andreas1022 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 :ooch: Για καθε συσκευη (μοντελο) ειναι διαφορετικο το product code :rolleyes: A ok...νασαι καλα Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 N95 8Gb UnderWater::p http://www.jaspp.net/en/2008/06/n95-8gb-underwater/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 καλησπερα παιδια ξερετε αν το ν958γιγα παιζει ταινιεσ αvi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 καλησπερα παιδια ξερετε αν το ν958γιγα παιζει ταινιεσ αvi? Μόνο με επιπλέον εφαρμογή (π.χ. SmartMovie, DivX player). Ρώτα στο επίσημο θέμα των Εφαρμογών, εδώ. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Βρε παιδια πονεσανε τα ματια μου να διαβαζω αλλα δεν ειδα κατι σχετικο...νεοκοποσ βλεπετε γαρ.... εψαξα και μονος μου στην σουιτα αλλα τιποτε...βοηθεια σας παρακαλω... για να παραμετροποιησω τα ονοματα και τοθς αριθμους(διοτι κατα το data trasfer ξαναγεννηθηκαν σε ενα ονομα 3 αριθμοι και 3 φορεσ στην λιστα) των επαφων μου και να τα ξαναστειλω πισω στο Ν95 8γκ τι πρεπει να κανω ακριβως...βρηκα φωτο μπλογκσ κτλ αλλα απο τις επαφεσ το μονο που καταφερα να δω ειναι ενα μονο για αναγνωση κειμενο με ονοματα και αριθμους στην σουιτα σαν αντιγραφο ασφαλειας και μονο... Ενα χερι βοηθειας σας παρακαλω. Νεοκοπος αλλα λατρης της συσκευης και τεχνολογιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Παιδιά το ξέρατε ότι με το τελευταίο update που έβγαλε η νόκια για το Ν95 8gb έχει auto rotate screen??? σήμερα το έμαθα που το είχε κάποιοσ και τον ρώτησα πως και γιρίζει?? του έβαλες κάνα πρόγραμμα ?? και μου απάντησε ότι είναι από το τέλευταίο update ... επίσης τα εικονίδια στο μενού αλλάζουν δηλαδή εννοω ότι ερχονται κάπως μπροστά και δεξια και αριστερά ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Το rotate στο τελευταιο update προσθεθηκε σιγουρα , για να εικονιδια δεν ξερω :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Βρε παιδιά κανεις δεν χρειαστηκε να τροποποιησει τις επαφες του και να τις επαναφερει μεσο σουιτας στο κινητο?Συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα φευγω διακοπες και θα ειμαι χωρις νετ να δω την απαντηση.Συγνωμη και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 ... επίσης τα εικονίδια στο μενού αλλάζουν δηλαδή εννοω ότι ερχονται κάπως μπροστά και δεξια και αριστερά ... Ναι υπάρχει κίνηση εικονιδίων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Βρε παιδιά κανεις δεν χρειαστηκε να τροποποιησει τις επαφες του και να τις επαναφερει μεσο σουιτας στο κινητο?Συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα φευγω διακοπες και θα ειμαι χωρις νετ να δω την απαντηση.Συγνωμη και παλι... μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης για το τι θες να κανεις? Οταν λες τροποποιησει τι ακριβως θες να κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Βρε παιδια πονεσανε τα ματια μου να διαβαζω αλλα δεν ειδα κατι σχετικο...νεοκοποσ βλεπετε γαρ.... εψαξα και μονος μου στην σουιτα αλλα τιποτε...βοηθεια σας παρακαλω... για να παραμετροποιησω τα ονοματα και τοθς αριθμους(διοτι κατα το data trasfer ξαναγεννηθηκαν σε ενα ονομα 3 αριθμοι και 3 φορεσ στην λιστα) των επαφων μου και να τα ξαναστειλω πισω στο Ν95 8γκ τι πρεπει να κανω ακριβως...βρηκα φωτο μπλογκσ κτλ αλλα απο τις επαφεσ το μονο που καταφερα να δω ειναι ενα μονο για αναγνωση κειμενο με ονοματα και αριθμους στην σουιτα σαν αντιγραφο ασφαλειας και μονο... Ενα χερι βοηθειας σας παρακαλω. Νεοκοπος αλλα λατρης της συσκευης και τεχνολογιας. Πλεον βλεπω το ονομα Κωστας παπαδοπουλοσ 3 φορες διοτι κατα το data trasfer στην wind γεννα νεες επαφες ενω πριν ηταν μια επαφημε 3 τηλεφωνα σαν στοιχεια.Τωρα πλεον ζητω να μαθω με πιο τροπο μπορω να παρω τις επαφες μου στον υπολογιστη να της δουλεψω εκει καλυτερα και πιο ευκολα και να τις ξαναριξω πισω στο κινητο πιο καλα απο ποτε. Δηλαδη πλεον να κανω την επαφη Κώστας Παπαδόπουλος μια και μοναδικη με 3 νουμερα κινητό γραφείο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Μπορείς μέσω του PC Suite. Πήγαινε στο Ο Υπολογιστής μου > Nokia Phone Browser > Nokia N95 > Επαφές. Εκεί είναι όλες οι επαφές. Κάνε τες αντιγραφή και επικόλληση όπου θέλεις εσύ στον υπολογιστή σου, επεξεργάσου τες και μετά πέρασέ τες ξανά στο κινητό αφού πρώτα διαγράψεις αυτές που έχει ήδη μέσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIFAKOS Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Μηπως γνωριζει κανενας να μου πει ποσο κοστιζει αυτη τη στιγμη το nokia N95 8gb καινουριο? Αξιζει τα λεφτα του?:confused::confused::confused: Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Μπορεις να βοηθησεις πως διαγραφω τις επαφες που εχει μεσα το κινητο και πως περνω μεσα τις επεξεργασμενες σε παρακαλώ.Ακομη στο Nokia Nseries PC Suite δεν βλεπω πουθενα την διαδρομη που περιγραφεις.Συγνωμη αν δειχνω τοσοπολυ αρχαριος αλλα μάλλον ειμαι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχεις συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή σε κατάσταση PC Suite. Ύστερα θα πας στο Ο Υπολογιστής μου > Nokia Phone Browser > Nokia N95 > Επαφές. Από εκεί θα τις κάνεις αντιγραφή, θα τις περάσεις τον υπολογιστή (με μια απλή επικόλληση) και αφού τις επεξεργαστείς θα τις κάνεις και πάλι επικόλληση στο φάκελο Επαφές απ όπου τις πήρες ώστε να περαστούν και πάλι στο κινητό. Για να τις διαγράψεις θα το κάνεις από το κινητό. Θα μπεις στην εφαρμογή Επαφές και θα πατήσεις Επιλογές > Επιλογή όλων, και μετά το πλήκτρο C. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Πρώτα από όλα θα πρέπει να έχεις συνδέσει το κινητό με τον υπολογιστή σε κατάσταση PC Suite. Ύστερα θα πας στο Ο Υπολογιστής μου > Nokia Phone Browser > Nokia N95 > Επαφές. Από εκεί θα τις κάνεις αντιγραφή, θα τις περάσεις τον υπολογιστή (με μια απλή επικόλληση) και αφού τις επεξεργαστείς θα τις κάνεις και πάλι επικόλληση στο φάκελο Επαφές απ όπου τις πήρες ώστε να περαστούν και πάλι στο κινητό. Για να τις διαγράψεις θα το κάνεις από το κινητό. Θα μπεις στην εφαρμογή Επαφές και θα πατήσεις Επιλογές > Επιλογή όλων, και μετά το πλήκτρο C. δες τι βλεπω μεσω pc suite ενω συνδεετε βλεπει την συσκευη τον ονοματιζει εκει που επρεπε να δειχνει στοιχεια τηλεφωνου ειναι σαν κλειδωμενο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι...εχω τρελαθει εδω και 6 ωρες παλευω να δω τι γινετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Τα έχεις μπερδέψει... Βγες από αυτό το πρόγραμμα και πήγαινε στο Φάκελο "Ο Υπολογιστής μου" μέσω του μενού Έναρξη και ακολούθησε το root που σε έγραψα και πιο πάνω. Θα τις βρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 @Itchrist86 Μια φίλη έχει το 3250 και το pc suite που έδινε το κινητό τότε και χτες επεξεργάστηκα τις επαφές της όπως ακριβώς περιέγραψες! Από σήμερα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός Ν95 8GB και στο My Computer δεν υπάρχει αυτό το εικονίδιο !! Κατά τα άλλα το suite παίζει κανονικά όπως επίσης μου εμφανίζει κανονικά το κινητό σαν mass storage device στη λειτουργία "Μεταφορά δεδομένων". Κάποια ιδέα ?! Μήπως να βάλλω παλαιότερη έκδοση του pc suite ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Δυστηχως επαληθευομαι δεν υπαρχει τετοιο πργμα στην νεα εκδοση της σουιτας ή είναι αλλου...Ολο το απογευμα ψαχνω και εφτασα μεσανυχτα...γκρρρρρ Ευχαριστω για την προσπαθεια φιλε Itchrist86 πραγματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Ρε παιδιά δεν υπάρχει αυτό το εικονίδιο...;:confused: http://www.photo2box.com/images/xseh911t4d3e4o3w4uyf_thumb.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 @menou Δεν είναι μέσα στην σουίτα. Θα πας εκεί που υποδεικνύει η εικόνα που έχει επισυνάψει ο Itchrist86. @Itchrist86 Οχι δυστυχώς σε εμένα δεν υπάρχει. Και με βόλευε πάρα πολύ. Μόνο έτσι πέρναγα αρχεία και κράταγα backups. Θα δοκιμάσω με την σουίτα της φίλης μου και ελπίζω να είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εφόσον δεν υπάρχει, π ηγαίνετε μέσω αυτού του εικονιδίου, είναι το ίδιο.:) http://www.photo2box.com/images/yy6yxzwpo1km7z77rg8_thumb.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menou Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 @menou Δεν είναι μέσα στην σουίτα. Θα πας εκεί που υποδεικνύει η εικόνα που έχει επισυνάψει ο Itchrist86. @Itchrist86 Οχι δυστυχώς σε εμένα δεν υπάρχει. Και με βόλευε πάρα πολύ. Μόνο έτσι πέρναγα αρχεία και κράταγα backups. Θα δοκιμάσω με την σουίτα της φίλης μου και ελπίζω να είναι συμβατή με το τηλέφωνό μου. Σαφως και δεν υπαρχει...ουτε το ενα ουτε το αλλο δυστηχως...μηπως πρεπει να εγκαταστησω περισσοτερες επιλογες απο την σουιτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 @ menou & jog_ Κατάλαβα τι γίνεται...:happy: Έχετε και οι δύο σας το ηλίθιο Nokia Nseries PC Suite. Βγάλτε το και εγκαταστήστε το κλασσικό Nokia PC Suite.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog_ Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Εν το μεταξύ ήθελα να σχολιάσω ότι προτιμούσα το παλιό pc suite με το μεγάλο παράθυρο και το λευκό φόντο !! :p Τελικά είναι δύο διαφορετικά file/data managers ! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ !! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts