johnsour Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Το έχω κάνει και αυτό που λες αλλά τίποτα... με ένα search Που έχω κάνει στο Internet το πρόβλημα το έχει πολύς κόσμος μετά την έκδοση του firmware v.15.... Προς το παρών βολεύομαι γράφοντας video στην εσωτερική μνήμη του κινητού που έχει γύρω στα 100mb ελεύθερα = 4.5 λεπτά βίντεο... αλλά κάποια στιγμή μάλλον δεν θα αποφύγω το format της Mass storage memory... Φιλε μου εχει συμβει πολλες φορες..και σε εμενα..η μονη σιγουρη λυση ειναι το format.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagarin78 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Φιλε μου εχει συμβει πολλες φορες..και σε εμενα..η μονη σιγουρη λυση ειναι το format.. Πάντως όπως και να έχει το θέμα, η Nokia ως σοβαρή εταιρεία θα έπρεπε να δώσει λύση στο ζήτημα με το firmware v.20.... Πολλοί υποπτεύονται ότι το πρόβλημα πηγάζει από κάποιες αλλαγές στην διαχείρηση της mass storage memory που έκανε η Nokia στο firmware v.15... Επίσης αφού το video capture σε 640x480 σε 30 frame per second φτάνει τη συσκευή στα όριά της, καλό θα ήταν να υπάρχει μια επιλογή να μπορούμε να ρίχνουμε τα frame per second στα 25.... Για όλα αυτά έχω γράψει στη Nokia Europe, αλλά με ψιλογειώσανε λέγοντάς ότι δεν υπάρχει σχετικό "known issue" για το N95 8GB.... Είναι η πρώτη μεγάλη απογοήτευση που έχω από τη Nokia μετά από 5χρόνια εμπειρίας με smartphones s60.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 παιδια λίγο βοήθεια,πως περνάω θεματάκια στην συσκευή? κατι λέει για πιστοποιητικά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 παιδια λίγο βοήθεια,πως περνάω θεματάκια στην συσκευή? κατι λέει για πιστοποιητικά...... S60 Platform FAQ ερωτηση #3 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 καλησπερα παιδια,σχετικα με τα products codes θα ήθελα να ρωτήσω 0559245 λέει,το οποίο δεν το βρήκα πουθενά στην λίστα που υπάρχει στην αρχή του θέματος...κε με τα imei μπορώ να βρώ που έχει κατασκευαστεί η συσκευή?ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ειχε αναφερθει η λίστα στο συγκεκριμένο forum ψάξε στις πρωτες σελίδες...... Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 το ξέρω οτι εχει αναφερθει,εξαλλου το αναφερω κι εγω πιο πανω στην ερωτηση μου 0559245 δεν αναγραφετε ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 το ξέρω οτι εχει αναφερθει,εξαλλου το αναφερω κι εγω πιο πανω στην ερωτηση μου 0559245 δεν αναγραφετε ομως Μήπως η συσκευή σου είναι vodafone live? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ναι vodafone live einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 ναι vodafone live einai Γι' αυτο δεν έβρισκες το product code στην πρωτη σελίδα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί όταν πάω στη βοήθεια και πάω να πατήσω επιλογές μου γράφει "Βοήθεια : Μνήμη πλήρης. Κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναδοκιμάστε." Δεν μου το εμφανίζει αυτό με καμία άλλη εφαρμογή. Παρεπιπτόντως δε δεν τρέχω καμία άλλη εφαρμογή (έχω πάντως πολλές εγκατεστημένες) και εμφανίζει το ίδιο ακόμα και αν κάνω επανεκίνηση του τηλεφώνου και προσπαθήσω να δω τις επιλογές στη βοήθεια. Λέτε να χρειάζομαι κανένα προγραμματάκι για ανάκτηση RAM ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδια,προσπαθω να κανω αναβαθιμση το Ν95-8 και μου βγαζει μυνημα οτι η εφαρμογη"software update"δεν ειναι συμβατη με τα Vista!!Εχω την τελευταια εκδοαη και του Pc suite GR και του software update.en !!Το ωραιο ειναι οτι με την προηγουμενη εκδοση του Pc suite GR(6.85)και του software update.en,παλι δεν εκανε αναβαθμιση γιατι ζητουσε να κατεβασω την τελευταια!!!Λετε να φταιει το sp1 των vista που εχω? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδια,προσπαθω να κανω αναβαθιμση το Ν95-8 και μου βγαζει μυνημα οτι η εφαρμογη"software update"δεν ειναι συμβατη με τα Vista!!Εχω την τελευταια εκδοαη και του Pc suite GR και του software update.en !!Το ωραιο ειναι οτι με την προηγουμενη εκδοση του Pc suite GR(6.85)και του software update.en,παλι δεν εκανε αναβαθμιση γιατι ζητουσε να κατεβασω την τελευταια!!!Λετε να φταιει το sp1 των vista που εχω? Yπήρχε πρόβλημα με τα vista και γι' αυτό μετακινήθηκε η παλαιότερη έκδοση... προς το παρόν είναι συμβατή μόνο σε XP, σύντομα και πάλι σε VISTA: http://europe.nokia.com/A4577225 Microsoft Vista support temporarily removed - 8 May 2008 Support for Microsoft Vista has temporarily been removed from the Nokia Software Updater. This is due to recent changes in certain Microsoft Vista configurations that cause the Nokia Software Updater to become unstable. Other Microsoft Operating Systems are not affected. Support will be reintroduced as soon as possible. We apologise for any inconvenience this may cause. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς γιατί όταν πάω στη βοήθεια και πάω να πατήσω επιλογές μου γράφει "Βοήθεια : Μνήμη πλήρης. Κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναδοκιμάστε." Δεν μου το εμφανίζει αυτό με καμία άλλη εφαρμογή. Παρεπιπτόντως δε δεν τρέχω καμία άλλη εφαρμογή (έχω πάντως πολλές εγκατεστημένες) και εμφανίζει το ίδιο ακόμα και αν κάνω επανεκίνηση του τηλεφώνου και προσπαθήσω να δω τις επιλογές στη βοήθεια. Λέτε να χρειάζομαι κανένα προγραμματάκι για ανάκτηση RAM ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων? Πρόκειται για bug του λογισμικού. Πιθανόν σε μελλοντική αναβάθμιση να διορθωθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Γιατί bug αφού σε όλους μας λειτουργεί κανονικά.Μηπώς δεν έγινε κάτι καλά κατά την εγκατάσταση?γιατί δεν δοκιμάζεις να το εγκαταστήσεις ξανά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Γιατί bug αφού σε όλους μας λειτουργεί κανονικά.Μηπώς δεν έγινε κάτι καλά κατά την εγκατάσταση?γιατί δεν δοκιμάζεις να το εγκαταστήσεις ξανά? Έχει παρατηρηθεί και στο N82... Δεν σημαίνει πως θα συμβαίνει σε όλους... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Yπήρχε πρόβλημα με τα vista και γι' αυτό μετακινήθηκε η παλαιότερη έκδοση... προς το παρόν είναι συμβατή μόνο σε XP, σύντομα και πάλι σε VISTA: http://europe.nokia.com/A4577225 Microsoft Vista support temporarily removed - 8 May 2008 Support for Microsoft Vista has temporarily been removed from the Nokia Software Updater. This is due to recent changes in certain Microsoft Vista configurations that cause the Nokia Software Updater to become unstable. Other Microsoft Operating Systems are not affected. Support will be reintroduced as soon as possible. We apologise for any inconvenience this may cause. Α ετσι!Τοτε θα περιμενουμε αναγκαστικα:mad: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Καλησπερα,που ειναι η εξηκονομηση ενεργειας?δλδ να σβηνει η οθονη και να ανοιγει το LED?δεν το βρησκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εργαλεια\ Γενικες\ Προσ. ρυθμισεις\ Προβολη\ ... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Εργαλεια\ Γενικες\ Προσ. ρυθμισεις\ Προβολη\ ... εχω αuτα μονο εκει...Αισθητηρας φωτος,περιστροφη οθονης,οριο χρον.εξοικ ενεργειας,μεγεθος γραμματοσειρας,σημ. η λογοτ.υποδοχ,χρωνος φωτισμου.......εσεις εχετε παραπανω επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλησπερα,που ειναι η εξηκονομηση ενεργειας?δλδ να σβηνει η οθονη και να ανοιγει το LED?δεν το βρησκω. Το LED δεν υπάρχει να ανάβει όπως στο Ν73;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Το LED δεν υπάρχει να ανάβει όπως στο Ν73;) και αυτο αναμεσα στο ακουστικο και την 2η καμερα τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 αισθητηρας φωτος για εξοικονομιση της μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Α ετσι!Τοτε θα περιμενουμε αναγκαστικα:mad: Ή πέρνα τα XP σε 2ο partition για να κάνεις σίγουρα τη δουλειά και να μην περιμένεις.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Καλησπερα...να ρωτησω κατι..εχει ενας φιλος μου το κινητο και το πηρε χωρις ελληνικα..για να μπουν τα ελληνικα οπως εχω διαβασει απο εδω ..θα αλλαξει το produ. co.(το ελληνικο) με το NSS και μετα οταν του κανει αναβαθμιση θα μπουν αυτοματα σαν μια επιλογη και τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts