mirrorofsorrow Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Για να κλειδώνει με κωδικό πας ρυθμίσεις- γενικές- ασφάλεια- τηλέφωνο- περίοδος αυτόματου κλειδώματος. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για τους χάρτες; Υπάρχουν τα επίσημα θέματα των εφαρμογών Sygic, Garmin και Νokia Maps οπου εκεί θα βρείς οδηγίες εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Με το autorotation το bug με την περιστροφη της οθονης και στην αναμονη το διορθωσανε.Και ποση μνημη εχεις ελευθερη κατα την εναρξη του κινητου. Με το autorotation το bug δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω το autorotation.αν θες πες μου τι συνεβαινε να σου πω αν γινεται τωρα.η μνημη 89,69 με το που ανοιγει και μετρημενο με τον best task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 οκ το έκανα αυτο που είπες με το κλείδωμα. βασικά αυτό με τους χάρτες θέλω να δουλεύει ως εξής: όταν μπαίνω σε ταξί ου βάζει την διεύθυνση ο οδηγός και με πάει έτσι. κάτι αντίστοιχο δεν έχει; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Φυσικά και έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 αυτό θέλω. μπορείς να μου εξηγήσεις πως να το έχω; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Μάλλον μιλάς για το Nokia maps (όπως σου είπα υπάρχουν πολλά προγράμματα πλοήγησης). Το ανοίγεις, κάνεις αναζήτηση, μόλις βρεις το σημείο που θέλεις να πας, επιλέγεις οδήγησε/περπάτησε (ανάλογα τι θες) και ξεκινάει η πλοήγηση. Βασικά στοιχεία: να έχεις ενεργοποιημένη άδεια χρήσης για την εφαρμογή και να βρει η συσκευή σου δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 σε κάτι ποιό λεπτομερέστατο μπορείς να μου γράψεις; αυτά ήτανε πολλά και μπερδεύτηκα Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 @libido για το Nokia maps υπαρχει το επισημο θεμα καλυτερα να συνεχισουμε εκει την κουβεντα. Επισης διαβασε και το 1 ποστ του επισημου θεματος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Για οτι αλλο χρειαστεις και εχει σχεση με το Nokia maps καλυτερα ρωτησε το εκει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 οκ ευχαριστώ πήγα. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 paides prospa8isa na kanw update mesw nsu kai tpt akoma:(gmt:(:w00t: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Μετά το Ν95,πήρα και το Ν95 8g, μιας και είχα και την επιδότηση. Μην σας κουράζω πιο είναι καλύτερα, θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο άλλο πήγαινα εργαλεία και μετα εύρισκα το εικονίδιο της μνήμης και εκανα αντίγραφα ασφαλείας. Στο Ν95 8g, πως θα το κανω αυτό; Μέσω του Nokia PC Suite, ξέρω πως γίνεται. Σας ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Με το autorotation το bug δεν ξερω γιατι δεν χρησιμοποιω το autorotation.αν θες πες μου τι συνεβαινε να σου πω αν γινεται τωρα.η μνημη 89,69 με το που ανοιγει και μετρημενο με τον best task manager. Η οθονη αναμονης(αναμονη εννοω το τηλ οταν ειναι ξεκλειδωτο) στο Ν95 περιστεφεται ενω στο ν82 οχι στην αναμονη. Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Μετά το Ν95,πήρα και το Ν95 8g, μιας και είχα και την επιδότηση. Μην σας κουράζω πιο είναι καλύτερα, θα ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Στο άλλο πήγαινα εργαλεία και μετα εύρισκα το εικονίδιο της μνήμης και εκανα αντίγραφα ασφαλείας. Στο Ν95 8g, πως θα το κανω αυτό; Μέσω του Nokia PC Suite, ξέρω πως γίνεται. Σας ευχαριστω πολύ. Εργαλεία βοηθήματα μνήμη αντίγραφο ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Η οθονη αναμονης(αναμονη εννοω το τηλ οταν ειναι ξεκλειδωτο) στο Ν95 περιστεφεται ενω στο ν82 οχι στην αναμονη. και αυτό δηλαδή είναι bug, εγώ το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Παιδια για δειτε αυτο.. http://www.n95users.com/forum/hardware-hacks/17650-gps-modification.html Με 'τρωει' να το δοκιμασω!:ninja: λετε πραγματικα να λειτουργει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 paides prospa8isa na kanw update mesw nsu kai tpt akoma:(gmt:(:w00t: Οντως ακομα δεν εχει βγει.Οποτε σε αναμονη. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ανεβηκε στο nsu η νεα αναβαθμιση,τωρα την κατεβαζω οσοι πιστοι προσελθετε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 First Impressions With Nokia N95 8GB - v30.0.018 http://www.symbianv3.com/wp-content/uploads/2008/09/n95-8gb-v3.png http://www.symbianv3.com/first-impressions-with-nokia-n95-8gb-v300018 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 για να μην δοκιμαζω τσαμπα εχει βγει για το ελληνικο Product Code ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 για να μην δοκιμαζω τσαμπα εχει βγει για το ελληνικο Product Code ? ναι εχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 τελεια παω να το βαλω τωρα κιολας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ανεβηκε στο nsu η νεα αναβαθμιση,τωρα την κατεβαζω οσοι πιστοι προσελθετε............ Ωραία.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 παιδια θελω βοηθεια με το n-gage ... παρατηρησα οτι εχει αλλαξει τελειως ... αν θυμαμαι καλα καπως ετσι γινοταν οταν κατεβαζες ενα αρχειο και το εκανες εγκατασταση και γινοταν n-gage v2 ... δε τα ξερω καλα μπορει να λεω χαζομαρες αλλα το ειχα ξαναδει ετσι σε αυτη την μορφη και επειδη δε μου αρεσε το αφαιρεσα απο την διαχειρηση εφαρμογων ... και ξανα εγινε ετσι οπως ηταν πριν στο κινητο το n-gage ... τωρα τι παιζει ? τα παιχνιδια που ειναι ? πριν ειχα το fifa και ενα ραλακι ... επιπλεον κατι που πιστευω ειναι πολυ σημαντικο ... αν πατε στην διαχειριση εφαρμογων θα δειτε πολλα "καλουδια" που εχουν εγκατασταθει στη μνημη του κινητου και ολα αφορουν το n-gage και καποιο με ονομα N-Gage Installer εχει εγκατασταθει στο mass memory ... η απορια μου ειναι αν φορμαρεις την mass memory τι προβλημα θα προκυψει μετα με το n-gage αφου το Installer θα αφαιρεθει απο την mass memory ... οποτε κατι δε θα τρεχει καλα ... μηπως μετα αυτοματα θα ξαναπεραστει το Installer στην mass memory μετα το φορμαρισμα της ? ... να το εχει κανει η ΝΟΚΙΑ δηλαδη ετσι ... επιπλεον γινεται ρε παιδια απο την κεντρικη οθονη να βγει το κοινο online ?σε τι χρησιμευει πραγματικα ? με ενοχλει και πιστευω πως ειναι αχρηστη λειτουργεια του κινητου ... επισης το MyNokia ουτε αυτο παιζει για ελλαδα ... και φυσικα δε θα μαθουμε τι ειναι ... και κατι που με καιει πολυ ... οταν σε παιρνει καποιος τηλεφωνο και σηκωσεις την οθονη προς τα πανω απαντας στη κληση και μιλας ... γιατι οταν το κατεβασεις προς τα κατω ξανα δε τερματιζει η κληση ? γιατι δε το εχουν κανει αυτο ? μηπως ειναι καποια ρυθμιση που δεν εχω ανακαλυψει οτι υπαρχει στο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 την εκανα ολα πηγαν μια χαρα και υπαρχουν βελτιωσειs:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosygletos Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 μολις εβαλα κ γω την 30..... αλλα με το που ανοιγει πλεον το κινητο μου βγαζει "εγκατασταση......." κ στη συνεχεια μηνυμα οτι βρεθηκε μη αξιοπιστο λογισμικο κτλπ κτλπ... πως θα το σταματησω αυτο το πραγμα????!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts