεις τη γνώμη μου, θα σε συμβούλευα να το περιμένεις τελικά το Ν82. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. ;) Δηλαδη κανει δικια του εισαγωγη? Δυσκολο μου φαινεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ricoxatzakis Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 einai polu asxhmo...alla me polles dunatothtes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 θεε μου τι ακουω....μαπα οθονη λολ δηλαδη....ασχημο...ελεος...τι να πω...δεν το εχετε δει δεν εχετε παιξει μαζι του απευθιας μαπα Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 μα ελεος δλδ!!!! Είναι κινητάρα!!! iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts