Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergios69 (24 Αύγ. 2004 , 17:49)

Την Παρασκευή κατεβαίνω ΟΑΚΑ για τους Ολυμπιακούς.

Θέλω να ρωτήσω στο φόρουμ αν τελικά μπήκε κανείς με κάμερα στο ΟΑΚΑ ή του την πήραν στην πόρτα, λόγω κανονίσμών.

Ευχαριστώ

και όμως περάσαμε κάμερα στο ΟΑΚΑ :cool: κανονικότατα :rolleyes: στην είσοδο κάνουν έλεγχο και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα :cool:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, όχι! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει ρεύμα!! Αν ανάβει το δοκιμαστικό κατσαβίδι έχεις διαρροή! Φταίει το καλώδιο ρεύματος μάλλον που φτάνει στις συσκευές σου....ίσως είναι επικύνδυνο. Πάρε ένα πολύμετρο και έλεγξε το!
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Και για του λόγου το αληθές...

http://img.photobucket.com/albums/v18/aspanaks/z1pics/PICT1936.jpg

(Αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις τις φωτογραφίες για εμπορικούς σκοπούς.)

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (25 Αύγ. 2004 , 20:38)

Είχε πει κανείς ότι απαγορεύονται κάμερες στα γήπεδα;

νομίζω το είχαν πει , αλλά ίσχυε μόνο για την τελετή έναρξης αν δεν κανω λαθος :whistle:

Πάρε το πολύμετρο και έλεξε με τους πόλους του πότε και πως περνάει ρεύμα, και προς που. Έτσι μόνο θα βγάλεις άκρη..αν έχεις και ψηφιακό πολύμετρο δε, θα σε βοηθήσει ακόμα καλύτερα.

Τονίζω οτι μπορεί να είναι επικύνδυνο! :!:

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

κ σε μενα εχει τυχει να εχει ρευμα το καλωδιο κεραιας..(δεν το χω τεσταρει με τιποτα,αλλα θυμαμαι οταν το ακουμπαγα σε χτυπαγε ελαφρα το ρευμα..αλλα υπεθεσα οτι συμβαινει..

Το καλώδιο της κεραίας έχει ρεύμα όταν περνά μέσα απο ενισχυτή ή όταν δεν έχουν συνδεθεί τα κόκκινα συρματάκια απέξω απο το καλώδιο με το βύσμα..(τα εξωτερικά σιδεράκια του βίσματος... παίζουν ρόλο γέίωσης..)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (25 Αύγ. 2004 , 20:48)

νομίζω το είχαν πει , αλλά ίσχυε μόνο για την τελετή έναρξης αν δεν κανω λαθος :whistle:

Μόνο στις πρόβες πρέπει να ίσχυε αυτό πάντως.Αποκλείεται στην τελετή στις 13 κανείς να μην είχε βιντεοκάμερα μαζί του! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (26 Αύγ. 2004 , 16:50)

Μόνο στις πρόβες πρέπει να ίσχυε αυτό πάντως.Αποκλείεται στην τελετή στις 13 κανείς να μην είχε βιντεοκάμερα μαζί του! :)

νομίζω ίσχυε και στην τελετή έναρξης...ασχέτως που όλοι είχαν τουλάχιστον φωτογραφ/μηχανή :whistle: :D

Εδώ και κάποιο καιρό έχω βάλει στο μάτι τα κυάλια που έχει το Πλαίσιο με ενσωματωμένη ψηφιακή μηχανή. Αυτό γιατί πολλές φορές έχει χρειαστεί να φωτογραφίσω κάτι που βλέπω με τα κυάλια αλλά δεν υπάρχει τρόπος ( μάλλον υπάρχει, έχω βάλει τον φακό του Nokia 6600 στο σημείο που βάζεις τα μάτια σου αλλά η ποιότητα είναι χάλια... ). Τα κυάλια αυτά κάνουν 117,882 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ). Τι λέτε; Αξίζει να τα αγοράσω; Τα έχει κανείς; Αν ναι, ας μου στείλει μια φωτογραφία να δω πως είναι.

EDIT

Το link για τα κυάλια στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Πλαισίου είναι http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=958&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=191579&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Απότι κατάλαβα με τα κυάλια αυτά δεν μπορείς να φωτογραφίσεις αυτό που βλέπεις μέσα από τα κυάλια.

Απλά είναι κανονικά κυάλια και έχουν κοτσαρισμένη από πάνω μια φωτογραφική μηχανή, χωρίς αυτά να συνδέονται μεταξύ τους.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (30 Αύγ. 2004 , 03:41)

Απότι κατάλαβα με τα κυάλια αυτά δεν μπορείς να φωτογραφίσεις αυτό που βλέπεις μέσα από τα κυάλια.

Απλά είναι κανονικά κυάλια και έχουν κοτσαρισμένη από πάνω μια φωτογραφική μηχανή, χωρίς αυτά να συνδέονται μεταξύ τους.

Έχω δει τέτοια κυάλια και στην Radioshack ( αν θυμάμαι σε αυτή την εταιρία τα είχα δει τα άλλα κυάλια ) και 90% έβγαζαν αυτό που έβλεπες μέσα από το κυάλι. Αν γνωρίζει σίγουρα κάποιος ας μου πει!

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Kοιτα να δεις,με τοσο λιγο λεφτα μαλλον θα ειναι μεγαλη μουφα τα κυαλια οπως και η μηχανη που δεν πιστευω να βγαζει πανω απο 640x480.

Εσυ αποφασιζεις..

Mutilator :shifty:

hi paides pira tin parapanw mixani.Pragmatika einai teleia to mono omws provlima einai oti epeidi tin xrisimopoihsa xwris screen protector gia kamia vdomada mou ekane merikes gratsounitses i lcd othoni. xerei kaneis an yparxei kamia aloifi pou na tis vgazei? euxaristw
D.G.

Μπα δυσκολο να φυγουν οι γρατζουνιες..

Ποσο την πηρες αν επιτρεπεται και απο που;

file androu ti marka einai to dvdr sou?(Ypotheto oti prepei na einai arketa ftino....)

Profanos den exei geiothei sosta to sasi tou dvdr esoterika, kai profanos sosta leei o (filtatos :) ) jheremias oti exei diaroi reumatos. Auto mporei na dimiourgisei kai provlima sto video kathos ta ilektronika einai poli euaisthita...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Δεν είναι αρκετά φτηνό 270 €..(Philips)

Τώρα γείώσα + το βίντεο και το dvdr και είναι όλα μια χαρά...

Του dvd-r .. ήταν μάλλον στατικός ηλεκτρισμός.. διότι ήταν όπως σε τζιμπά το ρεύμα όταν κατεβαίνεις απο το αμάξι.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως για το βίντεο..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (30 Αύγ. 2004 , 19:21)

Kοιτα να δεις,με τοσο λιγο λεφτα μαλλον θα ειναι μεγαλη μουφα τα κυαλια οπως και η μηχανη που δεν πιστευω να βγαζει πανω απο 640x480.

Εσυ αποφασιζεις..

οχι ειναι 1.3 Mpixels αναλυση φωτογραφιας 1280 x 1024 pixels.

αλλα και εγω αυτο που καταλαβα δεν βγαζει φωτογραφια αυτο που βλεπεις με τα κιαλια, απλος εχει και μια καμερα 1.3 επανω.

http://www.digivogue.com/style/content/CN-01b/product_detail.asp?lang=2&customer_id=467&name_id=8429&rid=12145&id=46630

Βασικά, πρέπει και η κάμερα να δίνει την ίδια μεγέθυνση με τα κυάλια.

Δεν το λέει κάπου, αλλά το ψηλιάζομαι από την εστιακή απόσταση που λέει απο 18 μέτρα και πάνω (hint: μια μηχανή σταθερού φακού 0 ζουμ εστιάζει από 1 μέτρο και πάνω).

Πάντως μη περιμένεις να βγαίνουν σωστές φώτο αν δεν έχει λιακάδα...

Καλού κακού αν ψήνεσαι άσχημα πέρνα από ένα πλαίσιο και ζήτησε να τα δεις...

Εναλλακτική πρόταση : Minolta Dimage Z10 ψηφιακή μηχανή στα 3.2Μρ με 8χ οπτικό ζουμ, ~ 230Ε...

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned