mcde Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Από το Πλαίσιο αυτό μου είχαν πει, επίσης και σε ένα άλλο κατάστημα που το φέρνει, πάλι κατόπιν παραγγελίας είναι. Μάλλον λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι με την τιμή που έχει δύσκολα κάποιο κατάστημα θα κάνει στοκ από τέτοιες συσκευές. Τώρα αν θα αλλάξει αυτό αργότερα δεν ξέρω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Από το Πλαίσιο αυτό μου είχαν πει, επίσης και σε ένα άλλο κατάστημα που το φέρνει, πάλι κατόπιν παραγγελίας είναι. Μάλλον λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι με την τιμή που έχει δύσκολα κάποιο κατάστημα θα κάνει στοκ από τέτοιες συσκευές. Τώρα αν θα αλλάξει αυτό αργότερα δεν ξέρω. Φαντάζομαι ότι τα Nokia Shops θα το έχουν, έτσι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 15, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Φαντάζομαι ότι τα Nokia Shops θα το έχουν, έτσι; Ναι βεβαια :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ναι βεβαια :) Οπότε ok. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontor Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Ωραίο φαίνεται ρε παιδιά και "ψήνομαι"... εδώ και 8 μήνες έχω το LUNA, αξίζει κατα την γνώμη σας να κάνω την αλλαγή?? Έκτός από την καλύτερη κάμερα, έχει άλλα σημαντικά στοιχεία που να αξίζουν τόσο πολύ ώστε να παρατήσω το LUNA (απο το οποίο έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος) και να τα σκάσω στο ARTE??????:confused::confused: Καλησπέρα, Η βασικότερη διαφορά δεν νομίζω πως ειναι η ανάλυση της κάμερας αλλά αυτή της μνήμης από τα 128mb του luna πας πλέον στα 1GB του Arte... Παράθεση Ξέχνα το Χθες...Ζήσε το Σήμερα...Ονειρεύσου το Αύριο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Καλησπέρα, Η βασικότερη διαφορά δεν νομίζω πως ειναι η ανάλυση της κάμερας αλλά αυτή της μνήμης από τα 128mb του luna πας πλέον στα 1GB του Arte... δες εδω... http://www.nokia.com.gr/comparephonesconsumergreece;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 To megamarket.gr το πουλάει σε συμαντικά χαμηλότερη τιμή (901,55). Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα? Θα έχει εγγύηση alpha copy ή έιναι παραεισαγωγή? Επειδή με τέτοια τιμή για παραεισαγωγή το κόβω, σε περίπτωση προβλήματος σε καλύπτει η alpha copy ή πρέπει να απευθυνθέις αλλού?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 To megamarket.gr το πουλάει σε συμαντικά χαμηλότερη τιμή (901,55). Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα? Θα έχει εγγύηση alpha copy ή έιναι παραεισαγωγή? Επειδή με τέτοια τιμή για παραεισαγωγή το κόβω, σε περίπτωση προβλήματος σε καλύπτει η alpha copy ή πρέπει να απευθυνθέις αλλού?:confused: Παραεισαγωγη το βλεπω .Αν ειναι απο Ευρωπη η συσκευη,θα εχεις καλυψη στο hardware. Αν οχι ,τοτε ουτε στο h/w. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 http://www.gsmarena.com/nokia_mwc_08-review-216p6.php "Ζωτανες" φωτο απο MWC .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 http://www.mobile-review.com/review/nokia-8800-arte-en.shtml Review απο το Mobile-review .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALIS27 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 To thlefwno einai fantastiko. Ligo pio asxhmo apo to sirocco...proswpikh apopsh...alla se akoune, tous akous....aporw pws milousa me to sirocco 1,5 xrono....opoioi pairnete seira 8 apla tha enthousiastite pisteyw, kamia sxesh me ta problhmata tou parelthontos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 http://www.mobile-review.com/articles/2008/interview-jeanne-marell-en.shtml Tet-a-tet. Jeanne Marell – design of premium products and Nokia Arte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Παιδια πως απενεργοποιουμε τον αιθητηρα φωτος της συσκευης ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Δεν έχω βρει τέτοια ρύθμιση και το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει κιόλας. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALIS27 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 pas stis rithmiseis thlefwnou, meta rythmiseis aisthithra, kai meta apenergopoihsh :) mpourda einai o aisthithras,mayro skotadi otan einai energopoihmenos....egw ton apenergopoihsa apo thn arxh:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Αυτό που λες είναι ο αισθητήρας για να εμφανίζεται το ρολόι όταν χτυπάς το κινητό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICHALIS27 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 POPO dikio exeis!!! eides telika ola psyxologika einai,kai emena mou fainotan poly pio foteinh h othonh!!!xaxaxa,....sorry guys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas292 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 gia sas paidia,mporeitai na mou peitai to elliniko product code gia to nokia arte.evxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IGUANA21 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 PAIDIA GEIA SAS EXO ENA NOKIA 8800 ARTE.TO PROBLHMA POU EXO PARATIRISEI EINAI TO EXIS.OTAN ANOIGOUME TO PORTAKI ANOIGEI KANONIKA O FOTISMOS.OTAN OMOS KLEINOUME TO PORTAKI PEFTEI LIGO O FOTISMOS KAI I OTHONI PARAMENI PANTA FOTISMENI.STIN NOKIA POU ROTISA MOU EIPANE OTI ETSI EINAI APO KATASKEYI TOU TILEFONOY.APENERGOPOIHSAME KAI TON AISTHITIRA ALLA PALI TIPOTA.THA XREIASTEI KAPOIA ANAVATHMISI.TO TIL EINAI KATHARA ELLINIKO KAI OXI APO PARAEIGAGOGI EYXARISTO Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Επίσης προσπάθησε να αποφύγεις τα greeklish στο μέλλον. Όταν κλείνει το πληκτρολόγιο ο φωτισμός της οθόνης χαμηλώνει μετά από λίγο και μετά σβήνει εντελώς. Αν μένει συνεχώς αναμμένη η οθόνη τότε το κινητό έχει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να το πας σε service. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το κινητό έχει ραδιόφωνο ή οχι.Αλλού διαβάζω πως έχει αλλού όχι.Βοηθήστε με λίγο.Thanks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Γεια σας παιδιά,θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το κινητό έχει ραδιόφωνο ή οχι.Αλλού διαβάζω πως έχει αλλού όχι.Βοηθήστε με λίγο.Thanks. Σύμφωνα με αυτές τις δύο σελίδες δεν έχει ράδιο. Nokia Forum Device Specifications Nokia Europe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 PAIDIA GEIA SAS EXO ENA NOKIA 8800 ARTE.TO PROBLHMA POU EXO PARATIRISEI EINAI TO EXIS.OTAN ANOIGOUME TO PORTAKI ANOIGEI KANONIKA O FOTISMOS.OTAN OMOS KLEINOUME TO PORTAKI PEFTEI LIGO O FOTISMOS KAI I OTHONI PARAMENI PANTA FOTISMENI.STIN NOKIA POU ROTISA MOU EIPANE OTI ETSI EINAI APO KATASKEYI TOU TILEFONOY.APENERGOPOIHSAME KAI TON AISTHITIRA ALLA PALI TIPOTA.THA XREIASTEI KAPOIA ANAVATHMISI.TO TIL EINAI KATHARA ELLINIKO KAI OXI APO PARAEIGAGOGI EYXARISTO Και μένα μου το κάνει μερικές φορές. Οταν κάνω restert το ξεχναει(!) αλλά όποτε του θυμηθεί το ξαναπιάνει. Πιστεύω χρειάζεται κάποια αναβάθμιση Πάντως μου αρέσουν στη ΝΙΚΙΑ που ελαφρά τη καρδία πετάνε με βαρύγδουπο ύφος ότι κοτσάνα τους κατέβει όπως: " Οχι κυριέ μου δεν είναι πρόβλημα, έτσι λειτουργεί κλπ" Λίγη σοβαρότητα σε ένα τηλκέφωνο των 1000 € είναι απαραίτητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Πάντως μου αρέσουν στη ΝΙΚΙΑ που ελαφρά τη καρδία πετάνε με βαρύγδουπο ύφος ότι κοτσάνα τους κατέβει όπως: " Οχι κυριέ μου δεν είναι πρόβλημα, έτσι λειτουργεί κλπ" Λίγη σοβαρότητα σε ένα τηλκέφωνο των 1000 € είναι απαραίτητη +1 off topic mode: Οταν αγόρασα το Ν95 για τον πατέρα μου (700+ ευρώ τότε)το slider είχε έντονο τζόγο και το πήγα σε ένα Nokia shop. Η κυρία εκεί το περιεργάστηκε λίγο και μετά με σιγουριά μου είπε οτι ήταν απόλυτα φυσιολογικό και οτι δεν χρειάζεται service...:mad:Ευτυχώς που μου έκοψε και το πήγα πίσω στη vodafone όπου μου το αντικαταστήσανε με καινούργιο άμμεσα! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Hi!Μια ερώτηση για όσους έχουν το κινητό.Επειδή δεν έχει ραδιόφωνο και είναι το μόνο που με εμποδίζει για να μην το πάρω,μήπως ξέρει κανένας αν είναι συμβατό με το Bluetooth Handsfree HS-12W της Nokia που έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts