Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω για την πληροφορια παιδες . γιατι και εγω θελω να του αλλαξω τα παντα γιατι εφαγε μια γερη τουμπα και τα σημαδια ειναι κατι παραπανω απο εμφανη.

σχετικα με την οθονη ξερει κανεις τι γινεται ? μπορει να αλλαχθει ? ποσο κοστιζει να βαλουν και αλλο τσαμακι ?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα... πηρα ενα Ν95 8gb clone κινεζικο και εχω προβλημα στο να κανω εγκατασταση προγραμματα, παιχνιδια, και θεματα. δεν μου διαβαζει κανενα αρχειο εκτος απο mp3 τραγουδια και βιντεακια τα οποια τα μετατρεπω σε 3gp αρχειο. δεν μου διαβαζει ουτε pdf αρχεια. οσο για τα sis και κατι αλλα που δοκιμασα δεν τα αναγνοριζει καν. μηπως κανω εγω κατι λαθος? σας παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθισει σχετικα με αυτο η αν γνοριζετε τι αρχεια διαβαζει και πως τα κανω εγκατασταση... ευχαριστω

καλησπερα... πηρα ενα Ν95 8gb clone κινεζικο και εχω προβλημα στο να κανω εγκατασταση προγραμματα, παιχνιδια, και θεματα. δεν μου διαβαζει κανενα αρχειο εκτος απο mp3 τραγουδια και βιντεακια τα οποια τα μετατρεπω σε 3gp αρχειο. δεν μου διαβαζει ουτε pdf αρχεια. οσο για τα sis και κατι αλλα που δοκιμασα δεν τα αναγνοριζει καν. μηπως κανω εγω κατι λαθος? σας παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθισει σχετικα με αυτο η αν γνοριζετε τι αρχεια διαβαζει και πως τα κανω εγκατασταση... ευχαριστω

To να ρωτας εδω ειναι ακυρο (αλλα να μου πεις και που να ρωτησεις).....

Και μεγα λαθος του mod που κλειδωσε το αρχικο σου thread και σε παρεπεμψε εδω... αφου το κινητο σου ουδεμια σχεση εχει με το Ν95 8GB. Mονο εμφανησιακα ειναι ιδιο.

Κατα τα αλλα ειναι μια κινεζικη συσκευη (με ο,τι αυτο συνεπαγεται) που ουτε smartphone ειναι, ουτε symbian τρεχει ουτε βεβαια αναγνωριζει sis, pdf κλπ κλπ

Εσυ δεν κανεις κανενας λαθος. Aν τα εκανε ολα αυτα που λες πως δεν κανει τοτε δεν θα ηταν κινεζικος κλωνος....

Απλα πες οτι εκανες ¨πατατια" και παρε ενα γνησιο Nokia Symbian κινητο.

Στα λεω αυτα γιατι δεν θα βγαλεις ακρη. Εχεις ενα Datsun σε σκελετο Ferrari:O

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εχει αλλαξει κανενας τα πλαστικα του κινητου. ολα τα πλαστικα? και αν ναι ποσο του κοστισε?

εχω ενα και εχει πολυ φθορα και θελω να το κανω καινουργιο. αυτα που υπαρχουν στο ebay εχει δοκιμασει κανεις? κανουν?

Δές εδώ..απο οτι λένε είναι επισημοι προμηθευτές ΝΟΚΙΑ

http://mobile-parts.com.gr/gr/navigation-key/cover/nokia-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17/nokia-eseriesnseries-1/n95-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12.html

παίδες έχω Ν95 8gb.... μπορεί να σφίξει το κομμάτι του κινητού που φέρει την οθόνη και να μην "παλαντζάρει"? ένας φίλος μου πήγε και άλλαξε πρόσοψη στο παλιό του ν95 και νομίζω ότι κουνιέται λιγότερο. ξέρετε κάτι ή είναι ιδέα μου?

http://n95slidefix.blogspot.com/

Το δοκίμασα και έγινε τέλειο...δεν "παίζει"καθόλου..:cool:

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα

Πως το φτιάξατε ρε παιδιά? Πείτε κι εμένα........

Aκολουθα τα βηματα του τυπου εδω. Δουλευει οντως. Και αν και εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε που το εκανα ο τζογος παραμενει μηδαμηνος:)

Ειναι λιγο tricky αλλα αξιζει να το κανεις.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλησπέρα σε όλους και καλή ανάσταση!

1)ανταλλακτικα φθηνα και γνήσια βρήκα στο e-click.gr αγόρασα όλη την πρόσωψη και τα πληκτρολόγια με 41Ε(+5Ε την μεταφορικής)(σήμερα τα πέρασα και το κινητο έγινε καινούργιο)

2)για το θέμα του slide η ταινία λειτουργεί καλα αλλα για μικρό σχετικά διάστημα αφου μετα απο λίγο καιρο αρχίζει να ξεκολλάει,εγω προσωπικά εκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία αλλα έβαλα το αυτοκόλλητο που κολλάμε στα ποδήλατα που ανακλά το φώς είναι αρκετα λεπτό και δε χαλάει με τίποτα!

Γεια χαρα κ απο μενα.

Ν95 κ γω. Σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος, πολυ στυλατο κινητο, ιδανικο για μενα.

Δε μπορω να βαζω τραγουδια απο το λαπτοπ στο κινητο αλλα που θα παει θα το βρω.

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

Μεταφορά αρχείων και δεδομένων στο κινητό

Χρόνια πολλά!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δύσκολο να το βρεις στα συνηθισμένα καταστήματα πλέον.

Ψάξε σε online καταστήματα όπου υπάρχουν περισσότερες ελπίδες.

Π.χ. εδώ: http://www.targetsales.gr/mobiles.aspx

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ξερει κανεις αν πωλειται καινουριο κ που μπορω να το βρω?

Εδώ θα το βρεις http://www.e-click.gr.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Παίδες Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη..

Μήπως ξέρουμε πως μπορούμε να ενσωματώσουμε το Feature Pack 2 S60 3rd Edlition στο Ν95 8GB,το οποίο έχει το Feature Pack 1?

Παίδες Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη..

Μήπως ξέρουμε πως μπορούμε να ενσωματώσουμε το Feature Pack 2 S60 3rd Edlition στο Ν95 8GB,το οποίο έχει το Feature Pack 1?

Δυστυχώς αυτό δεν γινεται. Η Nokia ποτέ δεν επέτρεπε να αναβαθμίσει κάποιος την συσκευή του σε μια νέα έκδοση του Symbian.;)

ξερει κανεις αν πωλειται καινουριο κ που μπορω να το βρω?

Το eclick το εχει 385.

Σου προτεινω να το παρεις απο καταστηματα ΜΤΧ στην Ομονοια. Γυρω στα 200-220 θα το βρεις (μπορει και λιγοτερο πλεον) και δινουν και 6μηνη εγγυηση

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Χρόνια πολλά καταρχάς σε όλους! Παιδιά έχω ένα προβληματάκι κ θα ήθελα τι βοήθεια σας. Έχω ένα Nokia N95 8GB κ μετά από ένα ατύχημα άλλαξα οθόνη (Μόνος μου) αλλά η όταν ανοίγω το κινητό αναβοσβήνει κ είναι αλλοιωμένα τα χρώματα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ρυθμίσω την οθόνη μόνος μου..?:confused:

Χρόνια πολλά καταρχάς σε όλους! Παιδιά έχω ένα προβληματάκι κ θα ήθελα τι βοήθεια σας. Έχω ένα Nokia N95 8GB κ μετά από ένα ατύχημα άλλαξα οθόνη (Μόνος μου) αλλά η όταν ανοίγω το κινητό αναβοσβήνει κ είναι αλλοιωμένα τα χρώματα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ρυθμίσω την οθόνη μόνος μου..?:confused:

Δεν μπορεις να "ρυθμισεις" κατι..

Απλα θα εκανες καποιο λαθος στην τοποθετηση της και στην συνδεση με την κυριως πλακετα.

Εκτος και αν ηταν απο πριν χαλασμενη η εκανες κατι κατα λαθος εσυ και την χαλασες

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αν δεν εχει προβλημα η οθονη 99% φταιει το flex cable

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

αν δεν εχει προβλημα η οθονη 99% φταιει το flex cable

Να του προκάλεσα εγώ το πρόβλημα είναι κάπως δύσκολο, έχω ανοίξει κ επισκεύασες πάρα πολλές συσκευές (Μέχρι εκεί που μπορώ) Το θέμα είναι ότι το κινητό το χάρισε ένας φίλος του ξαδέρφου μου κ αυτός λέει ότι του έσπασε η οθόνη όταν πήγε να κάτσει, ότι δεν είναι από πτώση. Παράγγειλα την οθόνη μέσο internet κ τη τοποθέτησα πολύ προσεκτικά κ μου έκανε εντύπωση που αναβόσβηνε κ όταν κάπου κάπου έδειχνε κάτι ήταν αλλοιωμένα.. Τι θα μπορούσα να κάνω πέραν το να το πάω στη Nokia..?

ειχα αλλαξει σε 2-3 n95 φιλων και δικο μου οθονες και flex οσα ειχαν προβλημα με αυτην και δεν εφτιαχνε με αλλαγη,αλλαζαμε και το flex και τοτε ηταν οκ.το κεντρικο flex του 95 οπως ολα τα slide ειναι ευαλωτο στο ανοιξε κλεισε και δεν χρειαζεται να προσπαθησεις για να γινει η ζημια

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

το κεντρικο flex του 95 οπως ολα τα slide ειναι ευαλωτο στο ανοιξε κλεισε και δεν χρειαζεται να προσπαθησεις για να γινει η ζημια

Xρονια χρηστης των 7650 και Ν95-2... Ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εχω ενα Ν95 8gb vodafone live. Παλαιοτρα του ειχα κανει αναβαθμιση και στα μεσα της αναβαθμισης κανει επαννεκινηση ο υπολογιστης και μετα το τηλεφωνο δεν ανοιγε. Το παω στη νοκια το φτιχνουν μεσα σε 4 εργασιμες (αψογοι) και μολις το πιανω στα χερια μου βλεπω οτι το vodafone live ειχε φυγει. Πηρα μια χαρα εκεινη την ωρα. Παω τωρα στις γιορτες στο χωριο και βλεπω ενας φιλος εχει και εκεινος το ιδιο τηλεφωνο και εχει βαλει την 31 αναβαθμιση λεω θα τη βαλω κι εγω. Ξεκιναω και μου λεει μεχρι την 20 μπορω να βαλω. Παταω κι εγω επανεγκατασταση (αυτην ειχα ηδη λεω ας την ξαναβαλω μπας και αλλαξει τιποτα). Και εκτος του οτι τωρα παει μεχρι την 20 τωρα ξαναμπηκε και το vodafone live. Μπορει να με βοηθησει καποιος να βαλω την 31 ακομα και πιο πανω αν υπαρχει, και να αφαιρεσω το vodafone live???
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Καλώς ήρθες στο myphone.

Διάβασε το παρακάτω, Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Xρονια χρηστης των 7650 και Ν95-2... Ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα
συμφωνω δεν ειναι απαραιτητο να γινει απλα ειναι μια πιθανοτητα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power