Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Τέλεια λειτουργικά συσκευή δεν πρόκειται να υπάρξει ,γιατί οι εταιρίες μας θέλουν πάντα πελάτες.....οπότε οι απαιτήσεις μας πάντα θα είναι κατευθυνόμενες από το διεθνές marketing προς τον ανταγωνισμό τους ,όχι από την πρακτική που εμείς θέλουμε.....

Το δυνατό σήμα που κολλά στο θέμα ? -Υποννοείς ότι Τ610 δεν έχει και ευαισθησία λήψης ? (με 1 μονάδα σήματος ,σε 'α υπόγειο γκαράζ με σήμα Voda στην περιοχή 3-4 μονάδες ,μιλώ άψογα !)

Μόνιμη νεύρωση αποτελεί κάθε τόσο και λιγάκι (<1,5 έτος) να ψάχνουμε το τέλειο κινητό για τις ανάγκες μας ,και ώσπου να αρχίζουμε να το συνηθίζουμε το ένα να το πουλάμε για το άλλο που είδαμε να μας πλασάρουν !

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin

Τέλεια λειτουργικά συσκευή δεν πρόκειται να υπάρξει ,γιατί οι εταιρίες μας θέλουν πάντα πελάτες.....οπότε οι απαιτήσεις μας πάντα θα είναι κατευθυνόμενες από το διεθνές marketing προς τον ανταγωνισμό τους ,όχι από την πρακτική που εμείς θέλουμε.....

Aν εμείς δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε και πως μας ικανοποιεί, τι να μας κάνουν οι εταιρείες...; Πολύ φοβάμαι πως ενίοτε γινόμαστε θύματα αρχικά του εαυτού μας και κατόπιν των εταιρειών..... :o

Το δυνατό σήμα που κολλά στο θέμα ? -Υποννοείς ότι Τ610 δεν έχει και ευαισθησία λήψης ? (με 1 μονάδα σήματος ,σε 'α υπόγειο γκαράζ με σήμα Voda στην περιοχή 3-4 μονάδες ,μιλώ άψογα !)
Α βρε Κόκιν...που το έχεις το μυαλό σου....; Μα φυσικά μιλάμε γιά την αδυναμία του κινητού μας, να μας ιδοποιήσει όταν δεν υπάρχει σήμα....Και βέβαια όχι με κλήση, αλλά με κάποια ένδειξη στην απενεργοποιημένη από το σκριν σεϊβερ οθόνη, όπως σε όλα τα αντίστοιχα κινητά του θεού.... ;)

Μόνιμη νεύρωση αποτελεί κάθε τόσο και λιγάκι (<1,5 έτος) να ψάχνουμε το τέλειο κινητό για τις ανάγκες μας ,και ώσπου να αρχίζουμε να το συνηθίζουμε το ένα να το πουλάμε για το άλλο που είδαμε να μας πλασάρουν !

Σ' αυτό δεν έχεις απόλυτο άδικο.... :o Εξαρτάται φυσικά από την ιεράρχηση των αναγκών μας σε σχέση με την κινητή μας επικοινωνία και πιστεύω πως το παράδειγμα του προηγούμενού μου ποστ είναι ενδεικτικό....

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Aκούγεται σαν ανέκδοτο....όμως αυτό ισχύει μόνο στο 610, ότι και να λέτε!

Το αν είστε ικανοποιημένοι μάλλον οφείλετε στο ότι δεν είστε τόσο απαιτητικοί από τα τηλέφωνά σας σε λειτουργίες αρχικές και βασικές....

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα περιμένετε ένα σημαντικό τηλέφωνο φροντίστε να είστε σε περιοχή με δυνατό σήμα ή κάθε λεπτό κλικάρετε τα πλήκτρα γιά να επιβεβαιώσετε του λόγου σας το αληθές....Και αν αυτό σας γίνει κάποια στιγμή μόνιμη νεύρωση μην ενοχλείστε....απλώς στον νευρολόγο πείτε του "Τ 610".....θα καταλάβει!!! :p

Afou kapoios ilithios skefthke oti pleon de xreiazetai na anavosvhnei to klasiko prasino lambaki pou sou deixnei oti i siskevh exei sima.Arkouse mia matia sto kinito na deis an anavei to lambaki gia na sai kalimenos.Proswpika mou xei fanei poly xrhsimo se skoteino ypogeio nyxterino magazi pou eixa sima 0-1 k borousa apo makria sto skotadi na diakrinw an borw na dextw klhseis k mynhmata.Sta minimata epishs anavosvhnei grigora gia merika defterolepta.Ola afta me mia poly kalh aftonomia pou simainei oti ine sxediasmeno na mh kaei sxedon tipota afto to lambaki.Thewrhsan "eksipno" na to afairesoun k na xalasoun thn paradosh s afto ton tomea twn Ericsson.

Alitheia ta Nokia giati ine ta mona pou den eixan pote lambaki?Asxeto :)

Αρχικό Μήνυμα από τον iggy75

Εγω οταν εχω το Bluetooth συνεχεια ανοιχτο με μετρια χρηση κραταει 2 μερες με τα βραδια κλειστο το κινητο. Οταν δεν εχω το Bluetooth ανοιχτο κραταει 2,5 μερες! Μπερδεμα μεγαλο με την αναμονη! Παντως το Τ610 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το Τ68i σε οτι αφορα την αναμονη!!

Kai i othoni toy T610 den exei omws kammia sxesh me thn othoni toy T68 :cool:

Πάντως από τις δύο τελευταίες γραμμές της μπαταρίας με μετρια χρήση (χωρίς bt) κρατά ακόμα δύο μέρες το τηλέφωνο (με κλειστό τα βράδυα)!!!

Αν δηλαδή εξαιρέσεις την βαθμινόμηση της μπαταρίας, η αυτονομία είναι εξαιρετική.....

Αρχικό Μήνυμα από τον Don_VitoCorleone

Alitheia ta Nokia giati ine ta mona pou den eixan pote lambaki?Asxeto :)

Kαι άλλες εταιρείες δεν είχαν ποτέ λαμπάκι ή το λαμπάκι που είχαν δεν χρησιμοποιείται γιά το δίκτυο....Και φυσικά στα B/W κινητά δεν το χρειάζονταν απόλυτα, αφού με μιά ματιά απλή στην οθόνη μπορούσες να δεις τι γινότανε....Σήμερα όμως με το screen saver είναι εκ των ων ουκ άνευ να υπάρχει κάποιος τρόπος άμεσου ελέγχου, χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις κάποιο πλήκτρο....Στα σημερινά ΝΟΚΙΑ καθώς και σε άλλες μάρκες στο screen saver εκτός από το ρολόι διακρίνονται και ενδείξεις σήματος και μπαταρίας και βέβαια αν δεχτείς μήνυμα ή αναπάντητη κλήση η οθόνη παραμένει σβηστή αλλά το screen saver απενεργοποιημένο.... ;)

Δεν πρέπει να ισχύει για όλα τα Νokia ή άλλες μάρκες.....

Εξαρτάται τι και πως θέλει ο κατασκευαστής να προσφέρει σαν ευκολία στο κάθε μοντέλο. -Πχ ανάφερα τα Panasonic που μεν στα GD67 δεν ισχύει ,στο GD87 ισχύει ,στο νέο G60 από όσο είδα όχι.....

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήσετε το email client !

Χρειάζονται κάποιες ειδικές ρυθμίσεις πχ θύρα εισερχόμενων και εξερχομένων βάζω 110 και 25 αντίστοιχα ?

Χρειάζεται κάποια άλλη ειδική ρύθμιση εκτός αυτών του λοφαριασμού μου?

Υπάρχει συμβατότητα μεταξύ του freemail για παράδειγμα ή μόνο hotmail?

Και κάτι άλλο κατά την χρήση του ΒΤ έχω γίνει μάρτυρας ξαφνικού shut down και restart που γίνεται αυτόματα απο το τηλέφωνο !

Μάλιστα για να συνέλθει χρειάστηκαν ένα με δύο χειροκίνητα restart !

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ;

Έχω R1L013

Ευχαριχτώ για το χρόνο σας

Google for ever

Τελικά το μέγεθος των φωτογραφιών που παίρνονται με την καμερούλα σε πόσα kb κυμαίνεται στο τελευταίο firmware;
Google for ever

Σε προηγούμενο post αναφέρθηκε ότι έχει κυκλοφορήσει και σε μπλε.Το έχετε δει πουθενά;Μόνο σε κόκκινο το έχω βρει στο Γερμανό...

@digilef

Οι ports που χρησιμοποιώ είναι οι προκαθορισμένες. 110 και 25. Μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε mail αρκεί να υποστηρίζει pop ή imap. Απ΄ότι ξέρω η hotmail δεν υποστηρίζει αυτά τα πρωτόκολλα. Κοίτα την yahoo που σου δίνει pop access.

Φιλικά

Μιχάλης

m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από τον fantomgr

Σε προηγούμενο post αναφέρθηκε ότι έχει κυκλοφορήσει και σε μπλε.Το έχετε δει πουθενά;Μόνο σε κόκκινο το έχω βρει στο Γερμανό...

To έχω δει το μπλε πολλές φορες...όχι στο πακέτο αλλά μου έχουν πει πώς το έχουνε αλλάξει σε ΣΕ κέντρο μετά απο παραγγελία του καινούργιου cover

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον mkakoulidis

Κοίτα την yahoo που σου δίνει pop access.

Φιλικά

Μιχάλης

Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη !

Χρησιμοποιώ το http://www.freemail.gr

με smtp mail.freemail.gr

και pop3 pop.freemail.gr

αλλά τίποτις !

Θα κάνω δοκιμή με yahoo ευχαριστώ !

Google for ever

Kατά την χρήση του ΒΤ έχω γίνει μάρτυρας ξαφνικού shut down και restart που γίνεται αυτόματα απο το τηλέφωνο !

Έχω R1L013

Google for ever

Αρχικό Μήνυμα από τον digilef

Kατά την χρήση του ΒΤ έχω γίνει μάρτυρας ξαφνικού shut down και restart που γίνεται αυτόματα απο το τηλέφωνο !

Έχω R1L013

Mου εχει τυχει μια φορα με υπερυθρες

(R1L013)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγώ έχω δεί οτι όταν μείνω πολύ ώρα συνδεδεμένος με το pc και μεταφέρω αρχεία αβέρτα απο και προς το pc

η συσκευή κλείνει μόνη της ξανανοίγει μόνη της με την κλεψύθρα στην οθόνη και ζορίζεται μάλιστα να έρθει σε θέση αναμονής.

ΤΙ στο καλό ο μοναδικός είμαι ; Δεν το νομίζω...

Google for ever

Μπορεί κάποιος να μου πεί με ποιό πρόγραμμα θα μπορέσω παίρνοντας back-up από το Nokia 7250 να μεταφέρω τα δεδομένα στο Τ610 ? Με ενδιαφέρει να μεταφέρω μόνο τα περιεχόμενα του τηλ. καταλόγου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια :)

Αρχικό Μήνυμα από τον cybernec

Μπορεί κάποιος να μου πεί με ποιό πρόγραμμα θα μπορέσω παίρνοντας back-up από το Nokia 7250 να μεταφέρω τα δεδομένα στο Τ610 ? Με ενδιαφέρει να μεταφέρω μόνο τα περιεχόμενα του τηλ. καταλόγου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια :)

Μια πολύ καλή λύση αποτελεί το λογισμικό που συνοδεύει το MA620 τo Handset Manager το οποίο υπάρχει και για το Τ610 και για το 7250. Θα συγχρονίσεις ΄το MS Outlook με το ένα τηλέφωνο θα κάνεις όποιες αλλαγές επιθυμείς και θα το ξανασυγχρονίσεις με το άλλο τηλέφωνο. Το έχω κάνει με επιτυχία με T65 (μεταφορά και συγχρονισμός μέσω καλωδίου) και 5210 (μέσω irda).

PSM PLAYER

Πας settings, volume και ανεβάζεις είτε ποσοστιαία στο σύνολο την ένατση (max. 127) είτε ανά κανάλι. Ανάλογα τον ήχο πρόσεξε γιατί δεν πρέπει να παν όλα στο 127 λόγω του ότι ο ''καλλιτέχνης'' θέλει άλλα να ακούγονται πιο σιγά κλπ.

Someone, Somewhere in Summer Time

Αρχικό Μήνυμα από τον papi

PSM PLAYER

Πας settings, volume και ανεβάζεις είτε ποσοστιαία στο σύνολο την ένατση (max. 127) είτε ανά κανάλι. Ανάλογα τον ήχο πρόσεξε γιατί δεν πρέπει να παν όλα στο 127 λόγω του ότι ο ''καλλιτέχνης'' θέλει άλλα να ακούγονται πιο σιγά κλπ.

εκανα πχ στο βεγγο αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα :'(

• The title was changed to Sony Ericsson T610i