philipBRAZIL Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 Ti ennoeis Nektaria; 20mb ehi to N95; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 20mb ram το n73 και σχεδόν 90 το n95-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2008 ok file mou euxaristw Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ειναι απαραιτητη η εγκατασταση antivirus στο κινητο μας?οχι τοσο για εφαρμογες (αφου ακομα δεν εχει παρατηρηθει καποιος ιος) οσο για την περιηγηση με το wi-fi στο δικτυο.αν ναι ποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 ειναι απαραιτητη η εγκατασταση antivirus στο κινητο μας?οχι τοσο για εφαρμογες (αφου ακομα δεν εχει παρατηρηθει καποιος ιος) οσο για την περιηγηση με το wi-fi στο δικτυο.αν ναι ποιον? όχι δεν ειναι απαραιτητο καθως δεν υπάρχει ιος για το s60 3rd edition, αυτο συναπαγεται πως ουτε για το ιντερνετ θες καποιο προγραμμα καθως δεν κυκλοφορει ιοσ για s60 3 rd ουτε για περιηγιση ουτε φοβο για spyware κλπ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 help.μετα την τελευταια αναβαθμιση μου εχει εξαφανιστει το multimedia menu.βεβαια πολλες φορες κατα την εκκινηση λειτουργει αλλα μετα απο καμια ωρα τπτ..ισως φταει οτι εβαλα το garmin.γιατι κι αυτο καποια στιγμη μ εκανε το ιδιο.δηλαδη καποια στιγμη κολλησε κ απο εκει κ μετα οταν το ανοιγα φορτωνε κ εκλεινε κατεθειαν..το απεγκατεστησα αλλα τιποτα..οπως και αλλες εφαργογες..μονο messenger και skyecaller εχω αφησει...καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Eαν εχεις ορεξη καλυτερα κανε στο κινητο σου hard format και format στην καρτα μνημης, μετα ξαναπερασε τα ολα απο την αρχη :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 σημερα το πηρα και εγω απο alpha copy αναβαθμιζοντας απο το Ν95..για να δουμε τι open signed θα βρω τωρα που δεν εχω το cer Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 @alex_n80 καλοριζικο :) Για το sign εαν εχεις καποια αλλη απορια τα συζηταμε στο επισημο θεμα.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2322377#post2322377 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 το θεμα ειναι αν ξαναπερασω τα αρχεια απο το backup που εχω κανει στην μνημη τηλεφωνου τι θα γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλυτερα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Ο λογος που σου ειπα να κανεις hard format ειναι για να καθαρισει το τηλ σου απο τα σκουπιδια. Εαν περασεις τα ειδια αρχεια που ειχες και πριν το hard format ειναι σαν να μην το εκανες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλυτερα να τα περασεις ολα απο την αρχη. Ο λογος που σου ειπα να κανεις hard format ειναι για να καθαρισει το τηλ σου απο τα σκουπιδια. Εαν περασεις τα ειδια αρχεια που ειχες και πριν το hard format ειναι σαν να μην το εκανες.. ναι δικιο εχεις..απλα ενταξει τα τηλεφωνα τα κραταω μεσω outlook..τα μηνυματα πως μπορω να τα κρατησω?να κανω ενα βαckup και να του πω να κρατησει μονο μηνυματα,τηλεφωνα,σημειωσεις και ημερολογιο?αυτα δεν θα εχουν σκουπιδια λογικα.,,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dominos Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 re pedia to n95 8g p mporw na to vrw ? mpika st site tou plaisiou ke tou e-shop ke ixe to aplo mono :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα,ισως καποιος να μπορει να βοηθησει. Συνδεόμουν σε ενα σημειο WiFi το οποιο ομως έβαλα καποια στιγμη λάθος κωδικο προσβασης και τωρα δεν μπορω να "μπω" στο ιντερνετ.Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει Wlan..Πώς μπορω να διαγράψω την αποθηκευμενη αυτη συνδεση ετσι ωστε να την συνδεσω ξανα με τον σωστο κωδικό? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα,ισως καποιος να μπορει να βοηθησει. Συνδεόμουν σε ενα σημειο WiFi το οποιο ομως έβαλα καποια στιγμη λάθος κωδικο προσβασης και τωρα δεν μπορω να "μπω" στο ιντερνετ.Μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει Wlan..Πώς μπορω να διαγράψω την αποθηκευμενη αυτη συνδεση ετσι ωστε να την συνδεσω ξανα με τον σωστο κωδικό? Εργαλεια-ρυθμισεις-συνδεση-σημεια προσβασης και σβηνεις αυτο που εχεις ορισει λαθος . Επιπλεον ,μπορεις να κανεις και επεξεργασια ..... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 re pedia to n95 8g p mporw na to vrw ? mpika st site tou plaisiou ke tou e-shop ke ixe to aplo mono :sφιλε Dominos και εγω την ιδια πορεια εκανα εστειλα mail στο πλαισιο και μου απαντησαν οτι υπαρχει διαθεσιμο τιμη 729,στο eshop στο ηρακλειο τουλαχιστον δεν υπηρχε μονο παραγγελια ετσι πηγα σε ενα καταστημα alpha copy και το πηρα χθες 618ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 φιλε Dominos και εγω την ιδια πορεια εκανα εστειλα mail στο πλαισιο και μου απαντησαν οτι υπαρχει διαθεσιμο τιμη 729,στο eshop στο ηρακλειο τουλαχιστον δεν υπηρχε μονο παραγγελια ετσι πηγα σε ενα καταστημα alpha copy και το πηρα χθες 618ευρω. 618??to 8gb?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 ναι χθες το πηρα 618,60 για την ακριβεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το Real Player.Μέχρι λίγες μέρες πριν κατέβαζα βίντεο κλιπ από το YouTube τα μετέτρεπα σε avi μέσω Naevius Converter και απο εκει στο κινητό μου μέσω Pc Suite και Nokia Video Manager. Απο χθες προσπαθώ να κάνω το ίδιο αλλά τα βιντεάκια δεν μπαινουν στην έκθεση αλλά στο κέντρο βίντεο και όταν προσπαθώ να τα παίξω μέσω ReaL Player η εικόνα είναι μαύρη και ακούγεται μόνο ο ήχος από το βίντεο. Μήπως το Nokia Video Manager δεν μετατρέπει σωστά τα βίντεο? Είναι V.1.6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εργαλεια-ρυθμισεις-συνδεση-σημεια προσβασης και σβηνεις αυτο που εχεις ορισει λαθος . Επιπλεον ,μπορεις να κανεις και επεξεργασια ..... Σωστος... Ευχαριστω Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 ναι χθες το πηρα 618,60 για την ακριβεια! πως γινεται να επεσε στα 618Ε?? τελικα παρατηρησα πότε δημιουργείτε το προβλημα να μην εμφανιζετε το multimedia menu,,Απο την πρωτη στιγμη που περιστρεφεται η οθονη σε landscape mode εξαφανιζεται..καμια ιδεα?μπας και γλιτωσω το φορματ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimkar2405 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 πως γινεται να επεσε στα 618Ε?? Μην απορείς με αυτο φιλε μου!!Εγω σημερα που ρωτησα στα oteshop λαμιας για να το παρω με επιδοτηση μου ειπαν 470 και μαλιστα γυρισα σπιτι και σκεφτομαι να πεταχτω παλι να το παρω τωρα ή να περιμενω κι αλλο μηπως πεσει...μηπως ειμαι υπερβολικος που περιμενω κατι τετοιο?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisma1 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 πως γινεται να επεσε στα 618Ε?? Την Μεγαλη Πεμπτη το πηρα 549 ευρω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 Εγώ σήμερα πήρα το μαύρο Ν82 από τα κεντρικά της Nokia προς €433, τη στιγμή που το Πλαίσιο το έχει €519! Απορώ πώς γίνεται η αντιπροσωπεία να είναι φθηνότερη από τους χονδρέμπορους. Αυτό που ισχύει γενικά, είναι να το βρίσκεις "έξω" (εκτός αντιπροσωπείας δηλαδή), κατά 10-15% φθηνότερο. Τουλάχιστον, αυτή την έκπτωση κάνουν τα πολυκαταστήματα ηλεκτρικών (Ηλεκτρονική, Κοτσώβολος κλπ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2008 εγω πριν το παρω περασα σχεδον απο ολους (ηρακλειο)κωτσοβολος 639, ηλεκτρονικη 689, πλαισιο 729,γερμανος 749,ετσι το πηρα απο alpha copy 618.(microland και eshop 597 αλλα δεν ειχαν ετοιμοπαραδοτα) edit: εχει καποιος την CP-235 εντυπωσεις?η καποια αλλη προταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts