Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να κλειδώνει με κωδικό πας ρυθμίσεις- γενικές- ασφάλεια- τηλέφωνο- περίοδος αυτόματου κλειδώματος.

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για τους χάρτες; Υπάρχουν τα επίσημα θέματα των εφαρμογών Sygic, Garmin και Νokia Maps οπου εκεί θα βρείς οδηγίες εγκατάστασης.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το autorotation το bug με την περιστροφη της οθονης και στην αναμονη το διορθωσανε.Και ποση μνημη εχεις ελευθερη κατα την εναρξη του κινητου.

Με το autorotation το bug δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω το autorotation.αν θες πες μου τι συνεβαινε να σου πω αν γινεται τωρα.η μνημη 89,69 με το που ανοιγει και μετρημενο με τον best task manager.

οκ

το έκανα αυτο που είπες με το κλείδωμα.

βασικά

αυτό με τους χάρτες θέλω να δουλεύει ως εξής:

όταν μπαίνω σε ταξί ου βάζει την διεύθυνση ο οδηγός και με πάει έτσι. κάτι αντίστοιχο δεν έχει;

Μάλλον μιλάς για το Nokia maps (όπως σου είπα υπάρχουν πολλά προγράμματα πλοήγησης).

Το ανοίγεις, κάνεις αναζήτηση, μόλις βρεις το σημείο που θέλεις να πας, επιλέγεις οδήγησε/περπάτησε (ανάλογα τι θες) και ξεκινάει η πλοήγηση.

Βασικά στοιχεία: να έχεις ενεργοποιημένη άδεια χρήσης για την εφαρμογή και να βρει η συσκευή σου δορυφόρους.

σε κάτι ποιό λεπτομερέστατο

μπορείς να μου γράψεις;

αυτά ήτανε πολλά

και μπερδεύτηκα

@libido για το Nokia maps υπαρχει το επισημο θεμα καλυτερα να συνεχισουμε εκει την κουβεντα. Επισης διαβασε και το 1 ποστ του επισημου θεματος.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

Για οτι αλλο χρειαστεις και εχει σχεση με το Nokia maps καλυτερα ρωτησε το εκει..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μετά το Ν95,πήρα και το Ν95 8g, μιας και είχα και την επιδότηση. Μην σας κουράζω πιο είναι καλύτερα, θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο άλλο πήγαινα εργαλεία και μετα εύρισκα το εικονίδιο της μνήμης και εκανα αντίγραφα ασφαλείας. Στο Ν95 8g, πως θα το κανω αυτό; Μέσω του Nokia PC Suite, ξέρω πως γίνεται. Σας ευχαριστω πολύ.

Με το autorotation το bug δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω το autorotation.αν θες πες μου τι συνεβαινε να σου πω αν γινεται τωρα.η μνημη 89,69 με το που ανοιγει και μετρημενο με τον best task manager.

Η οθονη αναμονης(αναμονη εννοω το τηλ οταν ειναι ξεκλειδωτο) στο Ν95 περιστεφεται ενω στο ν82 οχι στην αναμονη.

Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8

Μετά το Ν95,πήρα και το Ν95 8g, μιας και είχα και την επιδότηση. Μην σας κουράζω πιο είναι καλύτερα, θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο άλλο πήγαινα εργαλεία και μετα εύρισκα το εικονίδιο της μνήμης και εκανα αντίγραφα ασφαλείας. Στο Ν95 8g, πως θα το κανω αυτό; Μέσω του Nokia PC Suite, ξέρω πως γίνεται. Σας ευχαριστω πολύ.

Εργαλεία βοηθήματα μνήμη αντίγραφο ασφαλείας

Η οθονη αναμονης(αναμονη εννοω το τηλ οταν ειναι ξεκλειδωτο) στο Ν95 περιστεφεται ενω στο ν82 οχι στην αναμονη.

και αυτό δηλαδή είναι bug, εγώ το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια για δειτε αυτο..

http://www.n95users.com/forum/hardware-hacks/17650-gps-modification.html

Με 'τρωει' να το δοκιμασω!:ninja:

λετε πραγματικα να λειτουργει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

paides prospa8isa na kanw update mesw nsu kai tpt akoma:(gmt:(:w00t:

Οντως ακομα δεν εχει βγει.Οποτε σε αναμονη.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

ανεβηκε στο nsu η νεα αναβαθμιση,τωρα την κατεβαζω

οσοι πιστοι προσελθετε............

First Impressions With Nokia N95 8GB - v30.0.018

http://www.symbianv3.com/wp-content/uploads/2008/09/n95-8gb-v3.png

http://www.symbianv3.com/first-impressions-with-nokia-n95-8gb-v300018

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ανεβηκε στο nsu η νεα αναβαθμιση,τωρα την κατεβαζω

οσοι πιστοι προσελθετε............

Ωραία.. :happy:

παιδια θελω βοηθεια με το n-gage ... παρατηρησα οτι εχει αλλαξει τελειως ... αν θυμαμαι καλα καπως ετσι γινοταν οταν κατεβαζες ενα αρχειο και το εκανες εγκατασταση και γινοταν n-gage v2 ... δε τα ξερω καλα μπορει να λεω χαζομαρες αλλα το ειχα ξαναδει ετσι σε αυτη την μορφη και επειδη δε μου αρεσε το αφαιρεσα απο την διαχειρηση εφαρμογων ... και ξανα εγινε ετσι οπως ηταν πριν στο κινητο το n-gage ...

τωρα τι παιζει ? τα παιχνιδια που ειναι ? πριν ειχα το fifa και ενα ραλακι ...

επιπλεον κατι που πιστευω ειναι πολυ σημαντικο ... αν πατε στην διαχειριση εφαρμογων θα δειτε πολλα "καλουδια" που εχουν εγκατασταθει στη μνημη του κινητου και ολα αφορουν το n-gage και καποιο με ονομα N-Gage Installer εχει εγκατασταθει στο mass memory ... η απορια μου ειναι αν φορμαρεις την mass memory τι προβλημα θα προκυψει μετα με το n-gage αφου το Installer θα αφαιρεθει απο την mass memory ... οποτε κατι δε θα τρεχει καλα ... μηπως μετα αυτοματα θα ξαναπεραστει το Installer στην mass memory μετα το φορμαρισμα της ? ... να το εχει κανει η ΝΟΚΙΑ δηλαδη ετσι ...

επιπλεον γινεται ρε παιδια απο την κεντρικη οθονη να βγει το κοινο online ?σε τι χρησιμευει πραγματικα ? με ενοχλει και πιστευω πως ειναι αχρηστη λειτουργεια του κινητου ...

επισης το MyNokia ουτε αυτο παιζει για ελλαδα ... και φυσικα δε θα μαθουμε τι ειναι ...

και κατι που με καιει πολυ ... οταν σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και σηκωσεις την οθονη προς τα πανω απαντας στη κληση και μιλας ... γιατι οταν το κατεβασεις προς τα κατω ξανα δε τερματιζει η κληση ? γιατι δε το εχουν κανει αυτο ? μηπως ειναι καποια ρυθμιση που δεν εχω ανακαλυψει οτι υπαρχει στο κινητο ?

μολις εβαλα κ γω την 30.....

αλλα με το που ανοιγει πλεον το κινητο μου βγαζει "εγκατασταση......."

κ στη συνεχεια μηνυμα οτι βρεθηκε μη αξιοπιστο λογισμικο κτλπ κτλπ...

πως θα το σταματησω αυτο το πραγμα????!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]