Itchrist86 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Πάρε back up μέσω του PC Suite πριν κάνεις αναβάθμιση. Η ταινία είναι στην 8αρα μνήμη, οπότε δεν τη χάνεις. Το θέμα είναι το κλειδί (χρειάζεται ώστε να μπορείς να την αναπαράγεις) το οποίο απ ό,τι θυμάμαι νομίζω πως βρίσκεται στην εσωτερική μνήμη η οποία θα χάσει τα πάντα μετά την αναβάθμιση. Γι αυτό θα πάρεις το back up. ΥΓ: Ελπίζω να κρατήσει το κλειδί το back up, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κρατήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Σε ποια κατηγορια (συσκεψη,υπομνημα,επετειος,υποχρεωση) θα πρεπει να εισαγω μια νεα καταχωρηση ουτως ωστε να μου την εμφανιζει στην αρχικη οθονη αναμονης αναλυτικα την ημερα που πρεπει?ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Η Επέτειος εμφανίζεται και μάλιστα μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα. Η Υποχρέωση εμφανίζεται και πριν την συγκεκριμένη ημέρα. Πάντως και οι δύο εμφανίζονται κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkon Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Ρε παιδια τις εντολες κατω απο τα εικονιδια στην κατασαση αναμονης δηλαδη την αναζητηση, καταχωρησεις wlan πως τις αλλαζουμε στο Ν95 :(:(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Δεν αλλάζουν. Ή τα απενεργοποιείς όλα ή κρατάς την ενεργή ναμονή και αλλάζεις μόνο τα εικονίδια της πάνω σειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Παιδια καλημερα σας!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και σημερα ή την Δευτερα τωρα πια θα ειμαι και εγω κατοχος ενος nokia n95 8GB!Η ερωτηση μου ειναι ανα θα μπορω να εχω GPS στο κινητο μου ή θα πρεπει να παω στην nokia να ''συνδεθω'' για να αποκτησω και εγω GPS?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 εχω προβλημα με το wi-fi ενω εχω ανοιχτω το router aσυρματο δεν μπορω να συνδεθω ,μου βγαζει συνεχεια προδιανεμημενο κλειδι για δικτυο wlan μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος .χρειαζεται να κανω καποιες ρυθμισεις πρωτα .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Η ερωτηση μου ειναι ανα θα μπορω να εχω GPS στο κινητο μου ή θα πρεπει να παω στην nokia να ''συνδεθω'' για να αποκτησω και εγω GPS?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!! Πουθενά δεν θα πας. Θα διαβάσεις καλά τα σχετικά θέματα του φόρουμ και θα δεις οτι υπάρχουν πάρα πολύ καλές εφαρμογές πλοήγησης, εντελώς δωρεάν για το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 εχω προβλημα με το wi-fi ενω εχω ανοιχτω το router aσυρματο δεν μπορω να συνδεθω ,μου βγαζει συνεχεια προδιανεμημενο κλειδι για δικτυο wlan μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος .χρειαζεται να κανω καποιες ρυθμισεις πρωτα .ευχαριστω Που είναι το πρόβλημα...; Σου ζητάει το κωδικό του ασύρματου δικτύου. Αν δεν τον έχεις αλλάξει εσύ θα είναι ο προεπιλεγμένος. Τον βρίσκεις εύκολα στις οδηγίες χρήσης του router ή σε κάποιο αυτοκόλλητο στη κάτω πλευρά στης συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandilarator Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Χαιρετώ τους κατόχους του Ν95 8GB. Εδώ και 5 μήνες είμαι ατυχής κάτοχος κινητού HTC 3470 (Pharos). Δυστυχώς η αγορά του έγινε χωρίς πολύ ψάξιμο και λόγω χαμηλού κόστους. Λάθος μου, μην με κράξετε! :) Ο λόγος που κινήθηκα προς Windows Mobile κινητό ήταν η καθημερινή και πολύ συχνή χρήση του Outlook 2003 (και 2007) για την δουλειά μου. Κυριολεκτικά χάνομαι χωρίς tasks, contacts και calendar. Πίστευα λοιπόν πως ένα WM 6.1 smartphone θα με εξυπηρετούσε. Δυστυχώς ατύχησα. Δεν ξέρω εάν είναι θέμα