nikolasn80 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Full creen caller. πρπγραμμα 'η ρυθμιση? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Πρόγραμμα είναι. Το βρίσκεις στα γνωστά μέρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 προγραμμα ειναι και το βρισκεις στα γνωστα μαγαζακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδια πως κανουμε το screensaver full screen?γιατι μου βγαινει οριζοντια στην οθονη και μικρο ενα ρολοι flash που βρηκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδια πως κανουμε το screensaver full screen?γιατι μου βγαινει οριζοντια στην οθονη και μικρο ενα ρολοι flash που βρηκα? ψαξε στο xxxxxxxxxxxx για το Large Time Screensaver :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 βρε παιδιά ακουστε βρήκα ένα N95 8gb το οποιό βάζω usb φορτίζει δεν κάνει hard format και δεν ξέρω τι να κάνω!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Μπερδεμένα τα λες. Βάζεις usb και φορτίζει; Για hard format δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μάλλον το παιδι που μου το έδω έχει αλλάξει γραματοσειρά έχει βάλει αντι για το πρόγραμμα φωτογραφιών το image viewer και γενικά έχει κάνει αλαγες αλλά δεν μπορώ να κάνω φορματ με κανένα τρόπο τι άλλο μπορώ να κάνω?? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Προσπάθησες και με τους 2 τρόπους; Για 3rd Edition & 3rd Edition Feature Pack 1: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370# ή με κλειστό το κινητό πατάμε τα «πράσινο πλήκτρο κλήσης», «*», «3» και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα. Κάνε και Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#. Φόρμαρε και την κάρτα μνήμης μέσα απο το μενού μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 μπα φίλε δεν γίνετε τπτ και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δοκιμασε να κανεις Soft format μηπως και ξεκολλησει και μετα Hard format.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το έκανα και αυτο αλλά πάλι τπτ εν το μετα΄ξυ να πω ότι έχει κάτι είναι σαν καινουργιο χώρις σημάδια παίζει να έχει κάτι άλλο?πορώ να κάνω κάτι άλλο γιατι έχει αλλάξει πολλα και δεν βρίσκω ουτε όλες τις ρυθμισεις!!! επεισης έχει βάλει στα γράμματα όταν καλέις τα νουμερα να είναι με χρώματα γίνετε αυτο? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το έκανα και αυτο αλλά πάλι τπτ εν το μετα΄ξυ να πω ότι έχει κάτι είναι σαν καινουργιο χώρις σημάδια παίζει να έχει κάτι άλλο?πορώ να κάνω κάτι άλλο γιατι έχει αλλάξει πολλα και δεν βρίσκω ουτε όλες τις ρυθμισεις!!! επεισης έχει βάλει στα γράμματα όταν καλέις τα νουμερα να είναι με χρώματα γίνετε αυτο? Μήπως είναι τίποτα κινέζικο-μαϊμού; :ninja: αν πατήσεις στην αναμονή *#0000# τι βγάζει; Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 και εγω αυτο σκέφτομαι αλλα αντιγραφη τόσο καλή είναι ολοειδιο εξωτερικά και το μενου ίδιο εκτος απο τα γράμματα πως μπορώ να δώ αν είναι μαιμου απο πίσω λέει made by nokia παιδιά κάτι τέτοιο θα πάιζει καθως έχει ψοδε 0529331 αλλά και πάλι αν είναι αντιγραφη τι να πω είναι εντελώς όμοια δεν ξεχωρίζει απο το γνήσιο αν είναι αντιγραφή! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 και εγω αυτο σκέφτομαι αλλα αντιγραφη τόσο καλή είναι ολοειδιο εξωτερικά και το μενου ίδιο εκτος απο τα γράμματα πως μπορώ να δώ αν είναι μαιμου απο πίσω λέει made by nokia Το πηρες μεταχειρισμενο απ'οτι διαβασα πιο πισω, ε? Απο περιεργια, σε τι τιμη το πηρες? Τωρα, για να καταλαβεις αν ειναι "αντιγραφη" το κινητο, αρχικα μπορει να φαινεται στα χρωματα της οθονης και στην ποιοτητα των φωτογραφιων του. (κοιτα τες σε pc..) Για πιο σιγουρα ακομα, δοκιμασε καποιους κωδικους της Nokia, οπως σου ειπε και ο dmarccos πιο πριν, που μονο στα αυθεντικα μοντελα "πιανουν". Πατα δηλαδη στην οθονη αναμονης το *#0000# που εμφανίζει την έκδοση λογισμικού της συσκευής, (αν ειναι αυθεντικο θα σου βγαλει το firmware που εχει περασμενο), και το *#06# που εμφανίζει τον αριθμό IMEI της συσκευης, το *#7780# που κανει soft format στην συσκευη-επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό-(παλι, μονο αν ειναι αυθεντικο θα κανει δουλεια). Και για την απολυτη σιγουρια, περνα απο ενα Nokia shop να το ελεγξουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τι εμφανίζει όταν πληκτρολογείς *#0000# όπως είπε και ο φίλος dmarccos. Πάρε το φωτογραφία και ανέβασε να το δούμε και εμείς. Κατά προτίμηση να φαίνεται το γραφικό περιβάλλον . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Εγώ δεν έχω σύνδεση, έχω κάρτα. Αυτά τα λογισμικά που λέτε, μπορώ να κατεβάσω μπαίνοντας στο ίντερνετ με κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Εγώ δεν έχω σύνδεση, έχω κάρτα. Αυτά τα λογισμικά που λέτε, μπορώ να κατεβάσω μπαίνοντας στο ίντερνετ με κάρτα? Εννοείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω FOTA (Firmware over the air); Μπορείς να κάνεις εφόσον όμως το υποστηρίζει και να ξέρεις θα χρεωθείς. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό όταν διαθέτει η συσκευή σου WiFi μέσω του οποίου μπορείς να το κάνεις δωρεάν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ναι μεταχειρσμένο απο φίλο μου είπε πάρτο να δεις αν το θες και μετα μου λέει μου δίνεις τα λέφτα!!!όταν πατα *#0000# μου βγάζει version n95 8gb v01 branch 06b jia8gb build nokia μου βγάζει και το imei όταν πατάω το κώδικο *#06#! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Εννοείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω FOTA (Firmware over the air); Ναι, και φυσικά μπορείς, αλλά θα χρεωθείς. To Ν95 8GB δεν υποστηρίζει το Firmware over the air. Αλλά έχω την εντύπωση οτι μιλάει για εφαρμογές. "Αυτά τα λογισμικά που λέτε, μπορώ να κατεβάσω μπαίνοντας στο ίντερνετ με κάρτα?" ναι μεταχειρσμένο απο φίλο μου είπε πάρτο να δεις αν το θες και μετα μου λέει μου δίνεις τα λέφτα!!!όταν πατα *#0000# μου βγάζει version n95 8gb v01 branch 06b jia8gb build nokia μου βγάζει και το imei όταν πατάω το κώδικο *#06#! Φίλε, μου φαίνεται ψεύτικο. Δεν πρέπει να είναι γνήσιο N95 8GB. Ελπίζω να μην του έδωσες τα χρήματα. Για να το επιβεβαιώσεις, πάρε σε ένα nokia shop τηλέφωνο και δώσε το ΙΜΕΙ της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ναι μεταχειρσμένο απο φίλο μου είπε πάρτο να δεις αν το θες και μετα μου λέει μου δίνεις τα λέφτα!!!όταν πατα *#0000# μου βγάζει version n95 8gb v01 branch 06b jia8gb build nokia μου βγάζει και το imei όταν πατάω το κώδικο *#06#! Sorry φίλε, αλλά το κινητό που έχεις είναι μούφα. Δεν είναι Nokia N95-2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 ναι μεταχειρσμένο απο φίλο μου είπε πάρτο να δεις αν το θες και μετα μου λέει μου δίνεις τα λέφτα!!!όταν πατα *#0000# μου βγάζει version n95 8gb v01 branch 06b jia8gb build nokia μου βγάζει και το imei όταν πατάω το κώδικο *#06#! Λυπαμαι ειναι μουφα το Ν95 που σου εδωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Watch it! Nokia N95 8GB cloned to perfection:rolleyes: http://www.intomobile.com/2008/02/02/watch-it-nokia-n95-8gb-cloned-to-perfection.html Nokia N95 8GB Clone Specifications http://www.multicellphone.com/nokia-n95-8gb-chinese-clone-to-perfection/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δηλαδή με καρτοκινητό μπορώ να μπαίνω στο ίντερνετ μέσω WiFi και να κατεβάζω ότι θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δοκιμασε ξανα να του κανεις hard format βρες καποιο φιλο σου να σε βοηθησει με τα πληκτρα. Εαν το προσπαθησεις 2-3 φορες λογικα θα το κανει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts