Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το εξης προβλημα:περναω τραγουδια μεσω μαζικης απωθηκευσης και βαζω 5 τραγουδια μετα στην ανανεωση μου βγαζει οτι περαστικαν 1 τραγουδια.τι μπορει να φταιει.ασε που μερικες φορες τρωει και καποια κολληματα.μηπως ξερει κανενας ποτε θα βγει καινουργιο Firmware εχω το V 30.0.018

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η τιμή του Ν95 8gb σαν μεταχειρισμένο 7-8 μηνών? Επίσης το GPS έχει καλή απόκριση στο να βρίσκει δορυφόρους ή αργεί να δώσει το στίγμα? Αξίζει δλδ με λίγα λόγια το GPS?

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω μερικα παιχνιδια για το N95 8GB ειμαι στη δουλεια και ο χρονος δεν μου επιτρεπει να ψαξω μεσα στα πολλα topic του site.Ασε που και ο προισταμενος εχει τις μαυρες του τελευταια.Ευχαριστω παιδια!!!!!

καλημερα,που μπορω να βρω την καλυτερη τιμη για nokia n95 8gb

ελλαδα η εξωτερικο?κανα μαγαζι που να εχει αποστολη ελλαδα?

ακουω για 360 media markt γερμανιας...

κανα european site like skroutz.gr

Υπάρχει πρόβλημα αν ένα Ν95 8GB vodafone live το χρησιμοποιήσω σε δίκτυο Cosmote? Καταρχήν υπάρχει ΝΟΚΙΑ Ν95 8GB vodafone live στα καταστήματα?

Δεν ξέρω αν έχει βγει VL έκδοση, αλλά και αν έχει δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μπορείς να το χρησιμοποιείς κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παίδες αγόρασα και εγώ το πολύ καλο αυτο κινητό και εχο 4 απορίες:

1) εχει SAR 0.49 όπως κάπου πήρε το μάτι μου? απο σήμα δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα αλλα αν όντως το SAR του είναι τόσο είναι μια ευχάριστη έκληξη νομίζω.

2) το κόκκινο φωτάκι όταν τραβάει video δεν έχει επιλογή να σβήνει έτσι?

3) γίνεται όταν κλέινω το πορτάκι να γυρνάει σε κατάσταση αναμονής (κεντρική οθόνη)?

4) να απαντήσεις με το πορτάκι μπορείς, να τερματίσεις κλήση γίνεται?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις =)

Παίδες αγόρασα και εγώ το πολύ καλο αυτο κινητό και εχο 4 απορίες:

1) εχει SAR 0.49 όπως κάπου πήρε το μάτι μου? απο σήμα δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα αλλα αν όντως το SAR του είναι τόσο είναι μια ευχάριστη έκληξη νομίζω.

2) το κόκκινο φωτάκι όταν τραβάει video δεν έχει επιλογή να σβήνει έτσι?

3) γίνεται όταν κλέινω το πορτάκι να γυρνάει σε κατάσταση αναμονής (κεντρική οθόνη)?

4) να απαντήσεις με το πορτάκι μπορείς, να τερματίσεις κλήση γίνεται?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις =)

1) όντως το SAR είναι τόσο και είναι το καλύτερο απ'όλα.Αν σκεφτείς ότι όλες οι καινούργιες συσκευές της ΝΟΚΙΑ είναι κοντά στο 1

2) όχι υποτίθεται είναι για προστασία των δικαιωμάτων αυτών που βιντεοσκοπούνται

3) δεν πολυκατάλαβα την ερωτησή σου.Αν εννοείς να τερματίζει όλες τις διεργασίες σου και να γυρνάει στην αναμονή όχι

4) από το λογισμικό του τηλεφώνου δεν γίνεται.αν θες όμως μπορείς να κατεβάσεις προγραμματάκι να το κάνεις.Σαν επιλογή υπάρχει μόνο σε κινητά της σειράς Ε

Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι η τιμή του Ν95 8gb σαν μεταχειρισμένο 7-8 μηνών? Επίσης το GPS έχει καλή απόκριση στο να βρίσκει δορυφόρους ή αργεί να δώσει το στίγμα? Αξίζει δλδ με λίγα λόγια το GPS?

Φίλε μου έχω περασμένα δύο προγράμματα, το GARMIN και το SYGIC. Το κλείδωμα των δορυφόρων και στις δύο περιπτώσεις γίνεται εντός δευτερολέπτων έως δύο λεπτών. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό.

Πω πω, εχθες ηταν κατι πιτσιρικια διπλα μου στον ηλεκτρικο και ο ενας ειχε αυτο, το Ν95 8gb..

Απ'οτι ακουσα, μολις το ειχε αγορασει 100 ευρω.(!!) Τσιμπημενο φυσικα, χωρις καν φορτιστη, αλλα μονο ενα κατοσταρικο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να δεις τιμές ματαχειρισμένων και να πάρεις μια ιδέα για το συγκεκριμένο μοντέλο μπες στο emarketgr

Προσοχή με τα πολύ φθηνά γιατί παίζουν και κινέζικες μούφες.. :!:
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

το πηρα και εγω προχτες 2nd hand ειναι ενος ετους περιπου η συσκ αν κρινω απο την αποδειξη και ειναι αυτη με τον spiderman.στο *#0000# μου βγαζεi:

V 30.0.18

23-07-08

RM-320

nokia n95(07.01).

ola ok?

με την μπαταρια του εχω ενα θεματακι ισως επειδη το σκαλιζω σχεδον ολη μερα αλλα με το step counter,slide helper,rotateme να τρεχουν απο πισω την φωτεινοτητα στο φουλ μου παει 24 ωρες περιπου.ασε που σημερα απο τις 4 γραμμεσ μου επεσε στα μπαμ στην μια κ αρχισε τα μπιπ μπιπ.8α ηταν καλυτερα αν επαιρνα μια καινουργια ε?α!επισης περασα garmin αλλα εσβησα το cardrunner.dll.κατα τα αλλα πολυ θετικες

εντυπωσεις.εχετε να προτεινετε τπτ αλλο?κανα καλο προγραμμα κανα καλο tweak? :)

επισης δεν μου ανοιγει το μενου με τις καρτελες απο το κουμπι με το ρομβο.ετσι ξαφνικα.το παταω κανει κατι η οθονη κ ξαναγυρναει στην αναμονη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλορίζικο.

Έχεις τη τελευταία έκδοση λογισμικού

Άστο καλύτερα. Αν θέλεις πάρε μια δεύτερη original να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

επισης δεν μου ανοιγει το μενου με τις καρτελες απο το κουμπι με το ρομβο.ετσι ξαφνικα.το παταω κανει κατι η οθονη κ ξαναγυρναει στην αναμονη!

Εαν του κανεις hard format λογικα θα στρωσει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εαν του κανεις hard format λογικα θα στρωσει..

πηγα να δειξω σε ενα φιλο μου οτι δεν δουλευει κ δουλεψε παλι ξαφνικα κ δουλευει απο τοτε...:blink:

για μπαταρια τωρα ειδα εχει στο εμαρκετ κ καλα αυθεντικη καινουργια με 10 ευρω...κ επισης βρηκα ΕΒΑΥ προσωψη φαινεται αρκετα καλη λευκη η χρυση και σκεφτομαι να την παραγγειλω αλλα να το κανω λευκο η χρυσο?ασε που παιζει κ το ροζακι...:p;) που πιστευω θα τραβαει πιο πολλα γυναικεια βλεμματα κ αφορμες για συζητηση ;) (απο εμπειρια,εχω κανει ενα tytn 2 ροζ) χαχαχα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Πρόσοψη δεν υπάρχει ρόβλημα να πάρεις. Κάνεις το κομμάτι σου και όποτε θέλεις, την αλλάζεις και ξαναβάζεις την μαύρη. Αλλά μπαταρία μαϊμού σου προτείνω να μην πάρεις. Αν έχεις πρόβλημα με την αυτονομία, κινείσαι αλλιώς. Παίρνεις, φορτιστή αυτοκινήτου, ηλιακό φορτιστή, δεύτερη μπαταρία γνήσια ή αυτό, που είναι η μια πολύ καλή λύση.

Δηλαδη αλλαζει τοσο ευκολα η προσοψη του Ν95..??

Επισης, nikoli, θα προτεινα την λευκη, επειδη το πετυχα καπου στο google μολις πριν μερικες μερες και μ'αρεσε αρκετα.. Αλλα δεν ηταν καλη η φωτο και δεν μπορουσα να δω πολλα πολλα..

Οχι ομως και ροζ ρε'συ.. :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω κατα ποσο ευκολα αλλαζει αυτο θα το μαθω εκεινη την στιγμη αλλα αμα σκεφτεις οτι εχω κανει κατι qtek 9000 φυλο και φτερο μαλλον δεν θα με δυσκολεψει :p ειμαι αναμεσα σε λευκη με χρυση αλλα μαλλον τελικα λευκο θα το κανω

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Φιλε μου αυτες οι προσοψεις επειδη ειναι ημιτασιον δεν εφαρμοζουν καλα και θα σου γεμισει σκονη το κινητο.Αν θες ξανασκεψου το.

Εστω, σε περιπτωση που παρεις ενα μεταχειρισμενο 95 και θες να βαλεις καινουργιες προσοψεις αυθεντικες, τις αλλαζεις ευκολα μονος σου?

Γιατι στο Ν82 που εχω, δεν ξερω αν αλλαζονται και τοσο ευκολα, τα 4-5 κομματια που εχει.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]