Jump to content

Supercars (το όνειρο όλων μας)

chazlp1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάτι πιο πολυτελές (ή αλλιώς μία Maybach 62/Rolls Royce Phantom με όλο τον κατάλογο των extras).

Αλλά και πάλι αν έχεις δώσεις ένα εκατομμύριο για να πάρεις τη Veyron τότε σίγουρα μπορείς να πάρεις ότι άλλο θες (θαλαμηγό, υποβρύχιο, διαστημόπλοιο κλπ)...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 397
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παντως δεν θα πουλαγα την Veyron ουτε για Maybach ουτε για Rolls...

Αν ξεπερναγα τα 70 και ηθελα να πηγαινοφερνει ο σοφερ τοτε κατι θα εκανα...

Αλλα παντως δεν θα την πουλαγα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24

Εγω παντως δεν θα πουλαγα την Veyron ουτε για Maybach ουτε για Rolls...

Αν ξεπερναγα τα 70 και ηθελα να πηγαινοφερνει ο σοφερ τοτε κατι θα εκανα...

Αλλα παντως δεν θα την πουλαγα!

Μα ούτως ή άλλως δεν έχει λογική. Θα πάω να πάρω τη Veyron και μετά από ν μήνες θα αποφασίσω ότι δεν μου κάνει και θέλω κάτι πιο πολυτελές; Δεν ήξερα τι έπαιρνα; Από την μία αγοράζεις επιδόσεις, από την άλλη χλιδή. Period.

Άλλη προσέγγιση ηθελα να δώσω... :O

Τέσπα...

Μόνο η Maybach Exelero μπορεί να υπερβεί κατά πάρα πολύ την τιμή της Veyron! :wacko:

Άλλη προσέγγιση ηθελα να δώσω... :O

Τέσπα...

Μόνο η Maybach Exelero μπορεί να υπερβεί κατά πάρα πολύ την τιμή της Veyron! :wacko:

Τι προσέγγιση; Εξήγησε μας! :)

Όσο για την Exelero, δεν την βλέπω να φτάνει στην παραγωγή... :(

Koenigsegg CCXR Edition

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/01-4.jpg

http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/02-4.jpg

Περισσότερα

Τι προσέγγιση; Εξήγησε μας! :)

Όσο για την Exelero, δεν την βλέπω να φτάνει στην παραγωγή... :(

Εκτός από την Exelero υπάρχει και η Ocean Drive, που επίσης συζητιέται η παραγωγή της... :dizzy:

Το θέμα που έβαλα από την αρχή είναι Supercars... Το όνειρο όλων μας... Ως όνειρο λοιπόν θεωρώ ότι μου έρχεται μία Veyron από το πουθενά. Από εκεί και πέρα τι κάνω... :lol:

Εννοείται πως αν είχα τα λευτά να αγοράσω Veyron θα μπορούσα να αγοράσω και ότι άλλο τραβούσε η όρεξή μου! :yahoo::yahoo::yahoo:

Όσο για την Koenigsegg, εννοώ αυτήν ακριβώς που πόσταρες! Πως σας φαίνεται; :w00t:

Εκτός από την Exelero υπάρχει και η Ocean Drive, που επίσης συζητιέται η παραγωγή της... :dizzy:

Άλλο η Exelero, άλλο η Ocean Drive. Η Ocean Drive είναι πολυτελές cabrio, η Exelero είναι άλλο πράγμα... :shock: και δέος... :p

Το θέμα που έβαλα από την αρχή είναι Supercars... Το όνειρο όλων μας... Ως όνειρο λοιπόν θεωρώ ότι μου έρχεται μία Veyron από το πουθενά. Από εκεί και πέρα τι κάνω... :lol:

Εννοείται πως αν είχα τα λευτά να αγοράσω Veyron θα μπορούσα να αγοράσω και ότι άλλο τραβούσε η όρεξή μου! :yahoo::yahoo::yahoo:

Όσο για την Koenigsegg, εννοώ αυτήν ακριβώς που πόσταρες! Πως σας φαίνεται; :w00t:

Η Koenigsegg που πόσταρα είναι ειδική έκδοση της «απλής» (ο θεός να την κάνει) CCXR... Πάντως και η «απλή» και αυτή μου αρέσουν ιδιαίτερα... :happy:

Και ολα με πινακιδες.τι τελη κυκλοφοριας και ασφαλειες πληρωνει ο τυπος?καθε χρονο θα μπορουσε να αγοραζει μια ακομα.Επισης εαν θελει μπορω να παω να του τα πλενω τζαμπα.

Φαντασου να τα φορολογουσε στην Ελλαδα τι θα πληρωνε.Και μονο το τεκμηριο για το καθε αμαξι,θα τον ειχαν γ***σει,συν οτι τα περισσοτερα απο αυτα θα του τα στρατολογουσαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοω οτι το κρατος ξερει τι αυτοκινητο εχει ο καθενας ετσι οταν δουν οτι καποιος εχει μεγαλου κυβισμου αυτοκινητο η πολλα αυτοκινητα του το στρατολογουν,δηλαδη του στελνουν ενα χαρτι και του λενε πως σε περιπτωση πολεμου η οποιαδιποτε στιγμη του ζητησει ο στρατος το αμαξι(για μεταφορα αξιωματικων και αλλων υψιλοβαθμων ατομων)ειναι υποχρεωμενος να το παει στο σημειο που θα του πουν με γεματο το ρεζερβουαρ αλλιως θα εχει τις κυρωσεις του κρατους.Βεβαια αυτο δεν γινεται παντα,ειναι αυτο που λεμε να μην σου τυχει

Αυτο το ειχα ακουσει παλαιοτερα στις ειδησεις που εδειχναν οτι στρατολογισαν μια mercedes clk επειδη ο τυπος ειχε πολλα αυτοκινητα στην κατοχη του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοω οτι το κρατος ξερει τι αυτοκινητο εχει ο καθενας ετσι οταν δουν οτι καποιος εχει μεγαλου κυβισμου αυτοκινητο η πολλα αυτοκινητα του το στρατολογουν,δηλαδη του στελνουν ενα χαρτι και του λενε πως σε περιπτωση πολεμου η οποιαδιποτε στιγμη του ζητησει ο στρατος το αμαξι(για μεταφορα αξιωματικων και αλλων υψιλοβαθμων ατομων)ειναι υποχρεωμενος να το παει στο σημειο που θα του πουν με γεματο το ρεζερβουαρ αλλιως θα εχει τις κυρωσεις του κρατους.Βεβαια αυτο δεν γινεται παντα,ειναι αυτο που λεμε να μην σου τυχει

Αυτο το ειχα ακουσει παλαιοτερα στις ειδησεις που εδειχναν οτι στρατολογισαν μια mercedes clk επειδη ο τυπος ειχε πολλα αυτοκινητα στην κατοχη του.

Βεβαια αυτο δεν ειναι εναρμονισμενο με την ευρωπαικη νομοθεσια, και αμα θελεις πας στα ευρωπαικα δικαστηρια. Η πιθανοτητα πολεμου ειναι παρα πολυ μικρη αλλα στο "οποιαδηποτε στιγμη" δεν με αρεσει.

Δεν ξερω αμα το συνεχιζουν ακομη.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Epeidi tou patera mou tou steilan xarti gia stratologisi auto isxuei gia autokinita 4x4 kai SUV....

:blink::wacko: Τί λέτε τώρα ρε μάγκες,κουφάθηκα!!!Δηλαδή δουλεύω μια ζωή,κάνω οικονομίες και στα 50 παίρνω π.χ. μια cayenne και αν μου κάτσει η περίπτωση,μπορεί να μου την στρατολογήσουν για να πηγαινοέρχονται οι υψηλόβαθμοι του στρατού;

Όταν μου έρθει το χαρτί να πάω να τη παραδώσω,θα πάω στο αστυνομικό τμήμα και θα δηλώσω οτι μου την κλέψανε :D:rolleyes:

TRUST YOUR SOLE

Και το χειροτερο ειναι οτι η στρατολογηση θα το κυνηγαει για παντα το αυτοκινητο.Και να θες δηλαδη να το πουλησεις στα χαρτια του θα φαινεται οτι ειναι στρατολογημενο και δεν νομιζω να στο αγορασει καποιος.

Και αυτο που λες για την κλοπη νομιζω οτι θα βαλουν λυτους και δεμενους να το βρουν.Σιγα μην καθησουν με σταυρωμενα τα χερια,χαζοι ειναι να χασουν τετοιο αυτοκινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή για να καταλάβω:Αγοράζεις ένα ακριβό αμάξι,πολλών κυβικών.Αυτοί στο στρατό έχουν μια λίστα με ακριβά αμάξια στα οποία είναι και το δικό σου.Τυχαία επιλέγουν το δικό σου και καναδυο άλλα.Ενα ωραίο πρωί,σου έρχεται ένα γράμμα απο το στρατό που σου αναγγέλει τα χαρμόσυνα νέα,οτι δηλαδή,ότι ώρα και στιγμή,έχουμε δεν έχουμε πόλεμο,μπορούν να σου πάρουν το αμαξάκι χωρίς να σου πούν το λόγο της στρατολόγησης...Ας μου απαντήσει ένας χριστιανός,αυτά που περιγράφω μπορούν να γίνουν;:cry::cry:

Αν το πάρεις με leasing και έιναι στο όνομα καμιάς εταιρείας;;ε;;Τι γίνετε,γλυτώνεις;

TRUST YOUR SOLE

Δηλαδή για να καταλάβω:Αγοράζεις ένα ακριβό αμάξι,πολλών κυβικών.Αυτοί στο στρατό έχουν μια λίστα με ακριβά αμάξια στα οποία είναι και το δικό σου.Τυχαία επιλέγουν το δικό σου και καναδυο άλλα.Ενα ωραίο πρωί,σου έρχεται ένα γράμμα απο το στρατό που σου αναγγέλει τα χαρμόσυνα νέα,οτι δηλαδή,ότι ώρα και στιγμή,έχουμε δεν έχουμε πόλεμο,μπορούν να σου πάρουν το αμαξάκι χωρίς να σου πούν το λόγο της στρατολόγησης...Ας μου απαντήσει ένας χριστιανός,αυτά που περιγράφω μπορούν να γίνουν;:cry::cry:

Αν το πάρεις με leasing και έιναι στο όνομα καμιάς εταιρείας;;ε;;Τι γίνετε,γλυτώνεις;

Αν σου έρθει χαρτί σε περίπτωση επιστράτευσης πηγαίνεις και παραδίδεις το αυτοκίνητο όπου αναφέρει το χαρτί.......

Μου έχει τύχει να μου έρθει τέτοιο χαρτί στο παρελθόν σε διάφορα αυτοκίνητα.....

Αν το πάρεις με χρονομίσθωση το χαρτί πάει στην εταιρεία χρονομίσθωσης η οποία και στο κοινοποιεί...(για να ξέρεις που θα το πας)

Αυτό που δέν έχω καταλάβει ακόμα είναι ο λόγος της επιστράτευσης.Σε περίπτωση πολέμου το καταλαβαίνω αλλα εν καιρώ ειρήνης ποιός ο λόγος να μου πάρουν το αυτοκίνητο;Στο χαρτί που σου στέλνουν δέ σου λένε το λόγο;
TRUST YOUR SOLE

Αυτό που δέν έχω καταλάβει ακόμα είναι ο λόγος της επιστράτευσης.Σε περίπτωση πολέμου το καταλαβαίνω αλλα εν καιρώ ειρήνης ποιός ο λόγος να μου πάρουν το αυτοκίνητο;Στο χαρτί που σου στέλνουν δέ σου λένε το λόγο;

Μα για περίπτωση πολέμου μιλάμε...:)

Την οποία βέβαια θα μπορούσες να πουλήσεις και να πάρεις οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σου! :O

τετοια αυτοκινητα δεν τα πουλας οταν τα εχεις στα χερια σου.αχ ονειρα θερινης νυκτος:rolleyes:

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν σου έρθει χαρτί σε περίπτωση επιστράτευσης πηγαίνεις και παραδίδεις το αυτοκίνητο όπου αναφέρει το χαρτί.......

Μου έχει τύχει να μου έρθει τέτοιο χαρτί στο παρελθόν σε διάφορα αυτοκίνητα.....

Αν το πάρεις με χρονομίσθωση το χαρτί πάει στην εταιρεία χρονομίσθωσης η οποία και στο κοινοποιεί...(για να ξέρεις που θα το πας)

Δηλαδή εσένα Γιώργο σου έχει έρθει χαρτί στρατολόγησης; :(

Σε ποιό αυτοκίνητο, πότε, και το κυριότερο ποιός ήταν ο λόγος;

Καλά είναι δυνατόν; :mad: Θα μου πεις στο Ελλαδιστάν που μένουμε όλα είναι δυνατά! :rolleyes:

Καλα το οτι δεν θα στο παρουν, γιατι δεν θα παμε σε πολεμο, αλλα αμα δεν μπορεις να το πουλησεις ειναι οτι το χειροτερο.

Αμα εχεις πολλα αυτοκινητα το καταλαβαινω γιατι εχεις φραγκα.

Αλλα αμα πηρες ενα αμαξι και βρεθεις στην αναγκη να το πουλησεις ή να θελεις να το αλλαξεις με αλλο να σου μεινει στα χερια ή θα το σκοτωσεις γιατι κανενας δεν θα το αγοραζεις.

Αλλιως υπαρχουν τα δικαστηρια και στην αναγκη βρισκεις και αλλα ατομα με το ιδιο προβλημα και πας στη Χαγη, εκκει να τους δω.

Απο την αλλη τοσα δισεκατομμυρια ευρω παιρνει ο στρατος, δεν εχει δικαιολογια.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• 2 weeks later...
Επειδή δεν μπορω να postαρω photo ψαξτε να δειτε την Ferrari Dino 2007 Concept.. Δεν ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η?????
Shit Happens!!!