varsamis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Γιατι να μην υπαρχει ? :confused: Δε γνωριζα σχετικα , γι'αυτο ρωτησα . Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OriginALKAPONE Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Τι ακριβώς έκανες; Χρησιμοποιούσες το Mobile Google Maps μέσω GPRS; Ή μήπως έκανες το ίδιο κάνοντας πλοήγηση στον ιστό; Αν έκανες κάποιο απο τα 2, τότε δικαιολογείται αυτή η χρέωση και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. όχι, από το wind plus έμπαινα... συνεχεια:cry: αα και αν μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω να μην φαίνονται όλες η εικόνες στην έκθεση , κάπου είχα δει να φτιάξω ένα ξεχωριστό φάκελο αλλα δεν κατάλαβα. μπορείτε να m πείτε?:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 όχι, από το wind plus έμπαινα... συνεχεια:cry: αα και αν μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω να μην φαίνονται όλες η εικόνες στην έκθεση , κάπου είχα δει να φτιάξω ένα ξεχωριστό φάκελο αλλα δεν κατάλαβα. μπορείτε να m πείτε?:S Φτιάξε μέσα στον φάκελο των εικόνων (ή όπου αλλού θέλεις) ένα φάκελο με όνομα Temp και βάλε εκεί τις φωτογραφίες που θέλεις να κρατήσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 αα και αν μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω να μην φαίνονται όλες η εικόνες στην έκθεση , κάπου είχα δει να φτιάξω ένα ξεχωριστό φάκελο αλλα δεν κατάλαβα. μπορείτε να m πείτε?:S Εκτός αν θέλεις απλ΄ανα εξαφανίσεις μερικές εικόνες που δημιουργούνται απο κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές και σου είναι εντελώς άχρηστες. Άνοιξε τον X-plore, πήγαινε σε κάθε εικόνα, πάτα attributes και επέλεξε τα hidden και system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 παιδια μια ερωτηση sos...πωs μπορω να ξεκλειδωνω αρχεια sis και να τα κανω αποστολη με βτ σε αλλο κινητο γιατι μου βγαζει μηνυμα (αδυνατη αποστολη)...επειγον .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 παιδια μια ερωτηση sos...πωs μπορω να ξεκλειδωνω αρχεια sis και να τα κανω αποστολη με βτ σε αλλο κινητο γιατι μου βγαζει μηνυμα (αδυνατη αποστολη)...επειγον .... Εγκατεστησε καποιον file manager πχ x-plore. Εχει ειπωθει ..οο..φορες. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Εγκατεστησε καποιον file manager πχ x-plore. Εχει ειπωθει ..οο..φορες. ευχαριστω η αποχη φταιει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavloukos Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Geia se olous / oles! Diavasa sto Mobile review oti kykloforise to feature pack 2 se nees syskeves. Tha mporesoume na to egkatastisoume ki emeis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Geia se olous / oles! Diavasa sto Mobile review oti kykloforise to feature pack 2 se nees syskeves. Tha mporesoume na to egkatastisoume ki emeis?? Όχι! Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος. Μόνο οι νέες συσκευές που το ενσωματώνουν εξ αρχής θα το έχουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 kalimera paidia na rotiso mporo na paw to kinito stin nokia na mou to sfiksoun ligaki giati kouniete poli to slide exi xalarosi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 να το πας δεν ειναι σιγουρο οτι θα το κανουν.λιγο τζογο το θεωρουν φυσιολογικο αλλα παραπανω μπορουν να το σφιξουν λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 molis to piga stin nokia kai mou ipe to palikari oti den sfigki kai ama xalarosi kialo 8a prepi na pai sta kentrika gia alagi odigou ti na po twra den kserw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 molis to piga stin nokia kai mou ipe to palikari oti den sfigki kai ama xalarosi kialo 8a prepi na pai sta kentrika gia alagi odigou ti na po twra den kserw Αλλαγή οδηγού? Εννοεί αλλαγή μηχανισμού slide? Αυτό πρέπει να κοστίζει κάμποσα...:wacko: Εκτός αν στο καλύψουν με εγγύηση. Το καλύπτουν ή πρέπει να τα σκάσεις?:X Ξέρει κανείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Αλλαγή οδηγού? Εννοεί αλλαγή μηχανισμού slide? Αυτό πρέπει να κοστίζει κάμποσα...:wacko: Εκτός αν στο καλύψουν με εγγύηση. Το καλύπτουν ή πρέπει να τα σκάσεις?:X Ξέρει κανείς? Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) τα "σκας" για αλλαγή μηχανισμού slide, γιατί το θεωρούν λογικό και φυσικό τον "τζόγο" που κάνει το slide και ό,τι δεν είναι μέσα στην εγγύηση, γιατί εσύ απαιτείς να στο αλλάξουν ενώ ο μηχανισμός λειτουργεί σωστά χωρίς πρόβλημα. Η τιμή πάει γύρω στα 80€ αν δε κάνω λάθος αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ό,τι κάνει τόσο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) τα "σκας" για αλλαγή μηχανισμού slide, γιατί το θεωρούν λογικό και φυσικό τον "τζόγο" που κάνει το slide και ό,τι δεν είναι μέσα στην εγγύηση, γιατί εσύ απαιτείς να στο αλλάξουν ενώ ο μηχανισμός λειτουργεί σωστά χωρίς πρόβλημα. Η τιμή πάει γύρω στα 80€ αν δε κάνω λάθος αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ό,τι κάνει τόσο. Ρίξτε 1 ματιά και στο θέμα του Ν95. Έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα του νέου slide. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Μετά το firmware uptade έχω ένα προβληματάκι. Στην επανεκίνηση μου γράφει "Installing" (ότι κάτι προσπαθεί να εγκαταστήσει από την μνήμη flash?) και μετά από πολύ ώρα γράφει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εγκατάσταση. Έκανα και reset αλλά πάλι τα ίδια. Τι προσπαθεί να εγκαταστήσει και πως μπορώ να σταματήσω αυτή την διαδικασία ώστε να μην την βγάζει κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 το καλυτερο για μενα ειναι μορφοποιηση και καθαρη εγκατασταση στη συνεχεια,προφανως εχουν μεινει εφαρμογες στη flash.μην ξεχνας οτι το format/reset σβηνει το c και οχι τη flash Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία με τον φορτιστή της κατασκευασμένα από ΝΟΚΙΑ και πόσο περίπου θα μου στοιχίσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία με τον φορτιστή της κατασκευασμένα από ΝΟΚΙΑ και πόσο περίπου θα μου στοιχίσουν? Φυσικά σε Nokia Shop, Γερμανό κλπ. Η μπαταρία πάει περίπου 48€. Ο φορτιστής πάει περίπου 15 με 20€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Φυσικά σε Nokia Shop, Γερμανό κλπ. Η μπαταρία πάει περίπου 48€. Ο φορτιστής πάει περίπου 15 με 20€. Φίλε Itchrist86, μιλάω για φορτιστή μόνο για την μπαταρία και όχι βάση τηλεφώνου. Σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι? Για ακόμη μια φορά σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Φίλε Itchrist86, μιλάω για φορτιστή μόνο για την μπαταρία και όχι βάση τηλεφώνου. Σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι? Για ακόμη μια φορά σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Μιλάω για αυτή τη μπαταρία: http://www.targetsales.gr/onlinepic/bl-6f_150x150.jpg Και αυτό τον φορτιστή: http://www.e-cosmote.gr/images/productImages/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A3/%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%A3/%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%A1/NOKIA/NOKIA_AC_5_CHARGER.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 το καλυτερο για μενα ειναι μορφοποιηση και καθαρη εγκατασταση στη συνεχεια,προφανως εχουν μεινει εφαρμογες στη flash.μην ξεχνας οτι το format/reset σβηνει το c και οχι τη flash είναι εύκολο να σβήσω την flash και εάν την σβήσω χάνω κάτι από ότι έχω ξαναεγκαταστήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 είναι εύκολο να σβήσω την flash και εάν την σβήσω χάνω κάτι από ότι έχω ξαναεγκαταστήσει? Αν κάνεις format στην 8αρα μνήμη θα χάσεις μόνο ό,τι περιέχεται σ' αυτή και μόνο. Αν οι εφαρμογές που λες είναι εγκατεστημένες σ αυτή τη μνήμη, τότε θα χαθούν. Για να της κάνεις format θα πας στην εφαρμογή "Μνήμη" και θα πατήσεις Επιλογές > Μορφοποίηση μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASSOS1 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση! Λογικά κάποιο sis δεν πρέπει να είναι που ξεκινάει αυτόματα με το που ανοίγω το κινητό? Που μπορώ να ψάξω να το βρω? Μάλλον στην Flash πρεπει να είναι κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Γειά σας παιδιά και από εμένα. Εδώ και λίγες μέρες έχω και εγώ το super τηλεφωνάκι, εχω ενα πρόβλημα ομως. Συνδέομαι στο ίντερνετ μέσο του linksys κανονικά όταν όμως προσπαθώ να κατεβάσω κατι πχ rapidshare μου βγάζει οτι δεν υποστιρίζεται. Μήπως ηπάρχει λίση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts