Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Ν95-2 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΤΗΛ.ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ MEDIA MARKET ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΙΟΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ?ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ.....

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δες εδω

http://www.expansys.com.gr/a.aspx?i=156347&atype=SCREPROT

η δες αυτες που βαζουνε στα wm που εχουνε το ιδιο μεγεθος οθονης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας παιδιά και από εμένα. Εδώ και λίγες μέρες έχω και εγώ το super τηλεφωνάκι, εχω ενα πρόβλημα ομως. Συνδέομαι στο ίντερνετ μέσο του linksys κανονικά όταν όμως προσπαθώ να κατεβάσω κατι πχ rapidshare μου βγάζει οτι δεν υποστιρίζεται.

Μήπως ηπάρχει λίση

Τι είδος αρχείου προσπαθείς να κατεβάσεις;

Το πρόβλημα σου έγκειται στην αδυναμία του ενσωματωμένου browser να κατεβάσει αρχεία τα όποια δεν υποστηρίζονται από το κινητό ή από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει.

Αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις την Opera Mobile, η οποία μπορεί και κατεβάζει ό,τι αρχείο θέλεις.

Περισσότερα για τις εφαρμογές στο ανάλογο θέμα όμως!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γειά σας μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω αρχεία WRM . Αν το γράφω σωστά είναι τα Videakia που κατεβάζουνε από το Internet για να τα δω στο Ν95 με σύνδεση wlan

Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Ακουστικό Bluetooth BH-903 της Nokia με το Ν95 8GB; Αν ναι ας πει εντυπώσεις ήχου και γενικά αν αξίζει. Μπορούμε να κάνουμε διαχείρηση του τηλεφωνικού καταλόγου μέσω του ακουστικού; Και πόσο κοστίζει; Ευχαριστώ.

ρε παιδιά μου έπεσε σήμερα το κινητό κάτω(πάνω σε άσφαλτο κιόλας)και μου έκανε σημάδι στη γωνία του τηλεφ.πάνω από εκεί που λέει Ν95.Υπάρχει περίπτωση να μπορώ ν'αλλάξω αυτό το καπάκι(καπάκι δεν είναι το μαύρο?) ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύσή γιατί δεν μπορώ να το βλέπω?

Παιδιά, υπάρχει κάποια ρύθμιση ούτως ώστε να σβήνει εντελώς η οθόνη όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στην κατάσταση αναμονής?

Όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και απεικονίζεται μόνο η μπάρα με την ημερομηνία και την ώρα, δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία (αρκεί να μην έχεις αφήσει ανοιχτές εφαρμογές). Δεν υπάρχει λόγος να είναι σβηστή η οθόνη. έτσι, δεν μπορείς να δεις τυχόν αναπάντητες κτλ.

Νομίζω οτι τοΝ95 8GB δεν έχει λειτουργία νάρκης. Άρα δεν μπορεί να μείνει σβηστή η οθόνη του.

[ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Ν95-2 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΤΗΛ.ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ MEDIA MARKET ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΙΟΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ?ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ.....

EBAY

Με μερικά €€ παίρνεις το ειδικό φιλμάκι +κάποια δώρα, όπως λουράκι για το λαιμό, θήκη ή και usb charger.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

S' efxaristo poly Itchrist86 gia tin ksekathari apantisi sou. Sorry gia ta greeklish, alla otan eimai sto internet den mporo na gyriso sta ellinika sta WinXP!! Edo omos tha ithela na rotiso pos tha mporousa na "soso" tis epafes tou (super) tilefonou mas (symperilamvanomenon kai ton omadon epafon) stin "megali" mnimi tou, oste na formaro tin mikri mnimi xoris tis rythmiseis mou (gia na mi soso kai skoupidia, opos palaiotera egrapse sto forum kapoios xristis kai gnostis)!

A! kai kati akomi! giati argei i Nokia na vgali neo update tou logismikou? Einai taktiki tis, i na perimenoume kati theamatiko?

Efxaristo prokatabolika!

Mπορεις με το Contact Transfer που ειναι και Free :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εαν αποθηκευσω μια ταινια avi στο αρχικο μεγεθος (700mb) στην μνημη του τηλεφωνου,μπορω να συνδεσω το τηλεφωνο σε τηλεοραση και να δω την ταινια κανονικα δηλαδη με αναλυση που παιζουν τα τηλεοπτικα καναλια?

ευχαριστω

ρε παιδιά μου έπεσε σήμερα το κινητό κάτω(πάνω σε άσφαλτο κιόλας)και μου έκανε σημάδι στη γωνία του τηλεφ.πάνω από εκεί που λέει Ν95.Υπάρχει περίπτωση να μπορώ ν'αλλάξω αυτό το καπάκι(καπάκι δεν είναι το μαύρο?) ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύσή γιατί δεν μπορώ να το βλέπω?

στοιχιζει 20ε σε νοκια club.να του πειs να αφησει την ζαλατινα επανω και εισαι κομπλε:)

S' efxaristo poly Itchrist86 gia tin ksekathari apantisi sou. Sorry gia ta greeklish, alla otan eimai sto internet den mporo na gyriso sta ellinika sta WinXP!! Edo omos tha ithela na rotiso pos tha mporousa na "soso" tis epafes tou (super) tilefonou mas (symperilamvanomenon kai ton omadon epafon) stin "megali" mnimi tou, oste na formaro tin mikri mnimi xoris tis rythmiseis mou (gia na mi soso kai skoupidia, opos palaiotera egrapse sto forum kapoios xristis kai gnostis)!

A! kai kati akomi! giati argei i Nokia na vgali neo update tou logismikou? Einai taktiki tis, i na perimenoume kati theamatiko?

Efxaristo prokatabolika!

Τις επιλέγεις όλες και πατάς αντιγραφή σε κάρτα μνήμης.

Εαν αποθηκευσω μια ταινια avi στο αρχικο μεγεθος (700mb) στην μνημη του τηλεφωνου,μπορω να συνδεσω το τηλεφωνο σε τηλεοραση και να δω την ταινια κανονικα δηλαδη με αναλυση που παιζουν τα τηλεοπτικα καναλια?

ευχαριστω

Ναι, μπορείς!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μόλις πήρα το Ν95 και εγκατέστησα το PC Suite. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του phone browser όταν ανοίγω από το My Computer με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στις επαφές. Επίσης και κατί αλλό πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από Sony Ericsson K800.

Ευχαριστώ.

Επίσης και κατί αλλό πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από Sony Ericsson K800.

Ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=188584 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μόλις πήρα το Ν95 και εγκατέστησα το PC Suite. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο του phone browser όταν ανοίγω από το My Computer με αποτέλεσμα να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στις επαφές. Επίσης και κατί αλλό πώς μπορώ να μεταφέρω τις επαφές από Sony Ericsson K800.

Ευχαριστώ.

Δεν μπορεί να μη στο εμφανίζει...

Έκανες εγκατάσταση την κλασσική έκδοση ή τη Nseries... Για κάνε την κλασσική έκδοση και δες σε παρακαλώ.

Τις επαφές μπορείς να τις περάσεις με συγχρονισμό μέσω του Outlook ή μέσω Bluetooth από τη μία συσκευή στην άλλη.

Με την κλασσική έκδοση το εμφανίζει, επίσης μετέφερα και τις επαφές μέσω outlook, με bluetooth δεν γινότανε γιατί το Ν95 δεν αναγνωρίζει το Κ800 κατά την έναρξη μεταφοράς επάφων.

Σας ευχαριστώ.

Ναι, μπορείς!

μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε με ποιον τροπο μπορω να δω μια ταινια που εχω αποθηκευσει στο κινητο και συνδεοντας το με τηλεοραση,διοτι τωρα ξαναπροσπαθησα και μου εμφανιζει εικονα πολυ χαμηλης αναλυσης που ειναι αδυνατον να δεις στην tv.

Ευχαριστω

μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε με ποιον τροπο μπορω να δω μια ταινια που εχω αποθηκευσει στο κινητο και συνδεοντας το με τηλεοραση,διοτι τωρα ξαναπροσπαθησα και μου εμφανιζει εικονα πολυ χαμηλης αναλυσης που ειναι αδυνατον να δεις στην tv.

Ευχαριστω

Μη μου πεις πως το συνδέεις με καμιά full HD… Ε λογικό είναι να φαίνεται χάλια.

Αυτό εξαρτάται και από την ανάλυση που έχει το αποθηκευμένο βίντεο στο κινητό.

Βέβαια όσο μεγαλύτερης ανάλυσης και ποιότητας είναι το βίντεο, τόσο μεγαλύτερο μέγεθος έχει.

Ευχαριστω

Πολλές φορές φταίει και το καλώδιο σύνδεσης.

Καταρχήν τσέκαρε ότι τα βύσματα στην τηλεόραση αλλά και το καρφί που πάει στο κινητό, είναι τέρμα μέσα.Έστω και λίγο πιο έξω αν είναι, έχεις μεν σήμα εικόνας αλλά εντελώς άθλιο..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max