Η/Υ, λειτουργικού (Vista & XP), κινητού, ή/και Active Sync, αλλά έχω συνεχή προβλήματα με γραμματοσειρές. Αλλοιώνται τα notes των tasks, calendars & contacts. Τέλος πάντων, για να μην πολυλογώ, αποφάσισα να κοιτάξω για κάτι άλλο που θα μπορούσε να με καλύψει. Ένας γνωστός μου πρότεινε το N95 8GB και αφού είδα άπειρα video στο Youtube και διάβασα ένα σωρό reviews, κατέληξα εδώ. Μιας και έχετε ήδη εμπειρία από το συγκεκριμένο smartphone θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα: 1. Υποστήριξη + Συμβατότητα με Outlook 2003/2007. Μπορούν contacts, calendar και tasks να μεταφερθούν μεταξύ 2 Η/Υ με την χρήση του N95; Έχουν πέσει στην υπόληψη σαν τυχόν προβλήματα; 2. GPS. Διάβασα εδώ πως υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για χρήση του δέκτη GPS της συσκευής. Είναι το ίδιο καλά και αξιόπιστα όσο αυτών που τρέχουν σε Windows Mobile; 3. Φόρτιση από USB. Το κάνει; :) 4. Εκδόσεις hardware. Είναι μία και μοναδική ή έχουν βγει διάφορες εκδόσεις; Έχει παρατηρήσει κανείς μεγάλες διαφορές; Μεγάλο post, κουραστικές, απαντημένες ίσως ερωτήσεις. Όποιος έχει το κουράγιο, ας κάνει ένα κόπο να με βοηθήσει και μένα να γίνω μέλος της οικογένειας κατόχων κινητών Nokia. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 1. Υποστήριξη + Συμβατότητα με Outlook 2003/2007. 2. GPS. Διάβασα εδώ πως υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για χρήση του δέκτη GPS της συσκευής. Είναι το ίδιο καλά και αξιόπιστα όσο αυτών που τρέχουν σε Windows Mobile; 3. Φόρτιση από USB. Το κάνει; :) 4. Εκδόσεις hardware. Είναι μία και μοναδική ή έχουν βγει διάφορες εκδόσεις; Έχει παρατηρήσει κανείς μεγάλες διαφορές; [/qUOTE] 1.Σε αυτό καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το χρησιμοποιεί. 2.Το sygic και το garmin (ειδικά το δεύτερο) είναι ίσως οτι καλύτερο κυκλοφορεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε καλύψουν. ;) 3.Όχι, μόνο μέσω του βύσματος. 4.Εκδόσεις hardware δεν υπάρχουν. Το Ν95 8GB κυκλοφορεί σε μία μόνο έκδοση. Αναβαθμίσεις έχουν βγει μπόλικες και διορθώνουν πολλά πράγματα. Εσύ το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι οτι με το που θα το πάρεις, θα δεις αν χρειάζεται αναβάθμιση (μέσω του nokia software updater - αππο τον υπολογιστή σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 1. Υποστήριξη + Συμβατότητα με Outlook 2003/2007. Μπορούν contacts, calendar και tasks να μεταφερθούν μεταξύ 2 Η/Υ με την χρήση του N95; Έχουν πέσει στην υπόληψη σαν τυχόν προβλήματα; Επειδή μια ζωή τις επαφές και το ημερολόγιο τα περνώ μέσω συγχρονισμού με το Office Outlook 03 ή 07, σου λέω πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για τα tasks, δεν γνωρίζω, αν και δε νομίζω να κάνουν τη διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Βρε παιδια συγνωμη που γινομαι ενοχλητικος αλλα εχω ενα προβλημα σε σχεση με την αποκτηση του ''θρυλου''.Την Παρασκευη παραγγειλα το κινητο μεσω ιντερνετ απο το Plaisio με χρηση της πιστωτικης καρτας του πατερα!Και εβλεπα απο το site τους οτι ''αναμενεται συντομα''.Εχθες ελαβα ενα e-mail που μου ανεφεραν οτι υπαρχει εληψη.Η ερωτηση μου ειναι ποτε θα το παραλαβω?Κανονικα την Δευτερα (δηλαδη αυριο) δεν θα ηταν λογικο να το πραλαβω?Επισης αλλη μια ερωτηση!Επειδη εχω πιασει απο την αρχη το post του Nokia Ν95 8GB και εχω φτασει στην 122 σελιδα και δεν εχω βρει ακομα ακρη σχετικα με το GPS και το Wi-Fi μηπως μπορειτε να μου πειτε περιληπτικα τι γινετε με αυτο το θεμα?Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Βρε παιδια συγνωμη που γινομαι ενοχλητικος αλλα εχω ενα προβλημα σε σχεση με την αποκτηση του ''θρυλου''.Την Παρασκευη παραγγειλα το κινητο μεσω ιντερνετ απο το Plaisio με χρηση της πιστωτικης καρτας του πατερα!Και εβλεπα απο το site τους οτι ''αναμενεται συντομα''.Εχθες ελαβα ενα e-mail που μου ανεφεραν οτι υπαρχει εληψη.Η ερωτηση μου ειναι ποτε θα το παραλαβω?Κανονικα την Δευτερα (δηλαδη αυριο) δεν θα ηταν λογικο να το πραλαβω?Επισης αλλη μια ερωτηση!Επειδη εχω πιασει απο την αρχη το post του Nokia Ν95 8GB και εχω φτασει στην 122 σελιδα και δεν εχω βρει ακομα ακρη σχετικα με το GPS και το Wi-Fi μηπως μπορειτε να μου πειτε περιληπτικα τι γινετε με αυτο το θεμα?Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας! Απο τη στιγμη που υπαρχει έλλειψη δεν υπαρχει στανταρ ημερομηνια(για να πω και την κακια μου και εγω απο εκει το παραγγειλα,μου εστειλαν μηνυμα οτι θα το φερουν την ταδε μερα,δεν το εφεραν ενω εγω περιμενα ολη μερα σπιτι και τελικα το εφεραν την επομενη).Για το GPS και το Wi-fi τι εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Επειδη εχω πιασει απο την αρχη το post του Nokia Ν95 8GB και εχω φτασει στην 122 σελιδα και δεν εχω βρει ακομα ακρη σχετικα με το GPS και το Wi-Fi μηπως μπορειτε να μου πειτε περιληπτικα τι γινετε με αυτο το θεμα?Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας! Για το GPS ορίστε: Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ :: GPS, A-GPS, Nokia Maps και η πρώτη χρήση Για το WiFi τι να πούμε...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Ρε παιδιά μέσα από το X-plore πως μπορώ να δω τα θέματά μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Εφόσον τα έχεις εγκαταστήσει και εμφανίζονται στο αντίστοιχο εικονίδιο "Θέματα", δεν μπορείς να τα δεις μέσω του X-plore ή οποιοδήποτε άλλου file manager, συμπεριλαμβανομένης και της Διαχείρισης αρχείων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gevkarinian Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Μερικά όμως που δεν τα δείχνει στην διαχείρηση πως θα τα σβήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Γι αυτό λέμε διαβάστε(!) το S60 3rd Edition Platform FAQ. Δες το ποστ #6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Μετέτρεψα κάποιο τραγούδι με το Nokia Music Manager και το μετέφερα στο τηλέφωνο. Έκανα ενημέρωση λίστας αλλά έβγαλε 0 καταχωρίσεις και το τραγούδι δεν υπάρχει. Τι παίζει? Ευχαριστώ Υ.Γ. Έκανα το ίδιο παλαιότερα με το απλό 95άρι και δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Μετέτρεψα κάποιο τραγούδι με το Nokia Music Manager και το μετέφερα στο τηλέφωνο. Έκανα ενημέρωση λίστας αλλά έβγαλε 0 καταχωρίσεις και το τραγούδι δεν υπάρχει. Τι παίζει? Ευχαριστώ Υ.Γ. Έκανα το ίδιο παλαιότερα με το απλό 95άρι και δεν είχα πρόβλημα. Κάνε ανανέωση βιβλιοθήκης στην εφαρμογή Μουσική. Έκανες αναζήτηση μέσα στην μουσική? Κ ας σου έβγαλε 0 καταχωρήσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Δοκίμασε να το μεταφέρεις μέσω Μαζικής Αποθήκευσης. Το κομμάτι έχει ενημερωμένες ετικέτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το βρήκα με τη επιλογή εξερεύνηση αρχείων, πάτησα να το ανοίξω και μου έβγαλε μη υποστηριζόμενη μορφή. Μα καλά, τι μετατροπή κάνει το πρόγραμμα της Νόκια που δεν αναγνωρίζουν τα τραγούδια τα τηλέφωνά της?????:wacko: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Το βρήκα με τη επιλογή εξερεύνηση αρχείων, πάτησα να το ανοίξω και μου έβγαλε μη υποστηριζόμενη μορφή. Μα καλά, τι μετατροπή κάνει το πρόγραμμα της Νόκια που δεν αναγνωρίζουν τα τραγούδια τα τηλέφωνά της?????:wacko: Σε τι μορφή το μετέτρεψες? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts