Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον kostas

Παιδιά, ξέρει κανείς τι ρυθμίσεις χειάζεται ο mail client για να συνδεθώ με τον POP 3 λογαριασμό μου στην Otenet; Πέρα από τα κλασσικά mail.otenet.gr και mailgate.otenet.gr και τα username και password, το κινητό έχει κι άλλες επιλογές. Ξέρει κανείς;

Γύρνα τα menus στα ελληνικά και διάβασε το ελληνικό manual στη σελίδα 76. Είναι κατατοπιστικότατο. Αν πάλι δε μπορείς να ρυθμίσεις κάτι ρώτα και θα σου πω, για να μη γράφω όλες τις ρυθμίσεις χωρίς λόγο.

Τώρα αν καταφέρεις και το ρυθμίσεις, πες αν σου δούλεψε γιατί σωστά το ρύθμισα, αλλα όταν πάω να συνδεθώ, γράφει unknown host/ η κάτι τέτοιο. :mad:

Στο "σύνδεση με" έχω βάλει το wap της telestet. Nα φταίει αυτο; :worry:

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia posa minimata xoraei to kinito? poses grammes exei gia tin emfanisi tou ka8e sms?

kapou akousa oti xoraei mono 70-90 sms sti siskeui... mono tosa se sigrisi me ta 200-1000+ pou exei o adagonismos?

Ασχολούμαι με αυτό το θέμα δυο μέρες. Είναι αυτονόητο το ότι έχω διαβάσει το manual και έχω επικοινωνήσει με telestet kai otenet. Μόνο που ο ένας με παραπέπμει στον άλλον.

Λοιπόν, μου γράφει: server not found.

Έχω δώσει σίγουρα σωστά τα στοιχεία που χρειάζονται στον λογαριασμό e-mail που έχω φτιάξει (servers εισερχομένων εξερχομένων, passwords κλπ). Έχω διαθέσιμα δυο προφίλ της telestet, το wap και το mms. Και με τα δυο (σύνδεση με...) μου γράφει server not found.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν ρωτάω: Θέλει κάποιο άλλο προφίλ; Κι αν ναι με τι ρυθμίσεις ( IP adress κλπ); Από το manual δε βρήκα άκρη, κι η telesteτ μου λέει είναι θέμα οτενετ και το αντίστροφο.

Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πρέπει η αποστολή email να γίνεται από το ορισμένο προφίλ πχ Οtenet

( από μενού: "email-επίλογές-ορισμός λογ/μου-Επεξεργασία-νέο-Σύνδεση με-Προσθήκη νέου (πχ Οtenet)-δεδομένα GSM)... κλπ)

--> Οχι μέσω Wap ,GPRS -->(Tουλαχιστον έτσι λειτουργεί σε εμένα η HOL email)

Δοκίμασε αντί για mail.otenet.gr να βάλεις 195.170.0.10 και αντί για mailgate.otenet.gr 195.170.0.9

Πρέπει να κάνεις κλήση στο 89625-55555 και όχι μέσω wap ή GPRS προφίλ (εκτός αν έχεις internet over GPRS, που μπορεί και να δουλεύει με το προφίλ του GPRS).

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Eξαρτάται και από την SIM....

Apo ti sim? Posh diafora na kanei h sim re Gary? 15-20 sms?

Εχω το τηλ που παλια ηταν live και τωρα οχι την αλλαγη την εκανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης αν κανω αναβαθμιση θα γινει ξανα live ......? θα παρακαλουσα να απαντησει καποιος που το εχει κανει και ξερει σιγουρα
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Re paidia epeidi tora epestrepsa apo diakopes kai exo xasei epeisodia exei vgei anavathmisi gia to kinitaki mas pou na kanei zoom kai epeisis exei kikloforisei to flash?

Παίδες μια ερώτηση: Ξέρει κανείς αν πχ στο Γερμανό μπορούμε να κάνουμε συμβόλαιο στη Βόδιαφον και να πάρουμε non-live συσκευή;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι

Πρέπει η αποστολή email να γίνεται από το ορισμένο προφίλ πχ Οtenet

( από μενού: "email-επίλογές-ορισμός λογ/μου-Επεξεργασία-νέο-Σύνδεση με-Προσθήκη νέου (πχ Οtenet)-δεδομένα GSM)... κλπ)

--> Οχι μέσω Wap ,GPRS -->(Tουλαχιστον έτσι λειτουργεί σε εμένα η HOL email)

Αρχικό Μήνυμα από τον ariadgr

Δοκίμασε αντί για mail.otenet.gr να βάλεις 195.170.0.10 και αντί για mailgate.otenet.gr 195.170.0.9

Πρέπει να κάνεις κλήση στο 89625-55555 και όχι μέσω wap ή GPRS προφίλ (εκτός αν έχεις internet over GPRS, που μπορεί και να δουλεύει με το προφίλ του GPRS).

Με αυτές τις ρυθμίσεις δούλεψε ρολόι, αλλά το mail δεν έχει φτάσει ακόμα (εδώ και 10 λεπτά το έχω στείλει) :worry:

Kαι ρωτάω:

1. Τι χρέωση έχει η κλήση αυτού του αριθμού. Σαν κανονικό wap;

2. To wap της stet πόσο χρεώνεται; 10 λεπτά πλοήγησης στο myphone forum πόσο κοστίζουν;

3. Αν θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε imap λογαρισμό, ποιόν αριθμό καλούμε;

Στο ημερολόγιο του Τ610 υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού συμβάντων που θα επαναλαμβάνονται (πχ. κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο);

Στο ξυπνητήρι γίνεται. Είναι αυτό που λέγεται "ειδικό ξυπνητήρι". Μόλις του δώσεις την ώρα, βγάζει menu με επιλογή της επανάληψης. Για τα υπόλοιπα συμβάντα του organizer δεν ξέρω.

Aπλό wap. To GPRS δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα.

Mias kai anaferthikame sto hmerologio ti leei auto tu t610? Exei kamia sxesi me auta ton nokia? Eukolo se xrhsh? Mporeis na katahoriseis birthdays, to-do kai ta sxetika?

Αρχικό Μήνυμα από τον GiorgosH

Apo ti sim? Posh diafora na kanei h sim re Gary? 15-20 sms?

Aν κρίνω από κάποιες Sim (με extra χρέωση) ,βελτιώνονταν η αποθήκευση τηλεφώνων κατά 150 αριθμούς (τουλάχιστον) ..γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στα SMS με αυτές τι κάρτες (πέρισυ η Voda χρέωνε 30ε αλλαγή σε τέτοια SIM)

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

1. Τι χρέωση έχει η κλήση αυτού του αριθμού. Σαν κανονικό wap;

Λήψη-αποστολή email χρεώνεται σαν κλήση ενός αριθμού -όση ώρα χρησιμοποιήσεις....

Αρχικό Μήνυμα από τον LL_NEO

Παίδες μια ερώτηση: Ξέρει κανείς αν πχ στο Γερμανό μπορούμε να κάνουμε συμβόλαιο στη Βόδιαφον και να πάρουμε non-live συσκευή;

Παλιότερα (2002) γινόταν ,ανεξάρτητα το ένα με το άλλο.....τώρα νομίζω όχι σε καμία εταιρία κινητής ,πληρώνεις υποχρεωτικά το κάθε "πακέτο" επιδότισης.

Aν κρίνω από κάποιες Sim (με extra χρέωση) ,βελτιώνονταν η αποθήκευση τηλεφώνων κατά 150 αριθμούς (τουλάχιστον) ..γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στα SMS με αυτές τι κάρτες (πέρισυ η Voda χρέωνε 30ε αλλαγή σε τέτοια SIM)

H αλλαγή είναι δωρεάν μόνο γιά τους συνδρομητές, με την επιστροφή της παλιάς sim....Η βελτίωση αφορά +100 τηλ. καταχωρήσεις (=200), +15 SMS =30. Αυτό βέβαια αφορά μόνο παλιούς συνδρομητες (πέρα από δύο χρόνια) που έχουν παλιότερες sim! ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον trv

paidia posa minimata xoraei to kinito? poses grammes exei gia tin emfanisi tou ka8e sms?

kapou akousa oti xoraei mono 70-90 sms sti siskeui... mono tosa se sigrisi me ta 200-1000+ pou exei o adagonismos?

Η συσκευή αποθηκεύει 70 sms. :)

Εγώ αγόρασα χτες το T-610 και έχω μείνει κατενθουσιασμένος!Φοβερή οθόνη! Ξέρει κανείς πόσο κάνει το καλόδιο σύνδεσης με υπολογιστή και αν κυκλοφορεί;
Petrotech

Προσωρινά την δουλειά ήχους και εικόνες φορτόνω μέσω υπερύθρων με τη βοήθεια του αθάνατου sl45i το οποίο θα χρησιμοποιώ και σαν αποθηκευτικό μέσο για τις φωτογραφίες και ήχους. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή μνήμη. Που 32 ΜΒ και που 900 KB!
Petrotech

Πήγα να στείλω java games στο τ-610 από το sl45 μέσω υπερύθρων αλλά μου βγάζει αποτυχία λήψης. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι κλειδωμένο το κινητό; Και κάτι άλλο..Το microreader δουλεύει στο Τ-610 αν το στείλω μέσω bluetooth;
Petrotech

• The title was changed to Sony Ericsson T610i