Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι σημαινει οτι ειναι "καμενοι"πανω στην εικονα και δεν γινεται να αλλαξουν(οπως σε μια βιντεοκασετα).Μονο αμα ειναι ξεχωριστα αρχεια(srt) μπορεις να επιλεξεις ποιους θα βαλεις διπλα στο αρχειο με την ταινια,δινοντας το ιδιο ονομα στα 2 αρχεια.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι σημαινει οτι ειναι "καμενοι"πανω στην εικονα και δεν γινεται να αλλαξουν(οπως σε μια βιντεοκασετα)

Ok. Κανονικα λοιπον θα επρεπε να φαινονται ετσι δεν ειναι?

Εμενα ουτε τους δειχνει ουτε μου δινει επιλογη να τους εμφανισω.

Να συμπηρωσω οτι ΔΕΝ ειναι ''καμμενοι'' στο mkv αρχειο μονο οι ελληνικοι υποτιτλοι. Ειναι κ καμια 10αρια αλλων χωρων.

Αν ηταν μονο οι ελληνικοι τοτε ισως επαιζαν κανονικα. Στην προκειμενη ομως δεν μπορω να μπω σε καποιο μενου (οπως γινεται στο vlc) κ να επιλεξω τους υποτιτλους που θελω αν και υπαρχουν ενσωματωμενοι στο mkv... Απο την αλλη φυσικα δεν παιζει κανενας υποτιτλος αυτοματα αφου δεν μπορει να διαλεξει μονη της η tv αναμεσα απο 10...

Oυσιαστικα (για να μην το μπερδευουμε περαιτερω) αυτο που ψαχνω ειναι ενας τροπος να ενεργοποιω τους υποτιτλους που ειναι καμμενοι στο mkv αρχειο.

Edited by Leon_G

Αμα ειναι ενσωματωμενοι πανω στην εικονα,σημαινει οτι ειναι ενα με την εικονα,οχι ξεχωριστα αρχεια αρα παιζουν παντου αφου ειναι αποτυπωμενοι στην εικονα.Αμα ειναι ξεχωριστα αρχεια πρεπει να βαλεις ιδιο ονομα με το αρχειο για να παιξουν στην tv.Αμα δεν ειναι srt αλλα καποιας διαφορετικης μορφης(π.χ. sub,idx)ενδεχεται να μην παιζουν στην tv.Καλυτερα κατεβασε srt.

Παιδια καλησπερα. Κανεις απο εσας ξερει να μου προτεινει κανενα καλο e-reader? Δεν με ενδιαφερει να ειναι και tablet, μια και το θελω για δωρο αποκλειστικα σαν e-reader.

Επισης, εχουν τα e-reader θεμα με τα ελληνικα?? Υπαρχουν καποια ιδιαιτερα format αρχειων που διαβαζουν σαν βιβλια, η π.χ μπορουν να διαβασουν και .doc .pdf κλπ??

Θα απαντησω για το Kindle που εχω εδω και λιγο καιρο.

Απο οσο διαβαζω (γιατι δεν το εχω δοκιμασει), τα ελληνικα λειτουργουν κανονικα.

Για αλλα φορματ, χρειαζεται να περασεις αλλη ROM αφου η native δεν τα αναγνωριζει.

Καλό μεσημέρι. Ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος. Η απορία μου είναι πως να ελέγξω μια κάρτα μνήμης,χωρίς να την εισάγω στο κινητό μου (Huawei y201pro αν βοηθάει), για να μεταφέρω αρχεία (συγκεκριμένα απο την φωτογραφική μου Nikon d5100). Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος κατευθείαν απο τη μηχανή ή απο την κάρτα μόνο.

Ευχαριστώ

Κάποιος card reader δεν βοηθάει;

Δοκίμασα να βάλω την SD σε usb converter και να την ενώσω με το κινητό μέσω ενώς usb hum και η μόνη ένδειξη ήταν της φόρτισης του κινητού :p από 'κει και πέρα δεν ξέρω κάτι άλλο να δοκιμάσω.. έχεις κάτι να μου προτείνεις;

Συνήθως οι κάρτες συνοδεύονται από κάποιον αντάπτορα για να την βάζεις στον υπολογιστή σου. Υποθέτω ότι δεν έχεις κάτι τέτοιο οπότε δεν πάει κάτι άλλο στο μυαλό μου σχετικά με το τι θα μπορούσες να κάνεις.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Συνήθως οι κάρτες συνοδεύονται από κάποιον αντάπτορα για να την βάζεις στον υπολογιστή σου. Υποθέτω ότι δεν έχεις κάτι τέτοιο οπότε δεν πάει κάτι άλλο στο μυαλό μου σχετικά με το τι θα μπορούσες να κάνεις.

'Εχω αντάπτορα αλλά σαν λύση δεν δούλεψε. Ευχαριστώ πάντως!

Δεν νομιζω να υπαρχει CI με HD.Για HD καναλια θελεις ή τηλεοραση με ενσωματομενο HD δεκτη ή εξωτερικο αποκωδικοποιητη.

Παιδιά καλησπέρα,

ποια από τις δυο (2) συσκευές είναι compatible για Ελλάδα:

http://www.ebay.co.uk/itm/Panasonic-DMR-BWT720-3D-Wi-Fi-All-Zone-Multi-Region-Code-Free-Blu-Ray-Recorder-/300834253935?pt=UK_AudioTVElectronics_Video_DVDPlayers_Recorders&hash=item460b1e6c6f

ή

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300756633291

Σας ευχαριστώ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Τωρα το ειδα αλλα δεν ειναι κακο. Θα ηταν ωραια μια οικογενειακη φωτογραφια να γινει τρισδιαστατη αναπαρασταση. Σαν ιδεα ειναι τελεια, σαν τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη, αλλα μπορει και να αξιζει τα χρηματα της.

Το καλυτερο ειναι να εχεις εναν 3d εκτυπωτη στο σπιτι και να φτιαχνεις τις δικες σου action figures χωρις να εχεις αναγκη κανεναν.Βεβαια οι τιμες ειναι λιγο τσουχτερες αλλα ειναι προτιμοτερο να πληρωσεις 3000 $ και να φτιαχνεις οσες και οτι φιγουρες θες για μια ζωη παρα να πληρωσεις 500 $ για 1 πλαστικη φιγουρα,η οποια μπορει να φθαρει με τον χρονο ή να σπασει ή να χαθει.

15 λεπτα ακινητος, μονο νεκρος. Εκτος αν επιτρεπονται μικροκινησεις. Η τιμη νομιζω ειναι καλη για το ριζοσπαστικο του προιοντος. Αλλωστε στην Ιαπωνια αναφερεται η παραγωγη και η τιμη εκει μπορει ν;α ακουγεται ποιο λογικη
θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Παιδια θελω μια βοήθεια...ασχολούμε γενικα με τη τεχνολογία αλλα εχω να μάθω ακόμα πολλα...Λοιπον εχω Samsung tv που συνδέεται στο net αλλα θελω Wifi stick που δεν εχω...μπορω να μάθω αν υπάρχει άλλος τρόπος να το συνδεσω με το Ίντερνετ; Εχω PS3 εχω PC εχω iPhone..υπάρχει τρόπος να συνδεθεί με κάποια συσκευη απο αυτα; Μήλαω να συνδεσω τη Tv μεμονωμένα...να μπορω να κάνω κ update...αν όχι μπορειτε να μ προτείνετε κάποια φθηνή συσκευη; Ευχαριστω πολυ

Εγω εχω αυτο για μια Samsung tv μου.

http://www.plaisio.gr/tv/accessories/asyrmatos-dektis-tv/Samsung-WIS12ABGNX-Wi-Fi-USB-Adapter-WIS12ABGNX-XEC.htm

Ειναι για μοντελα 2011-2012,πηγαινε Πλαισιο και δες/ρωτα αν ειναι συμβατη η τηλεοραση σου.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν ξέρω μ φαίνεται λίγο ακριβό...θελω αν γίνετε κάτι ποιο φθηνό...

Για κάτι σαν αυτο σκέφτομαι..το εχει κάποιος απο το φόρουμ να μ πει.

http://viewitem.eim.ebay.gr/RJ45-WIFI-Wireless-Bridge-Dongle-For-Dreambox-XBox-PS3-Camera-TV-VOIP-VAP11G/320942164446/item

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Για κάτι σαν αυτο σκέφτομαι..το εχει κάποιος απο το φόρουμ να μ πει.

http://viewitem.eim.ebay.gr/RJ45-WIFI-Wireless-Bridge-Dongle-For-Dreambox-XBox-PS3-Camera-TV-VOIP-VAP11G/320942164446/item

Καποιες samsung εχουν built-in wi-fi και δεν χρειαζονται κατι προσθετο.Οσες δεν εχουν χρειαζονται το usb stick της samsung.Αυτο που γραφεις δεν κανει.Θελει να ειναι της samsung για να δουλεψει.

Καποιες samsung εχουν built-in wi-fi και δεν χρειαζονται κατι προσθετο.Οσες δεν εχουν χρειαζονται το usb stick της samsung.Αυτο που γραφεις δεν κανει.Θελει να ειναι της samsung για να δουλεψει.

Συμφωνώ με αυτα που λες αλλα εχω δει να δουλεύουν κ με αλλα dongle πχ της D-Link.μήπως ξέρετε αν μπορω να πάρω απο το Wifi του PS3 ; Το θελω να κάνω αναβάθμιση στη Tv κ για κάποιες αλλες επιλογές που εχει το Smart Tv.

Του ps3 δυσκολο να κανει.Το πιο πιθανο ειναι να μην το αναγνωρισει καν ή να το αναγνωρισει σαν αγνωστη συσκευη και να μην δουλεψει.Μονο το stick της samsung εχει φτιαχτει για το λογισμικο των smart tv.

μου θυμίζει στο big bang theory Που πήρε έναν τέτοιο εκτυπωτή ο αστροναύτης! χαχαχαχα ξόδεψε 5000 δολάρια από τον λογαριασμό της γυναίκας του δείτε το video:

ΧαχαΧαχαχαχΑχα :lol::lol:

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σύστημα με κάμερες για το σπίτι μου.Τα χρήματα που διαθέτω είναι περιορισμένα .Έτσι ψάχνω κάτι οικονομικό όσο γίνεται αλλά βεβαία και ταυτόχρονα να κάνει την δουλειά του.Εχω στο σπίτι ήδη έτοιμες καλωδιώσεις για 4 καμερες.Οι κάμερες θα είναι εξωτερικές και τις κτυπάει αερας,βροχη,χιονι,ηλιος.Κανοντας ένα ψάξιμο στο ιντερνετ ανάμεσα στα πολλά είδα και αυτά τα 2 συστηματα.

http://www.ebay.com/itm/4CH-Home-Surveillance-Security-systems-DVR-Analog-CCTV-Outdoor-Camera-Diy-Kits-/390523929041?pt=US_Surveillance_Security_Systems&hash=item5aed0a41d1

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=25100&cat=448&page=1

Υπαρχει καποιος που εχει αποψη πανω σε αυτα?Θα πεταξω τα λεφτα μου ή θα την κανουν την δουλεια τους?Τι θα πρεπει να κοιταξω σε ενα τέτοιο συστημα?Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.

ΥΓ.Συγνωμη αν εβαλα σε λαθος ενοτητα το θεμα αυτο .

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned