Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω ειδα οτι εχει βγει νεα εκδοση στο site της ΝΟΚΙΑ αλλα changelog πουθενα να δουμε αν αξιζει η θυσια του "hackable" για το update

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με τοσους Ταρζαν εδω μεσα...αντε να βρεις ανθρωπο να κανει το update!!:lol:

Τελικα, γνωριζει κανεις αν αξιζει τον κοπο το διημερο που θα φαμε να το ξαναστησουμε το τηλεφωνο και τα "καλουδια" που θα χασουμε?

Κανας-δυο γενναιοι τυποι παντως που δοκιμασαν απ'οτι διαβασα ειπαν bye-bye Drakkarious (αναμενομενο)..

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

τι εννοεις με το bye-bye Drakkarious ? εχει να κανει με το hack του τηλεφωνου ?

η εχει να κανει γενικως με το τηλεφωνο ?

εγω το κινητο το εχω απειρακτο και θελω να του κανω Update ...

δεν με αφησει τοση ωρα γιατι δεν εχω γεματη μπαταρια

Ναι, έχει να κάνει με τα hacks.

Αν δεν ασχολείσαι προχώρα στην αναβάθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

αααα ωραια .. θα προχωρησω αφου φορτισει το κινητο γιατι δε με αφηνει διαφορετικα

ελπιζω τουλαχιστον να μην παρουσιασει προβλημα γιατι νομιζω οτι και η εκδοση V31 στο Ν95 την αποσυρανε μετα απο λιγες μερες ..

πιο βραδυ θα πω νεωτερα

καλησπερα

Μπηκε κανεις στο Nokia Software Updater και ειδε πως εβγαλε v31.x.x ?

το κοιταω και μου διχνει μονο την v30.0.18 και λεει πως δεν υπαρχουν διαθεσημες εκδοσεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα το nsu το ελληνικο, το εβγαλα και περναω το eng. μηπως φταιει αυτο...αλλιως..δεν ξερω παντως μεχρι πριν 1-2 λεπτα δεν μου εβγαζε διαθεσιμη εκδοση για το τηλ. :(

επισης αν ξερει κανεις πως θα μπορουσα να ξαναπερασω την εκδοση 30.0.18.. ? καποτε εβγαζε επιλογη τωρα οχι γιατι απο τοτε που την περασα ολο κολαει το κινητο. ελπιζω να βγαλει διαθεσιμη εκδοση γιατι δεν παει αλλο με την 30.χ.χ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειχα το nsu το ελληνικο, το εβγαλα και περναω το eng. μηπως φταιει αυτο...αλλιως..δεν ξερω παντως μεχρι πριν 1-2 λεπτα δεν μου εβγαζε διαθεσιμη εκδοση για το τηλ. :(

επισης αν ξερει κανεις πως θα μπορουσα να ξαναπερασω την εκδοση 30.0.18.. ? καποτε εβγαζε επιλογη τωρα οχι γιατι απο τοτε που την περασα ολο κολαει το κινητο. ελπιζω να βγαλει διαθεσιμη εκδοση γιατι δεν παει αλλο με την 30.χ.χ

Σε εμενα τη δειχνει κανονικα την ν31...αλλα το σκεφτομαι ακομα. Την ν30 την περνας κανονικα ξανα απο το NSU αν σου δειχνει αυτην ακομα:)

μολις τελειωσα με το κινητο ... ολα καλα ...

περασα την v31

Εντυπωσεις ???

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

πραγματικα δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο κινητο , δε βλεπω κανενα προσθετο , καμια εφαρμοφη επιπλεον ...

περασα τις εφαρμογες μου ξανα και εφτιαξα τις ρυθμισεις για το προφιλ και τα σχετικα ...

οποτε δεν ειμαι ειδικος στο να πω αν εχει διαφορες ουσιαστικες

ειχα το nsu το ελληνικο, το εβγαλα και περναω το eng. μηπως φταιει αυτο...αλλιως..δεν ξερω παντως μεχρι πριν 1-2 λεπτα δεν μου εβγαζε διαθεσιμη εκδοση για το τηλ.

Μήπως η συσκευή σου είναι Vodafone Live ή άλλη προσαρμοσμένη έκδοση από δίκτυο;

Άλλαξε product code και βάλε το ελληνικό (0550801) ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Kαι εγω κατι τετοιο πιστευω οτι συμβαινει! Διαβασε απο το 4929 μεχρι το 4933 και θα καταλαβεις..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2640323#post2640323

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

πραγματικα δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο κινητο , δε βλεπω κανενα προσθετο , καμια εφαρμοφη επιπλεον ...

περασα τις εφαρμογες μου ξανα και εφτιαξα τις ρυθμισεις για το προφιλ και τα σχετικα ...

Τελικα ειδες διαφορα σε τιποτα η η "αναβαθμιση" ειναι δουρειος ιππος της νοκια για να ξεμπερδευει με τα χακαρισμενα κινητα?

Δες πχ κατι απλο, η αυτοματη περιστροφη δουλευει τελεια οπως στην 20 ή ακομα ειναι αθλια οπως στην 30?

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

δεν χρησιμοποιω την περιστροφη οποτε δε μπορω να διακρινω αν εχει καθυστεριση σε σχεση με τις αλλες εκδοσεις γιατι δε θυμαμαι πως "εστριβε" στην 20 και στην 30 ...

φιλε @dkoukou πραγματικα δε βλεπω κατι νεο στο κινητο το εψαξα ολα βημα βημα μηπως εχει κατι αλλιως , καποια ονομασια , καποια εφαρμογη , καποια αλλη ρυθμιση ...

δε βρηκα κατι διαφορετικο εκτος και αν μου διαφευγει

το κινητο δεν το αντιμετωπιζω οπως καποιοι απο σας και δεν το δουλευω με τον ιδιο τροπο (hack , moding ...)

το εχω για την μουσικη μου , τα μηνυματα μου , τα βιντεακια μου , για το wifi και το ebuddy (και για κανενα σκονακι :P με το pdf)

Οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη για το ποιες αλλαγες εχει ... εκει που εχει αλλαγες ηταν οταν σε μια προηγουμενη εκδοση ειχε μπει στην αρχικη οθονη το κοινο online , και το my nokia ...

ε αυτα θα ημουν τυφλος να μην εβλεπα οτι ειχαν προστεθει με την νεα τοτε εκδοση του λογισμικου

δεν χρησιμοποιω την περιστροφη οποτε δε μπορω να διακρινω αν εχει καθυστεριση σε σχεση με τις αλλες εκδοσεις γιατι δε θυμαμαι πως "εστριβε" στην 20 και στην 30 ...

φιλε @dkoukou πραγματικα δε βλεπω κατι νεο στο κινητο το εψαξα ολα βημα βημα μηπως εχει κατι αλλιως , καποια ονομασια , καποια εφαρμογη , καποια αλλη ρυθμιση ...

δε βρηκα κατι διαφορετικο εκτος και αν μου διαφευγει

το κινητο δεν το αντιμετωπιζω οπως καποιοι απο σας και δεν το δουλευω με τον ιδιο τροπο (hack , moding ...)

το εχω για την μουσικη μου , τα μηνυματα μου , τα βιντεακια μου , για το wifi και το ebuddy (και για κανενα σκονακι :P με το pdf)

Οποτε δε μπορω να εκφερω γνωμη για το ποιες αλλαγες εχει ... εκει που εχει αλλαγες ηταν οταν σε μια προηγουμενη εκδοση ειχε μπει στην αρχικη οθονη το κοινο online , και το my nokia ...

ε αυτα θα ημουν τυφλος να μην εβλεπα οτι ειχαν προστεθει με την νεα τοτε εκδοση του λογισμικου

Ευχαριστουμε παντως για την απαντηση σου και τον κοπο σου. Και μην ξεχνας, σε αυτα τα forum ολοι κοινοι χρηστες ειμαστε και οχι τιποτα τυποι με τρια κεφαλια η το αλαθητο του Παπα !

Πρίν λίγο προσπάθησα να κάνω update το κινητό μου NOKIA N95 8GB. Κατα την διάρκεια του update το computer μου έσβησε για έναν παράξενο λόγο και το κινητό μου πια δεν ανάβει. Τι μπορώ να κάνω?

Πρίν λίγο προσπάθησα να κάνω update το κινητό μου NOKIA N95 8GB. Κατα την διάρκεια του update το computer μου έσβησε για έναν παράξενο λόγο και το κινητό μου πια δεν ανάβει. Τι μπορώ να κάνω?

-Βγαλε για λιγο την μπαταρια και δοκιμασε παλι .

(Εαν υπαρχει η δυνατοτητα ,δοκιμασε σε αλλο computer.)

-Δοκιμασε να κανεις hard format.

Σε περιπτωση που δεν καταφερεις κατι,θα πρεπει να επισκεφτεις

ενα νοκια store..

#My device "died" during an update. What should I do?

http://europe.nokia.com/A4577229#faq45

* Disconnect the Nokia device from the PC's USB cable and remove the device's battery for 5 seconds.

* Re-insert the battery then press and hold the device power button for 1 second.

* Re-connect the Nokia device to the PC's USB cable and wait for 10 seconds.

* Try the Nokia Software Updater again

If there is no response from your Nokia device, try to recover the device by formatting it:

* Press and hold the following device keys: 3, green and *

* Press the device power button for 1 second

* Continue to hold down 3, green and * until you hear the device start-up tone.

If there is still no response:

* Take the Nokia device to your nearest Nokia Care point. If the device

is within its warranty period, Nokia will repair the device under the usual warranty terms and conditions.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ευχαριστό που με βοηθάς. Να σε καλά. Αλλά έχω μια απορία. πως μπορώ να κάνω hard format?

Να'σαι καλα :)

Αναφερεται πιο πανω ,αλλα και εδω :

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

Πως κάνω format στο κινητό;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Το δίάβασα αλλα φίλε μου εμένα όταν το ανοίγω δεν μπένει ούτε κάν στης οθόνη αναμονής. Απλος μένη άσπρη η οθόνη. Μόνο αυτό

Το δίάβασα αλλα φίλε μου εμένα όταν το ανοίγω δεν μπένει ούτε κάν στης οθόνη αναμονής. Απλος μένη άσπρη η οθόνη. Μόνο αυτό

Δοκιμασες να αναβαθμισεις παλι ?

Σιγουρα πατησες σωστα τον συνδιασμο των πληκτρων?

Εαν ναι, Μαλλον θα πρεπει να επισκεφτεις ενα nokia store τοτε

iPhone 5S Space Grey

Δοκίμασα να το ξανα αναβαθμίσω αλλά δεν το αναγνωρίζει το pc suite. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω flash το firmaware του και να 3αναβάλω μετά άλλο?

θελω να πιστευω οτι εαν προσπαθησεις να το ανοιξεις μερικες φορες ακομη με τον συνδιασμο των πληκρων θα ανοιξει.. εαν μπορεις πες ενα φιλο σου να σε βοηθησει!

Εαν δεν γινει τιποτα θα πρεπει να το πας για επισκευη! Δυστυχως δεν υπαρχει τροπος επαναφορας νεκρου τηλεφωνου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr