Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι ακριβώς έκανες; Χρησιμοποιούσες το Mobile Google Maps μέσω GPRS; Ή μήπως έκανες το ίδιο κάνοντας πλοήγηση στον ιστό; Αν έκανες κάποιο απο τα 2, τότε δικαιολογείται αυτή η χρέωση και δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

όχι, από το wind plus έμπαινα... συνεχεια:cry:

αα και αν μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω να μην φαίνονται όλες η εικόνες στην έκθεση , κάπου είχα δει να φτιάξω ένα ξεχωριστό φάκελο αλλα δεν κατάλαβα. μπορείτε να m πείτε?:S

όχι, από το wind plus έμπαινα... συνεχεια:cry:

αα και αν μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω να μην φαίνονται όλες η εικόνες στην έκθεση , κάπου είχα δει να φτιάξω ένα ξεχωριστό φάκελο αλλα δεν κατάλαβα. μπορείτε να m πείτε?:S

Φτιάξε μέσα στον φάκελο των εικόνων (ή όπου αλλού θέλεις) ένα φάκελο με όνομα Temp και βάλε εκεί τις φωτογραφίες που θέλεις να κρατήσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εκτός αν θέλεις απλ΄ανα εξαφανίσεις μερικές εικόνες που δημιουργούνται απο κάποιες εγκατεστημένες εφαρμογές και σου είναι εντελώς άχρηστες.

Άνοιξε τον X-plore, πήγαινε σε κάθε εικόνα, πάτα attributes και επέλεξε τα hidden και system.

παιδια μια ερωτηση sos...πωs μπορω να ξεκλειδωνω αρχεια sis και να τα κανω αποστολη με βτ σε αλλο κινητο γιατι μου βγαζει μηνυμα (αδυνατη αποστολη)...επειγον ....

παιδια μια ερωτηση sos...πωs μπορω να ξεκλειδωνω αρχεια sis και να τα κανω αποστολη με βτ σε αλλο κινητο γιατι μου βγαζει μηνυμα (αδυνατη αποστολη)...επειγον ....

Εγκατεστησε καποιον file manager πχ x-plore.

Εχει ειπωθει ..οο..φορες.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγκατεστησε καποιον file manager πχ x-plore.

Εχει ειπωθει ..οο..φορες.

ευχαριστω η αποχη φταιει:)

Geia se olous / oles! Diavasa sto Mobile review oti kykloforise to feature pack 2 se nees syskeves. Tha mporesoume na to egkatastisoume ki emeis??

Όχι!

Δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος.

Μόνο οι νέες συσκευές που το ενσωματώνουν εξ αρχής θα το έχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

kalimera paidia na rotiso mporo na paw to kinito stin nokia na mou to sfiksoun ligaki giati kouniete poli to slide exi xalarosi??

spacer.png

molis to piga stin nokia kai mou ipe to palikari oti den sfigki kai ama xalarosi kialo 8a prepi na pai sta kentrika gia alagi odigou ti na po twra den kserw

spacer.png

molis to piga stin nokia kai mou ipe to palikari oti den sfigki kai ama xalarosi kialo 8a prepi na pai sta kentrika gia alagi odigou ti na po twra den kserw

Αλλαγή οδηγού? Εννοεί αλλαγή μηχανισμού slide? Αυτό πρέπει να κοστίζει κάμποσα...:wacko: Εκτός αν στο καλύψουν με εγγύηση. Το καλύπτουν ή πρέπει να τα σκάσεις?:X Ξέρει κανείς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλαγή οδηγού? Εννοεί αλλαγή μηχανισμού slide? Αυτό πρέπει να κοστίζει κάμποσα...:wacko: Εκτός αν στο καλύψουν με εγγύηση. Το καλύπτουν ή πρέπει να τα σκάσεις?:X Ξέρει κανείς?

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) τα "σκας" για αλλαγή μηχανισμού slide, γιατί το θεωρούν λογικό και φυσικό τον "τζόγο" που κάνει το slide και ό,τι δεν είναι μέσα στην εγγύηση, γιατί εσύ απαιτείς να στο αλλάξουν ενώ ο μηχανισμός λειτουργεί σωστά χωρίς πρόβλημα. Η τιμή πάει γύρω στα 80€ αν δε κάνω λάθος αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ό,τι κάνει τόσο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) τα "σκας" για αλλαγή μηχανισμού slide, γιατί το θεωρούν λογικό και φυσικό τον "τζόγο" που κάνει το slide και ό,τι δεν είναι μέσα στην εγγύηση, γιατί εσύ απαιτείς να στο αλλάξουν ενώ ο μηχανισμός λειτουργεί σωστά χωρίς πρόβλημα. Η τιμή πάει γύρω στα 80€ αν δε κάνω λάθος αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος ό,τι κάνει τόσο.

Ρίξτε 1 ματιά και στο θέμα του Ν95.

Έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα του νέου slide.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μετά το firmware uptade έχω ένα προβληματάκι.

Στην επανεκίνηση μου γράφει "Installing" (ότι κάτι προσπαθεί να εγκαταστήσει από την μνήμη flash?) και μετά από πολύ ώρα γράφει ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εγκατάσταση.

Έκανα και reset αλλά πάλι τα ίδια. Τι προσπαθεί να εγκαταστήσει και πως μπορώ να σταματήσω αυτή την διαδικασία ώστε να μην την βγάζει κάθε φορά που ανοίγω το κινητό μου?

το καλυτερο για μενα ειναι μορφοποιηση και καθαρη εγκατασταση στη συνεχεια,προφανως εχουν μεινει εφαρμογες στη flash.μην ξεχνας οτι το format/reset σβηνει το c και οχι τη flash

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία με τον φορτιστή της κατασκευασμένα από ΝΟΚΙΑ και πόσο περίπου θα μου στοιχίσουν?

Παιδιά, ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω καινούρια μπαταρία με τον φορτιστή της κατασκευασμένα από ΝΟΚΙΑ και πόσο περίπου θα μου στοιχίσουν?

Φυσικά σε Nokia Shop, Γερμανό κλπ.

Η μπαταρία πάει περίπου 48€.

Ο φορτιστής πάει περίπου 15 με 20€.

Φυσικά σε Nokia Shop, Γερμανό κλπ.

Η μπαταρία πάει περίπου 48€.

Ο φορτιστής πάει περίπου 15 με 20€.

Φίλε Itchrist86, μιλάω για φορτιστή μόνο για την μπαταρία και όχι βάση τηλεφώνου. Σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι?

Για ακόμη μια φορά σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...

Φίλε Itchrist86, μιλάω για φορτιστή μόνο για την μπαταρία και όχι βάση τηλεφώνου. Σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι?

Για ακόμη μια φορά σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...

Μιλάω για αυτή τη μπαταρία:

http://www.targetsales.gr/onlinepic/bl-6f_150x150.jpg

Και αυτό τον φορτιστή:

http://www.e-cosmote.gr/images/productImages/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A3/%CE%9C%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%A3/%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%A1/NOKIA/NOKIA_AC_5_CHARGER.jpg

το καλυτερο για μενα ειναι μορφοποιηση και καθαρη εγκατασταση στη συνεχεια,προφανως εχουν μεινει εφαρμογες στη flash.μην ξεχνας οτι το format/reset σβηνει το c και οχι τη flash

είναι εύκολο να σβήσω την flash και εάν την σβήσω χάνω κάτι από ότι έχω ξαναεγκαταστήσει?

είναι εύκολο να σβήσω την flash και εάν την σβήσω χάνω κάτι από ότι έχω ξαναεγκαταστήσει?

Αν κάνεις format στην 8αρα μνήμη θα χάσεις μόνο ό,τι περιέχεται σ' αυτή και μόνο.

Αν οι εφαρμογές που λες είναι εγκατεστημένες σ αυτή τη μνήμη, τότε θα χαθούν.

Για να της κάνεις format θα πας στην εφαρμογή "Μνήμη" και θα πατήσεις Επιλογές > Μορφοποίηση μνήμης.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Λογικά κάποιο sis δεν πρέπει να είναι που ξεκινάει αυτόματα με το που ανοίγω το κινητό? Που μπορώ να ψάξω να το βρω? Μάλλον στην Flash πρεπει να είναι κάπου.

Γειά σας παιδιά και από εμένα. Εδώ και λίγες μέρες έχω και εγώ το super τηλεφωνάκι, εχω ενα πρόβλημα ομως. Συνδέομαι στο ίντερνετ μέσο του linksys κανονικά όταν όμως προσπαθώ να κατεβάσω κατι πχ rapidshare μου βγάζει οτι δεν υποστιρίζεται.

Μήπως ηπάρχει λίση

[sIGPIC][/sIGPIC]