Muck Smith Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Προφανώς το σωστότερο ποστ σου ήταν αυτό που έκανες στο Sony Ericsson forum ένα λεπτό μετά από αυτό εδώ... οπότε και τις απαντήσεις πρέπει να τις βρεις εκεί και όχι εδώ...... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147689 συνέχεια εκεί... Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Μόνο η ψηφιακή έξοδος δίνει Not decoded σήμα. Οι αναλογικές είναι ήδη διαχωρισμένες. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodo_x Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 εγώ σας τα'λεγα.... οι άνθρωποι θέλουν ξύλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 παιδια να σας πω τον πονο μου εχω μια compact flash 512 μεσα σε μια canon ixus 500 εκει που εβγαζα φωτο στις διακοπες ξαφνικα μου βγαζει memory card error και λεει οτι η μνημη της ειναι 3.8 ΜΒ... δεν μπορω να την κανω φορματ ούτε απο την φωτογραφικη , αλλά ούτε κ απο το card reader (δεν την βλέπει καν..) για δωστε τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μεταφέρεται στο Digital Gadgets. Σε τέτοιες περιπτώσεις κι επειδή την έπαθα κι εγώ πρόσφατα με μια miniSD, μάλλον χάλασε η καρτούλα. Επέστρεψε την εκεί απ'όπου την αγόρασες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 δυστυχως εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που την πηρα αρα δεν εχει εγγύηση πλεον... με βλεπω να παιρνω καινουργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0609.2.0.1; 6366) Opera 8.01 [en]) δυστυχως εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που την πηρα αρα δεν εχει εγγύηση πλεον... με βλεπω να παιρνω καινουργια... Ψάξε το λίγο γιατί στις κάρτες συνήθως δίνουν εγγύηση τουλάχιστον 5 χρόνια. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 τελικά υπάρχει adaptor από coaxial σε 5.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 τελικα δεν φταει η κάρτα.. αλλα η ίδια η μηχανη... εβαλα και την μαμα κάρτα και παλι τα ιδια μου κάνει! πηρα τηλ στην canon και μου ειπαν να την στείλω για service( το εβγαλαν πολλες !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Δεν είναι αντάπτορας, είναι ολόκληρη συσκευή. Ή όπως της creative που αναφέρθηκε πιο πάνω, ή οποιοσδήποτε ενισχυτής AV. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio360 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Γεια σας.:) . εχω την 37pf9830 τωρα με τα καινουρια HD DVD, Blu-Ray θα μπορει παρη σημα 1080p σε διαφορα σαιτ ξενα λενε οτι μπορει, και αλλα λενε οτι οχι, τελικα πια ειναι η αληθεια:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Γεια σας.:) . εχω την 37pf9830 τωρα με τα καινουρια HD DVD, Blu-Ray θα μπορει παρη σημα 1080p σε διαφορα σαιτ ξενα λενε οτι μπορει, και αλλα λενε οτι οχι, τελικα πια ειναι η αληθεια:blink: Η Philips στο επίσημο site της στις υποστηριζόμενες αναλύσεις έχει μέχρι 1920X1080i. Οπότε... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Δε συμφέρει δηλαδή οικονομικά... Καλύτερα να πάρω καινούριο home cinema υποθέτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Δε συμφέρει δηλαδή οικονομικά... Καλύτερα να πάρω καινούριο home cinema υποθέτω... Αν έχεις αρκετό budget, βουρ! :) Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει το SIEMENS Gigaset E450 - SIM Πλαίσιο 99 ευρώ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=6333668&Product_Id=342209 Θεωρείτε ότι είναι ακριβό ? Στο site της siemens λέει ότι είναι ανθεκτικό σε σκόνες, χτυπήματα και νερά ..... κάτι σαν nokia 5140 :) ..... το έχει κανείς ? Ρωτάω γιατί στο σπίτι έχουμε τη κόρη μου (3 ετών) και δεν μας έχει αφήσει ασύρματο πάνω από 6 μήνες :p Κάτι σημαντικό ακόμα ..... έχω 2 ασύρματους στον τοίχο ψηλααααααα (είπαμε 3 ετών παιδί ;) ) το E450 είναι και επίτοιχιο ? :O Ευχαριστώ Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio360 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Η Philips στο επίσημο site της στις υποστηριζόμενες αναλύσεις έχει μέχρι 1920X1080i. Οπότε... Το ξερω αλλα το περιοδικο Τ3 αλλα λεει δες http://www.t3.co.uk/reviews/entertainment/lcd_tv/philips_37pf9830_hd_ready_lcd_tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Σου το ειπα και πριν, παιζει με τις λεξεις το περιοδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio360 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Σου το ειπα και πριν, παιζει με τις λεξεις το περιοδικο. Ποτε μου το ειπες.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 δεν ειναι λιγες οι φορες που καποια περιοδικα μας παραπληροφορουνε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Ποτε μου το ειπες.:worry: Πες μου πως δεν εισαι ο Γιωργος απο το myxbox.gr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio360 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Πες μου πως δεν εισαι ο Γιωργος απο το myxbox.gr... χα χα :lol: εσυ εισαι ο unforgiven? και εδω με κηνηγας ::p πλακα κανω. μπραβο φιλε για 15 χρονον ξερεις παρα πολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Οχι, sonymobby ειμαι και εκει. Δεν ξερω αν ο unforgiven που απαντησε πρωτα ειναι ο ιδιος και στο myxbox.gr :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio360 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Οχι, sonymobby ειμαι και εκει. Δεν ξερω αν ο unforgiven που απαντησε πρωτα ειναι ο ιδιος και στο myxbox.gr :p Τωρα το ειδα οτι και αυτος που μου απαντησε πρωτα λεγετε unforgiven :wacko:, στανταρ αυτος ειναι και στο myxbox.gr, μιπως ειναι σονακιας γιαυτο λες οτι δεν τα εχει τα 1080p :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Τωρα το ειδα οτι και αυτος που μου απαντησε πρωτα λεγετε unforgiven :wacko:, στανταρ αυτος ειναι και στο myxbox.gr, μιπως ειναι σονακιας γιαυτο λες οτι δεν τα εχει τα 1080p :p :lol: Ναι ο ίδιος είμαι (όπως και σε άλλα fora), και με έπιασες... Και το site της Philips χακέρεψα και γράφει ότι παίρνει μέχρι 1080i, και στο manual της έβαλα χέρι και λέει τα ίδια, και αυτή που είδα πείραξα και δεν κλείδωνε στα 1080p, και σε άλλα sites έχω επέμβει (http://www.avforum.gr, http://www.avclub.gr). Το Τ3 και τα άλλα περιοδικά του ίδιου στυλ, στο έχω ξαναπεί, πουλάνε φούμαρα! Απλά αντιγράφουν μπροσούρες και προσπέκτους. Ούτε καν ασχολούνται με μηχανήματα και αυτό φαίνεται. Η Philips στο site της και στα διαφημιστικά της λέει ανάλυση 1920Χ1080p, αλλά το p=pixels. Και φαίνεται από το ότι στις μικρές αναλύσεις γράφει "ανάλυση 1366Χ768p". Στα τεχνικά χαρακτηριστικά το γράφει όμως ότι παίρνει μέχρι 1080i ξεκάθαρα. Από εκεί την πάτησαν τα τζιμάνια του Τ3 και πολλοί καταναλωτές. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio360 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Ενας μου ειπε οτι τα 1080p τα εχει αλλα θα στο κανει downscale σε 1080i και μετά upscale σε 1080p. δηλαδη οχι καθαροαιμα, αμα ειναι ετσι θα εχω καλητερη εικονα απο τα 1080ι, τι λες unforgiven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts