Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800 Arte, Sapphire Arte, Carbon Arte, Gold Arte

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κολπακι που εχει το εχετε βρει?οταν σας παιρνουν τηλ αν το γυρισετε απο την αναποδη μερια τοτε μπαινει αυτοματα αθορυβη η κληση

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 695
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

To κινητό είναι διαθέσιμο στα Nokia shops προς 1068 ευρώ ;)

Το αγόρασα την Τετάρτη από NOKIASHOP με πολλές επιφυλάξεις επειδή έγραφε made in Korea. Με διαβεβαίωσαν ότι είναι ακριβώς η ίδια ποιότητα σε όλα τα εργοστάσια που κατασκευάζεται, πήρα και την εγγύηση ALPHACOPY και έφυγα. Από την Πέμπτη το μεσημέρι που έκανα πλήρη φόρτιση (4 ώρες) η μπαταρία κλείνει 3ο 24ωρο και είναι full. Είναι δυνατόν?

Το αγόρασα την Τετάρτη από NOKIASHOP με πολλές επιφυλάξεις επειδή έγραφε made in Korea. Με διαβεβαίωσαν ότι είναι ακριβώς η ίδια ποιότητα σε όλα τα εργοστάσια που κατασκευάζεται, πήρα και την εγγύηση ALPHACOPY και έφυγα. Από την Πέμπτη το μεσημέρι που έκανα πλήρη φόρτιση (4 ώρες) η μπαταρία κλείνει 3ο 24ωρο και είναι full. Είναι δυνατόν?

Πήγαινε πίσω στο Nokia Shop για έλεγχο και ενδεχόμενη αλλαγή μπαταρίας........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Πήγαινε πίσω στο Nokia Shop για έλεγχο και ενδεχόμενη αλλαγή μπαταρίας........

Να πάω πίσω για αλλαγή μπαταρίας επειδή μου κρατάει τόσο πολύ? Μάλλον δεν καταάλαβες τι έγραψα. Οτι με εχει εκπλήξει ευχάριστα το πλοσο πολύ κρατά η μπαταρία του

Να πάω πίσω για αλλαγή μπαταρίας επειδή μου κρατάει τόσο πολύ? Μάλλον δεν καταάλαβες τι έγραψα. Οτι με εχει εκπλήξει ευχάριστα το πλοσο πολύ κρατά η μπαταρία του

Αυτό που θέλει να πει είναι ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα και ίσως δείχνει γεμάτη ενώ δεν είναι. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Αυτό που θέλει να πει είναι ότι μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα και ίσως δείχνει γεμάτη ενώ δεν είναι. :)
Ρε παιδια πλακα κανει ο ανθρωπος!!!Οντως ειναι πολυ καλο που κραταει τοσο.Και το luna μου τη βγαζει κανα 3μερο με αρκετη χρηση οποτε αυτο απο οτι φαινεται κρατα περισσοτερο.Πολυ καλο αυτο!!!

Ρε παιδια πλακα κανει ο ανθρωπος!!!Οντως ειναι πολυ καλο που κραταει τοσο.Και το luna μου τη βγαζει κανα 3μερο με αρκετη χρηση οποτε αυτο απο οτι φαινεται κρατα περισσοτερο.Πολυ καλο αυτο!!!

Μπορεί και να κάνει πλάκα. Πάντως προσωπικά το βρίσκω λίγο περίεργο μετά πό τρεις μέρες να δείχνει ακόμη πλήρως φορτισμένο...

Μπορεί και να κάνει πλάκα. Πάντως προσωπικά το βρίσκω λίγο περίεργο μετά πό τρεις μέρες να δείχνει ακόμη πλήρως φορτισμένο...

Δεν ΄χω όρεξη για καμμία πλάκα, απλά απαντάω σε όποιον ρώτησε πως πάει από μπαταρία. Βέβαια η χρήση που του έχω κάνει είναι ότι πέρασα από το NOKIA PC SUITE το περιεχόμενο με bt (800 επαφές και λίγες φωτό), και μιλάω περίπου 1 1/2 ώρα ημερησίως και το κλείνω το βράδυ (12-7) και το έχω μόνιμα στο bt γιατί έχω και στα 2 αυτοκίνητά μου bt .

Δεν ΄χω όρεξη για καμμία πλάκα, απλά απαντάω σε όποιον ρώτησε πως πάει από μπαταρία.

Δεν λέω ότι μπορεί να κάνεις εσύ πλάκα, ο cabj μπορεί να κάνει πλάκα. :)

Όπως και να 'χει, δεν το βρίσκω λογικό μετά από τρεις μέρες ακόμη και καθόλου χρήση να μην του είχες κάνει, να δείχνει πλήρως φορτισμένο.

3 μερες βγαζει πολυ χαλαρα οχι ομως οτι δεν πεφτει η μπαταρια απο την πρωτη μερα αργα το βραδυ αναλογα με την χρηση παντα.

3 μερες βγαζει πολυ χαλαρα οχι ομως οτι δεν πεφτει η μπαταρια απο την πρωτη μερα αργα το βραδυ αναλογα με την χρηση παντα.

Μα αυτό ακριβώς λέει ο ekontax και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση...

Από την Πέμπτη το μεσημέρι που έκανα πλήρη φόρτιση (4 ώρες) η μπαταρία κλείνει 3ο 24ωρο και είναι full. Είναι δυνατόν?

Μα αυτό ακριβώς λέει ο ekontax και γι' αυτό μου έκανε εντύπωση...

Λοιπόν, χθες βράδυ υποχώρησς λίγο η μπαταρία και σήμερα το πρωϊ μετά από 5-6 κλήσεις τέλειωσε απότομα. Δηγλ. κατάλαβα ότι δείχνει ότι έχει πλήρη φόρτιση χωρίς σταδιακή μείωση της ένδειξης και όταν φθάνει στο τελευταίο 12ωρο πέφτει πολύ γρήγορα. Κάπου το είχα διαβάσει και σε ένα ξένο forum ότι αυτό είναι το μειονέκτημά του . Δεν ξέρω αν είναι απο αυτά που διορθώνονται με κάποια αναβάθμιση αργότερα η όχι. Πάντως το τηλέφωνο είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα, έχει ποιότηγτα και στιβαρότητα που σαν αίσθηση και μόνο αξίζει τα λεφτά του. Τώρα αν μπειτε στο τρυπάκι να κοιτάζετε ποιό έχει τις περισσότερες multimedia δυνατότητες κλπ, απλά δεν σας κάνει.

αντε παιδι μου,μα λεω κι εγω.βιονικη μπαταρια εχει εσενα?

λογικο αμα το δουλευει αρκετα.

Αυτό το θέμα με τη μπαταρία δε το έλυσε τελικά η Nokia,ούτε στο Arte..???

Έλεος πλέον δε μπορώ να κυκλοφορώ με 2 μπαταρίες και στην περίπτωση μου 4 καθότι με τα 8800 και 8800 sirocco σε διπλή χρήση κάθε μέρα με αφήνουν..Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρα αν θα πάω στο Arte,μόνο και μόνο για την αυτονομία του

μια χαρα ειναι η αναμονη του φιλε μου,ξεχνα οτι ηξερες με τα παλιοτερα 8800

εμενα του φιλου μου δεν του βγαζει ουτε 2 μερες ....

Δύο μέρες και όλο το 24ωρο να μιλάει , σε διαβεβαιώ τις βγάζει χαλαρά. Εμένα βγάζει 3ο 24ωρο και μιλάω όλη την ημέρα.

Καμμία σύγκριση με τα προηγούμενα 8800 , και λόγω μπαταρίας αλλά και κυρίως λόγω OLED οθόνης με αισθητήρα η οποία φαίνεται κάνει μεγάλη οικονομία. Μη το φοβάστε από θεματος μπαταρίας καθόλου.

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

EXCLUSIVE: 24ct Gold Nokia 8800 Arte -- Coming on January 2008 at Goldstriker

http://img177.imageshack.us/img177/7248/nokia8800artegoldor5.th.jpg

Goldstriker International is famous for designing special diamond and precious metal variations of mobile phones and iPods among a range of other products. A new addition to their 24ct gold collection is the Gold Nokia 8800 Arte -- the first of its model in the world to be manufactured in 24ct gold. The luxury phone would be released by the end of January 2008 and would cost GBP£749.95 each -- that's USD$1489.70 for our American readers. A lot cheaper than the GoldVish Le Million and in my humble opinion, a lot better looking -- between the two, you all know which one I'd choose. And unless you're in the Forbes 500 list, I know which one you would, too.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαθέσιμο πλέον και στο Πλαίσιο στα 1075 ευρώ

Διαθέσιμο όμως κατόπιν παραγγελίας... :wink:

Ωραίο φαίνεται ρε παιδιά και "ψήνομαι"... εδώ και 8 μήνες έχω το LUNA, αξίζει κατα την γνώμη σας να κάνω την αλλαγή??

Έκτός από την καλύτερη κάμερα, έχει άλλα σημαντικά στοιχεία που να αξίζουν τόσο πολύ ώστε να παρατήσω το LUNA (απο το οποίο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος) και να τα σκάσω στο ARTE??????:confused::confused:

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Διαθέσιμο όμως κατόπιν παραγγελίας... :wink:
Ναι και απ'ότι ξέρω μόνο έτσι θα πωλείται στο Πλαίσιο.

Ωραίο φαίνεται ρε παιδιά και "ψήνομαι"... εδώ και 8 μήνες έχω το LUNA, αξίζει κατα την γνώμη σας να κάνω την αλλαγή??

Έκτός από την καλύτερη κάμερα, έχει άλλα σημαντικά στοιχεία που να αξίζουν τόσο πολύ ώστε να παρατήσω το LUNA (απο το οποίο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος) και να τα σκάσω στο ARTE??????:confused::confused:

Έχω γράψει τις βασικές διαφορές εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2193614#post2193614

Ωστόσο αυτά τα κινητά, συνήθως δεν τα αγοράζει κανείς λόγω χαρακτηριστικών. Με λίγα λόγια όποιος έχει το Sirocco, με το Arte θα δει διαφορά σε αρκετά σημεία. Με το Luna, δεν είναι το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση, δε νομίζω ότι μπορεί να απαντήσει κανείς σ'αυτό που ρωτάς, είναι προσωπικό θέμα.

Ναι και απ'ότι ξέρω μόνο έτσι θα πωλείται στο Πλαίσιο.

Μόνο στο Πλαίσιο θα πωλείται έτσι ή γενικά;