Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82 (Pre-Release)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν λάβει κανείς υπόψη όλα όσα έχετε παρατηρήσει εσείς που το έχετε, καθώς επίσης και την τιμή στην οποία έρχεται, χωρίς υπερβολή μιλάμε για ένα ακόμα επιτυχημένο μοντέλο της Nokia, και γιατί όχι ένα best-seller. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

telika th erthi giro stis 15 tou minos. alla se kanena fylladio i otidipote alo parousiazete.. pados me to kalo!!!!!

Αν δεν απατώμαι η 15η Δεκεμβρίου είναι σε μία εβδομάδα ακριβώς.

Μακάρι να γίνει έτσι, αλλά έχω αμφιβολίες. :confused:

Εκτός αν εννοείς ότι στις 15 Δεκεμβρίου θα έρθει σε καταστήματα εκτός Alpha Copy (παραεισαγωγές κι έτσι...).

Πάντως ο υπάλληλος του Nokia shop που ρώτησα σήμερα δεν ήξερε τίποτα (όχι ότι αυτό παίζει καμία σημασία, καθότι οι περισσότεροι είναι ψιλοάσχετοι ;) )

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

kai na itan mono oi ypalliloi tis alpha copy.... edo opou kai na pas voda wind cosmo kotsovolos media markt to 90% einai asxetoi... ;)pados i imerominia pou edosa einai gia voda giati etsi akousa, alla planiete sto xaos......... den kseroume akoma tipota sigouro...:(

prepei oloi tou myphone na piasoume apo ena katastima kinitis tilefonias gia na exei sosti eksipiretisi o kosmos vre aderfe...:lol::lol::lol:

Στο ebay το ασημένιο (μαζί με μεταφορικά) το βρίσκεις 490€ από Αγγλία. Τώρα δεν ξέρω αν θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα ή σου πουνε πήγαινε για service στην Αγγλία.:wacko::wacko::confused:
Στάθης

Στο ebay το ασημένιο (μαζί με μεταφορικά) το βρίσκεις 490€ από Αγγλία. Τώρα δεν ξέρω αν θα ισχύει η εγγύηση στην Ελλάδα ή σου πουνε πήγαινε για service στην Αγγλία.:wacko::wacko::confused:

Αν είναι αγγλικό ισχύει η εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Βλέπω ότι αποκτά ρεύμα το ..."ασχημόπαπο" :lol::lol::lol:

Όλο και περισσότεροι ασχολούνται πλέον με το Ν82. :)

Άντε να το πάρει επιτέλους απόφαση η μαμά Alpha C(l)opy να μας το διαθέσει να βρούμε την υγειά μας. :p

Can't wait !!! :D

To ασχημοπαπο γινεται ... κυκνος :p !

Σιγουρα δεν παει και για καλλιστεια αλλα αυτη η γυαλιστερη

ασημενια προσοψη δινει καποια συν (+) :happy: !

Σε γενικές γραμμές αν κάποιος αγνοήσει την μικρή οθόνη και την εξωτερική εμφάνιση του κινητόυ, είναι η καλύτερη αγορά που μπορεί κάποιος να κάνει με αυτά τα λεφτά!

Η επίσιμη τιμή του όντως είναι 570 τελική!

Απλά αυτή την στιγμή δεν θα το βρείτε πουθενά σε αυτή!

Αχ βρε Nervous πότε θα βρεθεί ένα κινητό ιδανικό για εμενα;

τα βασικα δηλαδη για μενα,γιατι αν δεν εχει κι εμφανιση αστα να πανε

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

To ασχημοπαπο γινεται ... κυκνος :p !

Σιγουρα δεν παει και για καλλιστεια αλλα αυτη η γυαλιστερη

ασημενια προσοψη δινει καποια συν (+) :happy: !

Αν έρθει και σε μαύρο να δεις για τι κύκνο θα μιλάμε... :lol:

Πλιάτσικο θα γίνει για το ποιος θα το πρωτοπάρει. :p

Αν έρθει και σε μαύρο να δεις για τι κύκνο θα μιλάμε... :lol:

Πλιάτσικο θα γίνει για το ποιος θα το πρωτοπάρει. :p

Αυτο ξαναπες το ...

Καλη η 'νικελ' προσοψη,αλλα πολλες δαχτυλιες ρε παιδι μου,ολο σκουπισμα θελει...:)

Εχεις δει μαυρη προσοψη με δαχτυλιες :) ?

Ειναι καλυτερα ετσι σε ασημι , νομιζω ...

Τωρα για την εμφανιση που γινεται θεμα υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ...

Σε αλλον αρεσει , σε αλλον δεν αρεσει , σε αλλον δεν αρεσει αλλα του αρεσουν τα χαρακτηριστικα του ...

Επειδη καποιος εχει ηταν Α γνωμη δεν σημαινει οτι ειναι τελεσιδικο :) !

Diabasa τισ γνωμες των ατομων που εχουν το τηλεφωνο και πιστευω οτι αν οντως ετσι ειναι τα πραγματα το μεγαλυτερο μπραβο στη νοκια παει για την τιμη.Τωρα για το gps μου εκανε εντυπωση οι χρονοι λοκαρισματος που διαβασα,για να βρισκει στιγμα τοσο γρηγορα(ακουσα και για 10 δευτερολεπτα)θα εχει sirf star 3 δεκτη και η νοκια μου κανει εντυπωση που δεν το ανεφερε αυτο επισημα,γιατι μετα τα νεα firmware μενα το Ν95 κανει γυρω στα 2 λεπτα να βρει τη θεση
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Diabasa τισ γνωμες των ατομων που εχουν το τηλεφωνο και πιστευω οτι αν οντως ετσι ειναι τα πραγματα το μεγαλυτερο μπραβο στη νοκια παει για την τιμη.Τωρα για το gps μου εκανε εντυπωση οι χρονοι λοκαρισματος που διαβασα,για να βρισκει στιγμα τοσο γρηγορα(ακουσα και για 10 δευτερολεπτα)θα εχει sirf star 3 δεκτη και η νοκια μου κανει εντυπωση που δεν το ανεφερε αυτο επισημα,γιατι μετα τα νεα firmware μενα το Ν95 κανει γυρω στα 2 λεπτα να βρει τη θεση

Σαφώς κάτι έχει βελτιώσει στο δέκτη GPS του Ν82 σε σχέση με τα 6110, N95 και N95 8GB, για να υπάρχουν αυτές οι θεαματικές αλλαγές στους χρόνους κλειδώματος δορυφόρων.

Όντως είναι περίεργο που δεν το διατυμπανίζει η Nokia. ;)

Αν τελικά είναι θέμα ενσωμάτωσης καλύτερου GPS module και όχι μόνο θέμα software (λίγο δύσκολο βέβαια να επιτύχεις τόση διαφορά στην ταχύτητα μόνο μέσω software), θα μιλάμε για την καλύτερη συσκευή με GPS της Nokia.

Και ακόμα πρόκειται για την πρώτη έκδοση firmware. Αν δεν απατώμαι το Ν95 χρειάστηκε την έκδοση 20 για να έχει θεαματικές βελτιώσεις σε κάποιους τομείς, όπως καλή ώρα τους χρόνους του GPS.

Βέβαια όλα αυτά θα φανούν στην πράξη.

Ας μην ξεχνάμε και αυτό που ακούστηκε ότι την άνοιξη θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές στο smart2go. ;)

Παιδια δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθεί αλλα η μπαταρια ποσο θα κραταει;Αν εχεις και το gps ποση θα ειναι η αναμονη της;Καλυτερη απο Ν95;

Ευχαριστω φιλε μου:D

Ευχαριστω φιλε μου:D

Να σαι καλα φιλε μου :) !!

Τωρα βλεπω ενα φυλλαδιο της WIND και το εχει με τιμη 581 Ευρω.

581 :O ?

Για αρχη καλα ειναι , επλιζω λιγο πιο κατω να ερθει σε αλλα καταστηματα ...

Μια απορια , η κινητομανια γιατι το εχει τοσο φθηνο :O ?

Αφου συνηθως εχει κανονικες τιμες αλλα τα φερνει πιο νωρις ...

Να σαι καλα φιλε μου :) !!

581 :O ?

Για αρχη καλα ειναι , επλιζω λιγο πιο κατω να ερθει σε αλλα καταστηματα ...

Μια απορια , η κινητομανια γιατι το εχει τοσο φθηνο :O ?

...

varsami mipos skeftese tipota proeisagoges stin kinitomania??? oi diafora einai megali pados. gia arxi kala einai eki pou elegan oti tha erthi 600 kla einai kai ta 580. pisteuo se e-shop i plaisio na erthi fthinotera.....

pisteuo se e-shop i plaisio na erthi fthinotera.....

Μακάρι.. Άντε να έρθει, δε βλέπω την ώρα :D

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Οτι ειναι παραεισαγωγη στην κινητομανια ειναι σιγουρο ...

Απλα, ηθελα να πω οτι η κινητομανια και γενικα αυτα τα site

τα φερνουν πιο νωρις αλλα σε κανονικες τιμες και οχι σε καλυτερες ...

Με παραξενεψε το ποσο , 529 ευρω ...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...