Itchrist86 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Πλέον γίνεται και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από πριν. Τρίτος τρόπος από τη πρώτη σελίδα του αντίστοιχου θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Πλέον γίνεται και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από πριν. Τρίτος τρόπος από τη πρώτη σελίδα του αντίστοιχου θέματος. Thnx, δεν είχα κοιτάξει ακόμα το θέμα μιας και δεν έχω ακόμα στα χέρια μου το κινητό. Περιμένω να μου ρθει να το λιώσω...:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Μετα από 3 βδομάδες στο συνεργείο, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά για να μάθω την τύχη του τηλεφώνου....... Το κοριτσάκι μου απάντησε οτί είναι "βλάβη ανωτέρου επιπέδου " και το στείλανε την προηγούμενη βδομάδα στο εξωτερικό. Κάνει 10 - 12 εργάσιμες οπότε απο άλλη βδομάδα θα το έχω(...πιθανολογώ)!!!!!!{Αυτό είναι το γεγονός!!!!} Το πραγματικό γεγονός εγώ λέω οτι το κολοβαράνε μάλλον εκεί κάτω.... Να υπενθυμίσω οτιο άλλξα το p.c και του προσπάθησα να του κάνω αναβάθμιση σε 31....και κόλλησε....:cry::cry::cry::cry::cry::cry:: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Μετα από 3 βδομάδες στο συνεργείο, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά για να μάθω την τύχη του τηλεφώνου....... Το κοριτσάκι μου απάντησε οτί είναι "βλάβη ανωτέρου επιπέδου " και το στείλανε την προηγούμενη βδομάδα στο εξωτερικό. Κάνει 10 - 12 εργάσιμες οπότε απο άλλη βδομάδα θα το έχω(...πιθανολογώ)!!!!!!{Αυτό είναι το γεγονός!!!!} Το πραγματικό γεγονός εγώ λέω οτι το κολοβαράνε μάλλον εκεί κάτω.... Να υπενθυμίσω οτιο άλλξα το p.c και του προσπάθησα να του κάνω αναβάθμιση σε 31....και κόλλησε....:cry::cry::cry::cry::cry::cry:: σου ειχα απαντειση παλι αν δεν κανω λαθος μου ειχε κοληση κι εμενα εκανε 3 εβδομαδες να ερθει και μου αλαξαν πλακετα. μηπως ετειχαν παρα πολλες βλαβες μς το ιδιο προβλημα και τα στελνουν εξω για να δουν τι φτεει και ειχαν τοσα προβληματα απανοτα..................?η μηπως τελειωσαν οι πλακετεσ απ τα απανοτα προβληματα............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 παιδια βελτιώθηκαν οι photos με το τελευταιο update το πηρατε χαμπαρι.....??? εχει φυγει εκεινη η απαίσια θολουρα....κτλ........ η καμερα του ειναι σαν του απλου 95 τωρα......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 παιδιά μήπως ξέρει κάποιος άν υπάρχει κάποιος οδηγός με εικόνες για να μπορέσω να ανοίξω το κινητό μου και να επισκευάσω το slide up? Θα με βοηθούσε να μου δίνατε το Link. Ευχαριστώ! Εκτός από τα video στο youtube, ρίξε μια ματιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimihatzi Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Προσπαθώ να βοηθήσω ένα φίλο με ΝΟΚΙΑ Ν95... Οταν αλλάξει κάρτα SIM, το κινητό δεν ανοιγει και ζητάει "Κωδ.Κλειδώματος" . Ο προκαθορισμένος κωδικός ήταν "12345" αλλά μάλλον έχει αλλαχθεί και δεν μπορούμε να βρούμε τον κωδικό... Υπάρχει κάποια λύση ??? Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Παράθεση dimihatzi My devices:OnePlusOne, HTC ONE, Blackberry Z10, iPhone Παλιές αγάπες :iphone,Blackberry Bold 9900, Palm Pre,Palm Treo Pro, N95 8GB, m105,m505,Zire,Tungsten T, Tungsten C, TX, Treo 650, Life Drive, Nokia Communicator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385556#post2385556;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 ρε παιδια,ποιο κουμπι παταμε για ενεργοποιηθει η φωνητικη κληση? Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Για να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες φωνητικές εντολές, πατήστε και κρατήστε πατημένο το δεξί πλήκτρο επιλογής σε κατάσταση αναμονής και πείτε μία φωνητική εντολή. Από user guide! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 καλημερα εχω μια απορια η οποια μου ηρθε τωρα στο ξεκαρφοτο υπαρχει καπια εντολη που να κανει αφερεση της μνημης απλα να μη φαινετε και να διχνει το κινιτο αδειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Όχι, δεν υπάρχει. Αν ήταν κάρτα μνήμης κάτι θα μπορούσε να γίνει, αλλά εφόσον είναι ενσωματωμένη δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μου φαίνεται οτι χαλασε το μικροφωνο. Θα το παω σε νοκια σοπ, καθως καλυπτεται απο την εγγυηση (1 χρονος δεν ειναι; ) Να το παω σε οποιοδηποτε εδω στο κεντρο θεσσαλονικης, ή υπαρχει καποιο που δε θα μου το αργησει οσο εχω ακουσει εδω μεσα και τρομαξα;:blink: Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 paidia pws mporo na kratisw ta minimata sto pc na kanw epanafora tou tilefonou se ergostasiaki katastasi kai meta na ta xanaperasw euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μου φαίνεται οτι χαλασε το μικροφωνο. Θα το παω σε νοκια σοπ, καθως καλυπτεται απο την εγγυηση (1 χρονος δεν ειναι; ) Να το παω σε οποιοδηποτε εδω στο κεντρο θεσσαλονικης, ή υπαρχει καποιο που δε θα μου το αργησει οσο εχω ακουσει εδω μεσα και τρομαξα;:blink: Η συσκευή καλύπτεται από διετή εγγύηση. Και φυσικά να το πας. paidia pws mporo na kratisw ta minimata sto pc na kanw epanafora tou tilefonou se ergostasiaki katastasi kai meta na ta xanaperasw euxaristw Πάρε back up μέσω του Nokia PC Suite. Πάντως με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν χάνεις τα δεδομένα σου. Μόνο με hard format τα χάνεις. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 paidia pws mporo na kratisw ta minimata sto pc na kanw epanafora tou tilefonou se ergostasiaki katastasi kai meta na ta xanaperasw euxaristw Εγώ ορίζω απο τις ρυθμίσεις ως μνήμη αποθήκευσης των μηνυμάτων την κάρτα μνήμης. Έτσι, μετά το format εν επιλέξεις ξάνα την κάρτα μνήμης θα βρείς όλα τα μηνύματα σου εκεί. Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι πώς μπορώ να αλλάξω "ανώδυνα" το ringtone. Τι έννοώ; Όταν πάω να επιλέξω άλλο τόνο μέσα στην λίστα των διαθέσιμων τόνων εκεί ανάμεσα είναι και όλα μου τα mp3. Συνεπώς πρέπει να go through όλα τα αρχεία μουσικής τα οποία είναι 3-4GB. Κανένα utility μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Δοκιμασε να κανεις hide με τον x-plore τον φακελο με τα .mp3 που δεν σε ενδιαφερουν.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εγώ αυτό που θέλω να μάθω είναι πώς μπορώ να αλλάξω "ανώδυνα" το ringtone. Τι έννοώ; Όταν πάω να επιλέξω άλλο τόνο μέσα στην λίστα των διαθέσιμων τόνων εκεί ανάμεσα είναι και όλα μου τα mp3. Συνεπώς πρέπει να go through όλα τα αρχεία μουσικής τα οποία είναι 3-4GB. Κανένα utility μήπως; Εκτός από αυτό που αναφέρει ο gianpithio μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Απλά πας στο αρχείο ήχου του θέλεις και πατάς Επιλογές > Χρήση ήχου > Ως ήχος κλήσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pterodaktilos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 ok hard reset πως κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Εκτός από αυτό που αναφέρει ο gianpithio μπορείς να κάνεις κάτι πιο απλό. Απλά πας στο αρχείο ήχου του θέλεις και πατάς Επιλογές > Χρήση ήχου > Ως ήχος κλήσης. Το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω πουθενά τα default ring tone μέσω x-plore για να διαλέξω κάποιο. Δεν έγινε τίποτα με το να κρύψω τον φάκελο που περιέχει τα mp3. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι δυνατόν να μην σκεφτήκαν πως να αλλάξει κανείς το ringtone χωρίς να τα ψάχνει μεταξύ των αρχείων μουσικής :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Τα μπέρδεψες, δεν εννοούσα μέσω του X-plore, αλλά μέσω της Έκθεσης. Μέσω του X-plore μπορείς να τον θέσεις ως hidden ή και System. Απλά πήγαινε επάνω του και πάτα το 6. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί τσέκαρε τις αντίστοιχες επιλογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRouBLe Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω πουθενά τα default ring tone μέσω x-plore για να διαλέξω κάποιο. Δεν έγινε τίποτα με το να κρύψω τον φάκελο που περιέχει τα mp3. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι δυνατόν να μην σκεφτήκαν πως να αλλάξει κανείς το ringtone χωρίς να τα ψάχνει μεταξύ των αρχείων μουσικής :confused: Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα τραγούδια που υπάρχουν στο sounds\digital εμφανίζονται στο επιλογή για ringtone. Άμα τα τραγούδια είναι σε άλλο φάκελο δν τα εμφανίζει... Αυτό έιχα καταλάβει από το N71 που έιχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starxer Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 γεια σας. Ποιο ειναι το κουμπι που παταμε συνεχεια για να ενεργοποιθει η φωνητικη κληση? Παράθεση το γέλιο είναι η τροφή της ψυχής!!! Lumia 1020 : Rules!!! Νokia N9: Have no rules!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 γεια σας. Ποιο ειναι το κουμπι που παταμε συνεχεια για να ενεργοποιθει η φωνητικη κληση? Κρατάς πάτημενο το δεξί soft key. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts