Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ok file mou euxaristw
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

ειναι απαραιτητη η εγκατασταση antivirus στο κινητο μας?οχι τοσο για εφαρμογες (αφου ακομα δεν εχει παρατηρηθει καποιος ιος) οσο για την περιηγηση με το wi-fi στο δικτυο.αν ναι ποιον?

ειναι απαραιτητη η εγκατασταση antivirus στο κινητο μας?οχι τοσο για εφαρμογες (αφου ακομα δεν εχει παρατηρηθει καποιος ιος) οσο για την περιηγηση με το wi-fi στο δικτυο.αν ναι ποιον?

όχι δεν ειναι απαραιτητο καθως δεν υπάρχει ιος για το s60 3rd edition, αυτο συναπαγεται πως ουτε για το ιντερνετ θες καποιο προγραμμα καθως δεν κυκλοφορει ιοσ για s60 3 rd ουτε για περιηγιση ουτε φοβο για spyware κλπ

ck

help.μετα την τελευταια αναβαθμιση μου εχει εξαφανιστει το multimedia menu.βεβαια πολλες φορες κατα την εκκινηση λειτουργει αλλα μετα απο καμια ωρα τπτ..ισως φταει οτι εβαλα το garmin.γιατι κι αυτο καποια στιγμη μ εκανε το ιδιο.δηλαδη καποια στιγμη κολλησε κ απο εκει κ μετα οταν το ανοιγα φορτωνε κ εκλεινε κατεθειαν..το απεγκατεστησα αλλα τιποτα..οπως και αλλες εφαργογες..μονο messenger και skyecaller εχω αφησει...καμια ιδεα??

Eαν εχεις ορεξη καλυτερα κανε στο κινητο σου hard format και format στην καρτα μνημης, μετα ξαναπερασε τα ολα απο την αρχη :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

σημερα το πηρα και εγω απο alpha copy αναβαθμιζοντας απο το Ν95..για να δουμε τι open signed θα βρω τωρα που δεν εχω το cer

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

@alex_n80 καλοριζικο :)

Για το sign εαν εχεις καποια αλλη απορια τα συζηταμε στο επισημο θεμα..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2322377#post2322377

Καλυτερα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Ο λογος που σου ειπα να κανεις hard format ειναι για να καθαρισει το τηλ σου απο τα σκουπιδια. Εαν περασεις τα ειδια αρχεια που ειχες και πριν το hard format ειναι σαν να μην το εκανες..

Καλυτερα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Ο λογος που σου ειπα να κανεις hard format ειναι για να καθαρισει το τηλ σου απο τα σκουπιδια. Εαν περασεις τα ειδια αρχεια που ειχες και πριν το hard format ειναι σαν να μην το εκανες..

ναι δικιο εχεις..απλα ενταξει τα τηλεφωνα τα κραταω μεσω outlook..τα μηνυματα πως μπορω να τα κρατησω?να κανω ενα βαckup και να του πω να κρατησει μονο μηνυματα,τηλεφωνα,σημειωσεις και ημερολογιο?αυτα δεν θα εχουν σκουπιδια λογικα.,,ε?

Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα,ισως καποιος να μπορει να βοηθησει.

Συνδεόμουν σε ενα σημειο WiFi το οποιο ομως έβαλα καποια στιγμη λάθος κωδικο προσβασης και τωρα δεν μπορω να "μπω" στο ιντερνετ.Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει Wlan..Πώς μπορω να διαγράψω την αποθηκευμενη αυτη συνδεση ετσι ωστε να την συνδεσω ξανα με τον σωστο κωδικό?

Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα,ισως καποιος να μπορει να βοηθησει.

Συνδεόμουν σε ενα σημειο WiFi το οποιο ομως έβαλα καποια στιγμη λάθος κωδικο προσβασης και τωρα δεν μπορω να "μπω" στο ιντερνετ.Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει Wlan..Πώς μπορω να διαγράψω την αποθηκευμενη αυτη συνδεση ετσι ωστε να την συνδεσω ξανα με τον σωστο κωδικό?

Εργαλεια-ρυθμισεις-συνδεση-σημεια προσβασης

και σβηνεις αυτο που εχεις ορισει λαθος .

Επιπλεον ,μπορεις να κανεις και επεξεργασια .....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

re pedia to n95 8g p mporw na to vrw ? mpika st site tou plaisiou ke tou e-shop ke ixe to aplo mono :s
φιλε Dominos και εγω την ιδια πορεια εκανα εστειλα mail στο πλαισιο και μου απαντησαν οτι υπαρχει διαθεσιμο τιμη 729,στο eshop στο ηρακλειο τουλαχιστον δεν υπηρχε μονο παραγγελια ετσι πηγα σε ενα καταστημα alpha copy και το πηρα χθες 618ευρω.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

φιλε Dominos και εγω την ιδια πορεια εκανα εστειλα mail στο πλαισιο και μου απαντησαν οτι υπαρχει διαθεσιμο τιμη 729,στο eshop στο ηρακλειο τουλαχιστον δεν υπηρχε μονο παραγγελια ετσι πηγα σε ενα καταστημα alpha copy και το πηρα χθες 618ευρω.

618??to 8gb??

ναι χθες το πηρα 618,60 για την ακριβεια!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το Real Player.Μέχρι λίγες μέρες πριν κατέβαζα βίντεο κλιπ από το YouTube τα μετέτρεπα σε avi μέσω Naevius Converter και απο εκει στο κινητό μου μέσω Pc Suite και Nokia Video Manager. Απο χθες προσπαθώ να κάνω το ίδιο αλλά τα βιντεάκια δεν μπαινουν στην έκθεση αλλά στο κέντρο βίντεο και όταν προσπαθώ να τα παίξω μέσω ReaL Player η εικόνα είναι μαύρη και ακούγεται μόνο ο ήχος από το βίντεο. Μήπως το Nokia Video Manager δεν μετατρέπει σωστά τα βίντεο? Είναι V.1.6
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εργαλεια-ρυθμισεις-συνδεση-σημεια προσβασης

και σβηνεις αυτο που εχεις ορισει λαθος .

Επιπλεον ,μπορεις να κανεις και επεξεργασια .....

Σωστος... Ευχαριστω

ναι χθες το πηρα 618,60 για την ακριβεια!

πως γινεται να επεσε στα 618Ε??

τελικα παρατηρησα πότε δημιουργείτε το προβλημα να μην εμφανιζετε το multimedia menu,,Απο την πρωτη στιγμη που περιστρεφεται η οθονη σε landscape mode εξαφανιζεται..καμια ιδεα?μπας και γλιτωσω το φορματ..

πως γινεται να επεσε στα 618Ε??

Μην απορείς με αυτο φιλε μου!!Εγω σημερα που ρωτησα στα oteshop λαμιας για να το παρω με επιδοτηση μου ειπαν 470 και μαλιστα γυρισα σπιτι και σκεφτομαι να πεταχτω παλι να το παρω τωρα ή να περιμενω κι αλλο μηπως πεσει...μηπως ειμαι υπερβολικος που περιμενω κατι τετοιο?:worry:

Εγώ σήμερα πήρα το μαύρο Ν82 από τα κεντρικά της Nokia προς €433, τη στιγμή που το Πλαίσιο το έχει €519! Απορώ πώς γίνεται η αντιπροσωπεία να είναι φθηνότερη από τους χονδρέμπορους. Αυτό που ισχύει γενικά, είναι να το βρίσκεις "έξω" (εκτός αντιπροσωπείας δηλαδή), κατά 10-15% φθηνότερο. Τουλάχιστον, αυτή την έκπτωση κάνουν τα πολυκαταστήματα ηλεκτρικών (Ηλεκτρονική, Κοτσώβολος κλπ).
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

εγω πριν το παρω περασα σχεδον απο ολους (ηρακλειο)κωτσοβολος 639, ηλεκτρονικη 689, πλαισιο 729,γερμανος 749,ετσι το πηρα απο alpha copy 618.(microland και eshop 597 αλλα δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα)

edit: εχει καποιος την CP-235 εντυπωσεις?η καποια αλλη προταση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power