Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.gsmarena.com/nokia_n82-review-195.php

Review - Gsmarena

"...N82 has all the premises to become a true bestseller,

combining full smartphone functionality with the best camera on the mobile phone market.

Upgrading from Nokia N73 seems the definitive choice, if not the only option..."

Έχει δωθεί το λινκ σε προηγούμενο πόστ ;)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Έχει δωθεί το λινκ σε προηγούμενο πόστ ;)

:oops: sorry ...

Παντως αυτο για το χρονο που κανει για να λοκαρει μου ακουγεται πολυ καλο !

Ναι, θα συμφωνήσω με τον φίλο Itchrist86.

Δε γίνεται αυτό που λες φίλε Balantis7.

(κατ' αρχήν, τι εννοείς S60 fp3???? :confused: Αν εννοείς S60 3rd Edition, ισχύει η απάντησή μου.)

Ας μας πει κάποιος που έχει στην κατοχή του το Ν82: η αυτόματη περιστροφή της οθόνης ισχύει κανονικά και στις εφαρμογές τρίτων??? Δηλαδή π.χ. αν ανοίξεις ένα αρχείο .txt στον X-plore και γυρίσεις την οθόνη σε landscape, θα γυρίσει και το .txt σε landscape???

Το ίδιο γίνεται και στο Office Suite??? Μπορείς να δεις και να επεξεργαστείς όποια έγγραφα θέλεις (.doc., .xls κλπ) κανονικά σε landscape mode???

Γινεται κανονικα.Και απο της σημειωσεις και απο office.

Με προβληματισε λιγο η μπαταρια σημερα,γιατι χθες το βραδυ το φορτισα και τωρα ειναι στην μεση.Λιγη ομιλια,καμια 10 μηνυματα,λιγο gps και κανενα 10λεπτο wifi.Nα σημειωσω ομως,οτι στο μαγαζι μου δεν εχει καθολου καλο σημα και λογικα αυτο ειναι που τρωει πολυ την μπαταρια.Θα το τσεκαρω και την Κυριακη στο σπιτι που εχω πολυ καλο σημα.

Με προβληματισε λιγο η μπαταρια σημερα,γιατι χθες το βραδυ το φορτισα και τωρα ειναι στην μεση.Λιγη ομιλια,καμια 10 μηνυματα,λιγο gps και κανενα 10λεπτο wifi.
Πόσες φορτίσεις έχεις κάνει στο κινητό σου; το 3G το έχεις απενεργοποιήσει;

Πόσες φορτίσεις έχεις κάνει στο κινητό σου; το 3G το έχεις απενεργοποιήσει;

1η φορτιση ηταν και με 3g απενεργοποιημενο.Ευχομαι να στρωσει.

Εντάξει λογικό ακούγεται για 1η φόρτιση. Οπότε από δεύτερη με τρίτη φόρτιση περίμενε να δεις την πραγματική διάρκεια της μπαταρίας...

Γινεται κανονικα.Και απο της σημειωσεις και απο office.

Με προβληματισε λιγο η μπαταρια σημερα,γιατι χθες το βραδυ το φορτισα και τωρα ειναι στην μεση.Λιγη ομιλια,καμια 10 μηνυματα,λιγο gps και κανενα 10λεπτο wifi.Nα σημειωσω ομως,οτι στο μαγαζι μου δεν εχει καθολου καλο σημα και λογικα αυτο ειναι που τρωει πολυ την μπαταρια.Θα το τσεκαρω και την Κυριακη στο σπιτι που εχω πολυ καλο σημα.

ωχ..καταλαβα..το γνωστο "τρωτο" σημειο της Νοκια..επιτελους ποτε θα βγαλουν ενα κινητο που να κραταει η μπαταρια του και να μην θελει καθε 3-4 ωρες φορτιση??:(

ωχ..καταλαβα..το γνωστο "τρωτο" σημειο της Νοκια..επιτελους ποτε θα βγαλουν ενα κινητο που να κραταει η μπαταρια του και να μην θελει καθε 3-4 ωρες φορτιση??:(

Ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα.Ειναι η πρωτη φορτιση και καλο ειναι να περιμενουμε λιγο.Ξαναλεω οτι επι 9 ωρες το κινητο πρωσπαθουσε να βρει σημα δυκτιου και αυτο ειναι πολυ αρνητικο για την μπαταρια.

Ας μην βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα.Ειναι η πρωτη φορτιση και καλο ειναι να περιμενουμε λιγο.Ξαναλεω οτι επι 9 ωρες το κινητο πρωσπαθουσε να βρει σημα δυκτιου και αυτο ειναι πολυ αρνητικο για την μπαταρια.

ok,μακαρι να βγω ψευτης μιας κι εγω ειμα ενας απο τους υποψηφιους αγοραστες του.αλλα ειχα ποηγουμενη εμπειρια απο απλο Ν95 οποτε καταλαβαινεις την δικαιολογημενη ανυσηχια μου..:rolleyes:

αλλα ειχα ποηγουμενη εμπειρια απο απλο Ν95 οποτε καταλαβαινεις την δικαιολογημενη ανυσηχια μου..:rolleyes:

Aμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα :) !

http://imageshack.gr/files/0f49vm02s6kz6ylad562_thumb.jpg

http://imageshack.gr/files/a7icmakene6sxw3jh9fr_thumb.jpg

Δυο διαφορετικά θέματα προς φωτογράφηση από το Ν82.

Εννοεί S60 2nd Edition Feature Pack 3, όπου χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά True Type γραμματοσειρές και όχι οι GDR που είχαν τα παλιότερα μοντέλα.

Αλλά ούτως ή άλλως δεν ισχύει αυτό που λέει, διότι μπορούσε κανείς να αλλάξει γραμματοσειρά και σε παλιότερα μοντέλα με GDR γραμματοσειρές.

Αυτό εννοώ! Αρα μάλλον ισχύει το ίδιο κολπάκι και εδώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς τι διαστάσεις έχει η 2.4-inch οθόνη σε mm;

ειναι ιδιες με του Ν73 ακριβως.

[sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! !

Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95!

google is your friend!:)

2,4 inch = 60,96 millimeters

αντε με το καλό να έρθει το κινητό σε κανένα κατάστημα δεν πάει άλλο αυτή η αναμονή:p, κάθε τρεις και λίγο είμαι μια στο skroutz, μια στο πλαισιο και στο γερμανο μπάς και υπάρξει κάποιο νεότερο...

60,96mm είναι...

Με πρόλαβες The Shadow.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

google is your friend!:)

2,4 inch = 60,96 millimeters

αντε με το καλό να έρθει το κινητό σε κανένα κατάστημα δεν πάει άλλο αυτή η αναμονή:p, κάθε τρεις και λίγο είμαι μια στο skroutz, μια στο πλαισιο και στο γερμανο μπάς και υπάρξει κάποιο νεότερο...

ελα μου ντε!!μας εχει φαει η αναμονη,και ειναι και περιοδος γιορτων...;)

ελα μου ντε!!μας εχει φαει η αναμονη,και ειναι και περιοδος γιορτων...;)

Αν μάθετε κάτι, βαράτε καμπανάκι να το πάρουμε χαμπάρι και οι υπόλοιποι. :p

Γινόμαστε πολλοί πάντως...

Το είπα εγώ, έχει ρεύμα το ασχημόπαπο... :D

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά πάντως στο review του arena.com (το πλέον σοβαρό site κατά την γνώμη μου) γράφει:

Key features

* 5 megapixel camera with auto focus and Carl Zeiss optics

* Xenon flash and active lens cover

* 2.4" 16M color QVGA display

* 128 MB RAM

* Wi-Fi with UPnP

* Built-in GPS receiver and A-GPS functionality

* Nokia maps application covering over 100 countries worldwide

* Convenient standard 3.5 mm audio jack on the top

* 3G (with HSDPA), EDGE and GPRS support

* Symbian OS 9.2 Series 60 3rd edition Feature Pack 1 UI

* TV-out functionality

* Automatic UI rotation

* Stereo speakers

* Large capacity battery

Main disadvantages

* Controversial design and questionable ergonomics

* No RDS for the FM radio

* Below average GPS performance

* Extra charges apply for voice assisted navigation

* No office documents editing application

* Doesn't charge off USB

Αυτό για το design το έχουμε πει. Αλλά αυτό το below average gps τα ανατρέπει όλα! Εδώ το έχουμε βγάλει super το gps! Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανέναν, αλλά πρέπει να το ψάξουμε λίγο καλύτερο αυτό το κομμάτι.:happy::)

Στάθης

Πάντως στο review, στην ενότητα "Finding your way around"

λέει καλά λόγια για το GPS και καταλήγει "The overall impression of using the Nokia N82 as a GPS navigation system is positive"

αν και αναφέρει οτι αργεί κι αυτό να κλειδώσει δορυφόρους

Μήπως λοιπόν το Below average GPS performance το αναφέρει συγκριτικά με αυτόνομες GPS λύσεις;

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

i mpataria poso mAh einai???

Li-Ion 1050 mAh (BP-6MT)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...