Muck Smith Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Συμφωνούμε. Το τελευταίο "σχόλιο" είναι καθαρά χιουμοριστικό, εξ'ου και το smiley και οι πλάγιοι χαρακτήρες ;) Εννοείται πάντα φιλικά:D Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlemp21 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 AGORA CRT 29' PHILIPS 9020 ME PIXEL PLUS CINEOS STA 4:3 AGIZEI PEDIA I AGORA TIS STA 675 EURO... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Πατωντας 062596 kai to i+ μπορειτε να μπειτε στο κρυφο μενου που ειναι για τις ρυθμισεις της γεωμετριας, των χρωματων με διαφορες παλλετες και καποιες αλλες (πολλες) λειτουργιες τις οποιες δεν πειραξα γιατι δεν ηξερα και δεν ξερω τι ειναι αυτες, επισης μονο με το 062596 και Menu βλεπετε ποσες ωρες εχει λειτουργησει η τηλεοραση (πολυ καλο για να ξερεις εαν η τηλεοραση ηταν εκθεσης ή οχι) και παλι καποιες αλλες πληροφοριες-ρυθμισεις που επισης δεν ξερω τι ειναι και δεν τις πειραξα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Πατάς δηλαδή κανονικά τα νούμερα ένα ένα σαν να αλλάζεις κανάλια? Εμένα το μενού έχει χρώματα ανάλογα για τον ήχο, την εικόνα κλπ. Το έκανα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Mπήκες στον κόπο να ανοίξεις το link που υπάρχει στην πρώτη γραμμή του κειμένου? Θα έβρισκες όλα τα χαρακτηριστικά του. Και σαφώς δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν μόνο να ακούνε μουσική, είναι πασιφανές. Υπάρχουν mp3 players με το 1/3 της τιμής. Αλλά δεν μιλάμε για ενα mp3 player, γι'αυτό εξάλλου και δεν είναι στο thread των mp3 players;) Αν θες την γνώμη μου, και πάλι ζητάει πολλά. Με αρκετά λιγότερα χρήματα παίρνεις ένα πολύ καλό PDA καθώς και μια τεράστια κάρτα μνήμης και σου μένουν κι όλας. Το μόνο που δεν θα έχεις θα είναι τα 30 GB. Μου έρχεται στο μυαλό π.χ. το lifedrive με 4 GB σκληρό και επιπλέον θύρα SD για μπόνους. 400 euro... Και επιπλέον... λίνουξ; Δλδ με το ντουφέκι πάνω από ένα ψαχτήρι να βρίσκεις εφαρμογές; :p Μόνο για digital gadget κάνει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Πατάς δηλαδή κανονικά τα νούμερα ένα ένα σαν να αλλάζεις κανάλια? Εμένα το μενού έχει χρώματα ανάλογα για τον ήχο, την εικόνα κλπ. Το έκανα αλλά τίποτα. Τα πατας ολα γρηγορα, το ξερω οτι στο κανονικο μενου εχει τις βασικες ρυθμισεις για εικονα και ηχο πατησες σιγουρα τα 062596 kai to i+ και δεν σου εβγαλε το κρυφο μενου? τι μοντελο εχεις? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα... Με το παλαιότερο μοντέλο δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε και αρκετοί γνωστοί μου που το προτίμησαν. Παίζει τα πάντα και είναι και region-free, όπως άλλωστε και το καινούριο. Το νέο μοντέλο που έχουν τώρα όμως, έχει βγάλει αρκετά ελαττωματικά κομμάτια! Καλύτερα να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις για να μην τρέχεις να το αλλάζεις μετά, αλλά γενικά νομίζω ότι είνα καλή αγορά γι αυτά τα χρήματα! ρε παιδες έχω το dvd bluesky apo carefour to dv855,Μου δείχνει τους άσπρους υπότιτλους κίτρινους και οτι αυτό σημαίνει σε όλο τον χρωματισμό της οθόνης.γενικά πιο σκοτεινά. πήγα στο σέρβις μου δώσανε καινούργιο αλλά πάλι τα ίδια.τι κάνω?αυτη τη δουλειά να αλλάζω συνέχεια μηχανήματα?εχει τύχει σε άλλον? :mad: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 ρε παιδες έχω το dvd bluesky apo carefour to dv855,Μου δείχνει τους άσπρους υπότιτλους κίτρινους και οτι αυτό σημαίνει σε όλο τον χρωματισμό της οθόνης.γενικά πιο σκοτεινά. πήγα στο σέρβις μου δώσανε καινούργιο αλλά πάλι τα ίδια.τι κάνω?αυτη τη δουλειά να αλλάζω συνέχεια μηχανήματα?εχει τύχει σε άλλον? :mad: Και σε μένα έτσι έκανε. Άλλαξα μια ρύθμιση στην έξοδο όμως (νομίζω σχετική με το RGB) και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 To δοκιμασα σε lcd philips, αυτο με το μενου οντως πιανει ( i+ δεν εχει οποτε δεν μπορεσα να το δοκιμασω) Βγηκαν κατι γραμματα πανω στην οθονη και ενα SDM στην ακρη αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως τις πληροφοριες που εδινε. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 To δοκιμασα σε lcd philips, αυτο με το μενου οντως πιανει ( i+ δεν εχει οποτε δεν μπορεσα να το δοκιμασω) Βγηκαν κατι γραμματα πανω στην οθονη και ενα SDM στην ακρη αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως τις πληροφοριες που εδινε. Εκει (πανω απο τα γραμματα θα δεις κατι νουμερα) φαινονται ποσες ωρες εχει δουλεψει η τηλεοραση,τα υπολοιπα τα ψαχνω να τα βρω. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 εγω που εiχα παρομοιο προβλημα με τα χρωματα εφταιγε το scart το αλλαξα και ολα ok. Να σας πω οτι εχω το bluesky dvd2300 απο τα πρωτα που βγήκαν πρεπει να είναι κοντα 5 χρονια και εκτος απο ενα καθαρισμο, (το προβλημα με το scart ηταν την πρωτη μέρα και επειδη ηταν στην συσκευασία μου το αλλαξαν μαζι με το dvd player) δεν εχω κανει τιποτα αλλο και παιζει μια χαρα και τα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Και σε μένα έτσι έκανε. Άλλαξα μια ρύθμιση στην έξοδο όμως (νομίζω σχετική με το RGB) και έφτιαξε. μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω λέγοντας μου απο που άλλαξες την ρύθμιση στην έξοδο??απο την οθόνη της tv και το μενού του dvd?ή πίσω απο το dvd? δεν βρηκα πουθενά rgb(=ti einai??).σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός! Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 παιδια απο το παπου παρτε αυτο και πεστε ευχαριστω https://www.handango.com/servlet/d/mobiolawebcam_v1_0_4.zip?s=1611&p=166841&secw=12801bfc&email=vagelas%40msn.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Τι είναι αυτό; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landvinous Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Τι γνώμη έχετε για το panasonic KX-TCD 300 GS ; (το παρήγγειλα απο το e-shop ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 το πήρε κανεις να μας πει εντυπώσεις...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Υπάρχει κάποιο άλλο PDA με ενσωματωμένη κεραία GPS ή ενσωματωμένο σύστημα GPS όπως το ΜΙΟ168? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 νομιζω υπαρχει κατι σε ipaq... για ριξε μια ματια εδω... http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF02a/532971-533467-533467.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgial Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Καλημέρα.Ξέρει κανείς να μου πει εάν το ipod nano μπορεί να παίξει τα wma drm10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodo_x Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Είναι η ίδια εταιρία που -δυστυχώς- μεγάλωσε λίγο. Ορίστε η παλιά διεύθυνση: Τυσσάνδρου 18 - Ηλιούπολη τηλ. 2109914171 Αν και απ'ότι βλέπω έχουν αλλάξει ΑΦΜ και μάλλον από ατομική έγινε Ε.Ε., το ονομ/νο της ιδιοκτήτριας είναι το ίδιο. thanx niknik Πήρα στο 99 14 171, αν και μου τα μάσαγε αυτή, απ οτι κατάλαβα δεν υπάρχει το γραφείο στην Hλιούπολη... Ξέρει κανείς αν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodo_x Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Aφού MEΓAΛΩΣE οπως λες αυτή η εταιρία ΠOY είναι η υπόλοιπη? Mόνο αυτό στη Συγγρού φαίνεται με μόνο 2 υπαλλήλους της κακιάς ώρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Κατά πάσα πιθανότητα, με τίποτα. Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μεγάλωσε λογικά σε πωλήσεις και μίκρυνε σε εξυπηρέτηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomikosas Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 paidia einai me mia leksh KOPUFAIO!!! oti kalutero uparxei ;) parte to Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Sony dj Mix agorasmeno to 97 an de kanw lathos:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts