Jump to content

fantomgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fantomgr

  • Ημ. Γέννησης 13/04/1981

fantomgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το θέμα είναι ότι με τις ******** του Ευαγγελάτου ο κόσμος τρομοκρατείται. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!Δείτε αυτούς που είναι στο πάνελ πως αντιδρούν και οι οποίοι είναι τόσο άσχετοι όσο ο περισσότερος κόσμος. Περιμένω να ακούσω τον Κάτσικα (Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ειδικότητά του είναι η ασφάλεια Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων) και να δω τι θα πει. Θα απογοητευτώ οικτρά αν δεν αντιδράσει τουλάχιστον στις ανακρίβειες του βλάκα.
  2. Χωρίς να συμφωνώ ότι αυτά που δείχνει ο Ευαγγελάτος είναι έτσι όπως τα λέει (σημ. μέχρι στιγμής σε ό,τι γίνεται χρησιμοποιούνται "δικά" τους κινητά), με το voipbuster δε γίνεται να στείλεις και να φανεί ο αριθμός τρίτου.Όπως λες κι εσύ πρέπει να κάνεις validate τον αριθμό, οπότε δε γίνεται να κάνεις validate κάποιου τρίτου χωρίς να σου δώσει τον αριθμό από το validation. Παρεμπιπτόντως, σωστός ο δικηγόρος που ζήτησε να το δοκιμάσουν με το δικό του αν μπορούν!
  3. Ήρθε κι ο επιστήμονας (ο Λακαφόσης)!Δεν ξέρω αν πρέπει να τσατίζομαι ή να γελάω με αυτή την εκπομπή πια...
  4. Καλησπέρα. Είμαι ψιλοάσχετος με PDA και σκοπεύω προσεχώς να αποκτήσω το πρώτο μου, συγκεκριμένα λέω να πάρω το Mio P550. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από το εξωτερικό, τι παίζει με τις ξένες rom? Τι συνέπειες έχει? Π.χ. Δεν μπορώ να βάλω αγγλικά windows ή destinator και να εμφανίζονται κανονικά? Αυτό που σκοπεύω να αγοράσω είναι από βέλγιο και είναι στα γαλλικά.
  5. Σε προηγούμενο post αναφέρθηκε ότι έχει κυκλοφορήσει και σε μπλε.Το έχετε δει πουθενά;Μόνο σε κόκκινο το έχω βρει στο Γερμανό...
×
×
  • Create New...