akoron Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ευχαριστω πολυ να υποθεσω οτι θα αυξηθει και η ταχυτητα διαχειρισης των εφαρμογων του κινητου ? Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Θα καθαρίσει το κινητό σου από περιττά δεδομένα, ίσως δεις και μια διαφορά στη ταχύτητα των μενού, αλλά μη περιμένεις θαύματα. Επίσης αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού κάνε και αναβάθμιση. Τέλος αν πάρεις back up μέσω του PC Suite, μην επιλέξεις την επιλογή Ρυθμίσεις διότι πολύ απλά κατά την επαναφορά θα επαναφερθούν και διάφορα σκουπίδια και ρυθμίσεις που επιβαρύνουν το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλησπέρα, δύο ερωτησούλες έχω, α. έχω για ringtone ένα mp3 , έχω παρατηρήσει ότι όταν με καλούν κάνει κομπιάσματα στο παίξιμο του ήχου β. μπορώ να μεταφέρω το εν λόγω mp3 στο κινητό από την κάρτα που είναι τώρα για να δω αν διορθωθεί το πρόβλημα ; αν ναι σε ποιον φάκελο γιατί όπου και να το τοποθετήσω δεν το βλέπει μέσα από τα προφίλ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Mπορεις να κανεις εγκατασταση τον Χ-Rlore και να μεταφρεις ευκολα το .mp3 σε οποιο φακελο θελεις. Μεταφερε το .mp3 στο φακελο Sounds στην μνημη της συσκευη σου = C:\Sounds και ξαναδοκιμασε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Mπορεις να κανεις εγκατασταση τον Χ-Rlore και να μεταφρεις ευκολα το .mp3 σε οποιο φακελο θελεις. Μεταφερε το .mp3 στο φακελο Sounds στην μνημη της συσκευη σου = C:\Sounds και ξαναδοκιμασε! Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου gianpithio, αλλά c:\sounds δεν είχα , δημιούργησα το φάκελο αλλά το πρόβλημα είναι ούτε από μενού\μουσική\μουσική δε μπορώ να βρω αυτό που έκανα copy αλλά ούτε όταν κάνω διαμόρφωση προφίλ. πχ το incoming.aac που βλέπω όταν κάνω διαμόρφωση (και δίπλα του δεν έχει το σύμβολο της κάρτας) σε ποιον φάκελο είναι ; Γενικά στη μουσική και στη διαμόρφωση από όσον έχω καταλάβει μπορώ να δω ότι έχω στην 8gb κάρτα e:, δεν κάνει scan για μουσικά αρχεία σε φακέλους πχ c: d: ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Κανε εγκατασταση τον Χ-Plore στην συσκευη σου και ξαναδοκιμασε! Oταν ανοιξεις τον X-Plore ψαξε την θεση του .mp3 απο την επιλογη find Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Κανε εγκατασταση τον Χ-Plore στην συσκευη σου και ξαναδοκιμασε! Oταν ανοιξεις τον X-Plore ψαξε την θεση του .mp3 απο την επιλογη find Καταρχήν τον έχω από γνωστό μαγαζί τον x-plore, αυτό που ψάχνω να βρω είναι αν μπορώ να κάνω copy ένα mp3 στο c ή d και να το δει η μουσική και το προφίλ όταν κάνω διαμόρφωση, μέχρι ώρας μπορώ να "δω" μόνο ότι περιέχετε στην e: . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLHACKER123456 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 πωσ μπορω να βλεπω τισ επαφεσ μου και τον αρι8μο σινχρωνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonym Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 πωσ μπορω να βλεπω τισ επαφεσ μου και τον αρι8μο σινχρωνος! Νομιζω πως δεν γινεται.. σαν προεπιλογη εμφανισης επαφων.. Ξερω οτι πρεπει να πατησεις πανω σε μια επαφη (σου βγαζει το ονομα και το νουμερο) και μετα πηγαινεις δεξια-αριστερα (με το πολυπληκτρο) και μετακινεισαι ετσι στις επαφες. (αν κανω λαθος διορθωστε με.!) Παράθεση :luck: (αν κάνω λάθος διορθώστε με.!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δίκιο έχεις, δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skvlasis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ συγνωμη για την εισοδο στο θεμα σας αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει αναλογα site και δεν γνωριζω καλα τον κωδικα σας. Εχω ανα προβλημα και θα το εκτιμουσα αν καποιος με βοηθουσε στη λυση του. Εχω το nokia n 95 8gb και οταν μπαινω στη σελιδα του yahoo με τα mail μου και προσπαθω να κατεβασω καποιο συννημενο οποιο κι αν ειναι αυτο το κατεβαζει και στο 99% λεει η ληψη ειναι αδυνατη. Εκανα αναβαθμιση στο office αλλα τιποτα!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Καλησπερα και καλως ηλθες.. :) Ποια ειναι η καταληξη του αρχειου που προσπαθεις να κατεβασεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skvlasis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 pps πχ αλλα μου το κανει και σε αλλα και σε jpg το ιδιο κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Δοκιμασε το παρακατω κολπακι! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2284727#post2284727 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skvlasis Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω και θα σου πω τα αποτελεσμα. Δοκιμασα κατι αλλο, γιατι το site μου φανηκε λιγο δυσκολο. ισωσ ειμαι λιγο μεγαλος για τετοια λεπτομερεια! εφτιαξα στα μυνηματα μου λογαριασμο e-mail που δεν ειχα και απο εκει τα κατεβαζει και τα ανοιγει. Οποτε θα τα βλεπω απο εκει και στο μελλον θα προσπαθησω να βρω λυση για το αλλο. ευχαριστω παντωσ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igetis Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλησπερα παιδια,και εγω νεος στην παρεα του Ν95 8gb!θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται στην αναμονη να βγαλω τις 4 συντομευσεις που εχει σαν γραμμες κ να αφησω μονο τα κουτακια απο πανω.επισης εχω την 30 εκδοση να κανω την αναβαθμιση η να το αφησω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλησπερα παιδια,και εγω νεος στην παρεα του Ν95 8gb!θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται στην αναμονη να βγαλω τις 4 συντομευσεις που εχει σαν γραμμες κ να αφησω μονο τα κουτακια απο πανω.επισης εχω την 30 εκδοση να κανω την αναβαθμιση η να το αφησω ετσι? αν δε θελεις να το χακεψεις να κανεις αναβαθμιση αλλιως να μεινεις στην 30 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 καλησπερα παιδια,και εγω νεος στην παρεα του Ν95 8gb!θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται στην αναμονη να βγαλω τις 4 συντομευσεις που εχει σαν γραμμες κ να αφησω μονο τα κουτακια απο πανω.επισης εχω την 30 εκδοση να κανω την αναβαθμιση η να το αφησω ετσι? Προχώρα άφοβα σε αναβάθμιση. Αναφέρουν πως βελτιώνεται η ποιότητα των φωτογραφιών. Υπάρχει τρόπος hack αν θέλεις να ασχοληθείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 Σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω και θα σου πω τα αποτελεσμα. Δοκιμασα κατι αλλο, γιατι το site μου φανηκε λιγο δυσκολο. ισωσ ειμαι λιγο μεγαλος για τετοια λεπτομερεια! εφτιαξα στα μυνηματα μου λογαριασμο e-mail που δεν ειχα και απο εκει τα κατεβαζει και τα ανοιγει. Οποτε θα τα βλεπω απο εκει και στο μελλον θα προσπαθησω να βρω λυση για το αλλο. ευχαριστω παντωσ πολυ Μπορείς να εγκαταστήσεις το Opera mini και να κατεβάσεις ότι θές. Εγώ αυτό κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igetis Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις,θα προχωρισω στην αναβαθμιση αφου το προτεινετε σαν εμπειροι!!για τις συντομευσεις που ειναι σε γραμμες στην αναμονη δεν θα γινεται τπτ μαλλον ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Να κάνω μια ερωτηση που ισως οι εμπειροι μπορουν να απαντησουν. Εχω fw την 31 hacked. Εαν κανω *#7370# χάνω το hack, και αν ναι υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω ;:rolleyes: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Θα χαθουν ολα. Μπορεις να κρατησεις backup ολοκληρο το C ψαξε τις επιλογες που υπαρχουν στην μνημη. Γνωμη μου να τα περασεις ολα απο την αρχη εαν υπαρχει καποιος λογος που κανεις hard format οταν κρατησεις backup θα κρατησεις και τα σκουπιδια που υπαρχουν στην συσκευη σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MILTOSP Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση. Εννοω θα μπορώ ακόμη να περνώ unsigned apps οπως κάνω τώρα που ειναι hacke d ή πρεπει με καποιο τροπο να το ξαναχακάρω:confused::confused: Ευχαριστω και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Θα πρέπει να το κάνεις hack και πάλι. Υπάρχει νέος τρόπος για unhacked firmwares εδώ, τρόπος 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts